Darius Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Psia kostka, dzis juz wtorek a Lilka ciagle nie zyje? Stalo jej sie cos w stolicy??? Ja wyjezdzam na spotkanie akiciarzy, bedzie ze 40 japonskich czortow. Podejrzewam, ze mi pare sympatycznych futrzakow przed aparat podejdzie... Serwus Darius Quote
joi Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 :tort: Sto lat zdrowia, szczęścia, pomyślności z Akitami, Shibami i Bassetami :BIG: :laola: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Jakie sto lat? Czyje sto lat/ Ja niezorientowana jestem, proszę mnie uświadomić... Pzdr. Quote
joi Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Lilka dziś ma urodziny :loveu:, osiemnaste oczywiście:ices_bla: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 joi napisał(a):Lilka dziś ma urodziny :loveu:, osiemnaste oczywiście:ices_bla: Aaaaaaaa, no to 100 lat! Szczęścia, zdrowia, spokoju, cudownych miotów i... wiernych nieprzyjaciół!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: No i nas - wiernych przyjaciół tez!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Wszystkiego najlepszego jubilatko :multi::multi::multi::lol: A. Quote
Matagi Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 joi napisał(a)::tort: Sto lat zdrowia, szczęścia, pomyślności z Akitami, Shibami i Bassetami :BIG: :laola: Baaaaaaaardzo dziękuję !:lol::loveu: Fajnie spędziłam ten dzień:eviltong:: pół dnia byłam z dziewiętnastoma bassetami i szóstką spanieli angielskich:loveu:,a drugie pół z akitami i shibami:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ... i doszłaś juz do siebie...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 [quote name='Iwona&Wiki']Ho ho! To buziaczki!!! :ylsuper: Dzięki!:lol: [quote name='Asiaczek']Aaaaaaaa, no to 100 lat! Szczęścia, zdrowia, spokoju, cudownych miotów i... wiernych nieprzyjaciół!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: No i nas - wiernych przyjaciół tez!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hiihiii:evil_lol:Dzięki!:lol: Pzdr. [quote name='Maks i Spark']Wszystkiego najlepszego jubilatko :multi::multi::multi::lol: Dziękuję!:lol: Coś to nasze "oko w oko" nie wypaliło :shake:A szukałam Cię z Asiaczkiem,Asia dzwoniła do Ciebie.....i sie nie dodzwoniła:shake: A. [quote name='bety'] Pzdr Dziękuję baaardzo!:lol: Quote
Matagi Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Asiaczek napisał(a):... i doszłaś juz do siebie...?:evil_lol: Pzdr. Nooooooooo:eviltong:od 9.00 siedze w pracy:eviltong: Wieczorkiem zaś maszeruję z przyjechaną koleżanką na jakieś pifko albo i co jeszcze...:roll::eviltong::evil_lol: Quote
Matagi Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Darius napisał(a):Psia kostka, dzis juz wtorek a Lilka ciagle nie zyje? Stalo jej sie cos w stolicy??? Ja wyjezdzam na spotkanie akiciarzy, bedzie ze 40 japonskich czortow. Podejrzewam, ze mi pare sympatycznych futrzakow przed aparat podejdzie... Serwus Darius Żyję,żyję,czasu nie było-odkopywałam się po gościach i po Darka niedzielnych rządach w domu:cool1: A tego spotkania to Ci zazdraszczam z serca całego mego:razz::placz: Spodziewam się,że zrobisz mnóstwo zdjęć ,którymi uraczysz akity Baby;):lol: Quote
Shirai - Koki Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Oczywiscie ze imprezki wszelkiego rodzaju lubimy to z Shirai'kiem przylaczmy sie do reszty, spoznione, ale akitkowe WSZYSTKIEGO NAJ...NAJLEPSZEGO Sylwia i Shirai Quote
Matagi Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Oczywiscie ze imprezki wszelkiego rodzaju lubimy to z Shirai'kiem przylaczmy sie do reszty, spoznione, ale akitkowe WSZYSTKIEGO NAJ...NAJLEPSZEGO Sylwia i Shirai Dziękuję bardzo!:lol: Maks i Spark napisał(a):Doberek :lol: A. A dzień dobry!:lol: Quote
Matagi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hello w czwartek :p A. Heloooooooooooo:lol: Czwartek dobry dzień!;):lol: A poza tym to dziś jest 23 lipca;),co oznacza,że moje wszystkie szybalony mają dziś urodziny!!!:lol::loveu: Baba obchodzi dziś czwarte,a Hanka i Hoshi drugie!:multi::loveu::multi: Dałam dziś im po wędzonym uchu......:p,niestety musiałam zabrać,bo się wszyscy zaczęli bić-wiadomo,czyjeś żarcie lepsiejsze,a najlepiej jak wszystko ,co da się zeżreć będzie MOJE:cool1:. Quote
M&S Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Matagi']Heloooooooooooo:lol: Czwartek dobry dzień!;):lol: A poza tym to dziś jest 23 lipca;),co oznacza,że moje wszystkie szybalony mają dziś urodziny!!!:lol::loveu: Baba obchodzi dziś czwarte,a Hanka i Hoshi drugie!:multi::loveu::multi: Dałam dziś im po wędzonym uchu......:p,niestety musiałam zabrać,bo się wszyscy zaczęli bić-wiadomo,czyjeś żarcie lepsiejsze,a najlepiej jak wszystko ,co da się zeżreć będzie MOJE:cool1:. od wilczych A. Quote
Matagi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Maks i Spark napisał(a): od wilczych A. Przekazałam i pokazałam;).Podziękowały!:lol: Quote
M&S Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Matagi napisał(a):Przekazałam i pokazałam;).Podziękowały!:lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:;) A. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wiesz co? z tymi wędzonymi uszami, to zupełnie jak u basków. Najlepsze jest to, co jest MOJE!:evil_lol: Sto lat dla Szybowców!:multi::loveu: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz co? z tymi wędzonymi uszami, to zupełnie jak u basków. Najlepsze jest to, co jest MOJE!:evil_lol: Sto lat dla Szybowców!:multi::loveu: Pzdr. Przekazane:lol: :uszy dla Okiiego i Ojo:evil_lol: życzenia dla bandy trojga szybalonów:lol: Wszyscy podziękowali!:multi::lol: Quote
Iza. Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 To i ode mnie prosze zyczyc szybowcom wszystkiego najlepsiejszego:loveu::loveu::cool3::multi::multi: Quote
Recommended Posts