Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szybowiec']No proszę jak to dobrze zaglądać do znajomych...:eviltong:
Matagi obudzona z zimowego snu już działa!:cool3:
Ale jak widzę ma znajomych ,którzy nie boją się używać aparatu fotograficznego!:evil_lol:
bety- choć jesteś nieznajma dla nas shibowców to prośba gorąca...:oops:
Może uda Ci się uwiecznić jakąs naszą shibkę na wystawie???
W Opolu,Łodzi,Dobrym Mieście i Płocku będziem się pokazywać...;)

Nie wykluczone, że może gdzieś się uda zrobić Waszą shibkę - a nawet jest to bardzo prawdopodobne. ;)

[quote name='Matagi']Masz całkowitą rację!:diabloti:
Latasz na działkę nocną porą,a zdjęcia będziesz robić zębami:diabloti:.Poza tym nic Ci nie dolega!:evil_lol:
Pieczarki mogę Ci podrzucić,nie ma sprawy,zostało kilka wielkich nie usmażonych wczoraj;-):lol:

Nieprawda dolega :diabloti: - jestem głodna od wczoraj - bo się jakoś nie doczekałam na te USMAŻONE :eviltong: Twoje pieczareczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
Nie wykluczone, że może gdzieś się uda zrobić Waszą shibkę - a nawet jest to bardzo prawdopodobne. ;)

Nieprawda dolega :diabloti: - jestem głodna od wczoraj - bo się jakoś nie doczekałam na te USMAŻONE :eviltong: Twoje pieczareczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Boszszeeee:crazyeye: głodna od wczoraj!:roll:To ja Ci usmażę,przybywaj ku mnie!:diabloti: Do tych pieczarek mogę dorzucić pizzę z frutti di mare+sos czosnkowy,albo kotlety z cycki kurczakowej z brzoskwinią+ziemniaki opiekane i sałatka szwedzka.Może zaspokoję Twój głód;):evil_lol:.

Posted

[quote name='Szybowiec']No widzisz cioteczko,Ty naprawdę już wybudzona...:crazyeye:
Ale piszesz sensownie...:multi:
Do zobaczyska w Opolu...:evil_lol:

Ja wybudzona,a Ty?:evil_lol: Z kim Ty się będziesz widzieć w Opolu?Ze mną czy z Kasią ?:roll::evil_lol:

Ja jak śpię to też piszę sensownie:evil_lol:,ba,potrafię nawet śpiąc rozmawiać telefonicznie:eviltong::roll:...tylko nic potem nie pamiętam....:evil_lol:

Posted

Ty mnię tu nie łap za słówka..Widać,że za dużo mam zajęć i jeszcze ta haskusia...:angryy:Której się ktoś pozbył...:mad:
Rozumiem,że nie chce Ci się towarzysko jechać do Opola...Hi,hi,jednym słowem do zobaczenia w Dobrym Mieście,trudno poczekam...:loveu:

Posted

[quote name='Szybowiec']Ty mnię tu nie łap za słówka..Widać,że za dużo mam zajęć i jeszcze ta haskusia...:angryy:Której się ktoś pozbył...:mad:
Rozumiem,że nie chce Ci się towarzysko jechać do Opola...Hi,hi,jednym słowem do zobaczenia w Dobrym Mieście,trudno poczekam...:loveu:

Ja lubię łapać-wszak myśliwy jestem;):evil_lol: Okej,okej:evil_lol::lol:
Pojechałabym towarzysko....czemu ni....:roll:ale jakoś to tak daleko....i chyba nikt z moich znajomych sie nie wybiera...:shake:
Tak,że pozostaje poczekać 2 tygodnie ,do spotkania w Dobrym Mieście;):lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
reka boli, a wystawy zaliczymy zgodnie z harmonogramem.:evil_lol:

pzdr.

Oooo!;)To się nazywa pasjonatka!:loveu:Zuch Asiaczek!:multi::lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
w opolu bedzie nasz jednoreki debiut. lapka bedzie w gipsie, ale na ringu bede biegala bez chusty podtrzymujacej... boje sie ustawiania...

pzdr.

Będzie dobrze!:multi::lol: Na bank!:lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
...sie zobaczy.
no i jest konkurencja - Czesi i Slowacy...

pzdr.

Iiiiiiii taaaaam!:evil_lol:Konkurencje wykosicie!:mad::diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']... i nawet jest dosyc aktywna!:evil_lol:

pzdr.

I nawet całe trzy zdjęcia wstawi;):evil_lol::

ktoś Babie przeszkadzał w zasypianiu....

Okiiemu nikt nie przeszkadzał ,tylko on tu sypia...

a to oczywiście skąpa Baba i TYLKO JEJ piłka:evil_lol: Ktoś ma wątpliwości....?:diabloti:
Zdjęcia niekoniecznie teges,ale z komórki wyszły:p

Posted

Asiaczek napisał(a):
no i nadal nie wiem, czy Baba jest w ciazy czy tez nie...

pzdr.

TAK!!!:lol:Baba jest w ciąży:multi: powinna rodzić ok.1 maja-ale kto to Babę wie?:roll: Baba to oszustka,w ciąży jest na pewno,nie robiłam USG,ale już widać,bo gruba,ale kiedy zamierza wydać dzieci na światło dzienne to nie wiadomo:shake::evil_lol:.Podobnie,jak przy poprzedniej ciąży domaga się ....złotych precjozów,każda koleżanka,która zawita do nas jest napastowana przez Babę,która liże pierścionki,sięga do uszu i łapie zębami za złote kolczyki.Ja nawet nie zakładam kolczyków po tamtych dzieciach,kiedy to Baba mnie okradła w nocy i je zeżarła:evil_lol:.Dostałam nowe,ale zakładanie bez sensu-obrobi mnie w nocy,jak nic!:diabloti:

Posted

Musha napisał(a):
Lila
jak widać na środkowym zdjęciu Okii zaanektował pokoik Martyny na stałe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zgadza się!Tam mieszka Okii-na górze/stół/,na dole Ojo,stale i zawsze zamieszkuje tam gwarek Dudek /troszkę go widać na ciemnym zdjęciu/.
Czasami tam też urzęduje Darek,którego rano budzi Dudek drąc się:"Ojo" albo...."tato":diabloti: Daruś chyba tego nie lubi......:evil_lol:,słysze jak czasami opieprza gwarka,tłumaczy mu,że wcale nie jest jego tatą....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale kto to wie....w dzisiejszych czasach....:roll::evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
TAK!!!:lol:Baba jest w ciąży:multi: powinna rodzić ok.1 maja-ale kto to Babę wie?:roll: Baba to oszustka,w ciąży jest na pewno,nie robiłam USG,ale już widać,bo gruba,ale kiedy zamierza wydać dzieci na światło dzienne to nie wiadomo:shake::evil_lol:.Podobnie,jak przy poprzedniej ciąży domaga się ....złotych precjozów,każda koleżanka,która zawita do nas jest napastowana przez Babę,która liże pierścionki,sięga do uszu i łapie zębami za złote kolczyki.Ja nawet nie zakładam kolczyków po tamtych dzieciach,kiedy to Baba mnie okradła w nocy i je zeżarła:evil_lol:.Dostałam nowe,ale zakładanie bez sensu-obrobi mnie w nocy,jak nic!:diabloti:

jak kazda baba , Baba sie ceni.:evil_lol:

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']jak kazda baba , Baba sie ceni.:evil_lol:

pzdr.

Dokładnie!:lol:
A tak siedziała i hipnotyzowała moją koleżankę,która miała i kolczyki i złoty wisiorek:evil_lol: