Matagi Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Asiaczek napisał(a):No to: wyrzucaj Pilotki do ogrodu - rób fotki - wstawiaj na DGM ... Pzdr. Niestety...:shake: nie szybowaliśmy po ogrodzie:shake: Bardzo dzis porywisty wiatr,za ciepło też nie jest,obawiałam się,że przeziębią się .Ale,co sie odwlecze,to nie uciecze:roll: :eviltong: . Quote
Matagi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Dzisiaj była "lepsza" pogoda,więc shibowaliśmy po ogrodzie:;) Hanka,podobnie jak jej mamuśka Baba,trenuje miny i spojrzenia juz za młodu;) Czarny Brat Hanki;) Quote
Matagi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 szybujemy:evil_lol: Baba już teraz tłumaczy Hance kto rządzi w domu:evil_lol: Quote
Matagi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 nasłu****emy co w trawie piszczy....:roll: Czerwony Brat Hanki;) Czarny Brat Hanki;) Quote
Matagi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 :roll: Gdzie by tu poshibować.... a tak sie mamusia Hanki uśmiechała jak miała kilka miesięcy:evil_lol: Te uśmiechy są rodzinne-babcia Hanki,Yoko też tak się uśmiecha:diabloti: Quote
bety Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Noooooooooooo nareszcie maluszki :loveu: w całej okazałości!!!!!!!!!!!! Hanka jest boska - wykapana mamusia - już z niej niezłe ziółko - a co to będzie jak podrośnie, a czarnuszek po prostu miodzio (to mój ulubieniec :) ) Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fotki są, natchnienie Matagi nie opuściło... Super! Cudownie kończy mi się dzień!:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 bety napisał(a):Noooooooooooo nareszcie maluszki :loveu: w całej okazałości!!!!!!!!!!!! Hanka jest boska - wykapana mamusia - już z niej niezłe ziółko - a co to będzie jak podrośnie, a czarnuszek po prostu miodzio (to mój ulubieniec :) ) Pzdr Hahahahaaa!!!!:lol: :lol: :lol: Miałam kilkanaście minut wolnego czasu,to pofociłam!:evil_lol: Hanka jest chytruska /wiadomo po kim:diabloti: /.Jak szybowce sie leją w kojcu i napadaja na nia,to leci do rogu,staje na dwóch łapach i pierze braci po pysku łapkami!A jakie dźwięki wydaje...hiihiii:evil_lol: !Mamusia Baba ciągała ją dzisiaj ,jak szmatkę za kołnierz,za ogon,a ta mała glista skrzeczała i sie odgryzała!:evil_lol: Zero pokory!:diabloti: Ojjj,będzie wesoło za jakis czas....:p "Czarny Brat"jest w ogóle modelem!Jak go sie foci,to siedzi czy stoi,kręci makówką i obserwuje.Ma bardzo mocny charakter,nic go nie rusza,a jak mu "nie pasi" to robi "trrrrrrrrrrrrr",albo szczeka.Jest wszędzie pierwszy,jako pierworodny od razu poczuł bluesa do mielonej wołowinki i nie zjadł jej tylko POŻARŁ!:diabloti: To taki chłopak z Harlemu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Czerwony Brat to klucha,mysli powoli,rusza się nie za szybko,nie wie,że jego "rezerwat" będzie w Płocku:evil_lol: -nic mu nie mówiłam,że został przez przyszłego pana oryginalnie :cool1: :roll: ochrzczony:SHOGUN:p . Czarny Brat czeka jeszcze na swój dom:eviltong: Quote
Matagi Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Asiaczek']Fotki są, natchnienie Matagi nie opuściło... Super! Cudownie kończy mi się dzień!:lol: Pzdr. Natchnienie jakoś mnie nie opuszcza,na jęzora nigdy nie narzekałam....:diabloti: :evil_lol: Dzięki Asiasiaczku:lol: ,że zajrzałaś tu!:multi: :loveu: Jutro nadrobię zaległości w Twojej galerii-zaraz zawlec muszę Babą -jędzę+mleczarnie do kojca szybowców-małe skończyły 5 tyg.i Baba zaczęła olewać swoje obowiązki:angryy: ! Dobrej nocki!!!!!:loveu: I miłego dnia ....dzisiaj!:multi: :loveu: Quote
Taq Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Matagi dziękujemy za zdjęcia, super maluchy :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Taaaa, na Twój jęzorek tez nie można narzekać! Miłego dnia! pzdr. Quote
Toller Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Pierwszy raz na topiku - ale napatrzyć się nie mogę! Strasznie mi się spodobały szybowce- coś czuję że uzależnię się od zaglądania tutaj:p :loveu: :cool3: Quote
bety Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Matagi napisał(a):.....Czarny Brat czeka jeszcze na swój dom:eviltong: Taaaaaaaaaaak, no to ja go zabieram ;) ;) ;) (żartuję - hi hi hi) Pzdr Quote
Matagi Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Taq']Matagi dziękujemy za zdjęcia, super maluchy :loveu: Dziękujemy:lol: [quote name='Asiaczek']Taaaa, na Twój jęzorek tez nie można narzekać! Miłego dnia! pzdr. Nooooo....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Toller-Fox']Pierwszy raz na topiku - ale napatrzyć się nie mogę! Strasznie mi się spodobały szybowce- coś czuję że uzależnię się od zaglądania tutaj:p :loveu: :cool3: Witamy!!!!:multi: :lol: I zapraszamy!!!:multi: :lol: A szyby uzależniają-są gorsze od maryśki!:evil_lol: Ja już mam dwie,a do końca roku może będą i trzy w domu:roll: :loveu: :lol: Patrzenie też uzależnia-więc zapraszamy do częstego zaglądania tutaj!:multi: I muszę też dodać,że ... żadne odwyki nie skutkują:evil_lol: :diabloti: [quote name='bety']Taaaaaaaaaaak, no to ja go zabieram ;) ;) ;) (żartuję - hi hi hi) Pzdr Hiiihiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toby wtedy Inari miała speeda:evil_lol: jakby ja taki czarny konus za tyłek podgryzał:evil_lol: .I ta oaza spokoju i dobroci by tego nie wytrzymała....:shake: :evil_lol: :diabloti: Quote
bety Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Matagi napisał(a):Hiiihiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toby wtedy Inari miała speeda:evil_lol: jakby ja taki czarny konus za tyłek podgryzał:evil_lol: .I ta oaza spokoju i dobroci by tego nie wytrzymała....:shake: :evil_lol: :diabloti: Hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiii - noooooooo to by się działo :evil_lol: Tylko że ta "oaza spokoju i dobroci" jak ją nazwałaś to tylko taka przykrywka na wystawie. W domu to już taka spokojna nie jest ;) Gorzej jak by to zniosła moja "staruszka" Gabi - być może mały czarny diabełek by się nieźle zdziwił jakby łupnia dostał od "weteranki" zamiast od Inari - hi hi hi hi hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matagi Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 bety napisał(a):Hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiii - noooooooo to by się działo :evil_lol: Tylko że ta "oaza spokoju i dobroci" jak ją nazwałaś to tylko taka przykrywka na wystawie. W domu to już taka spokojna nie jest ;) Gorzej jak by to zniosła moja "staruszka" Gabi - być może mały czarny diabełek by się nieźle zdziwił jakby łupnia dostał od "weteranki" zamiast od Inari - hi hi hi hi hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aaaaa...to takie buty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Inari oszustka jest!!!!:diabloti: :evil_lol: Gabi,mówisz.....:eviltong: wiesz co,ja jednak ...stawiam na shibę;) :lol: Te małe japońskie konusy są szybkie jak diabli-polowały i poluja dalej na ptaki.U mnie ptaków łownych niet:evil_lol: ,Franka Baba sie boi/raz ,że ją szkoli,wydaje jej różne komendy,albo ubolewa :evil_lol: nad nią i mówi z pożałowaniem:Ojjjj,Babo,Babo.....:shake: .Franek tez rzuca w Babę łupinami po orzechach włoskich./.Dudek zaś potrafi z nienacka tak rozwalić dzioba,że Baba wieje jak wariatka,nigdy nie patrzy na niego,a poza tym jak była mała to jej przywalił dziobem:evil_lol: .U mnie Baba poluje na...muchy:diabloti: A łowna jest jak diabli!:evil_lol: Po zatym szybowce maja przeogromny instynkt przeżycia,wiedza kiedy wiać i gdzie się chować!:evil_lol: Rok temu na zawodach jeździeckich szliśmy z Babą polna drogą.Baba usłyszała jakis łoskot z tyłu za nami,obróciła się,zobaczyła wielkie coś i......jak szła na smyczy środkiem drogi,tak z tego miejsca jednym susem wskoczyła w krzaczory:evil_lol: ,gdzie od razu wyciągnęła szyję,żeby ocenić sytuację:diabloti: Kiedy konie z jeźdźcami na grzbiecie przekłusowały /bo to one były:evil_lol: / Baba wyskoczyła znowu na środek drogi,otrzepała sie jakby nigdy nic i poshibowała dalej:diabloti: .Ja jej miny w tych łopuchach nie zapomne do końca zycia:shake: :evil_lol: :diabloti: . Quote
bety Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No oszustka jak się patrzy - dobrze że nie na odwrót tzn. diabeł wcielony na wystawie a aniołek w domu - bo bym pewnie ustanowiła nowy styl wystawiania = nurkowanie w trawę z przeciaganiem liny :evil_lol: Mówisz że szybowce szybkie są - te duże też tylko tak niepozornie wyglądają - mój sąsiad z działki (myśliwy) zawsze się nabijał że akity to psy na dziki były - że to jakaś ściema bo one takie powolne i ociężałe itd. itp. No i się mocno zdziwił jak zobaczył Gabi w akcji - jak to z leżącego i przysypiającego psa zamieniła się w sekundę w charta połaczonego z gończym - i upolowała małą myszkę (nie zrobiła jej krzywdy tylko przydeptała łapą). Od tamtej pory nabrał szacunku dla umiejętności myśliwskich akit amerykańskich. :) :) :) Pzdr Quote
lady_m Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Lilu!Chcialam Ci jeszcze raz (publicznie :evil_lol: ) podziekowac za wystawe w Bialymstoku! :multi: Za super atmosfere na wystawie, namiocik i goscine :multi: W nagrode mam nadzieje, ze uda mi sie wkleic tu Twoje sliczne shibowe maluchy ;) Quote
Matagi Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 lady_m napisał(a):Lilu!Chcialam Ci jeszcze raz (publicznie :evil_lol: ) podziekowac za wystawe w Bialymstoku! :multi: Za super atmosfere na wystawie, namiocik i goscine :multi: W nagrode mam nadzieje, ze uda mi sie wkleic tu Twoje sliczne shibowe maluchy ;) Moja droga!:lol: Nie ma co mi tu dziękować,bo:do tego jaka była atmosfera na wystawie to sie przyczynili wszyscy,a szczególnej "rozrywki" :diabloti: to dostarczył szanowny pan sędzia:p pisząc o Ojo,że ma otwarte oczy,a o Enzo,że jest dobry w ruchu,ale ma za krótkie...nogi:diabloti: .Namiocik zas był Mirka od Yosziego,ja go tylko grzecznie poprosilam,żeby go dostarczył i pomogłam wieczorową porą rozstawić:eviltong: A gościna ....byłyście za krótko!:eviltong: Musicie sie następnym razem poprawić!:eviltong: :lol: A zdjęcia dzieciów bardzo pragnę obaczyć!:multi: :lol: :multi: :lol: Quote
lolka75 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 witajcie :multi: . Wlasnie przelecialam Wasza galerie....a com sie usmiala to moje:lol: . Dzieki za rozrywke...no i sie wpraszam na goscine wsrod Was:oops: :p . Psiaki cudo:loveu: ....a Babowe szczeniory przeslicznosci (i gratulacje:loveu: ). Milego wieczoru wszystkim;) Quote
Matagi Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='lolka75']witajcie :multi: . Wlasnie przelecialam Wasza galerie....a com sie usmiala to moje:lol: . Dzieki za rozrywke...no i sie wpraszam na goscine wsrod Was:oops: :p . Psiaki cudo:loveu: ....a Babowe szczeniory przeslicznosci (i gratulacje:loveu: ). Milego wieczoru wszystkim;) Ooooooo!:lol: Dziękujemy ślicznie!:multi: :lol: I zapraszamy do odwiedzin i do pisania tut!:multi: :lol: Również życzymy milego wieczoru i dobrej nocki!!!!:loveu: Baba juz udała sie na spoczynek-wlazła pod kołdrę i tylko po wystającej gomule widać gdzie leży:evil_lol: Jej teraz ziiiiimnooooo strasznie:evil_lol: -łysiuteńka jest:diabloti: A jaka piękna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Toller Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Stanowczo domagam się więcej fociszcz!!! :mad: :cool3: Quote
lolka75 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dawno nie widzialam Baby:shake: ....a chetnie zobaczylamby:evil_lol: . Co tu tak cicho:placz: ? Pozdrowki z mokrej Holandii:p Quote
Matagi Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Jutro zrobie nowe Babiszony:eviltong: .Dzisiaj cały dzień jest szaroburo,wszystkie psy śpią po kątach gdzieś tam,a ja nawet łóżeczka nie posłałam:evil_lol: ,bo po co jak się wstało o...14.00:diabloti: - zaraz znowuż trzeba będzie iść spać;) :evil_lol: Quote
lolka75 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Matagi bardzo zdrowe podejscie do zycia:multi: ....Ja tez tak mam:oops: ...jak wstaje o 13.00 to po co scielic jak zaraz znow rozbebesze:evil_lol: . Tak samo jak po kiego (....) myc auto jak jutro ma padac:diabloti: .......zycie jest do zycia a nie do robienia zbednych czynnosci:cool1: :diabloti: Quote
Recommended Posts