Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to:
wyrzucaj Pilotki do ogrodu
- rób fotki
- wstawiaj na DGM
...
Pzdr.

Niestety...:shake: nie szybowaliśmy po ogrodzie:shake: Bardzo dzis porywisty wiatr,za ciepło też nie jest,obawiałam się,że przeziębią się .Ale,co sie odwlecze,to nie uciecze:roll: :eviltong: .

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj była "lepsza" pogoda,więc shibowaliśmy po ogrodzie:;)

Hanka,podobnie jak jej mamuśka Baba,trenuje miny i spojrzenia juz za młodu;)

Czarny Brat Hanki;)

Posted

:roll: Gdzie by tu poshibować....

a tak sie mamusia Hanki uśmiechała jak miała kilka miesięcy:evil_lol:

Te uśmiechy są rodzinne-babcia Hanki,Yoko też tak się uśmiecha:diabloti:

Posted

Noooooooooooo nareszcie maluszki :loveu: w całej okazałości!!!!!!!!!!!! Hanka jest boska - wykapana mamusia - już z niej niezłe ziółko - a co to będzie jak podrośnie, a czarnuszek po prostu miodzio (to mój ulubieniec :) )
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Noooooooooooo nareszcie maluszki :loveu: w całej okazałości!!!!!!!!!!!! Hanka jest boska - wykapana mamusia - już z niej niezłe ziółko - a co to będzie jak podrośnie, a czarnuszek po prostu miodzio (to mój ulubieniec :) )
Pzdr

Hahahahaaa!!!!:lol: :lol: :lol: Miałam kilkanaście minut wolnego czasu,to pofociłam!:evil_lol: Hanka jest chytruska /wiadomo po kim:diabloti: /.Jak szybowce sie leją w kojcu i napadaja na nia,to leci do rogu,staje na dwóch łapach i pierze braci po pysku łapkami!A jakie dźwięki wydaje...hiihiii:evil_lol: !Mamusia Baba ciągała ją dzisiaj ,jak szmatkę za kołnierz,za ogon,a ta mała glista skrzeczała i sie odgryzała!:evil_lol: Zero pokory!:diabloti: Ojjj,będzie wesoło za jakis czas....:p "Czarny Brat"jest w ogóle modelem!Jak go sie foci,to siedzi czy stoi,kręci makówką i obserwuje.Ma bardzo mocny charakter,nic go nie rusza,a jak mu "nie pasi" to robi "trrrrrrrrrrrrr",albo szczeka.Jest wszędzie pierwszy,jako pierworodny od razu poczuł bluesa do mielonej wołowinki i nie zjadł jej tylko POŻARŁ!:diabloti: To taki chłopak z Harlemu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Czerwony Brat to klucha,mysli powoli,rusza się nie za szybko,nie wie,że jego "rezerwat" będzie w Płocku:evil_lol: -nic mu nie mówiłam,że został przez przyszłego pana oryginalnie :cool1: :roll: ochrzczony:SHOGUN:p .
Czarny Brat czeka jeszcze na swój dom:eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Fotki są, natchnienie Matagi nie opuściło... Super! Cudownie kończy mi się dzień!:lol:
Pzdr.

Natchnienie jakoś mnie nie opuszcza,na jęzora nigdy nie narzekałam....:diabloti: :evil_lol:
Dzięki Asiasiaczku:lol: ,że zajrzałaś tu!:multi: :loveu: Jutro nadrobię zaległości w Twojej galerii-zaraz zawlec muszę Babą -jędzę+mleczarnie do kojca szybowców-małe skończyły 5 tyg.i Baba zaczęła olewać swoje obowiązki:angryy: !
Dobrej nocki!!!!!:loveu: I miłego dnia ....dzisiaj!:multi: :loveu:

Posted

Pierwszy raz na topiku - ale napatrzyć się nie mogę! Strasznie mi się spodobały szybowce- coś czuję że uzależnię się od zaglądania tutaj:p :loveu: :cool3:

Posted

Matagi napisał(a):
.....Czarny Brat czeka jeszcze na swój dom:eviltong:

Taaaaaaaaaaak, no to ja go zabieram ;) ;) ;) (żartuję - hi hi hi)
Pzdr

Posted

[quote name='Taq']Matagi dziękujemy za zdjęcia, super maluchy :loveu:

Dziękujemy:lol:

[quote name='Asiaczek']Taaaa, na Twój jęzorek tez nie można narzekać!
Miłego dnia!
pzdr.

Nooooo....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Toller-Fox']Pierwszy raz na topiku - ale napatrzyć się nie mogę! Strasznie mi się spodobały szybowce- coś czuję że uzależnię się od zaglądania tutaj:p :loveu: :cool3:

Witamy!!!!:multi: :lol: I zapraszamy!!!:multi: :lol: A szyby uzależniają-są gorsze od maryśki!:evil_lol: Ja już mam dwie,a do końca roku może będą i trzy w domu:roll: :loveu: :lol: Patrzenie też uzależnia-więc zapraszamy do częstego zaglądania tutaj!:multi: I muszę też dodać,że ... żadne odwyki nie skutkują:evil_lol: :diabloti:

[quote name='bety']Taaaaaaaaaaak, no to ja go zabieram ;) ;) ;) (żartuję - hi hi hi)
Pzdr

Hiiihiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toby wtedy Inari miała speeda:evil_lol: jakby ja taki czarny konus za tyłek podgryzał:evil_lol: .I ta oaza spokoju i dobroci by tego nie wytrzymała....:shake: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Hiiihiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Toby wtedy Inari miała speeda:evil_lol: jakby ja taki czarny konus za tyłek podgryzał:evil_lol: .I ta oaza spokoju i dobroci by tego nie wytrzymała....:shake: :evil_lol: :diabloti:

Hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiii - noooooooo to by się działo :evil_lol: Tylko że ta "oaza spokoju i dobroci" jak ją nazwałaś to tylko taka przykrywka na wystawie. W domu to już taka spokojna nie jest ;) Gorzej jak by to zniosła moja "staruszka" Gabi - być może mały czarny diabełek by się nieźle zdziwił jakby łupnia dostał od "weteranki" zamiast od Inari - hi hi hi hi hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bety napisał(a):
Hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiii - noooooooo to by się działo :evil_lol: Tylko że ta "oaza spokoju i dobroci" jak ją nazwałaś to tylko taka przykrywka na wystawie. W domu to już taka spokojna nie jest ;) Gorzej jak by to zniosła moja "staruszka" Gabi - być może mały czarny diabełek by się nieźle zdziwił jakby łupnia dostał od "weteranki" zamiast od Inari - hi hi hi hi hi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Aaaaa...to takie buty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Inari oszustka jest!!!!:diabloti: :evil_lol: Gabi,mówisz.....:eviltong: wiesz co,ja jednak ...stawiam na shibę;) :lol: Te małe japońskie konusy są szybkie jak diabli-polowały i poluja dalej na ptaki.U mnie ptaków łownych niet:evil_lol: ,Franka Baba sie boi/raz ,że ją szkoli,wydaje jej różne komendy,albo ubolewa :evil_lol: nad nią i mówi z pożałowaniem:Ojjjj,Babo,Babo.....:shake: .Franek tez rzuca w Babę łupinami po orzechach włoskich./.Dudek zaś potrafi z nienacka tak rozwalić dzioba,że Baba wieje jak wariatka,nigdy nie patrzy na niego,a poza tym jak była mała to jej przywalił dziobem:evil_lol: .U mnie Baba poluje na...muchy:diabloti: A łowna jest jak diabli!:evil_lol: Po zatym szybowce maja przeogromny instynkt przeżycia,wiedza kiedy wiać i gdzie się chować!:evil_lol: Rok temu na zawodach jeździeckich szliśmy z Babą polna drogą.Baba usłyszała jakis łoskot z tyłu za nami,obróciła się,zobaczyła wielkie coś i......jak szła na smyczy środkiem drogi,tak z tego miejsca jednym susem wskoczyła w krzaczory:evil_lol: ,gdzie od razu wyciągnęła szyję,żeby ocenić sytuację:diabloti: Kiedy konie z jeźdźcami na grzbiecie przekłusowały /bo to one były:evil_lol: / Baba wyskoczyła znowu na środek drogi,otrzepała sie jakby nigdy nic i poshibowała dalej:diabloti: .Ja jej miny w tych łopuchach nie zapomne do końca zycia:shake: :evil_lol: :diabloti: .

Posted

No oszustka jak się patrzy - dobrze że nie na odwrót tzn. diabeł wcielony na wystawie a aniołek w domu - bo bym pewnie ustanowiła nowy styl wystawiania = nurkowanie w trawę z przeciaganiem liny :evil_lol: Mówisz że szybowce szybkie są - te duże też tylko tak niepozornie wyglądają - mój sąsiad z działki (myśliwy) zawsze się nabijał że akity to psy na dziki były - że to jakaś ściema bo one takie powolne i ociężałe itd. itp. No i się mocno zdziwił jak zobaczył Gabi w akcji - jak to z leżącego i przysypiającego psa zamieniła się w sekundę w charta połaczonego z gończym - i upolowała małą myszkę (nie zrobiła jej krzywdy tylko przydeptała łapą). Od tamtej pory nabrał szacunku dla umiejętności myśliwskich akit amerykańskich. :) :) :)
Pzdr

Posted

Lilu!Chcialam Ci jeszcze raz (publicznie :evil_lol: ) podziekowac za wystawe w Bialymstoku! :multi:
Za super atmosfere na wystawie, namiocik i goscine :multi:
W nagrode mam nadzieje, ze uda mi sie wkleic tu Twoje sliczne shibowe maluchy ;)

Posted

lady_m napisał(a):
Lilu!Chcialam Ci jeszcze raz (publicznie :evil_lol: ) podziekowac za wystawe w Bialymstoku! :multi:
Za super atmosfere na wystawie, namiocik i goscine :multi:
W nagrode mam nadzieje, ze uda mi sie wkleic tu Twoje sliczne shibowe maluchy ;)

Moja droga!:lol: Nie ma co mi tu dziękować,bo:do tego jaka była atmosfera na wystawie to sie przyczynili wszyscy,a szczególnej "rozrywki" :diabloti: to dostarczył szanowny pan sędzia:p pisząc o Ojo,że ma otwarte oczy,a o Enzo,że jest dobry w ruchu,ale ma za krótkie...nogi:diabloti: .Namiocik zas był Mirka od Yosziego,ja go tylko grzecznie poprosilam,żeby go dostarczył i pomogłam wieczorową porą rozstawić:eviltong: A gościna ....byłyście za krótko!:eviltong: Musicie sie następnym razem poprawić!:eviltong: :lol:
A zdjęcia dzieciów bardzo pragnę obaczyć!:multi: :lol: :multi: :lol:

Posted

witajcie :multi: . Wlasnie przelecialam Wasza galerie....a com sie usmiala to moje:lol: . Dzieki za rozrywke...no i sie wpraszam na goscine wsrod Was:oops: :p . Psiaki cudo:loveu: ....a Babowe szczeniory przeslicznosci (i gratulacje:loveu: ). Milego wieczoru wszystkim;)

Posted

[quote name='lolka75']witajcie :multi: . Wlasnie przelecialam Wasza galerie....a com sie usmiala to moje:lol: . Dzieki za rozrywke...no i sie wpraszam na goscine wsrod Was:oops: :p . Psiaki cudo:loveu: ....a Babowe szczeniory przeslicznosci (i gratulacje:loveu: ). Milego wieczoru wszystkim;)

Ooooooo!:lol: Dziękujemy ślicznie!:multi: :lol: I zapraszamy do odwiedzin i do pisania tut!:multi: :lol:
Również życzymy milego wieczoru i dobrej nocki!!!!:loveu: Baba juz udała sie na spoczynek-wlazła pod kołdrę i tylko po wystającej gomule widać gdzie leży:evil_lol: Jej teraz ziiiiimnooooo strasznie:evil_lol: -łysiuteńka jest:diabloti: A jaka piękna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jutro zrobie nowe Babiszony:eviltong: .Dzisiaj cały dzień jest szaroburo,wszystkie psy śpią po kątach gdzieś tam,a ja nawet łóżeczka nie posłałam:evil_lol: ,bo po co jak się wstało o...14.00:diabloti: - zaraz znowuż trzeba będzie iść spać;) :evil_lol:

Posted

Matagi bardzo zdrowe podejscie do zycia:multi: ....Ja tez tak mam:oops: ...jak wstaje o 13.00 to po co scielic jak zaraz znow rozbebesze:evil_lol: . Tak samo jak po kiego (....) myc auto jak jutro ma padac:diabloti: .......zycie jest do zycia a nie do robienia zbednych czynnosci:cool1: :diabloti: