Matagi Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Ciekawam czy Baba też by się tak zachowała:roll::palbo Hanka...:cool1:bo Hoshi to wszystkich kocha:lol: Quote
Matagi Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Dzieci Baby skończyły dziś trzy tygodnie:lol: O`SAKURA GO Matagiinu PL wcale nie trza mnie poganiać;)sama postanowiłam dziś wynieśc dzieci na sesyję zdjęciową,O!Taka jestem::evil_lol: Quote
Matagi Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 I trio razem: mam nadzieję,że Edyta posadzi przed monitorem Hirka:evil_lol:,niech popatrzy komu wujkuje....:eviltong: Quote
Kacedy Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 No posadziłam i...............zaniemówił z wrażenia. Zastygł w pozie przed monitorem, a jedyne co powiedział to żebym sobie sama szła na podwórko stróżować, a on sobie tu posiedzi. A i "zamówił" kawę do fajki :diabloti:. Piękne!!!!!!!! SĄ:loveu: Quote
Matagi Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Kacedy napisał(a):No posadziłam i...............zaniemówił z wrażenia. Zastygł w pozie przed monitorem, a jedyne co powiedział to żebym sobie sama szła na podwórko stróżować, a on sobie tu posiedzi. A i "zamówił" kawę do fajki :diabloti:. Piękne!!!!!!!! SĄ:loveu: Edyta!:lol:Jeżeli jeszcze nie poszłaś stróżować,to daj wujkowi do tej fajki i kawy jakieś ciasteczko,co?:roll::evil_lol: Dzięki!!!!:lol::lol::lol: Quote
Matagi Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 pelargonia_andromeda napisał(a)::thumbs:Bombowe sa i tyle :sweetCyb: Było,nie było,to są siostrzeńcy Queścika:eviltong::lol:. Dzięki:lol::lol::lol: Quote
bety Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Matagi napisał(a):Dzieci Baby skończyły dziś trzy tygodnie:lol: O`SAKURA GO Matagiinu PL http://img30.imageshack.us/img30/8296/ssa47060.jpg wcale nie trza mnie poganiać;)sama postanowiłam dziś wynieśc dzieci na sesyję zdjęciową,O!Taka jestem::evil_lol: Oj, trza poganiać :eviltong: ostatnie fotki maluchów były jak miały 10 dni a teraz 3 tygodnie - no ludzie tyle było przerwy. :crazyeye: Jak mogłaś :angryy: nie cieszycz naszych oczu takimi słodkościami. :loveu::loveu::loveu: Zdania nie zmieniam, krzykaczka najśliczniejsza :loveu::loveu::loveu: ze ślicznych. Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jaaaaa, słodyczki!:loveu: I jakie ładne, ostro foteczki? Kupiliście aparat?:crazyeye: Naprawde nikt Cię nie poganiał? Eeeee, nie wierzę...:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 bety napisał(a):Oj, trza poganiać :eviltong: ostatnie fotki maluchów były jak miały 10 dni a teraz 3 tygodnie - no ludzie tyle było przerwy. :crazyeye: Jak mogłaś :angryy: nie cieszycz naszych oczu takimi słodkościami. :loveu::loveu::loveu: Zdania nie zmieniam, krzykaczka najśliczniejsza :loveu::loveu::loveu: ze ślicznych. Pzdr Dziękujem!:lol::multi: Quote
Matagi Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Jaaaaa, słodyczki!:loveu: I jakie ładne, ostro foteczki? Kupiliście aparat?:crazyeye: Naprawde nikt Cię nie poganiał? Eeeee, nie wierzę...:evil_lol: Pzdr. To była moja inicjatywa!:lol: A aparat to ja mam dawnoooo:razz::evil_lol:i on lubi fotecki pod chmurką,a jeszcze lepiej przy słoneczku;):lol:W pomieszczeniach za to wychodzą kufniane...:angryy: Quote
andromeda. Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 foteczki sa superowe tak mowie ja i siostrzeniec :evil_lol: "] Czy u was forum tez tak swiruje? bo nawet nie moge pisac skarg do administracji z pierwszego i drugiego konta :( i nie wiem czy to wina forum czy mojego komputera. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wstawiam 2 fotki shib z wystawy w Wieselburgu (4.4.2009 r.). sorki, że tak późno... Ale nie pytajcie o imiona tych shib. Te 2 zdjęcia zostały zrobione w przerwie pomiędzy oceną na ringach... BTW - Matagi - Zyjesz?:lol: pzdr. Quote
lolka75 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 rajuuuuu!!! jakie boskie malenstwa:loveu::multi: przecudnosci:loveu:...ja kce:placz: pozdrowki Quote
Matagi Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='lolka75']rajuuuuu!!! jakie boskie malenstwa:loveu::multi: przecudnosci:loveu:...ja kce:placz: pozdrowki Już wszystkie zaklepane:eviltong::lol: Dzięki!:lol: Quote
Matagi Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Asiaczku!:lol: Dzięki,nic to,że późno,fajnie,że jest!:lol: A żyć....chyba żyję:evil_lol:,od dzisiejszego ranka w łóżku....mój kamyk nerkowy się zbiesił:mad:. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Uuuuu, niedobrze, taki kamyk to musowo będzie boleć! Byłaś u lekarza? Dał jakieś remedium na to? Pzdr. Quote
Matagi Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Uuuuu, niedobrze, taki kamyk to musowo będzie boleć! Byłaś u lekarza? Dał jakieś remedium na to? Pzdr. Nie byłam,te dochtory to lubią chemią mnie częstować:mad:Jem żurawiny/odmroziłam sobie z zamrażarki/,popijam piwem z sokiem malinowym i grzeję tyłek poduszką elektryczną.Na noc no-spa i ketanol:cool1: Jutro powinno być okiej...;):cool3: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ale to jest działanie "zaleczające", a nie "leczące"...Jak "to" się likwiduje? Operacyjnie czy jakieś domowe środki...? Pzdr. Quote
Matagi Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale to jest działanie "zaleczające", a nie "leczące"...Jak "to" się likwiduje? Operacyjnie czy jakieś domowe środki...? Pzdr. Operacyjnie najlepiej,ale ....po moim trupie!:evil_lol: Są jakieś tam też medykamenty,jak pójdę do lekarza /jeżeli nie przejdzie:eviltong:/ to się pewnie dowiem....:roll:;) Quote
Darius Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Matagi napisał(a):Operacyjnie najlepiej,ale ....po moim trupie! Czesc Lilka. Nie ma sprawy, upijemy Cie w trupa a Darek zawlecze Cie do OP:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powaznie - nie zartuj z tym, bo mozesz ciezko zalowac! Serwus Darius Quote
joi Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ona zawsze wie lepiej :mad::angryy:. Chyba żeby może zmądrzała:evil_lol: Quote
Recommended Posts