Darius Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Pies tez czlowiek, czasem czuje sie podle, cos mu dolega. Wiec nalezy leczyc. Tutaj krotka instrukcje obslugi chorego psa: 1. Lekarstwo (w tym przypadku na böle brzuszka) nalezy psu zaoferowac, majac nadzieje, ze nie ucieknie. Prosze zwrocic uwage na zachwyt suki 2. Lekarstwo nalezy wstrzyknac gleboko do gardla. Zaleca sie przy tym zwrocic uwage na jakosc i wielkosc zebow, w poblizu ktorych sie operuje 3. Komentarz psa mozna ewentualnie zlekcewazyc: :diabloti: Serwus Darius Quote
Matagi Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Haha....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.akita-welt.de/dodatki/dogomania/angebot.jpg boskie!:evil_lol: Quote
Darius Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Matagi napisał(a): boskie!:evil_lol: :diabloti: Jednej rzeczy jeszcze nie sprawdzilem, moze ktos wie - czy pies ma tez migdalki??? :diabloti: Serwus Darius Quote
Matagi Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Darius napisał(a)::diabloti: Jednej rzeczy jeszcze nie sprawdzilem, moze ktos wie - czy pies ma tez migdalki??? :diabloti: Serwus Darius Mają!:lol:Mojej nieboszczce Balbinie chcieli usunąć-miała tam gronkowca/którego sama zwalczyłam dziwnym preparatem...:diabloti:/. Quote
andromeda. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Foteczki miłosnika błotnego szalenstwa :evil_lol: "] "] "] "] "] Pełne zadowolenie w czarnych skarpetkach :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 andromeda. napisał(a):Foteczki miłosnika błotnego szalenstwa :evil_lol: Pełne zadowolenie w czarnych skarpetkach :diabloti: Dobrze, że nie położył się w tym błotku...:evil_lol: A, i jeszcze jedno. Ja nie narzekam. ale Moderatorzy proszą, aby w jednym poscie było do 5 fotek. Nie więcej. Pzdr. Quote
andromeda. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ciekawa jestem czy Baba tez lubi wode, błoto itp atrakcje. Bo Quesciu z ogromna przyjemnoscia wskakuje np do rowu i wyłazi w czarnych ponczoszkach :evil_lol: Quote
bety Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Hej Lilka widzimy się za tydzień i dwa dni :cool3::p Pzdr Quote
bety Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, widzimy się, widzimy... Pzdr. Hm, a może Lilka nie chce NAS widzieć??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Matagi Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 andromeda. napisał(a):Ciekawa jestem czy Baba tez lubi wode, błoto itp atrakcje. Bo Quesciu z ogromna przyjemnoscia wskakuje np do rowu i wyłazi w czarnych ponczoszkach :evil_lol: Baba niekoniecznie ....ale Hanka tak;) Baba to ...baba:diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 bety napisał(a):Hm, a może Lilka nie chce NAS widzieć??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Chcesz czy nie NAS widzieć w Sz.?:cool3: Pzdr. Quote
Matagi Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 bety napisał(a):Hm, a może Lilka nie chce NAS widzieć??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Lilka CHCE Was widzieć!:loveu:I Lilka cieszyć się na tą okolicznośc :lol: Quote
bety Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Matagi napisał(a):Lilka CHCE Was widzieć!:loveu:I Lilka cieszyć się na tą okolicznośc :lol: No to MY się razem z LILKĄ też cieszymy :lol::lol::multi::lol::lol: Pzdr Quote
Kacedy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Obiecana tęcza :) Zdjęcie nie najlepsze, bo musiałam trzymać kierownicę.... no i z komórki, no i przez szybę samochodu.... Zjawisko w mieście raczej rzadkie, na żywo była piękna. Wszyscy zwalniali i robili tak: :crazyeye::krolik: Quote
Asiaczek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Tęcza w mieście - to rzeczywiście rzecz raczej rzadko spotykana... Brawa za refleks!:multi: Pzdr. Quote
Matagi Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Iiiiiiii.....nic to,że z komórki,wyszła super.Ja dawno nie widziałam tęczy,zawsze tęcza kojarzy mi się z wakacjami....ach...wakacje...kiedy to one były...? Quote
Matagi Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Lilka, dawaj swoje szybowce! Pzr. Wieczorkiem wstawię więcej;):lol: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dobra, czekamy! http://img30.imageshack.us/img30/3272/ssa47407a.jpg :loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Matagi Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Proszę bardzo,moje szyby: szyba pociągowa szyba myśląca szyba wyścigowa szyba kombinator Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Nonono, wszechstronność szyb mnie zadziwia...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Szyba słuchacz szyba wąchacz szyba skradacz Więcej szybów niet!:lol: Quote
Recommended Posts