bety Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='Szybowiec']No proszę jak to dobrze zaglądać do znajomych...:eviltong: Matagi obudzona z zimowego snu już działa!:cool3: Ale jak widzę ma znajomych ,którzy nie boją się używać aparatu fotograficznego!:evil_lol: bety- choć jesteś nieznajma dla nas shibowców to prośba gorąca...:oops: Może uda Ci się uwiecznić jakąs naszą shibkę na wystawie??? W Opolu,Łodzi,Dobrym Mieście i Płocku będziem się pokazywać...;) Nie wykluczone, że może gdzieś się uda zrobić Waszą shibkę - a nawet jest to bardzo prawdopodobne. ;) [quote name='Matagi']Masz całkowitą rację!:diabloti: Latasz na działkę nocną porą,a zdjęcia będziesz robić zębami:diabloti:.Poza tym nic Ci nie dolega!:evil_lol: Pieczarki mogę Ci podrzucić,nie ma sprawy,zostało kilka wielkich nie usmażonych wczoraj;-):lol: Nieprawda dolega :diabloti: - jestem głodna od wczoraj - bo się jakoś nie doczekałam na te USMAŻONE :eviltong: Twoje pieczareczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Szybowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No widzisz cioteczko,Ty naprawdę już wybudzona...:crazyeye: Ale piszesz sensownie...:multi: Do zobaczyska w Opolu...:evil_lol: Quote
Matagi Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 bety napisał(a):Nie wykluczone, że może gdzieś się uda zrobić Waszą shibkę - a nawet jest to bardzo prawdopodobne. ;) Nieprawda dolega :diabloti: - jestem głodna od wczoraj - bo się jakoś nie doczekałam na te USMAŻONE :eviltong: Twoje pieczareczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Boszszeeee:crazyeye: głodna od wczoraj!:roll:To ja Ci usmażę,przybywaj ku mnie!:diabloti: Do tych pieczarek mogę dorzucić pizzę z frutti di mare+sos czosnkowy,albo kotlety z cycki kurczakowej z brzoskwinią+ziemniaki opiekane i sałatka szwedzka.Może zaspokoję Twój głód;):evil_lol:. Quote
Matagi Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Szybowiec']No widzisz cioteczko,Ty naprawdę już wybudzona...:crazyeye: Ale piszesz sensownie...:multi: Do zobaczyska w Opolu...:evil_lol: Ja wybudzona,a Ty?:evil_lol: Z kim Ty się będziesz widzieć w Opolu?Ze mną czy z Kasią ?:roll::evil_lol: Ja jak śpię to też piszę sensownie:evil_lol:,ba,potrafię nawet śpiąc rozmawiać telefonicznie:eviltong::roll:...tylko nic potem nie pamiętam....:evil_lol: Quote
Szybowiec Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ty mnię tu nie łap za słówka..Widać,że za dużo mam zajęć i jeszcze ta haskusia...:angryy:Której się ktoś pozbył...:mad: Rozumiem,że nie chce Ci się towarzysko jechać do Opola...Hi,hi,jednym słowem do zobaczenia w Dobrym Mieście,trudno poczekam...:loveu: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Matagi napisał(a):Będą,będą:lol:.Jak ręka nie napisałaś?I jak to będzie teraz z wystawami? reka boli, a wystawy zaliczymy zgodnie z harmonogramem.:evil_lol: pzdr. Quote
Matagi Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Szybowiec']Ty mnię tu nie łap za słówka..Widać,że za dużo mam zajęć i jeszcze ta haskusia...:angryy:Której się ktoś pozbył...:mad: Rozumiem,że nie chce Ci się towarzysko jechać do Opola...Hi,hi,jednym słowem do zobaczenia w Dobrym Mieście,trudno poczekam...:loveu: Ja lubię łapać-wszak myśliwy jestem;):evil_lol: Okej,okej:evil_lol::lol: Pojechałabym towarzysko....czemu ni....:roll:ale jakoś to tak daleko....i chyba nikt z moich znajomych sie nie wybiera...:shake: Tak,że pozostaje poczekać 2 tygodnie ,do spotkania w Dobrym Mieście;):lol: Quote
Matagi Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Asiaczek napisał(a):reka boli, a wystawy zaliczymy zgodnie z harmonogramem.:evil_lol: pzdr. Oooo!;)To się nazywa pasjonatka!:loveu:Zuch Asiaczek!:multi::lol: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 w opolu bedzie nasz jednoreki debiut. lapka bedzie w gipsie, ale na ringu bede biegala bez chusty podtrzymujacej... boje sie ustawiania... pzdr. Quote
Matagi Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Asiaczek napisał(a):w opolu bedzie nasz jednoreki debiut. lapka bedzie w gipsie, ale na ringu bede biegala bez chusty podtrzymujacej... boje sie ustawiania... pzdr. Będzie dobrze!:multi::lol: Na bank!:lol: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 ...sie zobaczy. no i jest konkurencja - Czesi i Slowacy... pzdr. Quote
Matagi Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Asiaczek napisał(a):...sie zobaczy. no i jest konkurencja - Czesi i Slowacy... pzdr. Iiiiiiii taaaaam!:evil_lol:Konkurencje wykosicie!:mad::diabloti: Quote
Matagi Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Musha napisał(a):Ooooo,Lilka obecna:lol: Noooo,zobacz:crazyeye:cóś takiego:shake::evil_lol::roll: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ... i nawet jest dosyc aktywna!:evil_lol: pzdr. Quote
Matagi Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Asiaczek']... i nawet jest dosyc aktywna!:evil_lol: pzdr. I nawet całe trzy zdjęcia wstawi;):evil_lol:: ktoś Babie przeszkadzał w zasypianiu.... Okiiemu nikt nie przeszkadzał ,tylko on tu sypia... a to oczywiście skąpa Baba i TYLKO JEJ piłka:evil_lol: Ktoś ma wątpliwości....?:diabloti: Zdjęcia niekoniecznie teges,ale z komórki wyszły:p Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 hahaha, Baba sie usmiecha... a ona juz jest ciazowa? http://img178.imageshack.us/img178/3443/zdjcie036a.jpg pzdr. Quote
Iza. Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 http://img178.imageshack.us/img178/3443/zdjcie036a.jpg Humorzasta jak na kobiete (albo Babe :lol:) w ciązy przystało :cool3: http://img178.imageshack.us/img178/2434/zdjcie039a.jpg hahah super :evil_lol: Quote
Matagi Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Asiaczek']hahaha, Baba sie usmiecha... a ona juz jest ciazowa? http://img178.imageshack.us/img178/3443/zdjcie036a.jpg pzdr. Nieee,to zdjęcia zrobione chyba przed kryciem:roll:...a to,że Baba zęby szczerzy,to normalka,u niej bez różnicy-czy w ciąży czy nie,rano czy wieczór,każda pora dobra coby uzębienie przewietrzyć:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 no i nadal nie wiem, czy Baba jest w ciazy czy tez nie... pzdr. Quote
Musha Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Lila jak widać na środkowym zdjęciu Okii zaanektował pokoik Martyny na stałe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Asiaczek napisał(a):no i nadal nie wiem, czy Baba jest w ciazy czy tez nie... pzdr. TAK!!!:lol:Baba jest w ciąży:multi: powinna rodzić ok.1 maja-ale kto to Babę wie?:roll: Baba to oszustka,w ciąży jest na pewno,nie robiłam USG,ale już widać,bo gruba,ale kiedy zamierza wydać dzieci na światło dzienne to nie wiadomo:shake::evil_lol:.Podobnie,jak przy poprzedniej ciąży domaga się ....złotych precjozów,każda koleżanka,która zawita do nas jest napastowana przez Babę,która liże pierścionki,sięga do uszu i łapie zębami za złote kolczyki.Ja nawet nie zakładam kolczyków po tamtych dzieciach,kiedy to Baba mnie okradła w nocy i je zeżarła:evil_lol:.Dostałam nowe,ale zakładanie bez sensu-obrobi mnie w nocy,jak nic!:diabloti: Quote
Matagi Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Musha napisał(a):Lila jak widać na środkowym zdjęciu Okii zaanektował pokoik Martyny na stałe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgadza się!Tam mieszka Okii-na górze/stół/,na dole Ojo,stale i zawsze zamieszkuje tam gwarek Dudek /troszkę go widać na ciemnym zdjęciu/. Czasami tam też urzęduje Darek,którego rano budzi Dudek drąc się:"Ojo" albo...."tato":diabloti: Daruś chyba tego nie lubi......:evil_lol:,słysze jak czasami opieprza gwarka,tłumaczy mu,że wcale nie jest jego tatą....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale kto to wie....w dzisiejszych czasach....:roll::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Matagi napisał(a):TAK!!!:lol:Baba jest w ciąży:multi: powinna rodzić ok.1 maja-ale kto to Babę wie?:roll: Baba to oszustka,w ciąży jest na pewno,nie robiłam USG,ale już widać,bo gruba,ale kiedy zamierza wydać dzieci na światło dzienne to nie wiadomo:shake::evil_lol:.Podobnie,jak przy poprzedniej ciąży domaga się ....złotych precjozów,każda koleżanka,która zawita do nas jest napastowana przez Babę,która liże pierścionki,sięga do uszu i łapie zębami za złote kolczyki.Ja nawet nie zakładam kolczyków po tamtych dzieciach,kiedy to Baba mnie okradła w nocy i je zeżarła:evil_lol:.Dostałam nowe,ale zakładanie bez sensu-obrobi mnie w nocy,jak nic!:diabloti: jak kazda baba , Baba sie ceni.:evil_lol: pzdr. Quote
Matagi Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Asiaczek']jak kazda baba , Baba sie ceni.:evil_lol: pzdr. Dokładnie!:lol: A tak siedziała i hipnotyzowała moją koleżankę,która miała i kolczyki i złoty wisiorek:evil_lol: Quote
Recommended Posts