Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lila a będziesz w Łodzi?!?!?!?!??!!? Proszę ,przyjedzcie do nas,tak bardzo chciałabym się z wami pożegnać na żywo a nie przez telefon!!!!!!!!:loveu::loveu:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wcale nie cool:shake:i wcale ale to wcale mi się nie podoba..........ale cóż takie życie........emigracja razem z psami za chłopem.A z drugiej strony jacy my dobrzy rodzice jesteśmy!!!!!!!!!! Zabieramy psy a dziecko zostaje!!!!! Będzie kolejna euro -sierota!! Trochę podstarzała,ale zawsze sierota!!! A z trzeciej strony -to ta mała małpa wcale nie chce jechać.Mówi że najpierw musi skończyć studia a potem się zobaczy........ta zobaczy się,pewnie dopiero jak podli rodzice przykręcą kurek z kasą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ooo jak fajnie, że Matagi się odezwała! Też mam neostradę, ale takich wyskoków z netem całe szczęście /tfu tfu/ nie mam.
Pozdrawiamy
Kasia & Foxi

• 2 months later...
Posted

Łomatko!:crazyeye:Dostaliśmy eksmisję z fotoblogów:diabloti:Ogień apiać mnie się zapalił w awatarze,więc przyjdzie mnie cóś napisać tu ,no i wstawić jakieś foto-okiej,zrobię to,niech mnie praca troszkę poluzuje,to uczynię to w przyszłym tygodniu po warszawskiej wystawie,troszkę się fot nazbierało,dzieci Baby zaraz /23.07/obchodzić będą urodziny ,mamusia Baba oczywiście razem z nimi,Baba będzie miała 3 lata,a Hanka i Hoshi skończą rok:loveu:Stare te dzieci już.....:evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Łomatko!:crazyeye:Dostaliśmy eksmisję z fotoblogów:diabloti:Ogień apiać mnie się zapalił w awatarze,więc przyjdzie mnie cóś napisać tu ,no i wstawić jakieś foto-okiej,zrobię to,niech mnie praca troszkę poluzuje,to uczynię to w przyszłym tygodniu po warszawskiej wystawie,troszkę się fot nazbierało,dzieci Baby zaraz /23.07/obchodzić będą urodziny ,mamusia Baba oczywiście razem z nimi,Baba będzie miała 3 lata,a Hanka i Hoshi skończą rok:loveu:Stare te dzieci już.....:evil_lol:

No tak wypada nareszcie coś napisać :evil_lol: tylko uważaj z tym pisaniem bo może sie okazać że masz zbyt duży temat jeśli chodzi o strony i Ci go zamkną - hi hi hi.
Dobra to było złośliwe, bo jetsem wkurzona.
Pzdr :lol:

Posted

Matagi napisał(a):

az eksmisji trzeba było, żeby galeria ruszyla :)
czekam na fotki !!

Posted

:evil_lol:[quote name='bety']No tak wypada nareszcie coś napisać :evil_lol: tylko uważaj z tym pisaniem bo może sie okazać że masz zbyt duży temat jeśli chodzi o strony i Ci go zamkną - hi hi hi.
Dobra to było złośliwe, bo jetsem wkurzona.
Pzdr :lol:

Hmmm:roll:u mnie to albo dużżżżżooooo napisane...albo nic,zamykają chyba za to i za to.....przyjdzie więc wybierać:diabloti:

[quote name='moon_light']az eksmisji trzeba było, żeby galeria ruszyla :)
czekam na fotki !!

Tak,eksmisja mnie....poruszyła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.Fotki bendom,jak będę miała wolny od pracy dzień:lol:

[quote name='lolka75']nareszcie:multi::multi:...strasznie tesknilam za Baba i jej Akitami i dzieciarami:loveu::loveu:

czekaj cierpliwie,miło mi w ogóle,że ktoś tęsknił:oops:

[quote name='Asiaczek']Matagi - jeszcze jedna tak dłuuuuuga przerwa i zamkną Ci FB...
To był oczywiście żart!

Niech spróbujom!!!:mad:Rzucę w zamykaczy szybą!:eviltong:

Posted

Lilkowy szefie, uzytkownicy forum dogomania.pl, uprzejmie prosza o dzien wwolny od pracy Matagi :cool1:

Jezeli prosba nie bedzie spełniona w ciagu 7 dni roboczych, naslemy na Pana firmę urząd skarbowy :evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
Lilkowy szefie, uzytkownicy forum dogomania.pl, uprzejmie prosza o dzien wwolny od pracy Matagi :cool1:

Jezeli prosba nie bedzie spełniona w ciagu 7 dni roboczych, naslemy na Pana firmę urząd skarbowy :evil_lol:

Haaahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jutro mam wolny dzień,jak nic mnie szyby i makity nie nawywijają,to jutro cościk tu zamieszczę.A co do szefa mego...hihihihihihi:evil_lol::evil_lol:to już ode mnie on dawno zwiewa,codziennie go ścigam,codziennie coś chcę od niego wydębić /nie dla siebie/,a ten mi wydaje nakaz milczenia:mad::diabloti:.Zaczyna mi to przypominać sytuacje z ksiązki Hellera "Paragraf 22",kiedy to Yoyo udawał się z "wizytą" do Majora Majora,a ten wiał przez okno....:diabloti: No jak go jeszcze dogomania zacznie prześladować,to będzie jemu kalapitus jak nic!:diabloti:

Posted

[quote name='Matagi']Haaahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jutro mam wolny dzień,jak nic mnie szyby i makity nie nawywijają,to jutro cościk tu zamieszczę.
hahaha to , to się chyba nazywa pobożne życzenie :evil_lol:.

[quote name='Matagi']A co do szefa mego...hihihihihihi:evil_lol::evil_lol:to już ode mnie on dawno zwiewa,codziennie go ścigam,codziennie coś chcę od niego wydębić /nie dla siebie/,a ten mi wydaje nakaz milczenia:mad::diabloti:.Zaczyna mi to przypominać sytuacje z ksiązki Hellera "Paragraf 22",kiedy to Yoyo udawał się z "wizytą" do Majora Majora,a ten wiał przez okno....:diabloti: No jak go jeszcze dogomania zacznie prześladować,to będzie jemu kalapitus jak nic!:diabloti:
dlatego daje mu czas DO JUTRA ! do zachodu słońca ;)

Posted

Ponieważ dyrekcja się chwilowo oddaliła,to spróbuję wetknąć cóś;):

kto tu zagląda,to pamięta,że kiedyś tam wiosną pomagałam urodzić dzieci pani bassetowej.Dzieci urosły,pierworodna Balbina ślicznościowa,trzymam ją na rękach,obok człapie reszta rodzeństwa/mamusia nie chciała mnie oglądać-ciekawe czemu:evil_lol::diabloti:/

muli ....ale dalej jadę ile dam radę;)
Hoshi majowy,jeszcze miał jakieś kudły

Posted

Po kim Hanka oddziedziczyła to spojrzenie będziecie wiedzieli ,kiedy zajrzycie na pierwszą stronę tejże galerii:evil_lol:

chytrej i łysej Hanusi ciąg dalszy

Posted

[quote name='bety']Mmmmmmmmmmmmmm mój ulubieniec :multi::multi::multi:

http://img230.imageshack.us/img230/1105/ssa45720aber0.jpg

mam nadzieję, że mnie nie zeżre w W-wie :p

Pzdr

On jest pierdoła,czasami sobie przypomina,jak go Hanka czy Baba dręczą,że też ma zęby.On wszystkich albo kocha albo ...olewa:evil_lol: i to DOSŁOWNIE!!!!:diabloti:

[quote name='moon_light']Małe basety sama słodycz :loveu: takie pomarszczone:loveu::loveu::loveu:

A Hoshi kawaler z klasą :) takie małe to, a jakie dumne :cool3:

Taaa,dumny gość,co sika po kątach /samce szybowcowe tak mają ,nie wszystkie,ale tak jest,niestety:angryy:/ i zwiewa jak go gonie ze szmatą lub mopem:evil_lol:

A na koniec /zanim szef wróci trza by cościk popracować/:
tak Hanka sypia w kuchni:evil_lol:

a tak i TU Hanka sypia w pokoju /Baba w łóżku,Hoshi w fotelu,na sofie ostatnio Martyna/

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, dobre!:evil_lol:
http://img230.imageshack.us/img230/9150/ssa45754auv4.jpg

Pzdr.

Taaaa,bardzo dobre:evil_lol:Obok tego stołu stoi sofa na której często sypia Martyna.Młoda na noc szykowała sobie kubeczek z herbatką,albo zieloną albo czerwoną.I jakoś nigdy nie mogła się napić tej herbatki-Hanka była pierwsza,piła do dna,Martnie zostawiała jeno fusy!:diabloti:

[quote name='Florka_xyz']Witajcie;)
Ohh MAtagi ale te Twoje potffffffffffforki sa sliczne:loveu:Az mozna oko pocieszyc;)

Pozdrawiam

Dzięki Florka!I do zobaczenia w Wawie-jestem w niedzielę:lol:

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Dzięki Florka!I do zobaczenia w Wawie-jestem w niedzielę:lol:

Niestety mnie nie ma w Wawie ale za to jestem dwa dni Bialystok;)[/quote

Ooooo,to też miło!!!!!:lol:Więc do zobaczenia u mnie!:lol: