M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Matagi napisał(a): Cześć!:multi: Imprezka była tradycyjna;) Może za rok dołączysz...:razz:;) Wszystko być może (byłyśmy z 2 lata temu i w ubiegłym roku) ;) A. Quote
Matagi Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):Wszystko być może (byłyśmy z 2 lata temu i w ubiegłym roku) ;) A. Ja jestem ......co roku:evil_lol:;) Quote
M&S Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witanko wieczorową porą :lol: A. I dziś też ;) A. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Matagi - jak znajdziesz wolny czas - zadzwoń do mnie. Jest tyyyyle do opowiadania... Pzdr. Quote
Matagi Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Asiaczek napisał(a):Matagi - jak znajdziesz wolny czas - zadzwoń do mnie. Jest tyyyyle do opowiadania... Pzdr. Haaha;)Okiej-jutro-dziś padam na pysk,boli mnie doopny kręgosłup/targałam woreczek 20 kg:p/walę się do wyra :lol: Quote
Darius Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Jako pelnosprawny nosiciel genow XY do dzis nie jestem w stanie pojac, dlaczego kobiety uzywaja elektrycznych suszarek:shocked!: Przeciez tak jest latwiej i szybciej!!! :diabloti: Serwus Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Mądrala! (Ale co racja, to racja!:diabloti:) Pzdr. Quote
Jurki :oD Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Darius napisał(a): GENIALNE :loveu: Quote
M&S Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cześć, fajny też koleś na fotce....;):evil_lol: A. Quote
Matagi Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Darius napisał(a):Jako pelnosprawny nosiciel genow XY do dzis nie jestem w stanie pojac, dlaczego kobiety uzywaja elektrycznych suszarek:shocked!: Przeciez tak jest latwiej i szybciej!!! :diabloti: Serwus Ha ha ha:evil_lol: Moja ulubiona specjalistka od min:evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Cześć, fajny też koleś na fotce....;):evil_lol: A. To nie koleś,to laska-Kari się zwie:lol: Quote
Matagi Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Ponoć AB to galeria i to moja...:cool3::diabloti:to wstawię fotki skórzanego gnieciucha ładny jestem?;) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ładny, ładny Gnieciuch...:lol::loveu: http://i30.tinypic.com/2upsqc1.jpg Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Taki sliczny jest, zawsze mi sie sarpei'ki podobaly, tylko slyszalam ze troszke od nich hm...posmierduje :oops: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Taki sliczny jest, zawsze mi sie sarpei'ki podobaly, tylko slyszalam ze troszke od nich hm...posmierduje :oops: Może na takie egz.. trafiałaś. Ja jechałam kilka godzin z szarpkiem do Estonii, samochodem prywatnym. Siedziałam z tyłu, a za mną w bagazniku - pies. I nic nie było czuć. Za to słychac było non-stop sapanie, chrumkanie itp ...:evil_lol: Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Nie ja jeszcze na zadnego osobiscie sarpeika nie trafilam, tylko napisalam ze slyszalam, a slyszalam od znajomej co nie wiedziala na jaka rase sie zdecydowac i z tego powodu wykluczyla zakup sarpeika... Quote
Matagi Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Ponieważ jakos dzisiaj mam "nabożeństwo" do fot:eviltong:,to wetkne jeszcze cosik: Nie wiem jak Wy,ale ja WIEM,że akita to doskonały...pasterz;) Oto wspaniała akita -pastereczka,która swą karierę rozpoczęła od pasania...kota... jak zrobiła dyplom III stopnia to ...awansowała-pasała już krówska;) ponieważ zdolna z niej bestia,to dyplom II stopnia dostała od...łapy;) i postanowiła wziąść byka za rogi i zrobić dyplom I stopnia... i zrobiła:eviltong:zdolna z niej bestia i nie przeszkodził jej w tym tytuł interchampiona:evil_lol: Quote
Darius Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Suuuper:klacz: Opowiadaj, co za bestia?:lol: Serwus Darius Quote
Matagi Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 A teraz ....trochę sexu na dobranoc:diabloti: Quote
Jurki :oD Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Sharpei i bassety sa cudne :loveu: ale zdjecia z krowami przebijaja wszystko :klacz: A a propo kota to chowaliscie kitke z kotem?? Quote
Matagi Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Jurki :oD napisał(a):Sharpei i bassety sa cudne :loveu: ale zdjecia z krowami przebijaja wszystko :klacz: A a propo kota to chowaliscie kitke z kotem?? Fajnie,że się podobają:lol:. Nie mam kota:shake:-mam 9 psów,psy to nie byłaby przeszkoda,ale mam też Franka/papuga żako/i mam Dudka albo Dudę:evil_lol: gwarka,ptaki i kot razem to nie byłby dobry pomysł:roll:,tym bardziej,że moje ptaszydła mówią i nierzadko robia sobie żarty z psów,kot by chyba nie zdzierżył i było by paputowi i gwarkowi kaput...:diabloti: Pastereczka akitowa nie moja... Quote
M&S Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Matagi napisał(a):To nie koleś,to laska-Kari się zwie:lol: Ups................:oops: Matagi napisał(a):Ponoć AB to galeria i to moja...:cool3::diabloti:to wstawię fotki skórzanego gnieciucha Cudny :loveu::loveu: A. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Matagi napisał(a):Ponieważ jakos dzisiaj mam "nabożeństwo" do fot:eviltong:,to wetkne jeszcze cosik: Nie wiem jak Wy,ale ja WIEM,że akita to doskonały...pasterz;) Oto wspaniała akita -pastereczka,która swą karierę rozpoczęła od pasania...kota... jak zrobiła dyplom III stopnia to ...awansowała-pasała już krówska;) ponieważ zdolna z niej bestia,to dyplom II stopnia dostała od...łapy;) i postanowiła wziąść byka za rogi i zrobić dyplom I stopnia... i zrobiła:eviltong:zdolna z niej bestia i nie przeszkodził jej w tym tytuł interchampiona:evil_lol: Ja nie mogę... Akitka - pastereczka od pasania... krów...:evil_lol::lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts