Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
U mnie nic nie dryndoliło :shake: bo bym odebrała, nie do tej Kaśki może zadzwoniłaś? :roll:
Pzdr

p.s. Baba bierz się do roboty, my chcemy konstytucyjno-patriotyczne shibowce!!!!!!!!!!!!!! :mad::diabloti:

Głucha więc jesteś!:evil_lol:Ja mam Ciebie wpisaną jako bety-Kasia,i do innej takiej nie mogłam dzwonić,bo nie ma innej takiej:evil_lol: Dzwoniłam dokładnie 1 maja o godzinie 15.42-mam zapisane w telefonie!;):diabloti:

Baba ,po zjedzonym posiłku chrapie sobie na łóżku:mad:....więc chyba nie będzie dziś tych konstytucyjnych...:shake::mad:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Głucha więc jesteś!:evil_lol:Ja mam Ciebie wpisaną jako bety-Kasia,i do innej takiej nie mogłam dzwonić,bo nie ma innej takiej:evil_lol: Dzwoniłam dokładnie 1 maja o godzinie 15.42-mam zapisane w telefonie!;):diabloti:

Baba ,po zjedzonym posiłku chrapie sobie na łóżku:mad:....więc chyba nie będzie dziś tych konstytucyjnych...:shake::mad:

Eeeeeeeee głucha nie jestem bo by mi w telefonie pokazało żeś dzwoniła i że Cię nieodebrałam - a tu kompletnie nic - ani sygnału nie było ani "notatki" w pamięci telefonu "dzwonił do Ciebie ten i ten numer". :shake::shake::shake:
Nieczysta sprawa jakaś - jakiś sabotaż ktoś se zrobił albo co innego. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Eeeeeeeee głucha nie jestem bo by mi w telefonie pokazało żeś dzwoniła i że Cię nieodebrałam - a tu kompletnie nic - ani sygnału nie było ani "notatki" w pamięci telefonu "dzwonił do Ciebie ten i ten numer". :shake::shake::shake:
Nieczysta sprawa jakaś - jakiś sabotaż ktoś se zrobił albo co innego. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

I napewno Baba maczała w tym swoje pazury...:diabloti::evil_lol::diabloti: Tak,tak;)

Posted

Matagi napisał(a):
I napewno Baba maczała w tym swoje pazury...:diabloti::evil_lol::diabloti: Tak,tak;)

Oczywiście :diabloti: małpa jedna nie chce rodzić i jeszcze blokuje do mnie telefony. :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niech no ja ją dorwę :evil_lol:

Pzdr

Posted

Wszystko Babie przekazałam;):że ma rodzić w środę i że jak ją Kaśka dorwie....to nie wiem co:shake:,bo nie napisała:diabloti::evil_lol:.

A przed chwilą Babie zmierzyłam temperaturę:roll:....spadła do 37.00....coś będzie...tylko kiedy:roll:,Baba to oszust....:evil_lol:

Posted

Czyżby Baba zostawiła fochy w kącie i zabrała się do roboty????:oops:
Czy też dzieci chcą zobaczyć swoją mamuśkę z zewnątrz i na złość Babie wybierają się na światło dzienne???:evil_lol:
No,no,czekamy na wieści...:mad:
Matagi nie śpij tylko pilnuj rodzinki Babowej...;)
My stawiamy na wtorek...:eviltong:

Posted

hihihihi
o 10.30 jeszcze nic nie było:mad:
BIBI tez czeka na wieści,ale narazie BABA zajeta darciem posłania:angryy:
chyba zła zaczyna być jak to BABA:eviltong:

Posted

[quote name='Szybowiec']Czyżby Baba zostawiła fochy w kącie i zabrała się do roboty????:oops:
Czy też dzieci chcą zobaczyć swoją mamuśkę z zewnątrz i na złość Babie wybierają się na światło dzienne???:evil_lol:
No,no,czekamy na wieści...:mad:
Matagi nie śpij tylko pilnuj rodzinki Babowej...;)
My stawiamy na wtorek...:eviltong:

Dlaczego mam nie spać?;)Śpimy razem z Babą w jednym łóżku,pod kołderką.Hanka dziś dostała eksmisję,coby Baby nie nerwować.Ale czy to Babie pomoże?Ją wszystko wkurza:diabloti:Dzisiejszą noc troszkę pospałyśmy,ale się nie wyspałam,bo Baba kopała w łóżku,stękała,sapała,latała,aż ją w końcu zamknęłam w klatce wystawowej akit.Zapewne szyby urodzą się dzisiejszego dnia lub dzisiejszej nocy.I Ewa i Asiaczek stawiają chyba trafnie,ale kto trafi w "10"?;):evil_lol::roll:

Posted

TAJGETA napisał(a):
hihihihi
o 10.30 jeszcze nic nie było:mad:
BIBI tez czeka na wieści,ale narazie BABA zajeta darciem posłania:angryy:
chyba zła zaczyna być jak to BABA:eviltong:

Dokładnie tak!!!:diabloti:Baba zawzięcie szykuje posłanie dla swoich dzieci.Drze je w strzępy ,jęczy i sapie,coś na zadowoloną nie wygląda:shake::evil_lol:

Ja też zadowolona nie jestem,bo u mnie to nie może być nic normalnie:shake::p-Baba wzięła się za rodzenie,a Akira za umieranie:mad:/to jest doroczny numer:angryy:/.Zobaczyłam jak wstałam,że Akisia jakaś smętna,nie da rady wstać,oczki przymrużone i ma dreszcze.To już starsza pani,ma lat 9 i 6 mies.,więc takie objawy to nie żarty.Wpakowałam babci w tyłek 750 mg pyralginy i zawezwałam Darkowe pogotowie/pracował/.Po zbadaniu moczu i krwi w lecznicy wyszło,że tradycyjne zapalenie dróg moczowych.Akirka do domku przymaszerowała wesoło powiewając ogonkiem,czyli znowu cudowne ozdrowienie,wystarczył czopek;).Tak więc umieranie już dziś zaliczone,teraz czas brać się za rodzenie i to na poważnie:cool1::evil_lol:ile to dni można siedzieć nad Babolem?!;)

Posted

[quote name='Matagi']A tu chyba się zaczęło.....;):eviltong: Baba jest przekorna....:evil_lol:
Jaka przekorna ! :evil_lol: Posłuchała się babci Szybowcowej...:lol:
Trzymamy kciuki i łapki...:p

Posted

TAJGETA napisał(a):
17.05 czerwony piesek

A gdzie coś czarnego? My chcemy czarnuszka!!!!!!!!!!!!! Wszystko jedno jaka pełć;):evil_lol:.
Pzdr

Posted

TAJGETA napisał(a):
Bety,
ja tez czekam na czarnuszka:mad:
a BABA jak zwykle przekorna:evil_lol:
a tak wogóle to jakieś podobno duże 2 x 30dkg i 25 dkg:razz:

Musiała Baba nieźle sobie dogadzać skoro maluchy tak porosły.

No to Babiszon coraz bardziej mi podpada :evil_lol: - Baba dawaj coś czarnego do kompletu :mad::angryy::evil_lol:

Pzdr

Posted

Żyję,żyję:lol:Na razie albo przerwa albo kuniec...:roll:;)Kto tam Babę rozszywruje...:eviltong:Ja też chcę cyganka:lol:Ale czy Baba chce....?już jeden debilek jest...:evil_lol::eviltong: