Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']A co to za gromadka?
http://i50.tinypic.com/9pq4w0.jpg

pzdr.

A to nasze skarby :lol:
Bassety Kleks, Didi (widać tylko nosy) i Gabrysia, potem honorowa schiba Kubalonek i Łatka. Nie ma jamniśki Judi, ale ona staruszeczka, głównie rezyduje na fotelu

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='joi']Galeria opuszczona, więc czas ją zaanektować
narada wojenna

Ooooo....patrzajta!!! Królowy Most się zebrał!:crazyeye:

desant

Hahaaaa:loveu: moje balerones!

zwycięstwo !!!

A juz tam;) łapówkara jedna:evil_lol:

od dziś to Galeria Baby i Akit bassetowych

No,proszę.....:cool3:Pokazałam to Babie.....otworzyła oko i rzekła:"niech i tak będzie,wszak nasza wielmozna pani wielbi balerony,my szybokity wyrażamy zgodę na oglądanie tutaj bandy Z Królowego Mosta":evil_lol: Howgh!

[quote name='Darius']Juz slysze z daleka, jak Lilka wszystkie noze i jezyk ostrzy:diabloti:

I dobry masz słuch;)

[quote name='joi']hihihi nieobecni nie mają głosu
W związku ze zwycięstwem ogłaszam, że basset to najwspanialsza rasa na świecie. A akity i shiby istnieją na tym forum aby wiernie służyć bassetom :evil_lol:

Komus sie w główce poprzestawiało chyba co....:roll:albo mrozy zaszkodziły i instynkt samozachowawczy zamarzł....:diabloti:Nie przecze,że bassety to WSPANIAŁA rasa,ale żeby szybokity miały im służyć:-o hiiihiii....chyba tylko pomocą w zdobywaniu korytka,za które oddadza WSZYSTKO,również władzę-gdyby ja miały,ale i tak takową ...przejedzą:evil_lol::eviltong:

[quote name='joi']Wszechwładnie i miłościwie panująca królowa Didi

kochana Dede:loveu:jak bardzo to jej zdjęcie przypomina mi moja nieboszczke Balbinę:loveu:

Posted

A reszta mego tałatajstwa ma sie dobrze!Mrozy ich nie ruszały,z podwórka wracały szybciej i tyla.Tosiek jak na psa,który skończył 9 lat i ma sebadenitis ,ma sie okiej.Łeb łysy,skóra sucha/nie da się w takiej temperaturze go oliwić,maść z nagietka robi strupy,które odpadają,zostaje gołe ,mozna go tylko w takie mrozy traktowac oliwka dla dzieci,co tez czynimy/,ale energii mu nie brakuje,jest wesoły,zawsze głodny i jest ...psujem.Nie ma dnia ,żeby czegos nie prwał,albo pogryzł-stary,łysy wariat!

Posted

A reszta mego tałatajstwa ma sie dobrze!Mrozy ich nie ruszały,z podwórka wracały szybciej i tyla.Tosiek jak na psa,który skończył 9 lat i ma sebadenitis ,ma sie okiej.Łeb łysy,skóra sucha/nie da się w takiej temperaturze go oliwić,maść z nagietka robi strupy,które odpadają,zostaje gołe ,mozna go tylko w takie mrozy traktowac oliwka dla dzieci,co tez czynimy/,ale energii mu nie brakuje,jest wesoły,zawsze głodny i jest ...psujem.Nie ma dnia ,żeby czegos nie prwał,albo pogryzł-stary,łysy wariat!

Posted

[quote name='Matagi']
Komus sie w główce poprzestawiało chyba co....:roll:albo mrozy zaszkodziły i instynkt samozachowawczy zamarzł....:diabloti:Nie przecze,że bassety to WSPANIAŁA rasa,ale żeby szybokity miały im służyć:-o hiiihiii....chyba tylko pomocą w zdobywaniu korytka,za które oddadza WSZYSTKO,również władzę-gdyby ja miały,ale i tak takową ...przejedzą:evil_lol::eviltong:

Nic nam nie zamarzło, wręcz przeciwnie zamarznięte odpuściło :multi: i znów mamy wszędzie wodę. W kibelku i prysznicu. No Lilka nie ma rady szybokity muszą się wykupić spod władzy bassetów. A może wcale nie chcą :evil_lol:. Albo piękne zdjęcia albo nie opuścimy terenu :evil_lol:

Posted

No i zawsze jeszcze mogę podesłać specja specjalną jednostkę tajnych agentów. :angryy: Zgadnij jaką:lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nonono, jestem pod wrażeniem...
http://i50.tinypic.com/20ru243.jpg

P.S. dostałas mojego maila...? Sądząc po braku odpowiedzi - pewnie nawet nie zajrzałas do skrzynki pocztowej...

Pzdr.

Dostałam,dostałam:lol: a odpowiedzieć jakos nie było kiedy....:roll:,ja pamiętam co mam zrobić,ale nie mam jak na razie,musi to troszku poczekać,aż ja sie z odpowiednią osobą zetknę oko w oko:diabloti: Inne opcje na razie nie istnieją:shake:

[quote name='joi']No i zawsze jeszcze mogę podesłać specja specjalną jednostkę tajnych agentów. :angryy: Zgadnij jaką:lol:

Hahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agenci specjalnej troski, chyba tak chciałaś napisać...hiihiii:evil_lol:

[quote name='joi']Pierwszy cicho-ciemny. Trzeba się rozejrzeć :diabloti:

Hahahaha,chyba ktoś bardzo tupał,bo ten od specjalnej troski wlazł na drzewo:diabloti:
ale focie fajowe,dawaj więcej ,Iza,nie patrz na moje ględzenie:multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nonono, jestem pod wrażeniem...
http://i50.tinypic.com/20ru243.jpg

P.S. dostałas mojego maila...? Sądząc po braku odpowiedzi - pewnie nawet nie zajrzałas do skrzynki pocztowej...

Pzdr.

[quote name='joi']No i zawsze jeszcze mogę podesłać specja specjalną jednostkę tajnych agentów. :angryy: Zgadnij jaką:lol:

[quote name='joi']Pierwszy cicho-ciemny. Trzeba się rozejrzeć :diabloti:

[quote name='joi']Nic nam nie zamarzło, wręcz przeciwnie zamarznięte odpuściło :multi: i znów mamy wszędzie wodę. W kibelku i prysznicu. No Lilka nie ma rady szybokity muszą się wykupić spod władzy bassetów. A może wcale nie chcą :evil_lol:. Albo piękne zdjęcia albo nie opuścimy terenu :evil_lol:

Piękne zdjęcia to nawet i są,ale nerwów to ja nie mam na prędkośc DGM:angryy: i nie mówie tu o wstawianiu zdjęć,a o prostym czytaniu czegokolwiek gdziekolwiek:angryy:.Zanim sie człowiek doczeka na załadowanie strony,to można zupę albo inny gulasz ugotować:angryy: Niech sie dogo naprawi,wstawię zdjęcia,a na razie niech tu buszuja kociambry wraz z baleronesami do spółki z parówką,przy współudziale podróbki szyby i teriera:diabloti: Siedźcie więc ile wlezie!:diabloti: I dawajta zdjęcia jak tak!:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']Moderatorze......:razz:

Dziękuję bardzo za pozdrowienia :p
Nie rozumiem tylko, dlaczego zostałam nazwana moderatorem skoro niczego nie naruszyłam i nie zmieniłam ??? :eviltong:
Zaprosiłam tylko do obejrzenia mojej, a raczej Cziny galerii :loveu:

PS.
Wasze psiaki są cudne :loveu:
www.czina.pl

Posted

Hahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I wielu takich nie posłuchało i zakupiło:diabloti: ech....ale za to zapłaciły biedne psiaki.....durne te ludzie i tyla:p

• 2 weeks later...
Posted

Cosik się Akity Baby upadłe robią:evil_lol:,trza podwyższyć więc:diabloti:

malutki mój siedmiolatek;)czyli Okii zwany Łokciem ewentualnie Łokim /zależy w jakim humorze jest papuga;)/

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć :)

przystojny "maluszek";)
http://i46.tinypic.com/14xc4co.jpg

Cześć!:lol:
On nigdy nie dorośnie,dalej gania za swoim ogonem i kradnie kapcie:diabloti:

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Mmm ciacho z tego Okiego :loveu:[/FONT]

To idol shib-wszystkie są w niego zapatrzone jak w obrazek,a najbardziej czarny Hoshi,którego Okii bardzo lubi,choc czarny też ma fujarkę....:evil_lol: