Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Darius']Oj.... wrzuc sie w lozko, trzeba sie wypocic.
A jak poslesz do nas M.....e na wakacje, bedziesz zadowolona z przepisow:diabloti:

Serwus

D.[/QUOTE]

Wypociłam,ale chyba nie do końca:shake:
A ją jak bym posłała,to by wszystko pożarła a przepisy...zapomniała:diabloti:

[quote name='Maks i Spark']Fajnie, że do Kielców jedziesz :lol:

Ach te super dialogi z bardzo mądrymi włascicelami innych futer....obśmiałam sie jak norka :evil_lol:

Zdrówka :p

A.[/QUOTE]

Może sie w końcu w tych Kielcach spotkamy;)
A tam dialogi,to jeszcze nic....:razz: Ja ze dwa lata temu spotkałam dokładnie na wprost swego domu nielubianą sąsiadkę zza płotu.Zima to była,śniegu napadało,zabrałam Łokcia i polecieliśmy-ja dosłownie,bo on musiał bardzo szybko wszystko obsikać i włóczył mnie od krzaka do krzaka.Patrze lezie sąsiadka,centralnie na mnie,więc zwiac się nie dało.Zatrzymała sie i zaczęła wywody od tego ,po jaka cholere ja z psem łażę,pies niegrzeczny,ciąga,upaść można bo ślisko,wszystko w okolicy zasrane przez te kundle,mało tego,to durne ludzie wydają kasę na psy,a tu i tam dzieci głodne...i tak nadawała i nadawała....a ja patrze,co robi mój Okii....a on ....sra jej na but:evil_lol:Jak z nim szłam,to on sikał tu i tam,ale nie zdążyl koopska wywalić,ja się zatrzymałam a on już wytrzymac nie mógł....:evil_lol: i narżnął na kamasza:diabloti: Baba nie zorientowała się z prezentu i oddaliła sie złorzecząc na te brudne psy,a ja spierdzielałam galopem między bloki...:evil_lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:ylsuper::mdleje::roflt: Aż się popłakałam ze śmiechu, brawa dla rudzielca - wyborny komentarz wywodów babiszona - i kto zaprzeczy, że psy są inteligentne. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

ale numer odwalił, chyba nie lubi sąsiadki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mam nadzieję, że się spotkamy, na jednym ringu będziemy ;):p

A.

Posted

[quote name='bety']:ylsuper::mdleje::roflt: Aż się popłakałam ze śmiechu, brawa dla rudzielca - wyborny komentarz wywodów babiszona - i kto zaprzeczy, że psy są inteligentne. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr[/QUOTE]

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: ....... :turn-l::-x .......:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

:painting:

[B][FONT=Comic Sans MS]ale się uśmiałam[/FONT][/B] :evil_lol:
[/CENTER]
[/QUOTE]

[quote name='Maks i Spark']ale numer odwalił, chyba nie lubi sąsiadki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mam nadzieję, że się spotkamy, na jednym ringu będziemy ;):p

A.[/QUOTE]

Wszystko możecie sobie wyobrazić,poza jednym.....moją miną:evil_lol: Ja tam sama ,mało ze strachu nie nawaliłam w gacie,że ona zobaczy co dostała:diabloti:.
A czy Okii jej nie lubi:roll: ?wiem,że na pewno LUBI jej kury:eviltong: To parę lat temu wlazł przez płot do niej na posesję i "pobawił się"z dwudziestoma kurami:diabloti: Cała rodzina B.była na diecie drobiowej przez jakis czas...:p może dlatego ona psów nie lubi tylko kurestwo....:eviltong:

Posted

[quote name='Matagi']Aaaa,zapomniałabym:lol:.
Mam już nocleg na te Kielce:multi: będziemy mieszkać w Świętej Katarzynie,w leśniczówce,doba 30 zł,pies nie płaci:lol:[/QUOTE]
O, to świetnie, bo juz chciałam się pytać, co z tym noclelgiem.
Pozdrówka dla Kolegi W.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, to świetnie, bo juz chciałam się pytać, co z tym noclelgiem.
Pozdrówka dla Kolegi W.:lol:

Pzdr.[/QUOTE]

Nie omieszkam przekazać:eviltong:

Posted

Znalezione w necie...wstawiam tutaj,wspominając moje anioły...

Canis Anonim Dokąd idą psy gdy odchodzą?
No bo jeśli nie idą do nieba
To przepraszam Cię Panie Boże
Mnie tam także iść nie potrzeba.

Ja proszę na inny przystanek
Tam gdzie merda stado ogonów
Zrezygnuję z anielskich chórów
tudzież innych nagród nieboskłonu.

W moim niebie będą miękkie sierści
Nosy, łapy, ogony i kły
W moim niebie będę znowu głaskać
Moje wszystkie pożegnane psy.

Posted

[quote name='Matagi']Znalezione w necie...wstawiam tutaj,wspominając moje anioły...

Canis Anonim Dokąd idą psy gdy odchodzą?
No bo jeśli nie idą do nieba
To przepraszam Cię Panie Boże
Mnie tam także iść nie potrzeba.

Ja proszę na inny przystanek
Tam gdzie merda stado ogonów
Zrezygnuję z anielskich chórów
tudzież innych nagród nieboskłonu.

W moim niebie będą miękkie sierści
Nosy, łapy, ogony i kły
W moim niebie będę znowu głaskać
Moje wszystkie pożegnane psy.
Piękne...

Pzdr.

Posted

Lilka uwaza, ze Kari robi swietne miny. Cos w tym jest:megagrin:

Ostatnio bylismy u znajomych, ktorzy maja musztardowego chlopaka. Kazda rasa dolozyla swojej musztardy...:lol: Owczarek niemiecki, husky, akita i cos jeszcze i jeszcze...

Facet jest super, ma 2 lata, psi savoir vivre opanowany, ogien w tylku bez konca, za szybki dla mojej rudej. Przeciez ona ma juz 8,5 roku, to nie bedzie ganiac... Niemniej jest nim zachwycona.

Oskar ganial kolo niej i pompowal sie, ona czekala na okazje i skracala droge, by go dostac:

Oskar w koncu wymyslil; latal za krzakami, wyskoczyl raz z jednej, raz z drugiej strony. To rudzielca wkurzylo, bo przeciez ona w haszcze nie pojdzie... Jak wkurzona, to widac:diabloti:

Serwus

Darius

Posted

[quote name='Darius']Lilka uwaza, ze Kari robi swietne miny. Cos w tym jest:megagrin:

Ostatnio bylismy u znajomych, ktorzy maja musztardowego chlopaka. Kazda rasa dolozyla swojej musztardy...:lol: Owczarek niemiecki, husky, akita i cos jeszcze i jeszcze...

Facet jest super, ma 2 lata, psi savoir vivre opanowany, ogien w tylku bez konca, za szybki dla mojej rudej. Przeciez ona ma juz 8,5 roku, to nie bedzie ganiac... Niemniej jest nim zachwycona.

Oskar ganial kolo niej i pompowal sie, ona czekala na okazje i skracala droge, by go dostac:

Oskar w koncu wymyslil; latal za krzakami, wyskoczyl raz z jednej, raz z drugiej strony. To rudzielca wkurzylo, bo przeciez ona w haszcze nie pojdzie... Jak wkurzona, to widac:diabloti:

Serwus

Darius

Hahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ona tu normalnie krzyczy na niego!:diabloti: Oburzona jest całą gębą!:evil_lol:

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry :)

Miłego dnia

A.

Sześc i wzajemnie:lol:

[quote name='Asiaczek']Lilkowa, a gdzie się podziewasz...?

pzdr.

Gotowałam,sprzątałam,bez telefon paplałam;)
Dzis dostałam link do zdjęć siostry Misaki,Mitsuko:lol:

[FONT=MS Shell Dlg 2]Mitsuko[/FONT]

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Urodzona fotomodelka :loveu:[/FONT]

Bardzo ładne te zdjęcia i śliczna siostrzyczka.Misaki jest bardzo podobna,ma troszke bardziej intensywna czerwień od Mitsuko.Będziesz mogła ją obejrzeć w Kielcach,zabieram ją ze sobą:lol:.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]SUPER ! a mój Wilczuś to chyba padnie jak ją zobaczy :loveu:[/FONT]

Hahaha:lol:przeżyje;) Misaki jest bardzo towarzyska,wszyscy się jej bardzo podobają,a najbardziej lubi chodzić po ringu-tam można znaleźć smakowite różnetakie,co niektórym wypadnie z dzioba:eviltong: Z każdym psem chce się bawić,psią etykietę wdrażały jej moje starsze shiby i akity,więc mała potrafi się zachować w towarzystwie;).

Posted

[FONT=Comic Sans MS]W takim razie Ginuś będzie bardzo chętny żeby sie z nią pobawić :loveu: on chyba będzie jeszcze bardziej zadowolony niż Pan :evil_lol:
mam nadzieje, że Nas wytropisz na tej wystawie :lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]W takim razie Ginuś będzie bardzo chętny żeby sie z nią pobawić :loveu: on chyba będzie jeszcze bardziej zadowolony niż Pan :evil_lol:
mam nadzieje, że Nas wytropisz na tej wystawie :lol:
[/FONT]

Misaki na pewno będzie zachwycona:lol: Ona jeszcze nie widziała białej makity:lol:
Głupia mine miała za to w NDM,jak ja zaprowadziłam do baleronów:diabloti:
Na pewno Was znajdę,przecież wiem jak wyglądacie:eviltong:Ponieważ sędziowanie akit i shiba będzie prawie w tym samym czasie,to będe latać pomiędzy tymi ringami;)

Posted

INA Psi Butik w domu IRA
25.07.1992-4.11.2009

... radośnie, radośnie, radośnie,
tylko psy potrafią być szczęśliwe
tak po prostu,
bezwstydnie.
nie mówię żegnaj
memu zmarłemu psu.
Między nami brak miejsca
na kłamstwo.

~Pablo Neruda

• Posted

[quote name='Matagi']INA Psi Butik w domu IRA
    25.07.1992-4.11.2009

... radośnie, radośnie, radośnie,
    tak po prostu,
    bezwstydnie.
    nie mówię żegnaj
    memu zmarłemu psu.
    Między nami brak miejsca
    na kłamstwo.

~Pablo Neruda

http://i36.tinypic.com/2cscm0j.jpg

• Dla IRY

• :-(

A.

• Posted

[quote name='Matagi']
    Gotowałam,sprzątałam,bez telefon paplałam;)
    Dzis dostałam link do zdjęć siostry Misaki,Mitsuko:lol:
    [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL="http://www.purecomponents.com/files/mitsuko/"]Mitsuko[/URL][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
    Piękna sesja! I piękna modelka!:loveu:

[quote name='Matagi'][B]INA Psi Butik[/B] w domu [B]IRA
    25.07.1992-4.11.2009

[/B]... radośnie, radośnie, radośnie,
    tak po prostu,
    bezwstydnie.
    nie mówię żegnaj
    memu zmarłemu psu.
    Między nami brak miejsca
    na kłamstwo.
    ~Pablo Neruda