Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 o 16.06 urodził się czarny piesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :lol: :loveu: Quote
Daisunia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 oo Super gratki :lol: trzymam kciuki za Babe :cool3: Quote
bety Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Baba dawaj jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy wszyscy kciuki i łapy w sumie 12 kończyn :thumbs: Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Matagi']DZIŚ SĄ BABY 2 URODZINKI!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Melduję posłusznie:Baba chyba zaczyna akcje porodową!!!!!Rwie posłanie w drzazgi,piszczy i zaczyna sie wyginać i prężyć.....bojem siemmmmmmmmmmmm........:crazyeye: No proszę... Parę godzin mnie tu nie było, a tu takie wieści... :crazyeye: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Baby z okazji urodzinek i z okazji powicia maluszków... :cool3: :BIG: :tort: :new-bday: [quote name='Matagi']o 16.06 urodził się czarny piesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :lol: :loveu: :laola: [quote name='Matagi']16.20-czerwona suczka!!!!:loveu: :cunao: Czy to już wszystko? :cool3: Bo jeśli tak, to... :drink1::drinka::beerchug::knajpa::drinking: Quote
Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 17.15-czerwony piesek!!!!!:lol: :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Trzy maluszki? I już nic więcej...? Podwójne gratki: Urodzinowe i Porodowe!!! Babiszonku, ale zrobiłaś cudny prezent!!! Zuch Baba!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 BABA WSZYSTKIM DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!:loveu: :lol: :loveu: :lol: Jak na razie urodziły się 3 Babiszony:loveu: .Czy to koniec....nie wiem:shake: Baba jak to ...baba;) :evil_lol: ,przewrotna jest;) .O 21.00 skocze do lecznicy,sprawdzę czy tam jeszcze kogoś w brzuszku nie ukryła;) . Mamusia i dzieciaczki czują sie świetnie/nie wiedziałam,że małe szybowce,to takie zaradne pijawki:evil_lol: /. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jeeee, 3 nowe Babiszonki są na tym świecie!!!:loveu::loveu::loveu: A jakieś fotki to będą? Pzdr. Quote
Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Asiaczek napisał(a):Jeeee, 3 nowe Babiszonki są na tym świecie!!!:loveu::loveu::loveu: A jakieś fotki to będą? Pzdr. Fotki są zrobione dzisiejszej nocy i dzisiejszego dnia,a na nich są przygotowania Baby do porodu,min.jak to Baba mościła sobie gniazdo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Cud,że sobie zębów nie wyrwała,tak ciągała i rwała swoje bety:evil_lol: :diabloti: Jutro powinnam je tutaj wmeldować + małe Babiszonki:lol: . Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 OK. To już dzisiaj nie będę namolna i grzecznie poczekam... Ale doczekać się nie mogę... Pierwszy raz będę widziała małe szybowce... pzdr. Quote
nice_girl Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ciotka! Gratulacje dla Baby! Ciekawe, jaką będzie matką, co?:razz: Zapodawaj zdjęcia, ino już! Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Matagi napisał(a):17.15-czerwony piesek!!!!!:lol: :loveu: Ojoj... Kolejny Babiszonek. :multi: :loveu: Matagi napisał(a): Jak na razie urodziły się 3 Babiszony:loveu: .Czy to koniec....nie wiem:shake: Baba jak to ...baba;) :evil_lol: ,przewrotna jest;) .O 21.00 skocze do lecznicy,sprawdzę czy tam jeszcze kogoś w brzuszku nie ukryła;) . Mamusia i dzieciaczki czują sie świetnie/nie wiedziałam,że małe szybowce,to takie zaradne pijawki:evil_lol: /. Oj, zazdroszczę Ci takich widoczków... Pewnie to są słodkie kluseczki. :loveu: Asiaczek napisał(a):Pierwszy raz będę widziała małe szybowce... pzdr. Ja też pierwszy raz... :cool3: Quote
Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 nice_girl napisał(a):Ciotka! Gratulacje dla Baby! Ciekawe, jaką będzie matką, co?:razz: Zapodawaj zdjęcia, ino już! Powtórzyłam Babie!!!!:loveu: :lol: A matką jest bardzo dobrą,taka niehisteryczka z niej,rodziła bez wisków,nooo może in minus to to,że chce swoje dzieci zalizac na śmierć i koniecznie wyrwać pępowiny;) Fotki powinny być jutro:lol: . Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Matagi napisał(a):Powtórzyłam Babie!!!!:loveu: :lol: A matką jest bardzo dobrą,taka niehisteryczka z niej,rodziła bez wisków,nooo może in minus to to,że chce swoje dzieci zalizac na śmierć i koniecznie wyrwać pępowiny;) Fotki powinny być jutro:lol: . Oj czekam z niecierpliwością na te foteczki. :cool3: Quote
Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Akitka napisał(a):Ojoj... Kolejny Babiszonek. :multi: :loveu: Oj, zazdroszczę Ci takich widoczków... Pewnie to są słodkie kluseczki. :loveu: Ja też pierwszy raz... :cool3:Ja też pierwszy raz widze takie małe szybowce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Każdy waży po....25 dkg:loveu: :eviltong: .Baba tez takie widzi pierwszy raz:evil_lol: Jutro zrobie fotki trojaczkom-zrobiłam USG przed chwilą i Baba nikogo nie schowała;) :lol: Quote
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No. Jeden problem z głowy. Mówię o USG... Pzdr. Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Matagi napisał(a):Ja też pierwszy raz widze takie małe szybowce:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Każdy waży po....25 dkg:loveu: :eviltong: .Baba tez takie widzi pierwszy raz:evil_lol: Jutro zrobie fotki trojaczkom-zrobiłam USG przed chwilą i Baba nikogo nie schowała;) :lol: Słodkie, maleńkie kluseczki... :loveu: Nie mogę się doczekać tych zdjęć!!! :cool3: Quote
Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Asiaczek napisał(a):No. Jeden problem z głowy. Mówię o USG... Pzdr. Dokładnie tak!!!!Nie lubie życ w niewiedzy i gdybać:roll: Oxtacyne mam w domu zawsze,ale niekoniecznie lubie ja podawać:p Baba w mojej lecznicy sie nie stresuje,więc wniesiono ja tam w kocyku,zbadano i siuuuuu do domu do pijawek;) :lol: :loveu: Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Matagi napisał(a):Dokładnie tak!!!!Nie lubie życ w niewiedzy i gdybać:roll: Oxtacyne mam w domu zawsze,ale niekoniecznie lubie ja podawać:p Baba w mojej lecznicy sie nie stresuje,więc wniesiono ja tam w kocyku,zbadano i siuuuuu do domu do pijawek;) :lol: :loveu: Lilka... Ty jesteś wspaniała hodowczyni!!! :loveu: Przygotowana na wszystko! Następnego psa biorę od Ciebie... :cool3: Quote
Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Akitka napisał(a):Lilka... Ty jesteś wspaniała hodowczyni!!! :loveu: Przygotowana na wszystko! Następnego psa biorę od Ciebie... :cool3: Ejjj tam,wspaniała;) Troszku popraktykowałam....;) :roll: :eviltong: A jak sie cos ma,to trzeba dbać i tyla;) Następnego ...mówisz.....:evil_lol: myślisz o szybowcu;) :eviltong: :evil_lol: Aaaa,taaak abstra****ąc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....to sie przypadkiem ...nie wygadałaś przed chwilą.....:roll: ;) ,cio?;) Quote
Taq Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Wszystkiego naj naj naj dla Baby z okazji urodzin :tort: !!! Gratuluję trojaczków :loveu: :multi: !!! Taki prezent na urodzinki to tylko Baba mogła sobie zrobić, super :laola: . Quote
Matagi Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Taq napisał(a):Wszystkiego naj naj naj dla Baby z okazji urodzin :tort: !!! Gratuluję trojaczków :loveu: :multi: !!! Taki prezent na urodzinki to tylko Baba mogła sobie zrobić, super :laola: . Dzięki,dzieki!!!!:multi: :loveu: Przekażę Babie jak sie obudzi,własnie zasnęła,jeść nie chciała,za to jej pijawki jedza bez opamiętania:evil_lol: :eviltong: Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Matagi napisał(a):Ejjj tam,wspaniała;) Troszku popraktykowałam....;) :roll: :eviltong: A jak sie cos ma,to trzeba dbać i tyla;) Następnego ...mówisz.....:evil_lol: myślisz o szybowcu;) :eviltong: :evil_lol: Aaaa,taaak abstra****ąc:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....to sie przypadkiem ...nie wygadałaś przed chwilą.....:roll: ;) ,cio?;) Nie wygadałam się. :p Heh... A ponadto nie jestem pewna, czy poradziłabym sobie z shibą. Na razie "kształcę" swoją akitę - wychodzi mi to raz lepiej, raz gorzej. Z shibami wolałabym jeszcze nie praktykować... :evil_lol: I tak w ogóle to myślałam o tym, żeby następną akitę kiedyś tam wziąć od Ciebie. :cool3: A podsumowując: tzn. że jeszcze nie masz shib zarezerwowanych? ;) Quote
Recommended Posts