Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sz.P. Lilianno:loveu:

Te male szczyle sa super! Z kazdej ich postawy widac: Ja jestem pepek swiata a Ty mnie mozesz...:lol:

Typow Japonce, przeciez to sie mozna poskladac ze smiechu!

Serwus
Darius

Posted

Darius napisał(a):
Sz.P. Lilianno:loveu:

Te male szczyle sa super! Z kazdej ich postawy widac: Ja jestem pepek swiata a Ty mnie mozesz...:lol:

Typow Japonce, przeciez to sie mozna poskladac ze smiechu!

Serwus
Darius

To są skąpe,przemądrzałe szyby!:evil_lol:Dzisiaj przyszła do mnie koleżanka na pogaduchy i .....przez dwadzieścia minut się pogadac nie dało-te małe,sześciotygodniowe potwory tak darły gęby na intruza,który wlazł im do domu,że hej!Obskakiwały Małgosię z każdej strony,stawały na nią przednimi łapami,zastanawiałam się kiedy będą szarpać za nogawki spodni:evil_lol:A kiedy Gosia pochyliła się i wzięła brzdące na ręce,to mało brakowało by ją...zalizały:evil_lol:Bardzo się szybom goście podobają-rozrywka jest;)

Posted

ohisama napisał(a):
"Tycie ogonki" shibom raczej nie obcina się ogonków ale może niech wypowie się jakiś hodowca shib?

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A czy przy "tycich ogonkach" bylo napisane, ale napisane tycie poobcinane ogonki !!!!

Posted

ohisama napisał(a):
:evil_lol:Aha...;) :diabloti: No to ciekawe...to pewnie nowa rasa SZYBOWCE KROTKOOGONIASTE :boom:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie to tak ladnie nazwane przez Matagi "bólkit" !!!

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie to tak ladnie nazwane przez Matagi "bólkit" !!!

Jakkolwiek by je Matagi nazwała, to są to shiby z wadliwym ogonkami= niewystawowe :razz: :shake::shake::shake::shake:

Posted

ohisama napisał(a):
Jakkolwiek by je Matagi nazwała, to są to shiby z wadliwym ogonkami= niewystawowe :razz: :shake::shake::shake::shake:

Chociaż dla swojej mamy zawsze będą" śliczniutki".:evil_lol:

Posted

ohisama napisał(a):
"Tycie ogonki" shibom raczej nie obcina się ogonków ale może niech wypowie się jakiś hodowca shib?

No tak....wyjeżdżałam wczoraj do Olsztyna i widać nie zatrzasnęłam drzwi,bo COŚ mi wlazło...:p
Znowu tego...tam..:drinking:,że tu przylazła?co?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Lilka obcina!;):diabloti:

Pzdr.

Oczywiście,że tak!;)siekierom w 33 dniu życia,narkoza przed zabiegiem -obuchem po uszach:p.

Posted

ohisama napisał(a):
:evil_lol:Aha...;) :diabloti: No to ciekawe...to pewnie nowa rasa SZYBOWCE KROTKOOGONIASTE :boom:

Rasa troszkę młodsza od Twoich bólkitów....:evil_lol:
Wiesz co....bardziej mnie ciekawi to,że Ty na taką całkiem:stupid:nie do końca wyglądasz,a....jesteś:cool1:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Lilka,
co wpisałaś w metryczki? Krótkoogoniaste?:lol:

pzdr.

Hiiihiiii...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeszcze nic,przegląd za tydzień;)

Posted

ohisama napisał(a):

Ty sama jesteś wadliwa i małowystawowa,ot ,co!
Czegoś tu przywędrowała ,się zapytuję?:crazyeye:Załóż sobie swoją galerię i tam sama ze sobą bredź.Sio!!!:p

Ponieważ dziś wyjeżdżam do Szczecina i nie będzie mnie troszkę,to mam prośbę do wszystkich NORMALNYCH tu piszących:miejcie "oko" na tę:stupid:,niech jej się za wiele nie wydaje....;)