Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hallo, Babo od Baby:buzi:
Wyspałaś się w końcu po tych Kielcach???? Mogłaś tak długo nie balować, to nie byłabyś taka zmęczona.
Odezwij się w końcu, bo wszyscy tu czekają, na czele oczywiście ze mną;)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

slator63 napisał(a):
Dzień Dobry Babie, Akitom, Ich Przyjaciołom i Pańci Lilci mówi Kudłaty Tercet i ich Pan.;)

Witaj Sławku!!!:multi:Bardzo się cieszę,że zawitałeś do Akit Baby!:loveu:Zapraszam do odwiedzania nas tutaj i do pisania o wszystkim i o niczym;) A o zdjęciach ,to już nie wspomnę-wklejaj wszystko co masz,wszyscy lubia tutaj zdjęcia!:lol:Przedstaw nam tutaj kudłacze swoje,zdjęcia 640x640 (?....chyba) są dozwolone na dogo.Ja czekam przede wszystkim na foto baleronos;):evil_lol::eviltong:

Posted

grallinka napisał(a):
ooo Lilencjo to Ty w ogóle jeszcze żyjesz?:mad::mad:

Oooooooooo Agatka:crazyeye: A Ty nie w Maroku????:crazyeye:Mnie jakoś wyszło ,że Ty w Maroku jesteś,zastanawiałam się nawet z kim Graal i kiedy wracasz?:roll:A jak tam mały,zgryźliwy konus;):lol: Kurde......miałyśmy się spotkać dawno temu,mnie wtedy coś wylazło....i się jakos to nasze umawianie ...rozlazło:cool1:Ale nic straconego;):eviltong:Wstawisz tutaj jakieś foto małego nerwowego killera?;)plissssssss:lol:

Posted

bety napisał(a):
Żyje, wczoraj z nią gadałam :cool3: no chyba że to był nagrany głos :roll: i w jakiś sposób składnie prowadzący rozmowę :evil_lol:
Pzdr

Haaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaa:roflt::roflt::roflt:mój Franek dokładnie mówi tak jak ja,ale tym razem to nie był on;)

Posted

Matagi napisał(a):
Haaaaaahaaaaaaaaaahaaaaaaa:roflt::roflt::roflt:mój Franek dokładnie mówi tak jak ja,ale tym razem to nie był on;)

No nie wiem, nie wiem - tylko chyba on nie zna do mnie numeru, a jak nawet to sam nie umie go wykręcić (a może umie???:-o):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

grallinka napisał(a):
hejho!!
W Maroczku byliśmy i już wrócilismy- tylko 8 dni- samolot nie mial hamulcow, to tak w skrócie

A co do małego- mówisz i masz:

Reszta fotek jest w naszej galerii http://www.dogomania.pl/forum/f80/dwoch-naszych-przystojniakow-33022/index11.html

Jejuuuuuuuuuuuuuuu??????:crazyeye:to czym pilot hamował i gdzie wyhamowaliście????:crazyeye:Chyba nie zazdraszczam wam takiego latania:shake:
Ha!Mały upierdliwiec jakiś ...grubszy i gębusia taka....bardziej przyjacielska:roll::lol:

Posted

A jaki kożuszek mu kupiliśmy- bo dziś jak zobaczył śnieg zrobił w tył zwrot i powiedział,żeby go obudzić na wiosne :evil_lol:
Odezwij się na dniach to spotkamy się na piwkowanko. Mały już w formie to zje twoje bestie :diabloti:
Tymczasem idę spac. Dobranoc wszystkim.

ps. nie lądowaliśmy bo po całej nocy czekania odwołali lot i umieścili nas w pięciogwiazdkowym sheratonie, więc az tak zle nie bylo :evil_lol:

Posted

Musha napisał(a):
Witam wszystkich
może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest że niiiijaka pani LILKA:mad:nie wstawia żadnych zdjęć BABY ani AKIT toć to galeria jej kundelków
a łona się opier.......:evil_lol:

Heloooooooooł Krzysiu!:calus:
Ty się nie pytaj dlaczego,bo jak Ci wytłumaczą to i tak ja będe musiała przetłumaczyć to na Twój język,cobyś załapał:glaszcze::evil_lol:

Posted

abigail napisał(a):
Lila z pewnością ma się doskonale i duma ją rozpiera!!!
Specjalnie dla niej, akitka z jej przydomkiem, wyżej wspomniana, tegoroczny Zwycięzca Polski YORITOMO Matgiinu PL:loveu:
Gratulacje dla Hodowcy i Właściciela wystawcy:multi:

może sie teraz cokolwiek odezwie...:diabloti:

Pewnie,że się odezwie:evil_lol:!
Dziękuję bardzo Agnieszko!!!!:loveu::multi::lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, właśnie, odezwij sie! Bo....

Pzdr.

No jestem,jestem:lol:

slator63 napisał(a):
Hallo, Babo od Baby:buzi:
Wyspałaś się w końcu po tych Kielcach???? Mogłaś tak długo nie balować, to nie byłabyś taka zmęczona.
Odezwij się w końcu, bo wszyscy tu czekają, na czele oczywiście ze mną;)

Sławciu kochanieńki;):lol:
Wyspałam się,i owszem:eviltong:A było to takie niamuśne jadło i picie na stół stawiać w tych Kierpcach,czy jak im tam????Noooo,kto by sobie odpuścił takie o:

Ale warto było nie spać i siedzieć przy takim stole i w TAKIM towarzystwie!:loveu:I za to Ci dziękuję!:loveu::multi:

Posted

bety napisał(a):
No nie wiem, nie wiem - tylko chyba on nie zna do mnie numeru, a jak nawet to sam nie umie go wykręcić (a może umie???:-o):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Hihihiiiiii...nie zna i nie umie /na razie:roll:;)/,ale teraz jest możliwe wybieranie głosowe,powie moja intonacją :"Kasia-bety" i usłyszysz:
"Dzień dobry,to ja,Franio Papranio":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

grallinka napisał(a):
A jaki kożuszek mu kupiliśmy- bo dziś jak zobaczył śnieg zrobił w tył zwrot i powiedział,żeby go obudzić na wiosne :evil_lol:
Odezwij się na dniach to spotkamy się na piwkowanko. Mały już w formie to zje twoje bestie :diabloti:
Tymczasem idę spac. Dobranoc wszystkim.

Hoho,a czapkę-uszankę też mu zakupiliście?:evil_lol: Tak,tak,on moje makity i szyby to będzie jadł do końca swego życia:evil_lol:.
Zdzwonimy się!:lol:
Dobranoc!:lol:

ps. nie lądowaliśmy bo po całej nocy czekania odwołali lot i umieścili nas w pięciogwiazdkowym sheratonie, więc az tak zle nie bylo :evil_lol:

No to znowu zazdraszczam;):diabloti:

Posted

Musha napisał(a):
Lila
odbierz pocztę przed chwila cosik ci wysłałem:loveu:

Krzysiek!!!!!!!!!!:diabloti:Ty leniu!!!!:evil_lol: Odebrałam 15,1M:mad:A mam ślamazarnego,mułowatego blue connecta!!!!:angryy:Mogłeś przyciąć troszke fotki!:mad:A tak ja ,zanim to przeszło,to zdażyłam:herbatę zrobić,psy powypuszczać i jeszcze wleżc i wyleźć spod prysznica i jeszcze szczekałam z 12 min:angryy:grrrrrrrrrrrr!!!!:mad:

Ale za zdjątka dziękuję bardzo,mam już poznańskie,ale dobrego nigdy dosyć;):lol:Gratulacje dla Ciebie i dla dziwnej suki za Poznań!:multi::loveu:
Ale wiesz,co....w Kielcach było.....:roll:....NIC ...poza jedną suczką,dosłownie NIC,nie było NIC,NIC nawet dziwnego:shake::shake::shake:

Posted

No i tym sposobem nadrobiłam moje zaległości pisarskie;) Jakoś przed wystawą Kielecką czas mi się rozszedł pomiędzy palcami,a po wystawie trzeba było odkopać dom /Daruś rządził:evil_lol:/,odespac i takie tam różne;)

Aaaaa,a z wystawy jestem zadowolona,plan wykonany:trzeba było dla Hanki jedno ZW.MŁ. do brakującego Mł.Ch. i takowe Hance przyznano,jest już i Hanka i jej czarny brat małoletnim szamponem:multi:.Hanka uznana została też NJwR,BISy zostały olane,było coś fajniejszego do roboty niż latać po ringu;),a co to było,to Sławek wie;):eviltong::lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Krzysiek!!!!!!!!!!:diabloti:Ty leniu!!!!:evil_lol: Odebrałam 15,1M:mad:A mam ślamazarnego,mułowatego blue connecta!!!!:angryy:Mogłeś przyciąć troszke fotki!:mad:A tak ja ,zanim to przeszło,to zdażyłam:herbatę zrobić,psy powypuszczać i jeszcze wleżc i wyleźć spod prysznica i jeszcze szczekałam z 12 min:angryy:grrrrrrrrrrrr!!!!:mad:

Powiedz po co było zmniejszać jak wysłanie tego wszystkiego trwało ok.2min a tak zanim obrobił bym zdjęcia to ile czasu zmarnowanego:evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Witaj Sławku!!!:multi:Bardzo się cieszę,że zawitałeś do Akit Baby!:loveu:Zapraszam do odwiedzania nas tutaj i do pisania o wszystkim i o niczym;) A o zdjęciach ,to już nie wspomnę-wklejaj wszystko co masz,wszyscy lubia tutaj zdjęcia!:lol:Przedstaw nam tutaj kudłacze swoje,zdjęcia 640x640 (?....chyba) są dozwolone na dogo.Ja czekam przede wszystkim na foto baleronos;):evil_lol::eviltong:

No właśnie, ja taki burak, że nawet się dobrze nie przedstawiłem.:oops: Otóż mam na imię Sławek, jestem właścicielem sześciu suniek. Trzech bassetek - Gapy, Zuzi i Adeli, goldenki - Antoniny, shar-peiki - Tekli, oraz mojej najstarszej suni Sheeli, która jest mieszanką shar-peia i boksera.
Na codzień jestem zwykłą biurwą pracującą przysłowiowe 8 godzin i do domu. Reszta życia to moje psy, dobre towarzystwo i ciekawa książka. Nie lubię obłudy, cwaniactwa a przede wszystkich chamstwa. Kocham wszystkich ludzi, cenię tych inteligentnych, poważam prostych, ale nie nawidzę prostaków. Jednak najlepiej lubię w zyciu pić z Lilką piwo na wystawie;) Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie a Tobie Lilencjo przesyłam ogromne buziaki, i radzę Tobie trzymaj sie mocno, bo jak nadlecą i trzasną w polik to nie wiem, czy równowagę zachowasz????;)
A teraz kilka fotek:

Gapa, Zuzia i Adela

Antonina

Tekla

i Sheela

A to wszystkie razem

A nie sorry, nie ma Adelki, ale ona doszła do nas później, bo to dziecię adoptowane.

A tu jeszcze jedno zdjątko moich panienek, jedno z moich ulubionych.....choć nie jest najlepszej jakości, to najlepiej oddaje codzienność życia tu panującego.

Pozdrawiamy wszystkich;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
<moa,. widze kotleciki(?), kiełbaskę, papryczkę, oliwek nie lubię, szaszłyczki owocowo-serowo..., ananaska i pewnie jeszcze cos tam było...

Pzdr.

Oj było, było.....kiełbaska, bigosik, sałatka, piwko, wódeczka , no ale przede wszystkim my tam bylismy. Lilka i ja trzymalismy wartę najdłużej, ........nie ma to jak dobre, nocne pogaduchy:multi:
Jednym słowem dla takiej nocy i takiego towarzystwa warto jest pojechać nawet ponad 300km. I za to Wam wszystkim tam obecnym bardzo serdecznie dziękuję:multi:

Posted

Musha napisał(a):
Powiedz po co było zmniejszać jak wysłanie tego wszystkiego trwało ok.2min a tak zanim obrobił bym zdjęcia to ile czasu zmarnowanego:evil_lol:

Już wiem dlaczego wysyłasz takie duże;)-nie umiesz obrabiać i tyle!:evil_lol::diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Już wiem dlaczego wysyłasz takie duże;)-nie umiesz obrabiać i tyle!:evil_lol::diabloti:

Jak ładnie poprosisz:diabloti:to ostatecznie mogę się poświęcić i zmniejszyć tak jak sobie życzysz :lol:;)-widzisz czego ja dla ciebie nie jestem gotów zrobić!!!:eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
<moa,. widze kotleciki(?), kiełbaskę, papryczkę, oliwek nie lubię, szaszłyczki owocowo-serowo..., ananaska i pewnie jeszcze cos tam było...

Pzdr.

Ojjjj...było tego :roll:tyle,że wystarczyło na drugi dzień na wystawę:lol:A ilu głodnych się załapało:roll:

Posted

Musha napisał(a):
Jak ładnie poprosisz:diabloti:to ostatecznie mogę się poświęcić i zmniejszyć tak jak sobie życzysz :lol:;)-widzisz czego ja dla ciebie nie jestem gotów zrobić!!!:eviltong:

Ojejejjjjj!:oops::lol:To pozmniejszaj jakieś fotki i powtykaj tutaj,ja zdjęć mam sporo,ale mój net jest ślimak,imageshack ładuje 100 lat,więc jak masz chęci i czas to dawaj!:eviltong:;)

Posted

slator63 napisał(a):
No właśnie, ja taki burak, że nawet się dobrze nie przedstawiłem.:oops: Otóż mam na imię Sławek, jestem właścicielem sześciu suniek. Trzech bassetek - Gapy, Zuzi i Adeli, goldenki - Antoniny, shar-peiki - Tekli, oraz mojej najstarszej suni Sheeli, która jest mieszanką shar-peia i boksera.
Na codzień jestem zwykłą biurwą pracującą przysłowiowe 8 godzin i do domu. Reszta życia to moje psy, dobre towarzystwo i ciekawa książka. Nie lubię obłudy, cwaniactwa a przede wszystkich chamstwa. Kocham wszystkich ludzi, cenię tych inteligentnych, poważam prostych, ale nie nawidzę prostaków. Jednak najlepiej lubię w zyciu pić z Lilką piwo na wystawie;) Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie a Tobie Lilencjo przesyłam ogromne buziaki, i radzę Tobie trzymaj sie mocno, bo jak nadlecą i trzasną w polik to nie wiem, czy równowagę zachowasz????;)
A teraz kilka fotek:

Gapa, Zuzia i Adela

Antonina

Tekla

i Sheela

A to wszystkie razem

A nie sorry, nie ma Adelki, ale ona doszła do nas później, bo to dziecię adoptowane.

A tu jeszcze jedno zdjątko moich panienek, jedno z moich ulubionych.....choć nie jest najlepszej jakości, to najlepiej oddaje codzienność życia tu panującego.

Pozdrawiamy wszystkich;)

Haha!:lol:No lepiej sie Sławku przedstawić nie mogłeś!:loveu::lol:
Ja też uwielbiam z Toba pić piwo na wystawie:loveu:!!!TO JEST TO !:multi:
Zdjęcia super,ale wiadomo,że panny baleronos dla mnie najpiękniejsze;)
A Tekla na tym zdjęciu to taka.....biuściasta babka:evil_lol:
Ooooo,przypomniało mi się: na wystawie Tekla została ugryziona w doopę przez.....:evil_lol:basenji:diabloti:.Cierpliwa z niej laska,obróciła sie ,zmarszczyła:evil_lol: i posłała pełne pogardy spojrzenie.
Asiaczku,wiesz co to za agresor był,prawda:p
A my się Sławku widzieć będziemy się 0o.20.12.,więc spełnisz swe "groźby",ja już się doczekac nie mogę.....:roll: