Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lilka raczej żyje, bo nawet się w Telewizorni pokazuje... Z tydzień temu była z jedną ze swoich akit na Polsacie. :cool3: Buziaczki dla Ciebie, gwiazdo! :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Słyszeć - słyszałam o tym. Ale nie widziałam...
pzdr.

Ja trafiłam na to zupełnie przypadkowo... Szkoda, że w moim video się nagrywanie popsuło, bo bym to uwieczniła... :)

• 1 month later...
Posted

:angryy:A już tam umarła:evil_lol:Skoro nie straszę nikogo w nocy,to żyję:diabloti:A Ciebie,Krzysiu to straszyć po śmierci będe razem z tymi,które zwiesz kundelkami!:mad::mad::diabloti:Mam zapalenie płuc,ale żyję:eviltong:A nie piszę,bo mnie szlag trafia:p-padła dawno temu mi neostrada i korzystam na razie z plusa:placz::cool1:-prędkość zajefana:p:cool1::mad::angryy:Zanim się strona otworzy,to mija pół dnia:angryy:Ale jeszcze moment,to co napisałam do tepsy:angryy::mad:,niedługo powinno przynieść jakiś efekt:eviltong:,bo Błękitną linię to już .....nawt nie napisze co:mad::cool1:

Buziaczki dla WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!:loveu:I dzięki,kochani za pamięć!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Matagi napisał(a):
:angryy:A już tam umarła:evil_lol:Skoro nie straszę nikogo w nocy,to żyję:diabloti:A Ciebie,Krzysiu to straszyć po śmierci będe razem z tymi,które zwiesz kundelkami!:mad::mad::diabloti:Mam zapalenie płuc,ale żyję:eviltong:A nie piszę,bo mnie szlag trafia:p-padła dawno temu mi neostrada i korzystam na razie z plusa:placz::cool1:-prędkość zajefana:p:cool1::mad::angryy:Zanim się strona otworzy,to mija pół dnia:angryy:Ale jeszcze moment,to co napisałam do tepsy:angryy::mad:,niedługo powinno przynieść jakiś efekt:eviltong:,bo Błękitną linię to już .....nawt nie napisze co:mad::cool1:

Buziaczki dla WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!!:loveu:I dzięki,kochani za pamięć!:loveu::loveu::loveu::loveu:

ooo... Lilka jednak kundle nie zeżarły... :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie dość, że Lilki kundle nie zeżarły, to Ona jeszcze obraźliwe listy pisze do różnych instytucji...:evil_lol: Znaczy - wsio w normie!:lol:
Pzdr.[/quot

Nie takie one do końca obraźliwe:shake:;)-napisałam suche fakty i szczekam na odpowiedź,nich sam Kulczyk pisze:pa,co mi tam:cool1::mad:
A teraz idę spac,bo pomimo choroby ,dziś w nocy ,z pewna panią basetową rodziłam basseciątka,dopiero mnie odwieziono do domku,spadam lulu...:lol:

Posted

:loveu::evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
O tej porze to juz chyba wstałaś, co?
Wydaje mi się, ze tak, ale moze nie znam Twoich mozliwości...:cool1:
pzdr.

Hihihihi:evil_lol:Obudziłam się na obiadek ok.15.oo,a później dalej w spanko uderzyłam:eviltong:Kolacja o 22.oo i dziś do 10.00 rano spałam:eviltong:Tak,że Asiu:lol: możliwości to ja mam ogromne/ te spalne:evil_lol:/.
A tutaj fotka mamusi bassetowej i małych basseciątek:)Zwróćcie uwagę na oryginalność imion dzieci:evil_lol::diabloti:,tylko Balbina ma inne imię,reszta posiada tematyczne:evil_lol::eviltong:Nie ja chrzciłam:shake::eviltong:,ja tylko matka chrzestna Balbinki:evil_lol::loveu:
http://www.forum.bassety.pl/viewtopic.php?t=318

Posted

Matagi napisał(a):
:loveu::evil_lol:

Hihihihi:evil_lol:Obudziłam się na obiadek ok.15.oo,a później dalej w spanko uderzyłam:eviltong:Kolacja o 22.oo i dziś do 10.00 rano spałam:eviltong:Tak,że Asiu:lol: możliwości to ja mam ogromne/ te spalne:evil_lol:/.
A tutaj fotka mamusi bassetowej i małych basseciątek:)Zwróćcie uwagę na oryginalność imion dzieci:evil_lol::diabloti:,tylko Balbina ma inne imię,reszta posiada tematyczne:evil_lol::eviltong:Nie ja chrzciłam:shake::eviltong:,ja tylko matka chrzestna Balbinki:evil_lol::loveu:
http://www.forum.bassety.pl/viewtopic.php?t=318

jakie sliczne kluseczki:loveu:... a imiona takie dosc wyskokowe:evil_lol:
Pozdrowki Matagi i kuruj sie a przy okazji to moze jaka foteczke Baby i jej akitek i innych paskudek:loveu::loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, właśnie. A dlaczego dla Balbinki nie starczyło "wyskokowego imienia"?
Zabrakło inwencji? A może "Balbinka" to jakis drink, którego nie znam...?
pzdr.

Balbina .....jak by tu napisać to bardzo specjalne imię dla basseta,nie każdy też basset zasługuje na takie imię:eviltong::evil_lol:Prawdziwa hodowla bassetowa musi mieć swoją Balbinę:diabloti:.Balbiny charakteryzują się diabelskim sprytem,złośliwością/ale tylko w stosunku do tych,których nadzwyczaj ..kochają:loveu::evil_lol:/,są dla obcych niedotykalskie,trzaskają zębami z prędkością równą akicie;),no i uważają ,że wszystko jest "ichnie"-ciutkę podobne charakterologicznie do szybowców,tylko waga ciężka:diabloti:.Nie życzą sobie pobudek i głośno wtedy protestują.Ja pierwszy miot bassetów miałam w 1990 roku,celowo był na literę B,koniecznie chciałam mieć swoją zarazę.Balbina żyła ze mną 14 lat,kochała mnie okrutnie/ze wzajemnościa:loveu:/,ale nienawidzła Darka:diabloti: i duuuuuuuużo ciekawych historii z tej nienawiści wynikło.To Balbina w wieku 12,5 roku:

http://img101.imageshack.us/img101/2488/balaj6.jpg

Dee Dee,suczka z którą "współpracowałam" przy porodzie ma mamusię,mamusia mieszka pod Warszawą w hodowli z Polany Kłapouchego.Właścicielką hodowli jest Agata,która raz w tygodniu stacza bitwę o beczkę z żarciem.Beczka oczywiście chce zawładnąc matka Dee Dee czyli ....Balbina:diabloti:.Zawsze wydaje sie jednej albo drugiej,że "bój to będzie ostatni",ale ani Agata ani Balbina nie odpuszczają i leją się co tydzień:evil_lol:.W hodowli Dudi Dog`s miot miał być na B,więc uparliśmy się,że niech i oni maja swoją zołzę Balbinosię:evil_lol:.I dlatego Balbina trzeżwa /nawet się pierwsza urodziła:loveu:/.A zakupić ją pozwolimy specjalnej osobie-musi mieć poczucie humoru nadzwyczajne,cierpliwość,i kochac ja nad życie!:loveu:

Posted

Kurcze, a mnie się Balbinka kojarzy bardzo pozytywnie - z takim spokojnym dobrotliwym stworzonkiem - a tu takich kwiatków się dowiaduję :-o :evil_lol:
A czy to tylko jest taka zależność z bassetami czy w innych rasach to tak samo wygląda? :cool3::cool3::cool3:
Pzdr

• 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
A za co Ty Jej tak dziękujesz, co?
Lilki jak nie byłko na DGM, tak i nie ma...

Hej, Gospodyni! Chono tu!
Pzdr.

A ja sądzę, że tu jakieś prywatne wiadomości odchodzą i przychodzą... :mad: Ja też chcę!!! :mad:

Posted

[quote name='ioc']Matagi dzięki!!!

A nie ma za co;):lol:Zawsze do usług:lol:Polecam się na przyszłość:lol:

Pozdrawiam

[quote name='Asiaczek']A za co Ty Jej tak dziękujesz, co?
Lilki jak nie byłko na DGM, tak i nie ma...

Hej, Gospodyni! Chono tu!
Pzdr.

Ja ......jestem.....upadła!!!:evil_lol:Dosłownie padam na pysk:pWróciłam do swojej starej pracy,wstaję w nocy,tj.o 8.oo:angryy:,o 10.15 wychodzę,osiem godzin mielę jęzorem:eviltong:,tłumaczę co poniektórym różne dyrdymały,wracam do domu o 19.50 i .....nic już mi się nie chce:shake:,po za jednym-BŁOGA CISZA-to jest to!!!:evil_lol:A gdzie pracuję?-oczywiście tam,gdzie są zwierzęta,czyli sklep zoologiczny,który mieści się na tzw.placu weterynarii/siedlisko 4 lecznic ,laboratoriów i urzędasów wetowych/.Ja na "pracę językową " nie narzekam:diabloti:,ale brak treningu robi swoje:evil_lol:,muszę się od nowa przysposobić;)Z netu korzystam dalej za pomocą plusa:angryy:,a ten "szybki" jak.....zatkany sedes:mad::angryy:I do tego Darkowy łaptop,którego nie cierpię:angryy::mad:Dlatemu więcej czytam niż piszę,oczywiście jeżeli mam chwilę czasu.Bo oprócz pracy jeszcze dom,9 ogonów psich,Franek/papug gorszy od Bin Ladena/,Dudek gwarek,no i wiosna łaskawie przybyła,więc kiedyś coś trza by było uczynić w ogrodzie:p.Dlatego ja nie pisata.Aaaaa,komórkę z kartą sim zeżarła któraś shiba,więc jak by ktoś chciał ze mna pogadać,to jestem pod zapasowym numerem:668-548-316.Stary mój numer będzie aktualny,niech tylko znajdę czas i kasę na odnowę;).A tak w ogóle to.....Asiaczku:loveu:dawno nie gadałyśmy,tęsknię za pogadaniem z Tobą i chyba się spotkamy w NDM-powinnam być towarzysko;)Jeżeli mi sie nie uda,zadzwonię DO CIĘ;)Buziale wielkie!!!!!:loveu:

[quote name='Akitka']A ja sądzę, że tu jakieś prywatne wiadomości odchodzą i przychodzą... :mad: Ja też chcę!!! :mad:
Niech zapoda na priva swój telefonik,również zatelefonię:lol:.Kasiu! i Tobie buziaczki!:loveu:

Pozdrawiam WSZYSTKICH ,którzy zaglądają do kulejącej galerii Baby,jesteście koffani wielce,ale zarez walnę nosem w tego sprzęta i zasnę.Spadam więc do Baby,która właśnie grzeje mi łóżeczko;)-do zobaczyska i do usłysenia/hihi,już seplenię,nie poprawiam byka:diabloti:/.

Posted

[quote name='Matagi']
Niech zapoda na priva swój telefonik,również zatelefonię:lol:.Kasiu! i Tobie buziaczki!:loveu:

Zadzwoń, zadzwoń... To sobie poplotkujemy. Ostatnio była wystawa w Katowicach, wiesz? :cool3: :p

• 3 weeks later...
Posted

Uprzejmie donoszę, iż nasza Lilka żyje i ma sie dobrze... Wczoraj do mnie zadzwoniła. :) Jak rozwiedzie się z tpsa i załatwi nowy internet, to się odezwie. Poza tym kazała przekazać, że będzie w ten weekend na wystawie w Grudziądzu i także chyba w Inowrocławiu potem, jeśli nie przekręciłam. :) No to tyle... :cool3: