lolka75 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 holka jest cudowna:loveu:...pysio ma jak malowany a do goopolka mam slabosc bo mam takiego w wersi XL white;) ale jest sliczny...a jak pieknie siersciucha sie blyszczy:crazyeye::loveu: Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 I jeszcze jeden BOB i BOG.Holendrzy nie czekali do niedzieli na BIS-a,szkoda,bo może shiba zaszłaby wysoko -czego sobie i Wam życzę Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='joi']Żaby świeżutkie, tegoroczne :lol: Śliczne dziurki, pokazałam Halince :diabloti: hihi, dobrze, że nie słyszysz Ja WIEM co Halinka powiedziała:diabloti: nawet jestem w stanie wyobrazić sobie jej minę...:evil_lol: [quote name='bety']Ale się rozszalałaś z fotkami - no no no. :) Pzdr Ty narobiłas:loveu: ja wstawiam:lol:.Dzięki raz jeszcze:lol: [quote name='Shirai - Koki']Sliczniusia...!!! http://i39.tinypic.com/2z3p7bn.jpg Taaaa,slicznusia,szkoda tylko ,że nie widać jaka ona brudna:cool3:ona wlezie wszędzie,w największy syf i jest wtedy happy:diabloti: Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='lolka75']holka jest cudowna:loveu:...pysio ma jak malowany a do goopolka mam slabosc bo mam takiego w wersi XL white;) ale jest sliczny...a jak pieknie siersciucha sie blyszczy:crazyeye::loveu:[/QUOTE] Tak,pysio jak malowany;)najczęściej w błocie:diabloti: Ale Czeszka z niej stuprocentowa;)-piwo żłopie ,że hohhoo:diabloti: winkiem tez nie pogardzi:evil_lol: Hoshi tylko wyprany,zero odżywki czy innego wspomagacza,juz rok temu go zepsułam swoja pianka do wlosów,teraz już nic nie tykam,biega prawie saute:evil_lol: Wiem,że masz białego goopolka,Boryska-zaglądam do Was:eviltong: A Ty z wystaw w Holandii nie znasz po gębach Holendrów?to ten bezwłosy na pudle i pani przy tabliczce z bobem:cool3: Quote
joi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No tak Lilka już jesteś obudzona, zdjęcia są, sukcesy były. To co teraz, jak myślisz? :evil_lol: No dobrze myślisz o jakiejś stronce :eviltong: Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 No myslę,myslę:eviltong: wiesz,że myśle juz od dawna....:cool3: aloe zawsze cus mnie zawsze stoi na przeszkodzie...:p Quote
lolka75 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 sate:evil_lol: ...ale toznaczy ze dobre zarcie dostaje ze sie swieci jak jajka psu na wiosne:multi:....czym go karmisz? co do holendrow...ja mam zawsze takiego pecha ze szybowce na zupelnie innym ringu:shake:..czasem sobie pojde poogladac bo to moje marzenie taka wredna, najwredniejsza Babeczka:loveu:.... ale nie znam z widzenia:shake: a zreszta wystawy to dla mnie ciagle takie przezycie ze laze jak na prochach:oops:... i milo wiedziec ze nas podgladasz:loveu:;) Quote
joi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ty nie myśl, bo Cię ogłoszę największym dumaczem na forum. Ty rób!!!:angryy: Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='lolka75']sate:evil_lol: ...ale toznaczy ze dobre zarcie dostaje ze sie swieci jak jajka psu na wiosne:multi:....czym go karmisz? co do holendrow...ja mam zawsze takiego pecha ze szybowce na zupelnie innym ringu:shake:..czasem sobie pojde poogladac bo to moje marzenie taka wredna, najwredniejsza Babeczka:loveu:.... ale nie znam z widzenia:shake: a zreszta wystawy to dla mnie ciagle takie przezycie ze laze jak na prochach:oops:... i milo wiedziec ze nas podgladasz:loveu:;)[/QUOTE] On dostawał różne wewnętrzne "natłuszczacze":efa olie,omegany,kerabol,algi i takie tam..:PA shiby karme Proplanem z łososiem,albo puppy albo adult. Przejdzie Ci ten stres wystawowy,zobaczysz,ajak zaczniesz w ogóle olewać to wtedy jest najlepiej:eviltong: A pewnie,że zaglądam:eviltong:Jestem fanka twego slicznego syna:loveu:I nie obcinaj mu włosów!!!!:angryy: Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='joi']Ty nie myśl, bo Cię ogłoszę największym dumaczem na forum. Ty rób!!!:angryy:[/QUOTE] Jak jakos nie mam....nabożeństwa:roll:czasami mi cos przychodzi do głowy,ale to jak ja juz w łóżku...:eviltong: Quote
joi Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Matagi']Jak jakos nie mam....nabożeństwa:roll:czasami mi cos przychodzi do głowy,ale to jak ja juz w łóżku...:eviltong:[/QUOTE] No jak łysy o beton. W łóżku :cool3: Poskarżę się :diabloti: Ludzie a Lilki shiby nie mają swojej strony. Ona ich wcale nie kocha. Ludzie proszę przełóżcie jej z polskiego na nasz, że ona MUSI mieć stronkę, choćby taką malutką Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='joi']No jak łysy o beton. W łóżku :cool3: Poskarżę się :diabloti: Ludzie a Lilki shiby nie mają swojej strony. Ona ich wcale nie kocha. Ludzie proszę przełóżcie jej z polskiego na nasz, że ona MUSI mieć stronkę, choćby taką malutką[/QUOTE] Ja właśnie bardzo kocham swoje szyby aż tak bardzo,że nie chce ich pokazywać dla świata,jestem skapa,jak i one:diabloti: No nie krzycz już:ppo świętach cos sie pomysli /nie poduma:eviltong::diabloti:/ Quote
lolka75 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 wlosy mojego syna sa dla niego swietoscia...nawet koncowek nie da tknac:shake:.... nie wiem co mu sie porobilo Samson jakis czy co:evil_lol: ja daje moim bialasom olej z winogron na zmiane z olejem z algami na poprawe pigmentu bo suka traci go z nosa. Niby samojed moze miec jasniejszy nos ale jak przyjdzie do porownania z suka z czarnym nochalem to wiadomo. kurcze chcialabym podchodzic do wystaw na luzie... ale nie wychodzi... to juz nie taka panika jak na samym poczatku ale nadal nerwy wielkie zwlaszcza ze i niezla presja:roll::shake: no i juz dawno mialam zapytac czy wszystkie shiby maja takie charakterki jak Baba czy jej corecza:diabloti: co urwala panci reke przy rodzeniu szczeniakow szczeniakow:diabloti::evil_lol:? Czy zdarzaja sie shiby "cieple kluchy"? Quote
Matagi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Tyleeeeeeeeeee napisałam i mi zeżarłoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: Jutro napisze znowu....:angryy:drżyj DGM!!!:angryy: Quote
Asiaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Hejka, widziałam, widziałam Was w K-cach! Ale to było zbyt krótko... Porwała kilka kawałków szarlotki i poleciała do Wilmy... Mam nadzieję, że dla Wici starczyło? A jak Wam poszło, bo kto dostał BOB'ka to wiem. Pzdr. Quote
Matagi Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Hejka, widziałam, widziałam Was w K-cach! Ale to było zbyt krótko... Porwała kilka kawałków szarlotki i poleciała do Wilmy... Mam nadzieję, że dla Wici starczyło? A jak Wam poszło, bo kto dostał BOB'ka to wiem. Pzdr.[/QUOTE] Noo ..krótko,fakt.Wicia i Romas zeżarli WSZYSTKIE kawałki:diabloti: Przeca oni z Litwy,kiedyś sie mówiło,że głodna Litwa;) A my banany i banany....:evil_lol: czyli kolejne Cwc...wszystko co chciałam pojechało do Holandii i shibowe i amerykańskie akiitowe:p Quote
Matagi Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='lolka75']wlosy mojego syna sa dla niego swietoscia...nawet koncowek nie da tknac:shake:.... nie wiem co mu sie porobilo Samson jakis czy co:evil_lol: ja daje moim bialasom olej z winogron na zmiane z olejem z algami na poprawe pigmentu bo suka traci go z nosa. Niby samojed moze miec jasniejszy nos ale jak przyjdzie do porownania z suka z czarnym nochalem to wiadomo. kurcze chcialabym podchodzic do wystaw na luzie... ale nie wychodzi... to juz nie taka panika jak na samym poczatku ale nadal nerwy wielkie zwlaszcza ze i niezla presja:roll::shake: no i juz dawno mialam zapytac czy wszystkie shiby maja takie charakterki jak Baba czy jej corecza:diabloti: co urwala panci reke przy rodzeniu szczeniakow szczeniakow:diabloti::evil_lol:? Czy zdarzaja sie shiby "cieple kluchy"?[/QUOTE] I znowu mnie wywaliło...:angryy: Ja bym TAKICH włosów reż nie dała podcinać;) A shiby...wszystkie shiby to diabełki,w każdej drzemie Pudzian ,skąpiec i choleryk. Baba kocha wszystkich ludzi,tłucze tylko cudze psy,swoimi zaś zarządza żelazną łapą.Hanka podobna do mamusi,mendowata chytruska,najpierw wali zębami,potem mysli.Misiaki to sama słodycz,kombinuje jak tu sie w hierarchii wywindować wyżej,nie da sobie w miske dmuchać-kocha sie prać,często prowokuje.najlepszym kumplem Misaki jest czarny Hoshi,ten ustępuje we wszystkim gówniarze,ale jak s. go bic ,to ostro protestuje i drze gębę /nieodrodny synek mamusi:eviltong:/.Ma super metodę na życie-udaje,że nie widzi obcych ludzi i psów,więc nie musi zając jakiegos tam stanowiska.Myśli powoli:evil_lol:,kocha wystawy i po cichu:angryy: pokazuje,że jest facetem oszczywając tu i tam:angryy:.Reasumując ,to tylko sikun jest taki pis....aty:diabloti:,ale na swój sposób;)Wszystkie szyby są żywiołowe,szybkie i skąpe jak nikt inny.Polecam:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Matagi']I znowu mnie wywaliło...:angryy: Ja bym TAKICH włosów reż nie dała podcinać;) A shiby...wszystkie shiby to diabełki,w każdej drzemie Pudzian ,skąpiec i choleryk. Baba kocha wszystkich ludzi,tłucze tylko cudze psy,swoimi zaś zarządza żelazną łapą.Hanka podobna do mamusi,mendowata chytruska,najpierw wali zębami,potem mysli.Misiaki to sama słodycz,kombinuje jak tu sie w hierarchii wywindować wyżej,nie da sobie w miske dmuchać-kocha sie prać,często prowokuje.najlepszym kumplem Misaki jest czarny Hoshi,ten ustępuje we wszystkim gówniarze,ale jak s. go bic ,to ostro protestuje i drze gębę /nieodrodny synek mamusi:eviltong:/.Ma super metodę na życie-udaje,że nie widzi obcych ludzi i psów,więc nie musi zając jakiegos tam stanowiska.Myśli powoli:evil_lol:,kocha wystawy i po cichu:angryy: pokazuje,że jest facetem oszczywając tu i tam:angryy:.Reasumując ,to tylko sikun jest taki pis....aty:diabloti:,ale na swój sposób;)Wszystkie szyby są żywiołowe,szybkie i skąpe jak nikt inny.Polecam:loveu:[/QUOTE] ...noooo, prawie mnie namówiłaś:) Pzdr. Quote
lolka75 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Matagi']I znowu mnie wywaliło...:angryy: Ja bym TAKICH włosów reż nie dała podcinać;) A shiby...wszystkie shiby to diabełki,w każdej drzemie Pudzian ,skąpiec i choleryk. Baba kocha wszystkich ludzi,tłucze tylko cudze psy,swoimi zaś zarządza żelazną łapą.Hanka podobna do mamusi,mendowata chytruska,najpierw wali zębami,potem mysli.Misiaki to sama słodycz,kombinuje jak tu sie w hierarchii wywindować wyżej,nie da sobie w miske dmuchać-kocha sie prać,często prowokuje.najlepszym kumplem Misaki jest czarny Hoshi,ten ustępuje we wszystkim gówniarze,ale jak s. go bic ,to ostro protestuje i drze gębę /nieodrodny synek mamusi:eviltong:/.Ma super metodę na życie-udaje,że nie widzi obcych ludzi i psów,więc nie musi zając jakiegos tam stanowiska.Myśli powoli:evil_lol:,kocha wystawy i po cichu:angryy: pokazuje,że jest facetem oszczywając tu i tam:angryy:.Reasumując ,to tylko sikun jest taki pis....aty:diabloti:,ale na swój sposób;)Wszystkie szyby są żywiołowe,szybkie i skąpe jak nikt inny.Polecam:loveu:[/QUOTE] wspaniale psiaki.... niesamowite. Szaleje za shibami odkad odkrylam bloga Baby kiedys chlopa namowie jeszcze.... uda sie na razie chlopina protestuje bo w lozku ciasno :D... Quote
Matagi Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Hiiihiii:evil_lol: to kombinuj większe łóżko,bo shiby lubią spać wygodnie:eviltong: Na zdjęciach oczywiście Misiaczka:eviltong: Quote
Asiaczek Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ha, jakbym baski widziała... Tylko że u mnie to nie dość że na łóżkach, to jeszcze piętrowo... pzdr. Quote
joi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [SIZE="4"]Wesołych świąt wszystkim uczestnikom Galerii Quote
Darius Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Hej ludkowie, wybiera się ktoś na 9 maja do Dortmundu? Serwus Quote
Matagi Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Darius napisał(a):Hej ludkowie, wybiera się ktoś na 9 maja do Dortmundu? Serwus Buuuuu:-(:-(:-( ja nie:shake:ja do Dobrego Miasta jadę.A czy będzie dobre w tym roku to zobaczymy....:razz: Gdzieś,kiedys się spotkamy....;):lol: Quote
Darius Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Matagi napisał(a):Buuuuu:-(:-(:-( ja nie:shake:ja do Dobrego Miasta jadę.A czy będzie dobre w tym roku to zobaczymy....:razz: Gdzieś,kiedys się spotkamy....;):lol: Lilka, pomyśl, jakie ja Ci tajemnice beczkowych smakołyków zdradzić mogę:loveu: Już nie mówiąc o innych, akitowych tajemnicach z naszych stron:evil_lol: Serwus Darius Quote
Recommended Posts