Darius Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Matagi napisał(a): Ha!:eviltong::eviltong::eviltong: A ja,jak zmieniałam kartke w kalendarzu i pokazał sie adwent,od razu skojarzyłam z niemieckim kalendarzem akitowo-adwentowym:eviltong: Tylko takie skojarzenie mam z adwentem;) I oczywiście obrazki oglądam,bo na temat tego języka ,w jakim jest pisany kalendarz,wypowiadać sie już nie będę:obrazic::obrazic::obrazic: W google skopiowalem tekst niemiecki i kazalem przetlumaczyc. To, co wychodzi, stanowi niezaprzeczalnie dodatkowy element rozrywkowy:diabloti:, mimo ze teksty nie sa gramatycznie zbyt skomplikowane. I poczytac mozna, i rodzaj krzyzowki rozwiazywac i usmiac serdecznie:loveu: Ale jakas mozliwosc jest! A Misaki jest rzeczywiscie slodkie, kieszonkowe cos...:lol: Chyba nie bedzie z nia nudno. :cool1: Serwus Darius Quote
Matagi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Szibusie mają już dziesięć dni:loveu: z przodu leżą panowie,paniusie z tyłu tłuścioszek:lol: Quote
Matagi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Szibusie mają już dziesięć dni:loveu: z przodu leżą panowie,paniusie z tyłu tłuścioszek:lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 http://i47.tinypic.com/122yds5.jpg He..he..he program nudny to sobie przysnal :evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Darius napisał(a):W google skopiowalem tekst niemiecki i kazalem przetlumaczyc. To, co wychodzi, stanowi niezaprzeczalnie dodatkowy element rozrywkowy:diabloti:, mimo ze teksty nie sa gramatycznie zbyt skomplikowane. I poczytac mozna, i rodzaj krzyzowki rozwiazywac i usmiac serdecznie:loveu: Ale jakas mozliwosc jest! A Misaki jest rzeczywiscie slodkie, kieszonkowe cos...:lol: Chyba nie bedzie z nia nudno. :cool1: Serwus Darius Dzięki Ci za google!:loveu::multi:Później polazę poczytać:eviltong: A z Misaki już teraz nie jest nudno:evil_lol: ,to bardzo pomysłowa i absorbująca panienka.Waleczna również:evil_lol: -dzisiaj usiłowała przepędzić pracującą za płotem koparkę:diabloti:. Quote
Matagi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 To nie mnie się dwoi-to chora DGM:shake: Quote
Darius Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Lilka, jestes pewna tatusia tych puszystych kulek? Bo to moze wzbudzac podejrzenie na mopsika...:lol: W kalendarzu adwentowym sa miedzy innymi rowniez akicie znaki zodiaku. Wlasnie przetlumaczylem przez google jeden tekst, posikac sie mozna:crazyeye: Serwus Darius Quote
Matagi Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Nie nerwuj mnie,bo z Ciebie zrobię mopsika:diabloti: Daj mi link na googlowy kalendarz,coś mi się dzieje i z dogo i z kompem,wrrrrrrrrrr:angryy::angryy::angryy: Quote
Angelika_Roser Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Śliczniutkie bąbeleczki :loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Śliczne szybalonki! I u ciebie tez jest Wielka Czwórka! Ino z podziałem na płec u mnie wyszło inaczej... http://i50.tinypic.com/29qffcj.jpg To nie u Ciebie komp wariuje, chyba wszyscy od rana odczuwają ten sam problem... Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja to z ciekawosci sobie otworzylam dzien 5 grudnia w kalendarzu adwentowym i zeby Akicie mi sie pokazaly !!!! Quote
Shirai - Koki Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Aaaaaaaaaaa shibusie malusie jkie cuda, tak troche to podobne do akitek. Matagi wiecej, wiecej zdjec shibalonow !!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Oj, u Matagi to nigdy nie jest łatwo wyegzekwować fotki. Choćby najśliczniejszych mauszków... Pzdr. Quote
Matagi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, u Matagi to nigdy nie jest łatwo wyegzekwować fotki. Choćby najśliczniejszych mauszków... Pzdr. A już taaaam prawda by była...:eviltong: Quote
Matagi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Chłopczyk,zdjęcia robione były przedwczoraj:lol: Quote
Matagi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Jeżeli te zdjęcia,które zamierzam teraz wstawić,również "wstawią się"albo podwójnie,albo obciachane,to nie na moje nerwy.....spróbuję wtedy jutro:angryy: panienecka:lol: zwana Jasną nie wyspała się;) Quote
Matagi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Nooooo,jakoś idzie;) drugi chłopczyk ten też niewyspany;) Quote
Matagi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Jak sie przyjrzycie,to na niektórych fotkach widać moją rękę ze sladami po zębach Gryzeldy /wybaczyłam jej,dała piękne dzieci;)/ a to Ciemna dziewczynka oczywiście również ziewająca:eviltong: Amen:eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Noooo, ależ tu fotek! Ładnie, Ładnie.Wiadomo juz które i gdzie znajdzie docelowy dom? Juz rozmawiałam w sprawie z A. pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ależ maleńkie słodkości... jej alby bym sobie takiego malca wygłaskała :loveu::loveu::loveu: [/FONT]http://i49.tinypic.com/scvswk.jpg Quote
Matagi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='Asiaczek']Noooo, ależ tu fotek! Ładnie, Ładnie.Wiadomo juz które i gdzie znajdzie docelowy dom? Juz rozmawiałam w sprawie z A. pzdr. Mam nadzieję,że się dogadałyście;) A z dzieci tylko jedno jest niezamówione-piesek,ale który nie wiadomo,pańcio przyjedzie za kilka dni i sam dokona wyboru:lol: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Ależ maleńkie słodkości... jej alby bym sobie takiego malca wygłaskała :loveu::loveu::loveu: [/FONT]http://i49.tinypic.com/scvswk.jpg Za dużo do głaskania to nie ma;),one malusie jeszcze,takie kreciki z nich:loveu: Quote
bety Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No nareszcie :roll: mi się zdjęcia otworzyły tak to widziałam ich 50% :mad: No to najładniejsza jest ta sunia http://i50.tinypic.com/2cpuz5h.jpg :loveu::loveu::loveu: Pzdr Quote
Shirai - Koki Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Cudowne maluszki, ale mi to w oczko wpadla ta ciemna panieneczka :loveu: Quote
Matagi Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='bety']No nareszcie :roll: mi się zdjęcia otworzyły tak to widziałam ich 50% :mad: No to najładniejsza jest ta sunia [URL]http://i50.tinypic.com/2cpuz5h.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu: Pzdr[/QUOTE] A ta jak zwykle faworyzuje czarniawe:evil_lol: ;) [quote name='Shirai - Koki']Cudowne maluszki, ale mi to w oczko wpadla ta ciemna panieneczka :loveu:[/QUOTE] No proszę....następna:evil_lol:;) Ta ciemna dziewczynka pewnie nieraz pojawi się w galerii akit-będzie je miała do towarzystwa w nowym domku:lol: Quote
Recommended Posts