Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Brawo dla Kogoś z refleksem... http://i27.tinypic.com/331hift.jpg Pzdr. Quote
Matagi Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja nie mogę... Akitka - pastereczka od pasania... krów...:evil_lol::lol: Pzdr. No cóż....Interchampionat do czegoś zobowiązuje...:diabloti:,a nie tylko wystawy i wystawy...:evil_lol: Quote
Matagi Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Asiaczek napisał(a):Brawo dla Kogoś z refleksem... http://i27.tinypic.com/331hift.jpg Pzdr. GR ma oko nie tylko na akity...:eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Matagi napisał(a):GR ma oko nie tylko na akity...:eviltong: Aaaaa, to juz wiem, komu gratulowac refleksu. Brawo!!! Pzdr. Quote
omar Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witam i od razu pytam: jak się miewa "maleństwo"? :diabloti: Quote
bety Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 omar napisał(a):Witam i od razu pytam: jak się miewa "maleństwo"? :diabloti: Ja odpowiem :p, z tego co wiem to bardzo dobrze. ;):diabloti: Pzdr Quote
Matagi Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 omar napisał(a):Witam i od razu pytam: jak się miewa "maleństwo"? :diabloti: Hej!:multi::loveu: A dobrze,bardzo dobrze:lol: apetyt ma wielki,humor dopisuje,towarzystwo jej pasuje bardzo,no i ....czyścioszka z niej;)nie wali kooponów,a sika tylko.....na moje łóżko:diabloti::mad: Robię jej zdjęcia,mam już sporą kolekcję,niedługo wstawię tutaj;) A może Ty wstawisz tutaj to co masz;) -zapraszam:loveu: Quote
Matagi Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 bety napisał(a):Ja odpowiem :p, z tego co wiem to bardzo dobrze. ;):diabloti: Pzdr Yes,zgadza się:lol: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Nie licytowac się, tylko wstawiać fotki! Bo poszczuję Moderatorem...:evil_lol: Pzdr. Quote
bety Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie licytowac się, tylko wstawiać fotki! Bo poszczuję Moderatorem...:evil_lol: Pzdr. To byś pewnie dłuuuuuuuuuuuuugo czekała na reakcję moda.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
andromeda Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Matagi napisał(a):Fajnie,że się podobają:lol:. Nie mam kota:shake:-mam 9 psów,psy to nie byłaby przeszkoda,ale mam też Franka/papuga żako/i mam Dudka albo Dudę:evil_lol: gwarka,ptaki i kot razem to nie byłby dobry pomysł:roll:,tym bardziej,że moje ptaszydła mówią i nierzadko robia sobie żarty z psów,kot by chyba nie zdzierżył i było by paputowi i gwarkowi kaput...:diabloti: Pastereczka akitowa nie moja... Hello :) Jak sie kota nie nauczy to myszy niezłapie :evil_lol: sprawdzone!! moje nie umiały dopiero jak brat pokazal to Kotek przyniosła ptaszka i myszke do domu. Podobno persy to niezaradne koty, no coz brat pokazał to nasz łapał muchy :shake: kiedys miałam chomika to kocio spał na klatce, a chomik biegał w kołku :evil_lol: piekny widok. Quote
Darius Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 andromeda napisał(a):Hello :) Jak sie kota nie nauczy to myszy niezłapie :evil_lol: sprawdzone!! moje nie umiały dopiero jak brat pokazal to Kotek przyniosła ptaszka i myszke do domu. Podobno persy to niezaradne koty, no coz brat pokazał to nasz łapał muchy :shake: kiedys miałam chomika to kocio spał na klatce, a chomik biegał w kołku :evil_lol: piekny widok. A gdzie zdjecia???:loveu: To chce widziec.... Serwus Darius Quote
omar Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Matagi']Hej!:multi::loveu: A dobrze,bardzo dobrze:lol: apetyt ma wielki,humor dopisuje,towarzystwo jej pasuje bardzo,no i ....czyścioszka z niej;)nie wali kooponów,a sika tylko.....na moje łóżko:diabloti::mad: Robię jej zdjęcia,mam już sporą kolekcję,niedługo wstawię tutaj;) A może Ty wstawisz tutaj to co masz;) -zapraszam:loveu: Mówisz - masz :diabloti: Najfajniejszy termofor - szybowiec jakiego miałam okazję maltretować ostatnimi czasy. Do tego nieletnia amatorka białego wina :diabloti: i żeby nie było, że nie potrafi się zachować na wystawie :cool1:: na stole: i pod stołem ;): a handler jaki jest, każdy widzi :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 AaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAaa!!! Trzymajcie mnie bo mnie z nóg powaliło.... !! Co za pięknotka maleńka :crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Matagi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dzięki Magda :lol:za zdjęcia małej ze Zbraslavia:loveu:. No to czas chyba nadszedł coby małą oficjalnie przedstawić;) Nazywa się "papierowo" MISAKI Hneda Tvrz ,małolata z niej straszna,urodziła się 7.07.2009 w Czechach i jej pierwszą wystawą była Specjalistyczna Wystawa Shiba Klubu w Zbraslaviu koło Brna.Przyjechała tu towarzysko coby kawałek świata zobaczyć,poznać bliższą i dalszą szybową familię,no i...../jak już napisała Magda;)/ popic białego winka w doborowym,polskim towarzystwie:evil_lol:Tak se popijała i popijała,a że gawniara z niej ,to co chwila musiała zdrzemnąć się:diabloti:i tak jej wychodziło,że zasypiała niemal z nochalem w moich trampkach....to coś musiało znaczyć:roll:....Pojechałam sobie na wystawę,miałam się dobrze bawić/ i tak było:loveu:/,miałam popić sobie czeskiego pifka,zrelaksować się ale NIE MIAŁAM ZAMIARU KUPOWAĆ 10 PSA....:shake: Niezbadane są wyroki... trarattaatam .....itd.:cool1:stało się.....mała mnie zaczarowała,skrzeczała mi radośnie do ucha,że będzie dobrą shibą,zniszczy niewiele,zasika tylko moje łóżko,jeść będzie śmieci papuzie,podrapie mnie po twarzy,zadba o moją kondycję,czyli wiać będzie przykładnie ,ojjjj dużo mi nagadała i cóż:roll:-wyjęczałam ją z pomocą Gosi i Magdy:loveu:Mam małą Misaki :multi::loveu:.Dopiero po chwili pomyslałam o tym co ja powiem w domu.....:cool1::razz:Jak Darek do mnie zadzwonil,to powiedziałam mu,że mam dla niego prezent....;)a ten przypomniał sobie,że kiedyś chciałam z Czech przywieźć papugę-arę,więc wyszło mu,że groźbę swą spełniłam i tarabanię do Białegostoku czerwoną papugę:diabloti: Bez sensu było to prostować,chłop jakos szczególnie dzioba nie piłował więc już i tak było ok.Jak przyjechałam z Magdą,to łypał okiem w strone samochodu,gdzie siedział Omar i minę miał nietęgą,ale jak wyjęłam z voyagera malutką to był cały hepi:diabloti:-przecież on papug nie kocha,a szybalony baaardzoooo!:loveu: Baba z rodziną przyjęły Misaki dobrze,spodobała się wszystkim,a najbardziej chyba Frankowi:evil_lol:,który zaczyna ją wołać,rzuca jej różne smakołyki i czeka z upragnieniem kiedy ją w końcu potraktuje dziobem:p Wstawię ciut poźniej zdjęcia zrobione juz u mnie w domku. Quote
Matagi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Misaki /po japońsku jej imię znaczy piękna twarz/ w Białymstoku: żabalon nowa zabawka Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Hahaha, Ciotki nie męczcie juz tak... http://i28.tinypic.com/a2vy41.jpg Pzdr. Quote
Matagi Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 robione telefonem,więc jakość do bani:p stołowa Misaki szeptanki z Frankiem katastrofen!!!:diabloti: wypadłam z łóżka,a łóżko zrobiło sie pokrywką:evil_lol: stosunek Misaki do świata:eviltong: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 O, Miśka juz znalazła miejsce do obserwacji...? Sprytna z niej bestyjka...:loveu: http://i26.tinypic.com/1qh98l.jpg Pzdr. Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 jakie genialne :lol: http://i28.tinypic.com/2e1svtv.jpg ale fajna scylka :multi: A. Quote
Gosia Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Na początek- NIE KUPUJCIE TEGO IPHONA, CO JEST REKLAMOWANY NA GÓRZE STRONY. tO NAJGORSZE GÓWNO NA ŚWIECIE!!! Wiem, bo mam i kiedyś nim kogoś zabiję. Nie bierzcie go też za darmo- szkoda zdrowia. A teraz do Misaki- wypatrzył ją Atrur nasz, ten, co ją całuje :loveu: Ta suka nie była ustawiana- ona tak stoi, bo ma taką budowę. Siedzieliśmy sobie na ławeczce przy ringu, a Artur mnie trąca i mówi- "ty, patrz, jaka zajebista shiba mała tam chodzi". Więc patrzę, a że ślepa jestem, to mi trochę zeszło, patrzę dalej, na koniec sznurka małej- a na końcu sznurka Kristina moja ukochana. No to lecimy. Kristina się przesiadła do nas, bo też w Klubie kochana nie jest (bada psy), i tak się zaczęły targi. Kristina przewleczona za samochodem, przypalana żywym ogniem i podtapiana kilkakrotnie zgodziła się dać psa. Pod warunkiem, że na wystawy. I że ma być przebadana przed użyciem do hodowli. (Misaki- nie Kristina). :multi: Cieszę się. Oby się dobrze chowała, to Lilka będzie mieć z niej radość. Całuchy Misaki od babci :calus: Quote
Matagi Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Gosia']Na początek- NIE KUPUJCIE TEGO IPHONA, CO JEST REKLAMOWANY NA GÓRZE STRONY. tO NAJGORSZE GÓWNO NA ŚWIECIE!!! Wiem, bo mam i kiedyś nim kogoś zabiję. Nie bierzcie go też za darmo- szkoda zdrowia. A teraz do Misaki- wypatrzył ją Atrur nasz, ten, co ją całuje :loveu: Ta suka nie była ustawiana- ona tak stoi, bo ma taką budowę. Siedzieliśmy sobie na ławeczce przy ringu, a Artur mnie trąca i mówi- "ty, patrz, jaka zajebista shiba mała tam chodzi". Więc patrzę, a że ślepa jestem, to mi trochę zeszło, patrzę dalej, na koniec sznurka małej- a na końcu sznurka Kristina moja ukochana. No to lecimy. Kristina się przesiadła do nas, bo też w Klubie kochana nie jest (bada psy), i tak się zaczęły targi. Kristina przewleczona za samochodem, przypalana żywym ogniem i podtapiana kilkakrotnie zgodziła się dać psa. Pod warunkiem, że na wystawy. I że ma być przebadana przed użyciem do hodowli. (Misaki- nie Kristina). :multi: Cieszę się. Oby się dobrze chowała, to Lilka będzie mieć z niej radość. Całuchy Misaki od babci :calus: Hiiiihiiii:evil_lol: Bardzo mnie sie podobało torturowanie Kristiny:diabloti: I tak sobie myślę,że jak Kristina wyruszy gdzieś na wystawę z jakims shibowym malcem,to będzie dokładnie oglądała sie i sprawdzała,czy przypadkiem nie ma tam nas:diabloti::evil_lol: Gosia!:lol: raz jeszcze WIEEEELKIE DZIĘKI za małą arę!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Misaki jest boska!:loveu: Quote
Gosia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Eeee tam, zaraz rozglądać. Kristina nas bardzo lubi. :loveu: I możemy z nią handlować nawet Jożinami z bażin, jak będzie zapotrzebowanie:evil_lol: Quote
Recommended Posts