Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matagi']OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moja pisogaleria leniwa dobiła 100:crazyeye:Noooo,nooooo bardzo aktyffffna jezdem:diabloti:;)
NOooo, przy tak leniwej Gospodyni to chyba... cud...:evil_lol:

BTW - ja tez jestem w B-stoku, ale tylko w 1 dzień.:lol:
Pzdr.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
NOooo, przy tak leniwej Gospodyni to chyba... cud...:evil_lol:

BTW - ja tez jestem w B-stoku, ale tylko w 1 dzień.:lol:
Pzdr.

Ojjjj,Asiu:lol:Polska cudem słynie na świat cały!:diabloti:Ja się nie wychylam!:evil_lol:;)
I wiem,że będziesz jeden dzień w Białymstoku iiiii BARDZO SIĘ CIESZĘ Z TEGO!!!!!:loveu::multi:Ogórasy przyrządzę tradycyjnie i cós do tego tyż!:eviltong:
A na razie się cieszę ze spotkania w niedzielę tą,to już ....niedługaśno!:multi::loveu:

Posted

Hahaha, i tu się z letka omskłaś, moja Koffana! W niedzielę to ja będę w Kosicach na Słowacji...:evil_lol: A może jedziesz z nami, a ja tego nie wiem...?:-o:crazyeye:
Na wystawie w W-wie jestem tylko w sobotę i to towarzysko. No, może nie tak bardzo towarzysko, bo Dżezik bedzie prezentowany przez Agasię na MP.:loveu:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, i tu się z letka omskłaś, moja Koffana! W niedzielę to ja będę w Kosicach na Słowacji...:evil_lol: A może jedziesz z nami, a ja tego nie wiem...?:-o:crazyeye:
Na wystawie w W-wie jestem tylko w sobotę i to towarzysko. No, może nie tak bardzo towarzysko, bo Dżezik bedzie prezentowany przez Agasię na MP.:loveu:
Pzdr.

ACHA!:cool3:No tak!:roll:Jechać z Wami do Koszyc nie jadę,ale co się tam będzie działo w V gr.to będe wiedziała baaaardzo dobrze,więc to będzie jakbym tam była:eviltong:;)Więc na spotkanie zostaje nam Białystok:lol: Mam wrażenie,że z tych czeskich koszyków wrócisz zadowolona....;)

Posted

Ponieważ przeczytałam cały wątek od deski do deski (a raczej od postu do postu), więc wypadało by cosik napisać :diabloti:

Tak więc chcę się przywitać i oświadczyć, że już się mnie nie pozbędziecie :evil_lol:

Posted

INU napisał(a):
Ponieważ przeczytałam cały wątek od deski do deski (a raczej od postu do postu), więc wypadało by cosik napisać :diabloti:

Tak więc chcę się przywitać i oświadczyć, że już się mnie nie pozbędziecie :evil_lol:

Haaahaaaa!!!!:lol:Witaj INU w leniwej galerii akitowo-szybowcowej:lol::multi:I pozbywać się Ciebie nie mamy zamiaru ,nie,nieeee,nie:shake:.Wręcz przeciwnie-zapraszamy!!!!!:multi::lol:

Posted

Uprzejmie donoszę ,iż Jaśnie Szanowna Główna Domowa Szyba BABA oraz jej Mniej Ważne :evil_lol:Dzieci czyli S`HOSHI i S`HANA OBCHODZĄ 23 LIPCA URODZINY!:loveu:
Będą to trzecie urodziny Babowe ,dziatki zaś ukończą pierwszy roczek życia:lol:.Prezent urodzinowy dla Baby został już wybrany:diabloti::
Baba dostanie w prezencie wycieczkę do nowego małżonka,nocleg i oczywiście będzie wesele,które zakończy się nocą/?/:evil_lol:poślubną:evil_lol: Ciekawe,czy małżonek przeżyje tą noc......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hoshi i Hanka dostaną zaś opóźniony prezent-przyrodnie rodzeństwo /mam nadzieję/:lol::diabloti:

Posted

[quote name='Matagi']Uprzejmie donoszę ,iż Jaśnie Szanowna Główna Domowa Szyba BABA oraz jej Mniej Ważne :evil_lol:Dzieci czyli S`HOSHI i S`HANA OBCHODZĄ 23 LIPCA URODZINY!:loveu:
Będą to trzecie urodziny Babowe ,dziatki zaś ukończą pierwszy roczek życia:lol:.Prezent urodzinowy dla Baby został już wybrany:diabloti::
Baba dostanie w prezencie wycieczkę do nowego małżonka,nocleg i oczywiście będzie wesele,które zakończy się nocą/?/:evil_lol:poślubną:evil_lol: Ciekawe,czy małżonek przeżyje tą noc......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hoshi i Hanka dostaną zaś opóźniony prezent-przyrodnie rodzeństwo /mam nadzieję/:lol::diabloti:

Aha - to znaczy, że jutro opijamy zawczasu potrójne urodziny + weselisko + pępkowe :cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr

Posted

[quote name='Matagi']ACHA!:cool3:No tak!:roll:Jechać z Wami do Koszyc nie jadę,ale co się tam będzie działo w V gr.to będe wiedziała baaaardzo dobrze,więc to będzie jakbym tam była:eviltong:;)Więc na spotkanie zostaje nam Białystok:lol: Mam wrażenie,że z tych czeskich koszyków wrócisz zadowolona....;)
Masz przecieki z... Góry?

[quote name='INU']Ponieważ przeczytałam cały wątek od deski do deski (a raczej od postu do postu), więc wypadało by cosik napisać :diabloti:

Dobre!:evil_lol:

[quote name='Matagi']Uprzejmie donoszę ,iż Jaśnie Szanowna Główna Domowa Szyba BABA oraz jej Mniej Ważne :evil_lol:Dzieci czyli S`HOSHI i S`HANA OBCHODZĄ 23 LIPCA URODZINY!:loveu:
O hohoho! Alez się będzie działo!!! Ja chcę bardzo dokładnej relacji z tego całego zamieszania!:lol:

[quote name='bety']Aha - to znaczy, że jutro opijamy zawczasu potrójne urodziny + weselisko + pępkowe :cool3::cool3::cool3::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr
Łeeeee, i mnie nie bedzie.......:placz:
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Jutro urodziny Baby,Hanki i Hoshiego!!!:loveu::evil_lol::loveu:Muszę wymyśleć jakiś mięsnowędliniasty tort....:roll: I równo pokroić pomiędzy bandę trojga.
A za jakieś dwa latka sprawię Babie i jej dzieciom nową akitkę:lol:Będzie to córeczka tej trzymiesięcznej dziś dziewczynki/hiihiii,ale ja myślę "do przodu"/;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hohoho! Nie dośc, że będzie tort mięsno-wędliniarski, to jeszcze w przyszłości nowa kitka do miętolenia...

Dużo dobrego dla szybowców!
Pzdr.

kaskaSz napisał(a):
Jaka super mini akitka :loveu: Wszystkiego najlepszego dla bandy i smacznego tortu!

Przekazane!!!!!:lol::lol::lol: Podziękowali!:multi::multi::multi:

Posted

[SIZE=2]
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO

Z OKAZJI URODZINEK
DLA BANDY SHIBOWCOWYCH BABISZONÓW

ŻYJCIE DŁUGO, ZDROWO I WESOŁO
[SIZE=2]
ŻEBY LILCE JAK NAJDŁUŻEJ WCHODZIĆ NA GŁOWĘ
I ZAŁAZIĆ ZA SKÓRĘ.
[SIZE=2]

Proszę wymiziać naszego ulubieńca - czarnego rodzynka - i dać mu największy kawałek tortu. :evil_lol:

Pzdr

Posted

Lilka piekna akitka i ten kolorek :iloveyou:w koncu cos sie dzieje:multi::multi::multi:

Oby tak dalej i standard rasy poprawi sie w Polsce!!! Poprostu SUPER- Gratuluje!

Posted

bety napisał(a):
[SIZE=2]

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO

Z OKAZJI URODZINEK
DLA BANDY SHIBOWCOWYCH BABISZONÓW

ŻYJCIE DŁUGO, ZDROWO I WESOŁO
[SIZE=2]
ŻEBY LILCE JAK NAJDŁUŻEJ WCHODZIĆ NA GŁOWĘ
I ZAŁAZIĆ ZA SKÓRĘ.
[SIZE=2]

Proszę wymiziać naszego ulubieńca - czarnego rodzynka - i dać mu największy kawałek tortu. :evil_lol:

Pzdr

Dziękują łotry baaardzooooo!!!!!:loveu::lol:Dziś swój urodzinowy dzień zaczęły od ...4.15 rano:mad::angryy:.Hanka rwała papierki,a czarny szczyl usiłował je przywłaszczyć:diabloti:Nie obyło się bez szybowcowej dyskusji,więc musiałam bombardować rodzeństwo kapciami,coby jeszcze pospać:evil_lol:.Mamusia Baba spała ze mną w łóżeczku,swoje dzieci ma w nosie,obnosi się z własną cieczką jak jaka baronowa Dupersztangiel,a do tego gania synka ,który zaczyna się interesować coraz bardziej ponętnie pachnącą mamusią;)
Tort podzielę równo-szyby to skąpiradła,jak zobaczą,że któraś ma coś lepsze,to łomot od razu:mad::diabloti:.
W sobotę jedziemy na wesele Baby......:evil_lol:ojjj się będzie działooooo:mad:.
Za życzenia raz jeszcze ślicznie dziękujemy!!!!:loveu::loveu::loveu:
I dzięki Kasiu za fotki!!!!:multi::loveu:-nie miałam kiedy przedzwonić :oops:-ale baaardzoooo dziękuję!!!!:lol::multi:

Posted

Akegata napisał(a):
Lilka piekna akitka i ten kolorek :iloveyou:w koncu cos sie dzieje:multi::multi::multi:

Oby tak dalej i standard rasy poprawi sie w Polsce!!! Poprostu SUPER- Gratuluje!

Mała jest świetna z każdej strony:loveu:Noooo,coś się dzieje,ale zanim się wyprostuje,to...echhhhhhhhh-jeszcze się wszystko bardziej cofnie do korzeni,co i raz wyskoczy jakiś nowy Kunta-Kinte:evil_lol::diabloti: Ja tam poczekam te dwa lata,mogę i dłużej,bo warto,wiadomo co z tego wyrośnie,na pewno nie będzie to żaden wynalazek;)

Posted

Matagi napisał(a):
A to jest nowy imporcik do Polski:lol:Mamusia Japonka,tatuś Japończyk.

A ona też Japonka? Czy jakąś inną narodowość ma?

A tak w ogóle, to ja też mam tendencję do myślenia "do przodu". Planuję importować kilka akitek. ;) Ale do tego czasu minie parę dobrych lat (co najmniej 10 :lol:).
I zgodzę się, że polskim kitkom brakuje świeżej krwi.
Fakt faktem, że krew niektórych psów warto podtrzymywać, ale i wprowadzać nową. :cool3:

Posted

Florka_xyz napisał(a):
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MALUCHOW:loveu::multi::multi::multi:
A ta mala panna niech rosnie i rosnie jest slicza:loveu::loveu::loveu:
Gratulacje ;)

Dziękujemy!:lol: I maluchy i Baba!;):lol:

INU napisał(a):
Wszystkiego naj, naj, naj dla szybowców!!

Szybowce dziękują!:multi::lol:

INU napisał(a):
A ona też Japonka? Czy jakąś inną narodowość ma?

A tak w ogóle, to ja też mam tendencję do myślenia "do przodu". Planuję importować kilka akitek. ;) Ale do tego czasu minie parę dobrych lat (co najmniej 10 :lol:).
I zgodzę się, że polskim kitkom brakuje świeżej krwi.
Fakt faktem, że krew niektórych psów warto podtrzymywać, ale i wprowadzać nową. :cool3:

A ona inną narodowość ma;) A jaką i resztę "o niej" niech napisze jej właściciel-czasami tu zagląda;):lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Dziękują łotry baaardzooooo!!!!!:loveu::lol:Dziś swój urodzinowy dzień zaczęły od ...4.15 rano:mad::angryy:.Hanka rwała papierki,a czarny szczyl usiłował je przywłaszczyć:diabloti:Nie obyło się bez szybowcowej dyskusji,więc musiałam bombardować rodzeństwo kapciami,coby jeszcze pospać:evil_lol:.Mamusia Baba spała ze mną w łóżeczku,swoje dzieci ma w nosie,obnosi się z własną cieczką jak jaka baronowa Dupersztangiel,a do tego gania synka ,który zaczyna się interesować coraz bardziej ponętnie pachnącą mamusią;)
Tort podzielę równo-szyby to skąpiradła,jak zobaczą,że któraś ma coś lepsze,to łomot od razu:mad::diabloti:.
W sobotę jedziemy na wesele Baby......:evil_lol:ojjj się będzie działooooo:mad:.
Za życzenia raz jeszcze ślicznie dziękujemy!!!!:loveu::loveu::loveu:
I dzięki Kasiu za fotki!!!!:multi::loveu:-nie miałam kiedy przedzwonić :oops:-ale baaardzoooo dziękuję!!!!:lol::multi:

Hi, hi, hi - no to masz w domciu naturalne, ekologiczne niszczarki do papieru :evil_lol: i to z budzikiem :p
Powodzenia na weselu :cool3:
Nie ma za co (zdjęcia) i nic nie szkodzi (telefon) :lol:

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Hi, hi, hi - no to masz w domciu naturalne, ekologiczne niszczarki do papieru :evil_lol: i to z budzikiem :p
Powodzenia na weselu :cool3:
Nie ma za co (zdjęcia) i nic nie szkodzi (telefon) :lol:

Pzdr

Nie dziękuję;) i jest za co!:eviltong:O za takie: