Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kobieto, chciałaś się uspokoić? To nie trzeba było brac żadnych tabletek!!! Eh, Ty, matka dzieciom a taka hm... goooopia... Tableteczki se wzięła, nawet nie wiesz jakie! Dobrze, że wiesz, że 4 i od kogo...
Eh.....

Pzdr.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kobieto, chciałaś się uspokoić? To nie trzeba było brac żadnych tabletek!!! Eh, Ty, matka dzieciom a taka hm... goooopia... Tableteczki se wzięła, nawet nie wiesz jakie! Dobrze, że wiesz, że 4 i od kogo...
Eh.....

Pzdr.

Nic dodać, nic ująć :angryy::angryy::angryy: czyś Ty kobieto wszystkie rozumy postradała :mad::mad::mad: Eh Ty DURAKU - i nawet nikomu nie powiedziała że coś się z nią dzieje - no nie no tylko przez kolano i pasem po tyłku lać. :mad::angryy:
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Eh.....

Pzdr.

Noooooo....goopia:cool3:ale nie do końca:eviltong:,wiem jakie to piguły-one sie nazywają tabletki uspokajające,można je kupić w aptece bez recepty.W składzie samo zielsko,czyli melisa,chyba chmiel i różne takie....hmmm....ja tych tabletek niczym chyba nie popiłam,dopiero chyba tym szampanem je popchnęłam,temu taki efekt,do tego tablety i alkohol na pusty żołądek....:-oojjjjjj goopia ja,goopia:oops:

Posted

bety napisał(a):
Nic dodać, nic ująć :angryy::angryy::angryy: czyś Ty kobieto wszystkie rozumy postradała :mad::mad::mad: Eh Ty DURAKU - i nawet nikomu nie powiedziała że coś się z nią dzieje - no nie no tylko przez kolano i pasem po tyłku lać. :mad::angryy:
Pzdr

Nooo,ja mówiłam,że mam we łbie karuzelę,jak mnie Wito przed nosem tą flachą szampańską wywijał,to ja nie chciałam pić więcej i namawiałam Ciebie i Beatę:evil_lol:,ale wy się zaparłyście.Ja do picia już sie nie nadawałam:diabloti:,a Litwinom przykro było,że nikt nie chce pić ,chyba sami we dwa skończyli to pić:roll:

Miałam nauczkę,nie bijta i nie krzyczta już na mnie,ja grzeczna;):lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Nooo,ja mówiłam,że mam we łbie karuzelę,jak mnie Wito przed nosem tą flachą szampańską wywijał,to ja nie chciałam pić więcej i namawiałam Ciebie i Beatę:evil_lol:,ale wy się zaparłyście.Ja do picia już sie nie nadawałam:diabloti:,a Litwinom przykro było,że nikt nie chce pić ,chyba sami we dwa skończyli to pić:roll:

Miałam nauczkę,nie bijta i nie krzyczta już na mnie,ja grzeczna;):lol:

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha - no nie mogę akurat już w to wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mnie i Beatę to można namawiać do usra....... śmierci - bo my "bezalkoholowe" jezdeźmy :p No chyba że masz cukierki nadziewane jakimś procentem :cool3: to inna wtedy jest gadka :evil_lol:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha - no nie mogę akurat już w to wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ha ha ha:haha::evillaug::grins::obrazic:

Mnie i Beatę to można namawiać do usra....... śmierci - bo my "bezalkoholowe" jezdeźmy :p No chyba że masz cukierki nadziewane jakimś procentem :cool3: to inna wtedy jest gadka :evil_lol:
Pzdr

zakupiem finlandię wobec tego na Białystok 2009:drink1:-w czekoladzie;)

Posted

Ale ruch w tej galerii.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Grzebałam dzisiaj znowu w katalogach i wygrzebałam:roll:,zapomniałam,że mam różne takie,np.parka nocna porą;)

albo taki misio,o którym mówili,że killer z niego:evil_lol:

Posted

Jestem dziś zadowolona:bigcool::sweetCyb::happy1:!!!! Mój wnuczek dziś w Poznaniu potwierdził swoją klasę!:lol: Rok temu na poznańskiej wystawie uzyskał tytuł [B]Młodzieżowego Zwycięzcy Polski i Europy Środkowej i Wschodniej:multi:,[/B]a dziś jako dwulatek startował w klasie otwartej,i otrzymał znowu tytuł [B]Zwycięzca Polski[/B]!:lol: Dostał też kolejnego Caciba,uznano go za NDPwR,bój o rasę przegrał z Koną !
A tak kiedyś wyglądał:lol::

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img360.imageshack.us/img360/1433/ssa42759aqm8.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/1632/ssa42758amb2.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img377.imageshack.us/img377/7939/ssa42757akd6.jpg[/IMG][/URL]

[COLOR=navy]CH.PL.MŁ.CH.PL.[B]YORITOMO Matagiinu PL[/B][/COLOR]

Posted

Hej! Wnuczek się spisał! Gratuluje! A jak teraz wygląda?
[SIZE=1]6 grudnia wybieram się do Białego z psem do spa dla psa, może coś słyszałaś o tym salonie?[/SIZE]

Posted

Zdjęcia z wystawy dostanę jutro,ale możesz obejrzeć YORITOMO tutaj:
[url=http://www.namitori.pl/]NAMITORI[/url]

A o tym salonie nic nie słyszałam,mają jakąs www?Podaj mi jakies namiary,ciekawa jestem czyje to jest?;)

Posted

Ale śmiesznie, jak on był mały to miał inne kolory, a teraz ma inne :eviltong:

A salon to jest ten www. spadlapsa. pl wpisz sobie w przeglądarke, bo dogo zaraz zagwiazdkuje :)

Posted

[quote name='Matagi']Jestem dziś zadowolona:bigcool::sweetCyb::happy1:!!!! Mój wnuczek dziś w Poznaniu potwierdził swoją klasę!:lol: Rok temu na poznańskiej wystawie uzyskał tytuł [B]Młodzieżowego Zwycięzcy Polski i Europy Środkowej i Wschodniej:multi:,[/B]a dziś jako dwulatek startował w klasie otwartej,i otrzymał znowu tytuł [B]Zwycięzca Polski[/B]!:lol: Dostał też kolejnego Caciba,uznano go za NDPwR,bój o rasę przegrał z Koną ![/QUOTE]
Gratualacje! :lol:
A jakieś inne wyniki? :razz:

Posted

[quote name='kaskaSz']A która lepiej? Ja chyba wolałabym trafić do tej Kasi, bo ona chyba dłużej robi psiaki i jest założycielką. A nie wiesz czy trymują westy dobrze?[/quote]

Nie wiem,która lepiej:shake:Gosia specjalizuje się w sznaucerach,hoduje je od lat.Nie wiem jak z trymowaniem,ale zapewne ok,to solidne dziewczyny:lol:

Posted

[quote name='INU']Gratualacje! :lol:
A jakieś inne wyniki? :razz:[/quote]

Dziękuję:lol:
A wyniki i pełną stawkę zapewne zararaz wstawi Asia,to wystawa w jej mieście,i ona ma pierwszeństwo.Ja sobie stawki nie zapisywałam,mnie tylko interesował pies z mojej hodowli,owszem,podano mi też wyniki reszty akit,ale nie będe pisała,bo mogę się pomylić,niech zrobi to ten,kto tam był i miód na wystawie pił,O!;):lol:

Posted

[quote name='Matagi']Jestem dziś zadowolona:bigcool::sweetCyb::happy1:!!!! Mój wnuczek dziś w Poznaniu potwierdził swoją klasę!:lol: Rok temu na poznańskiej wystawie uzyskał tytuł [B]Młodzieżowego Zwycięzcy Polski i Europy Środkowej i Wschodniej:multi:,[/B]a dziś jako dwulatek startował w klasie otwartej,i otrzymał znowu tytuł [B]Zwycięzca Polski[/B]!:lol: Dostał też kolejnego Caciba,uznano go za NDPwR,bój o rasę przegrał z Koną !
[COLOR=navy]CH.PL.MŁ.CH.PL.[B]YORITOMO Matagiinu PL[/B][/COLOR][/quote]

Brawo, to piekny wynik!!!

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

grallinka napisał(a):
ooo Lilencjo to Ty w ogóle jeszcze żyjesz?:mad::mad:

Żyje, wczoraj z nią gadałam :cool3: no chyba że to był nagrany głos :roll: i w jakiś sposób składnie prowadzący rozmowę :evil_lol:
Pzdr

Posted

Witam wszystkich
może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest że niiiijaka pani LILKA:mad:nie wstawia żadnych zdjęć BABY ani AKIT toć to galeria jej kundelków
a łona się opier.......:evil_lol:

Posted

Lila z pewnością ma się doskonale i duma ją rozpiera!!!
Specjalnie dla niej, akitka z jej przydomkiem, wyżej wspomniana, tegoroczny Zwycięzca Polski YORITOMO Matgiinu PL:loveu:
Gratulacje dla Hodowcy i Właściciela wystawcy:multi:

może sie teraz cokolwiek odezwie...:diabloti: