Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Shot with Digimax A40 / KENOX Q1 at 2007-07-04

"co mi zrobisz ,jak mnie złapiesz????:diabloti: "
uwierzcie mi,nie jest łatwo zrobic zdjęcie biegającej shibie,a dwom shibom zrobic tak,żeby obie były na zdjęciu to wyczyn:eviltong:

"urwe ci ogon jak dorwę:diabloti: "

"jestem tuż tuż-czujesz mój oddech???:diabloti: "

"mam cie Bibi gdzieś-baw sie sam!:evil_lol: :p "

Posted

I to by było tyle na dzisiaj!;) Muszę obfocic Babę,bo wygląda teraz inaczej...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Może uda mi sie zrobić zdjęcie,kiedy na mnie ..kłapie zębami:diabloti: :diabloti: :diabloti: Chyba nie zapomniała mi tej sesji zdjęciowej z małżonkiem:eviltong: .A wygląda to tak:Baba siada na wprost mnie ,albo za plecami i kłapie zębami w powietrzu jakby łapała muchy:evil_lol: .Tylko na mnie kłapie....:diabloti:

Posted

Cieszę się,że zdjęcia sie podobały:p
Udało mi się ucapić aparatem kłapiącą na mnie Babę.Zdjęcia zrobione 15 min.temu-ja siedzę przy komputerze,a Baba za moimi plecami na łóżku...kłapie :evil_lol:

Posted

Łoooo matko Lilka wreszcie fotki wstawia - hip hip hura!!!!!!
Aż mi się żal Baby zrobiło - taką nieszczęśliwą minę ma na tych zdjęciach z mężusiem. Sierotka mała, jakby się miała zaraz rozpłakać. Za to "Kłapiąca Baba" - JEST BOSKA - to ci dopiero minki (hi hi hi).
Oj Lilka doigrałaś się i po co Ci to było
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Łoooo matko Lilka wreszcie fotki wstawia - hip hip hura!!!!!!
Aż mi się żal Baby zrobiło - taką nieszczęśliwą minę ma na tych zdjęciach z mężusiem. Sierotka mała, jakby się miała zaraz rozpłakać. Za to "Kłapiąca Baba" - JEST BOSKA - to ci dopiero minki (hi hi hi).
Oj Lilka doigrałaś się i po co Ci to było
Pzdr

Najśmieszniejsze jest to,że Baba robi takie miny,jakby sie miała rozplakać,ale w jej łebku co sie dzieje,to wie...tylko Baba>Większej klamczuchy i pozerki w życiu nie widzialam!!!!!:diabloti: Niby taka biedna,atu zębami strzela na prawo i lewo z prędkością światła.Bibi wyjechał ze strupem na plecach i nieco przerzedzonym ogonkiem/miał zakaz wbiegania jako pierwszy po schodach,jak sie nie dostosował,to...za ogon zostawał ściągany do poziomu Baby i wbiegał jako drugi!:evil_lol: /.
Taaa,doigrałam się:evil_lol: ,czasami się budzę w nocy/mojej nocy:eviltong: /,bo słyszę dziwne dźwięki i widze jak Baba kłapie paszczą nad moją głową- a śpimy razem:evil_lol: .Może dożyję porodu,może jej odejdzie....:evil_lol: :diabloti: :roll: ;)

Posted

[quote name='Matagi']Mam chwilkę,więc pokażę Wam BABĘ i jej małżonka BIBIEGO / w rodowodzie SUNAMIE/ rodem z Holandii.Tak sobie pomyslałam teraz ...:cool1: dobra mieszanka wyjdzie z tego mariażu:roll: :Baby matka to Amerykanka,ojciec Węgier,małżonek Holender:roll: .
Bibi przyjechał do mnie w voyagerze i w nim uwielbiał przesiadywać,za sąsiadke miał Babę /oczywiście nigdy nie zamykałam drzwiczek:shake: /

Bibi w swoim apartamencie

Małżonek - super, jak się patrzy! Elegancik i dobrze, że choć troszkę ma "lżejszy" charakter niż Baba.

Zdjęcia Baby z Mężem - super! te minki, pozy, no i to spojrzenie Sponiewieranej Baby... ja wymiękłam...:razz:

Ja się mogę domyślać, bo jestem myśląca Baba, ze Babiszonek chce coś Ci ewidentnie powiedzieć poprzez to kłapanie zębiskami. A ładne ma te zębole, oj, ładne! Może Ty też zacznij na nią kłapać, co?
Jutro się widzimy.
Pzdr.

Posted

Lila!!!! Kozystajac z lepszego internetu w szkole moglam wreszcie obejrzec babowe fotki!!! Slicznie Baba wyglada z mezem :loveu: Wyglaskaj mamusie przyszla ode mnie! :multi:

Posted

Trzymajta kciukasy!!!!:multi: :lol: W tym tygodniu Baba /ok.18.07 / pokaże co ma w brzuszku;) :loveu: Jutro rozkładamy porodówkę!:lol: :eviltong:

Posted

SUKI KLASA MŁODZIEŻY - LOKATY

MURA TROLOWA DOLINA

BOB

Lilka - kilka fotek było nie podpisanych i nie wiem kto na nich jest - tym sposobem "zgubiłam" fotki dwóch suk - sorry. :(
Pzdr

Posted

Matagi napisał(a):
Kasia!:lol: dzięki!!!!:multi: :lol: Wsio jest okiej!;) :lol: I ja Ci nie kazałam wstawiać,ja prosilam:modla: :modla: :modla: ...

To dobrze, że wszystko jest OK, a te KAZAŁA miało być z ;) ale mi nie wyszło - ja dalej muszę sobie radzić sposobami z pisaniem - bo Admini chyba są na urlopie i nikt mi nie umie pomóc :( :( :(
Pzdr

Posted

[quote name='bety']To dobrze, że wszystko jest OK, a te KAZAŁA miało być z ;) ale mi nie wyszło - ja dalej muszę sobie radzić sposobami z pisaniem - bo Admini chyba są na urlopie i nikt mi nie umie pomóc :( :( :(
Pzdr

Ale już różniste mordy Ci sie wpisują/noooo,znaczy o emotikonach pisalam :evil_lol: /:diabloti: :lol:

Dzięki!:lol: