joi Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Asiaczek']A co to za gromadka? http://i50.tinypic.com/9pq4w0.jpg pzdr. A to nasze skarby :lol: Bassety Kleks, Didi (widać tylko nosy) i Gabrysia, potem honorowa schiba Kubalonek i Łatka. Nie ma jamniśki Judi, ale ona staruszeczka, głównie rezyduje na fotelu Quote
Asiaczek Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 A, to teraz juz wiem, kto zacz:) Pzdr. Quote
Matagi Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='joi']Galeria opuszczona, więc czas ją zaanektować narada wojenna Ooooo....patrzajta!!! Królowy Most się zebrał!:crazyeye: desant Hahaaaa:loveu: moje balerones! zwycięstwo !!! A juz tam;) łapówkara jedna:evil_lol: od dziś to Galeria Baby i Akit bassetowych No,proszę.....:cool3:Pokazałam to Babie.....otworzyła oko i rzekła:"niech i tak będzie,wszak nasza wielmozna pani wielbi balerony,my szybokity wyrażamy zgodę na oglądanie tutaj bandy Z Królowego Mosta":evil_lol: Howgh! [quote name='Darius']Juz slysze z daleka, jak Lilka wszystkie noze i jezyk ostrzy:diabloti: I dobry masz słuch;) [quote name='joi']hihihi nieobecni nie mają głosu W związku ze zwycięstwem ogłaszam, że basset to najwspanialsza rasa na świecie. A akity i shiby istnieją na tym forum aby wiernie służyć bassetom :evil_lol: Komus sie w główce poprzestawiało chyba co....:roll:albo mrozy zaszkodziły i instynkt samozachowawczy zamarzł....:diabloti:Nie przecze,że bassety to WSPANIAŁA rasa,ale żeby szybokity miały im służyć:-o hiiihiii....chyba tylko pomocą w zdobywaniu korytka,za które oddadza WSZYSTKO,również władzę-gdyby ja miały,ale i tak takową ...przejedzą:evil_lol::eviltong: [quote name='joi']Wszechwładnie i miłościwie panująca królowa Didi kochana Dede:loveu:jak bardzo to jej zdjęcie przypomina mi moja nieboszczke Balbinę:loveu: Quote
Darius Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No popatrz, uderz w stol a Lilka sie odezwie:lol: Dobrze joi zrobila... Lilka, i jak cale towarzystwo sie miewa? A Tosiek? Serwus D Quote
Matagi Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 No i wyrwała nas Iza z błogiego snu....bo my śpimy.... albo leżakujemy... panuje błogie lenistwo,obudzeni pijemy na leżąco... Quote
Matagi Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Czasami się od niektórych czegoś wymaga.... ale można protestować.... i nic nie robić....:diabloti: Quote
Matagi Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 A reszta mego tałatajstwa ma sie dobrze!Mrozy ich nie ruszały,z podwórka wracały szybciej i tyla.Tosiek jak na psa,który skończył 9 lat i ma sebadenitis ,ma sie okiej.Łeb łysy,skóra sucha/nie da się w takiej temperaturze go oliwić,maść z nagietka robi strupy,które odpadają,zostaje gołe ,mozna go tylko w takie mrozy traktowac oliwka dla dzieci,co tez czynimy/,ale energii mu nie brakuje,jest wesoły,zawsze głodny i jest ...psujem.Nie ma dnia ,żeby czegos nie prwał,albo pogryzł-stary,łysy wariat! Quote
Matagi Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 A reszta mego tałatajstwa ma sie dobrze!Mrozy ich nie ruszały,z podwórka wracały szybciej i tyla.Tosiek jak na psa,który skończył 9 lat i ma sebadenitis ,ma sie okiej.Łeb łysy,skóra sucha/nie da się w takiej temperaturze go oliwić,maść z nagietka robi strupy,które odpadają,zostaje gołe ,mozna go tylko w takie mrozy traktowac oliwka dla dzieci,co tez czynimy/,ale energii mu nie brakuje,jest wesoły,zawsze głodny i jest ...psujem.Nie ma dnia ,żeby czegos nie prwał,albo pogryzł-stary,łysy wariat! Quote
Asiaczek Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nonono, jestem pod wrażeniem... http://i50.tinypic.com/20ru243.jpg P.S. dostałas mojego maila...? Sądząc po braku odpowiedzi - pewnie nawet nie zajrzałas do skrzynki pocztowej... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nonono, jestem pod wrażeniem... http://i50.tinypic.com/20ru243.jpg P.S. dostałas mojego maila...? Sądząc po braku odpowiedzi - pewnie nawet nie zajrzałas do skrzynki pocztowej... Pzdr. Quote
joi Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 [quote name='Matagi'] Komus sie w główce poprzestawiało chyba co....:roll:albo mrozy zaszkodziły i instynkt samozachowawczy zamarzł....:diabloti:Nie przecze,że bassety to WSPANIAŁA rasa,ale żeby szybokity miały im służyć:-o hiiihiii....chyba tylko pomocą w zdobywaniu korytka,za które oddadza WSZYSTKO,również władzę-gdyby ja miały,ale i tak takową ...przejedzą:evil_lol::eviltong: Nic nam nie zamarzło, wręcz przeciwnie zamarznięte odpuściło :multi: i znów mamy wszędzie wodę. W kibelku i prysznicu. No Lilka nie ma rady szybokity muszą się wykupić spod władzy bassetów. A może wcale nie chcą :evil_lol:. Albo piękne zdjęcia albo nie opuścimy terenu :evil_lol: Quote
joi Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 No i zawsze jeszcze mogę podesłać specja specjalną jednostkę tajnych agentów. :angryy: Zgadnij jaką:lol: Quote
joi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Pierwszy cicho-ciemny. Trzeba się rozejrzeć Quote
joi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Pierwszy cicho-ciemny. Trzeba się rozejrzeć :diabloti: Quote
Matagi Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Asiaczek']Nonono, jestem pod wrażeniem... http://i50.tinypic.com/20ru243.jpg P.S. dostałas mojego maila...? Sądząc po braku odpowiedzi - pewnie nawet nie zajrzałas do skrzynki pocztowej... Pzdr. Dostałam,dostałam:lol: a odpowiedzieć jakos nie było kiedy....:roll:,ja pamiętam co mam zrobić,ale nie mam jak na razie,musi to troszku poczekać,aż ja sie z odpowiednią osobą zetknę oko w oko:diabloti: Inne opcje na razie nie istnieją:shake: [quote name='joi']No i zawsze jeszcze mogę podesłać specja specjalną jednostkę tajnych agentów. :angryy: Zgadnij jaką:lol: Hahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Agenci specjalnej troski, chyba tak chciałaś napisać...hiihiii:evil_lol: [quote name='joi']Pierwszy cicho-ciemny. Trzeba się rozejrzeć :diabloti: Hahahaha,chyba ktoś bardzo tupał,bo ten od specjalnej troski wlazł na drzewo:diabloti: ale focie fajowe,dawaj więcej ,Iza,nie patrz na moje ględzenie:multi: Quote
Matagi Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 [quote name='Asiaczek']Nonono, jestem pod wrażeniem... http://i50.tinypic.com/20ru243.jpg P.S. dostałas mojego maila...? Sądząc po braku odpowiedzi - pewnie nawet nie zajrzałas do skrzynki pocztowej... Pzdr. [quote name='joi']No i zawsze jeszcze mogę podesłać specja specjalną jednostkę tajnych agentów. :angryy: Zgadnij jaką:lol: [quote name='joi']Pierwszy cicho-ciemny. Trzeba się rozejrzeć :diabloti: [quote name='joi']Nic nam nie zamarzło, wręcz przeciwnie zamarznięte odpuściło :multi: i znów mamy wszędzie wodę. W kibelku i prysznicu. No Lilka nie ma rady szybokity muszą się wykupić spod władzy bassetów. A może wcale nie chcą :evil_lol:. Albo piękne zdjęcia albo nie opuścimy terenu :evil_lol: Piękne zdjęcia to nawet i są,ale nerwów to ja nie mam na prędkośc DGM:angryy: i nie mówie tu o wstawianiu zdjęć,a o prostym czytaniu czegokolwiek gdziekolwiek:angryy:.Zanim sie człowiek doczeka na załadowanie strony,to można zupę albo inny gulasz ugotować:angryy: Niech sie dogo naprawi,wstawię zdjęcia,a na razie niech tu buszuja kociambry wraz z baleronesami do spółki z parówką,przy współudziale podróbki szyby i teriera:diabloti: Siedźcie więc ile wlezie!:diabloti: I dawajta zdjęcia jak tak!:mad::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Juz jest troche lepiej... Ja może jutro dokończę wstawiać fotki z Kowna... Pzdr. Quote
kasia_owczarzak Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Matagi']Moderatorze......:razz: Dziękuję bardzo za pozdrowienia :p Nie rozumiem tylko, dlaczego zostałam nazwana moderatorem skoro niczego nie naruszyłam i nie zmieniłam ??? :eviltong: Zaprosiłam tylko do obejrzenia mojej, a raczej Cziny galerii :loveu: PS. Wasze psiaki są cudne :loveu: www.czina.pl Quote
Matagi Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Hahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I wielu takich nie posłuchało i zakupiło:diabloti: ech....ale za to zapłaciły biedne psiaki.....durne te ludzie i tyla:p Quote
joi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Można by z tego zrobić baner coby się wyświetlał ku przestrodze Quote
Matagi Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Cosik się Akity Baby upadłe robią:evil_lol:,trza podwyższyć więc:diabloti: malutki mój siedmiolatek;)czyli Okii zwany Łokciem ewentualnie Łokim /zależy w jakim humorze jest papuga;)/ Quote
M&S Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Cześć :) przystojny "maluszek";) http://i46.tinypic.com/14xc4co.jpg Quote
Angelika_Roser Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mmm ciacho z tego Okiego :loveu:[/FONT] Quote
Matagi Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) przystojny "maluszek";) http://i46.tinypic.com/14xc4co.jpg Cześć!:lol: On nigdy nie dorośnie,dalej gania za swoim ogonem i kradnie kapcie:diabloti: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Mmm ciacho z tego Okiego :loveu:[/FONT] To idol shib-wszystkie są w niego zapatrzone jak w obrazek,a najbardziej czarny Hoshi,którego Okii bardzo lubi,choc czarny też ma fujarkę....:evil_lol: Quote
Recommended Posts