Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):

Cześć!:multi: Imprezka była tradycyjna;) Może za rok dołączysz...:razz:;)

Wszystko być może (byłyśmy z 2 lata temu i w ubiegłym roku) ;)

A.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi - jak znajdziesz wolny czas - zadzwoń do mnie. Jest tyyyyle do opowiadania...

Pzdr.

Haaha;)Okiej-jutro-dziś padam na pysk,boli mnie doopny kręgosłup/targałam woreczek 20 kg:p/walę się do wyra :lol:

Posted

Jako pelnosprawny nosiciel genow XY do dzis nie jestem w stanie pojac, dlaczego kobiety uzywaja elektrycznych suszarek:shocked!:

Przeciez tak jest latwiej i szybciej!!!

:diabloti:

Serwus

Posted

Darius napisał(a):
Jako pelnosprawny nosiciel genow XY do dzis nie jestem w stanie pojac, dlaczego kobiety uzywaja elektrycznych suszarek:shocked!:

Przeciez tak jest latwiej i szybciej!!!

:diabloti:

Serwus

Ha ha ha:evil_lol: Moja ulubiona specjalistka od min:evil_lol:

Maks i Spark napisał(a):
Cześć, fajny też koleś na fotce....;):evil_lol:

A.

To nie koleś,to laska-Kari się zwie:lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Taki sliczny jest, zawsze mi sie sarpei'ki podobaly, tylko slyszalam ze troszke od nich hm...posmierduje :oops:

Może na takie egz.. trafiałaś. Ja jechałam kilka godzin z szarpkiem do Estonii, samochodem prywatnym. Siedziałam z tyłu, a za mną w bagazniku - pies. I nic nie było czuć. Za to słychac było non-stop sapanie, chrumkanie itp ...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Ponieważ jakos dzisiaj mam "nabożeństwo" do fot:eviltong:,to wetkne jeszcze cosik:
Nie wiem jak Wy,ale ja WIEM,że akita to doskonały...pasterz;)
Oto wspaniała akita -pastereczka,która swą karierę rozpoczęła od pasania...kota...

jak zrobiła dyplom III stopnia to ...awansowała-pasała już krówska;)

ponieważ zdolna z niej bestia,to dyplom II stopnia dostała od...łapy;) i postanowiła wziąść byka za rogi i zrobić dyplom I stopnia...

i zrobiła:eviltong:zdolna z niej bestia i nie przeszkodził jej w tym tytuł interchampiona:evil_lol:

Posted

Jurki :oD napisał(a):
Sharpei i bassety sa cudne :loveu: ale zdjecia z krowami przebijaja wszystko :klacz:

A a propo kota to chowaliscie kitke z kotem??

Fajnie,że się podobają:lol:.

Nie mam kota:shake:-mam 9 psów,psy to nie byłaby przeszkoda,ale mam też Franka/papuga żako/i mam Dudka albo Dudę:evil_lol: gwarka,ptaki i kot razem to nie byłby dobry pomysł:roll:,tym bardziej,że moje ptaszydła mówią i nierzadko robia sobie żarty z psów,kot by chyba nie zdzierżył i było by paputowi i gwarkowi kaput...:diabloti:
Pastereczka akitowa nie moja...

Posted

Matagi napisał(a):
To nie koleś,to laska-Kari się zwie:lol:

Ups................:oops:

Matagi napisał(a):
Ponoć AB to galeria i to moja...:cool3::diabloti:to wstawię fotki skórzanego gnieciucha

Cudny :loveu::loveu:

A.

Posted

Matagi napisał(a):
Ponieważ jakos dzisiaj mam "nabożeństwo" do fot:eviltong:,to wetkne jeszcze cosik:
Nie wiem jak Wy,ale ja WIEM,że akita to doskonały...pasterz;)
Oto wspaniała akita -pastereczka,która swą karierę rozpoczęła od pasania...kota...
jak zrobiła dyplom III stopnia to ...awansowała-pasała już krówska;)

ponieważ zdolna z niej bestia,to dyplom II stopnia dostała od...łapy;) i postanowiła wziąść byka za rogi i zrobić dyplom I stopnia...

i zrobiła:eviltong:zdolna z niej bestia i nie przeszkodził jej w tym tytuł interchampiona:evil_lol:

Ja nie mogę... Akitka - pastereczka od pasania... krów...:evil_lol::lol:

Pzdr.