Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
Cześć!:lol:
On nigdy nie dorośnie,dalej gania za swoim ogonem i kradnie kapcie:diabloti:

To zupełnie jak nasz Spark.....;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Cześć!:lol:
On nigdy nie dorośnie,dalej gania za swoim ogonem i kradnie kapcie:diabloti:

To zupełnie jak nasz Spark.....;)

Posted

Faceci zawsze mieli problemy z dorastaniem....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciekawe kiedy Darius to przeczyta i jaki będzie jego komentarz:razz: Myslę,że przyzna mi rację:diabloti: hiihiii....

Posted

[quote name='Matagi']Faceci zawsze mieli problemy z dorastaniem....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciekawe kiedy Darius to przeczyta i jaki będzie jego komentarz:razz: Myslę,że przyzna mi rację:diabloti: hiihiii....

Patrzcie ludziska, w koncu Lilka odkurzyla srodek lokomocji i przyleciala do swojej galerii

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przeczytalem ten tekst Kari (ona jeszcze literki powoli sklada...) i jej komentarz byl jednoznaczny:

:diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):

To idol shib-wszystkie są w niego zapatrzone jak w obrazek,a najbardziej czarny Hoshi,którego Okii bardzo lubi,choc czarny też ma fujarkę....:evil_lol:

U mnie podobnie - Dżezik wpatrzony w Fariczka... A Serek - to wpatrzony we mnie, hahahahahahahha.....

Pzdr.

Posted

[quote name='Darius']Patrzcie ludziska, w koncu Lilka odkurzyla srodek lokomocji i przyleciala do swojej galerii

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przeczytalem ten tekst Kari (ona jeszcze literki powoli sklada...) i jej komentarz byl jednoznaczny:

:diabloti:

Hahhaaaa:evil_lol: Kari jest niesamowita:evil_lol:
A to na potwierdzenie moich słów:eviltong::

A Okii na to:

Aaaaaaaaaa...:diabloti: ja teraz latam na łopacie ,nie na mietle:evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
...ale do mietły wrócisz, prawda? Jak się zrobi cieplutko...;)

Pzdr.

Oczywiście,że tak!:diabloti: Mietelny sezon zaczyna się od 1 kwietnia:evil_lol:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
dobrze by było, ja też wolę mietłę od łopaty......

Wszystkim zima dała w kość;) Ja to co rano zerkam zza żaluzji czy nie ma świeżej dostawy i czy trzeba znowu łopatować...:diabloti:tak,mietła lepszym sprzętem;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A wiecie, że jak wczoraj o ok. 18.00 wyjeżdżaliśmy z Presova to do Rzeszowa była zamieć śnieżna + mały deszczyk? A dzisiaj w W-wie - słońce:)

Pzdr.

niech zima idzie już sobie.......

Posted

Matagi napisał(a):
Wszystkim zima dała w kość;) Ja to co rano zerkam zza żaluzji czy nie ma świeżej dostawy i czy trzeba znowu łopatować...:diabloti:tak,mietła lepszym sprzętem;)

Maks i Spark napisał(a):
Cześć :)

na szczęście nie ma nowej dostawy białego!!!!

A ja chcę nową dostawę, fajnie było spacerować z psami a teraz jest do kitu. :eviltong::eviltong::eviltong:

Maks i Spark napisał(a):
niech zima idzie już sobie.......

Nieeeeeeeeeeeeeeee, niech zostanie. :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
A ja chcę nową dostawę, fajnie było spacerować z psami a teraz jest do kitu. :eviltong::eviltong::eviltong:

Nieeeeeeeeeeeeeeee, niech zostanie. :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

Pzdr

To niech ta zima będzie u Ciebie-ja jej NIE CHCĘ JUŻ! Niech idzie precz do Ciebie!

Maks i Spark napisał(a):

Fajnego wtorku, u nas trochę świeci;)

Cześć:)
U mnie też trochę świeci,nawet przygrzało w doopę Okiiemu i Misaki :angryy:bo im rozum się przygrzał i poszły sobie za płot na spacery:angryy: a ja mało apopleksji jakiej nie dostałam:angryy:
Wypuściłam na podwórko 4 szyby i Okiiego,sama w tym czasie karmiłam ptaki,zmywałam gary i słuchałam sobie radyjka.Za jakieś 30 minut wołam tałatajstwo do domu,przychodzą,ale tylko 3 shiby:Baba,Hanka i mój "inteligent"Hoshi.Otworzyłam szerzej drzwi i wyję :Łoooooki,Misiakiiii....a tu nie ma:shake:.Wylazłam na taras i patrzę ,że nie ma ich na posesji,a Eśka siedzi doopa odwrócona do podwórka i gapi sie za płot na budowę.Spoglądam z tarasu tam,ale nie widać.Płot miałam bez dziur,więc co do groma -psów nie ma!:-o.Serce wlazło mi gdzieś pomiędzy migdały,trzesącymi sie łapami złapałam za kurtkę,na bose nogi wetknęłam kozaki i poleciałam na ulicę szukać.Mordę darłam całkiem dobrze,zagłuszyłam chyba nawet jeżdżące ulicą samochody i poleciałam z drugiej strony na ulicę,gdzie wejście na budowę jest.Na budowie nikogutko,dolazłam do mego płotu i widzę,że na końcu naszego płotu,w nieużywanym kojcu/tam sie wwala różne gradobicie z ogrodu/ obsunęła się ziemia /budowa sobie teren równała i obniżyła ziemię o metr:angryy:/ i jest dziura.Śniegu tam na metr i widać ślady małych łap!Czyli poszła Misaki:angryy:Polazłam po śladach i widać,że wylazła na ulicę,a tam tylko błoto,śladów juz nie ma.Łach Okii sladów nie zostawił,przynajmniej ja ich nie zauważyłam,ale jak poszła mała,to ten też nie wyparował i poooooszedł.Wylazłam z budowy i miotałam sie po ulicach naokoło naszego domu ,ale nic nie widać i nie słychać.Przyszło mi do glowy,że może wróciły,pogalopowałam z powrotem pod brame ale guzik-nie ma.Zobaczyłam,że pod domem na rogu ulicy stoi kobita i sie na mnie jakoś tak gapi,doleciałam do niej się pytam czy nie widziała ryżych psów,dużego i małego.Mówi ,że nieeee i mi sie przygląda....no to ja dalej lece za róg na ul.Świerkową i nagle z tyłu słyszę ,że cos leci.Na gębę poleciało mi rozchlapane błoto,to Okii przeleciał obok mnie i sruuu na budowę pod tą dziurę w płocie.Złapałam chama za kołnierz i lece znów dookoła pod bramę,z nadzieja,że tam może jest Misaki.Bo Łokieć to szybko sie przemieszcza,a ona na małych łapkach zapewne wolniej....Tak!Latała pod bramą i usiłowała sie wśliznąć dołem,ale doopa za gruba i nie wlazła.Quźwa,ona co chwile właziła na ulicę,chodnik wąski,jakieś 1,5 metra,a po ulicy od cholery samochodów,a ta miota się.Dowlokłam Łokcia do furtki i szybko otworzyłam,weszły oba psy i już były bezpieczne!:multi:A ze mnie powietrze zeszło:pDawno nie miałam takiego stresa i dawno się tak nie bałam:shake: A jakaś "mądra":angryy: twierdzi,że brak plotu to nie dramat:angryy:
Aaaa......już wiem dlaczego ta pani na rogu tak sie na mnie patrzyła:evil_lol::na głowie miałam nie czesaną od dnia poprzedniego koafiurę/sterczą te włosy jak na żelu jakim/,spodnie od dresu miały artystycznie niemal wypchane kolana,te spodnie wepchnęłam ,ale nie do końca w kozaki,kozaki mają z boku zamek,ale taki tylko pośrodku,z dziury tej wystawała mi goła ,bez skarpety łydka,a w kurteczce ,w kapturze odpięło mi sie futerko i radośnie powiewało jak leciałam po ulicach:diabloti: Super!Już kiedys w dziwnym stroju przemierzałam okoliczne ulice ,szłam wtedy po Okiiego ,który poszedł na kury,nie sądziłam,że jeszcze raz to powtórzę.....:p

Posted

Matagi napisał(a):
To niech ta zima będzie u Ciebie-ja jej NIE CHCĘ JUŻ! Niech idzie precz do Ciebie!

Dawaj tą zimę, ale dużo śniegu poproszę. :)

Po wczorajszych roztopach i nocnym mrozie na (z pozoru czarnym) chodniku u mnie szklanka była - przez to badziewie o 5 rano na spacerze z Gabiśką zaliczyłam glebę na prostej drodze - dobrze że nikt tego nie widział :evil_lol: Nawet biedna moja starowinka Gabcia bała się po tym przejść - stanęła jak wryta. Nie lubię takiej pogody, wolę śnieżycę i zaspy po kolana - przynajmniej miękkie lądowanie człowiek ma. :diabloti:

Matagi napisał(a):

Aaaa......już wiem dlaczego ta pani na rogu tak sie na mnie patrzyła:evil_lol::na głowie miałam nie czesaną od dnia poprzedniego koafiurę/sterczą te włosy jak na żelu jakim/,spodnie od dresu miały artystycznie niemal wypchane kolana,te spodnie wepchnęłam ,ale nie do końca w kozaki,kozaki mają z boku zamek,ale taki tylko pośrodku,z dziury tej wystawała mi goła ,bez skarpety łydka,a w kurteczce ,w kapturze odpięło mi sie futerko i radośnie powiewało jak leciałam po ulicach:diabloti: Super!Już kiedys w dziwnym stroju przemierzałam okoliczne ulice ,szłam wtedy po Okiiego ,który poszedł na kury,nie sądziłam,że jeszcze raz to powtórzę.....:p

Pierwszą częścią opowieści się przeraziłam - dobrze, że ogony znalazły się całe i zdrowe.

No ale ten fragment mnie rozbawił do łez :roflt:, prawie zaliczyłam drugi raz dzisiaj glebę (tym razem ze śmiechu). Prawie bo się przytrzymałam biurka. :evil_lol:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):

Pzdr

Maks i Spark napisał(a):

Fajnego wtorku, u nas trochę świeci;)

bety napisał(a):
Dawaj tą zimę, ale dużo śniegu poproszę. :)

Po wczorajszych roztopach i nocnym mrozie na (z pozoru czarnym) chodniku u mnie szklanka była - przez to badziewie o 5 rano na spacerze z Gabiśką zaliczyłam glebę na prostej drodze - dobrze że nikt tego nie widział :evil_lol: Nawet biedna moja starowinka Gabcia bała się po tym przejść - stanęła jak wryta. Nie lubię takiej pogody, wolę śnieżycę i zaspy po kolana - przynajmniej miękkie lądowanie człowiek ma. :diabloti:

Pierwszą częścią opowieści się przeraziłam - dobrze, że ogony znalazły się całe i zdrowe.

No ale ten fragment mnie rozbawił do łez :roflt:, prawie zaliczyłam drugi raz dzisiaj glebę (tym razem ze śmiechu). Prawie bo się przytrzymałam biurka. :evil_lol:

Pzdr

Musisz sobie sprawić....łyżwy!:diabloti: I jak wychodzisz w taka ślizgawkę,to bierz ze sobą..jaśka:evil_lol:Wetknij sobie go w gacie,ale inaczej przyczep do tyłka-nie będzie bolało:diabloti:
Ojjjj,co ja przeżyłam:shake: Nigdy więcej takich przygód:shake:
A Darek jak wrócil z pracy zobaczył moje butki i mówi:"a gdzies Ty łaziła po takim błocie????gdzie takie błoto,że buty wyglądaja jak jakie gumofilce budowlane"?......hm...na przebieżce byłam:p

Posted

Tak sobie myślę,że chyba nie pokazałam Wam dzieci Hankowych:razz: Dzieci dawno opuściły gniazdo,maja nowe domy i nowe zdjęcia;)
To KOKONE Matagiinu PL .Zamieszkała w hodowli Kiss Me&Love You,ma do towarzystwa akity i szyboczkę BI Tajgeta

ta suczka była po urodzeniu prawie czarna:)

Posted

Lilka,

Oki niewinny, jestem absolutnie pewny! Jak ta mała zaraza M dała dyla, chłopak na 100% poszedł ją chronić. W nagrodę każdy z futrzaków winien coś dostać!

Oki pęto kiełbasy (polecam krakowską suchą, może mu będzie smakować!)

Misaki to:

Słyszałem kiedyś od jakiejś znajomej pani z B., że według wszystkich przepowiedni będą się niektóre pluszowe Czeszki w kierunku przyczyn zawałów serca rozwijały... Początek jest:evil_lol:

Poważniej - nie zazdroszczę Ci tego Stresu. Jak kiedyś moja ruda poszła w długą, to mi się teściowa przez trzy tygodnie nie przyznała, dopiero powiedział mi sąsiad, który rudzielca przyprowadził.
Serwus
Darius