Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):

Ha!:eviltong::eviltong::eviltong: A ja,jak zmieniałam kartke w kalendarzu i pokazał sie adwent,od razu skojarzyłam z niemieckim kalendarzem akitowo-adwentowym:eviltong: Tylko takie skojarzenie mam z adwentem;)
I oczywiście obrazki oglądam,bo na temat tego języka ,w jakim jest pisany kalendarz,wypowiadać sie już nie będę:obrazic::obrazic::obrazic:

W google skopiowalem tekst niemiecki i kazalem przetlumaczyc. To, co wychodzi, stanowi niezaprzeczalnie dodatkowy element rozrywkowy:diabloti:, mimo ze teksty nie sa gramatycznie zbyt skomplikowane.
I poczytac mozna, i rodzaj krzyzowki rozwiazywac i usmiac serdecznie:loveu:
Ale jakas mozliwosc jest!

A Misaki jest rzeczywiscie slodkie, kieszonkowe cos...:lol: Chyba nie bedzie z nia nudno. :cool1:

Serwus
Darius

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Darius napisał(a):
W google skopiowalem tekst niemiecki i kazalem przetlumaczyc. To, co wychodzi, stanowi niezaprzeczalnie dodatkowy element rozrywkowy:diabloti:, mimo ze teksty nie sa gramatycznie zbyt skomplikowane.
I poczytac mozna, i rodzaj krzyzowki rozwiazywac i usmiac serdecznie:loveu:
Ale jakas mozliwosc jest!

A Misaki jest rzeczywiscie slodkie, kieszonkowe cos...:lol: Chyba nie bedzie z nia nudno. :cool1:

Serwus
Darius

Dzięki Ci za google!:loveu::multi:Później polazę poczytać:eviltong:
A z Misaki już teraz nie jest nudno:evil_lol: ,to bardzo pomysłowa i absorbująca panienka.Waleczna również:evil_lol: -dzisiaj usiłowała przepędzić pracującą za płotem koparkę:diabloti:.

Posted

Lilka, jestes pewna tatusia tych puszystych kulek? Bo to moze wzbudzac podejrzenie na mopsika...:lol:

W kalendarzu adwentowym sa miedzy innymi rowniez akicie znaki zodiaku. Wlasnie przetlumaczylem przez google jeden tekst, posikac sie mozna:crazyeye:

Serwus
Darius

Posted

Nie nerwuj mnie,bo z Ciebie zrobię mopsika:diabloti:
Daj mi link na googlowy kalendarz,coś mi się dzieje i z dogo i z kompem,wrrrrrrrrrr:angryy::angryy::angryy:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, u Matagi to nigdy nie jest łatwo wyegzekwować fotki. Choćby najśliczniejszych mauszków...

Pzdr.

A już taaaam prawda by była...:eviltong:

Posted

Jeżeli te zdjęcia,które zamierzam teraz wstawić,również "wstawią się"albo podwójnie,albo obciachane,to nie na moje nerwy.....spróbuję wtedy jutro:angryy:

panienecka:lol:

zwana Jasną

nie wyspała się;)

Posted

Jak sie przyjrzycie,to na niektórych fotkach widać moją rękę ze sladami po zębach Gryzeldy /wybaczyłam jej,dała piękne dzieci;)/

a to Ciemna dziewczynka

oczywiście również ziewająca:eviltong:

Amen:eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Noooo, ależ tu fotek! Ładnie, Ładnie.Wiadomo juz które i gdzie znajdzie docelowy dom?

Juz rozmawiałam w sprawie z A.

pzdr.

Mam nadzieję,że się dogadałyście;)
A z dzieci tylko jedno jest niezamówione-piesek,ale który nie wiadomo,pańcio przyjedzie za kilka dni i sam dokona wyboru:lol:

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Ależ maleńkie słodkości... jej alby bym sobie takiego malca wygłaskała :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
http://i49.tinypic.com/scvswk.jpg

Za dużo do głaskania to nie ma;),one malusie jeszcze,takie kreciki z nich:loveu:

Posted

[quote name='bety']No nareszcie :roll: mi się zdjęcia otworzyły tak to widziałam ich 50% :mad:
No to najładniejsza jest ta sunia [URL]http://i50.tinypic.com/2cpuz5h.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:
Pzdr[/QUOTE]

A ta jak zwykle faworyzuje czarniawe:evil_lol: ;)

[quote name='Shirai - Koki']Cudowne maluszki, ale mi to w oczko wpadla ta ciemna panieneczka :loveu:[/QUOTE]

No proszę....następna:evil_lol:;)
Ta ciemna dziewczynka pewnie nieraz pojawi się w galerii akit-będzie je miała do towarzystwa w nowym domku:lol: