Matagi Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Nonono, wszechstronność szyb mnie zadziwia...:evil_lol: Pzdr. Mnie też!;):evil_lol: Quote
Darius Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Sz.P. Lilianno:loveu: Te male szczyle sa super! Z kazdej ich postawy widac: Ja jestem pepek swiata a Ty mnie mozesz...:lol: Typow Japonce, przeciez to sie mozna poskladac ze smiechu! Serwus Darius Quote
Matagi Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Darius napisał(a):Sz.P. Lilianno:loveu: Te male szczyle sa super! Z kazdej ich postawy widac: Ja jestem pepek swiata a Ty mnie mozesz...:lol: Typow Japonce, przeciez to sie mozna poskladac ze smiechu! Serwus Darius To są skąpe,przemądrzałe szyby!:evil_lol:Dzisiaj przyszła do mnie koleżanka na pogaduchy i .....przez dwadzieścia minut się pogadac nie dało-te małe,sześciotygodniowe potwory tak darły gęby na intruza,który wlazł im do domu,że hej!Obskakiwały Małgosię z każdej strony,stawały na nią przednimi łapami,zastanawiałam się kiedy będą szarpać za nogawki spodni:evil_lol:A kiedy Gosia pochyliła się i wzięła brzdące na ręce,to mało brakowało by ją...zalizały:evil_lol:Bardzo się szybom goście podobają-rozrywka jest;) Quote
andromeda Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Rozczulajace sa szybowe kluski, a szczegolnie te tycie ogonki :thumbs: Quote
ohisama Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 "Tycie ogonki" shibom raczej nie obcina się ogonków ale może niech wypowie się jakiś hodowca shib? Quote
ohisama Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 :evil_lol:Aha...;) :diabloti: No to ciekawe...to pewnie nowa rasa SZYBOWCE KROTKOOGONIASTE :boom: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Lilka, co wpisałaś w metryczki? Krótkoogoniaste?:lol: pzdr. Quote
andromeda Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ogonki maja suuuper :evil_lol: a tu cos ekstra :p Quote
Shirai - Koki Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Lilka obcina!;):diabloti: Pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ohisama napisał(a):"Tycie ogonki" shibom raczej nie obcina się ogonków ale może niech wypowie się jakiś hodowca shib? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A czy przy "tycich ogonkach" bylo napisane, ale napisane tycie poobcinane ogonki !!!! Quote
Shirai - Koki Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ohisama napisał(a)::evil_lol:Aha...;) :diabloti: No to ciekawe...to pewnie nowa rasa SZYBOWCE KROTKOOGONIASTE :boom: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie to tak ladnie nazwane przez Matagi "bólkit" !!! Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Haha, dobre! http://images41.fotosik.pl/143/1f8367863e2a50dcmed.jpg Ja słyszałam czy tez czytałam, że koty swoim szorstkim językiem mogą "zjeść" kość. Ciekawe, ile w tym prawdy w przypadku tego kociambra...:lol: Pzdr. Quote
ohisama Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Shirai - Koki napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie to tak ladnie nazwane przez Matagi "bólkit" !!! Jakkolwiek by je Matagi nazwała, to są to shiby z wadliwym ogonkami= niewystawowe :razz: :shake::shake::shake::shake: Quote
Shirai - Koki Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ohisama ja pisalam o TWOICH "bólkit'ach". Matagi tak pisala o Twoich rodowodowych bulterierach, pamietasz...czy tylko udajesz glupsza niz jestes ??? A "szybki", "szybki" sa sliczniutki !!!! Quote
ohisama Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ohisama napisał(a):Jakkolwiek by je Matagi nazwała, to są to shiby z wadliwym ogonkami= niewystawowe :razz: :shake::shake::shake::shake: Chociaż dla swojej mamy zawsze będą" śliczniutki".:evil_lol: Quote
Matagi Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 ohisama napisał(a):"Tycie ogonki" shibom raczej nie obcina się ogonków ale może niech wypowie się jakiś hodowca shib? No tak....wyjeżdżałam wczoraj do Olsztyna i widać nie zatrzasnęłam drzwi,bo COŚ mi wlazło...:p Znowu tego...tam..:drinking:,że tu przylazła?co? Quote
Matagi Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Lilka obcina!;):diabloti: Pzdr. Oczywiście,że tak!;)siekierom w 33 dniu życia,narkoza przed zabiegiem -obuchem po uszach:p. Quote
Matagi Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 ohisama napisał(a)::evil_lol:Aha...;) :diabloti: No to ciekawe...to pewnie nowa rasa SZYBOWCE KROTKOOGONIASTE :boom: Rasa troszkę młodsza od Twoich bólkitów....:evil_lol: Wiesz co....bardziej mnie ciekawi to,że Ty na taką całkiem:stupid:nie do końca wyglądasz,a....jesteś:cool1: Quote
Matagi Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Lilka, co wpisałaś w metryczki? Krótkoogoniaste?:lol: pzdr. Hiiihiiii...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze nic,przegląd za tydzień;) Quote
Matagi Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Jakaż to niewinna minka tego kocika ....:) Quote
Matagi Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 ohisama napisał(a):Jakkolwiek by je Matagi nazwała, to są to shiby z wadliwym ogonkami= niewystawowe :razz: :shake::shake::shake::shake: Ty sama jesteś wadliwa i małowystawowa,ot ,co! Czegoś tu przywędrowała ,się zapytuję?:crazyeye:Załóż sobie swoją galerię i tam sama ze sobą bredź.Sio!!!:p Ponieważ dziś wyjeżdżam do Szczecina i nie będzie mnie troszkę,to mam prośbę do wszystkich NORMALNYCH tu piszących:miejcie "oko" na tę:stupid:,niech jej się za wiele nie wydaje....;) Quote
andromeda Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Boziu piszac "tycie ogonki" nie miałam zamiaru wywoływac awantury. OGONKI SA NORMALNE, PRZEPISOWEJ DŁUGOSCI !!! Quote
andromeda Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Asiaczek']Haha, dobre! http://images41.fotosik.pl/143/1f8367863e2a50dcmed.jpg Ja słyszałam czy tez czytałam, że koty swoim szorstkim językiem mogą "zjeść" kość. Ciekawe, ile w tym prawdy w przypadku tego kociambra...:lol: Pzdr. Tego nie wiem :evil_lol: ale jest pewne, ze ten kotek jeszcze nie je samodzielnie. Widocznie kosc wydała sie interesujaca. A jest własnoscia Questa :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Matagi - chyba dobrze pilnowali, bo nikogo o dziwnych poglądach tutaj nie było jak Ciebie ie było... Pzdr. Quote
Recommended Posts