Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Taq napisał(a):Matagi super galeria!:loveu: Ale dlaczego tak mało wiej Baby? Podczytuje Was od początku ale dopiero dzisiaj zebrałam się w sobie ujawniam się :oops: Ooooo!:lol: Witam,witam!!!:multi: :lol: I zapraszam do czytania jak również do wstawiania fotek Waszej ślicznej szybowcowej panienki!!!!:lol: A,że mało Baby....bo to galeria i akit i Baby,a Baba to taka skromnisia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pola.1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Akitka dzieeeeekkkkiiii!!!!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jezu ! Jaki boski pies ! Człowieku dlaczego nikt mi niepowiedzial ze tutaj wlasciciele takich cudów są xD No ja niemoge... Wyglaskajcie odemnie wszystkie akiciątka :* (wiem ze tak napadam na ludzi ale wiecie... jestem tutaj nowa :P) Quote
Akitka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Pola.1: nie ma sprawy... W razie problemów służę pomocą. :) Nerul: Zajrzyj do galerii akit... W podforum grupa V. :) Quote
Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Nerul napisał(a):Jezu ! Jaki boski pies ! Człowieku dlaczego nikt mi niepowiedzial ze tutaj wlasciciele takich cudów są xD No ja niemoge... Wyglaskajcie odemnie wszystkie akiciątka :* (wiem ze tak napadam na ludzi ale wiecie... jestem tutaj nowa :P) To teraz juz wiesz!;) Witamy i zapraszamy!:multi: :lol: Quote
Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Świeża,dzisiejsza Baba : Mój ulubiony ImageShack-:angryy: :angryy: :angryy: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: Quote
Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Akitka napisał(a):Ale Baba ma posłanie... :evil_lol: To mojeeeeee!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Choć Baba też uważa,że to jej;) .W dzień tu chrapie ,a w nocy wmeldowuje sie pod kołdrę i się rozpycha...;) Quote
Akitka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Założę się, że Baba powiedziałaby to samo - "TO MOJE! Ja ci tylko pozwalam tu spać razem ze mną" :evil_lol: Quote
Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Akitka napisał(a):Założę się, że Baba powiedziałaby to samo - "TO MOJE! Ja ci tylko pozwalam tu spać razem ze mną" :evil_lol: Ha!:lol: Tutaj zakładanie sie jest całkowicie bez sensu:eviltong: ;) .Baba,jak każda shiba,wszystko i wszystkich uważa za swoje!:evil_lol: Do tego jest strasznym skąpiradłem,niczym i z nikim sie nie podzieli:shake: :diabloti: . Quote
Akitka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Oj dlaczego ją tak źle oceniasz? :evil_lol: Przecież dzieli się z Tobą domem, łóżkiem, akitami i innymi takimi... :diabloti: Quote
pola.1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Akitka napisał(a):Oj dlaczego ją tak źle oceniasz? :evil_lol: Przecież dzieli się z Tobą domem, łóżkiem, akitami i innymi takimi... :diabloti: No ale Akitko ,Lilka jest gorsza od Shiby i nie potrafi byc wdzieczna za takie dobre serduszko Baby:eviltong: :eviltong: :eviltong: Aaaaaaa,Lila, dostalas zdjecia mlodszej siostry Babay,Noriko??? Jak dostalas to fajjjjjjna jest nie?? Patrz ,pierwszy raz miala obrozke i smycz i nic.Zdnych krzykow,dzikich poskokow,zupelnie nie jak Shiba!!!! Mnie poznala i zostalam nawet zaszczycona skrabaniem sie na rece,kilkakrotnym ugryzieniem tak ze mi oczy na wieszk wylazly!!!!!! Shiby maja te male zabki gorsze niz male Akity.Ostrzejsz sa cholery.A jak zaczelam wrzeszczc(bo bolalo!!!!!:angryy: :angryy: ) to jej ''urocza '' pancia Iwomka, powiedziala-''no i czego sie wydzierasz,uciekaj a nie dajesz sie podgryzac''.Ludzkie kobicisko i takie wspolczujace nie?!?!?!?!?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Akitka napisał(a):Oj dlaczego ją tak źle oceniasz? :evil_lol: Przecież dzieli się z Tobą domem, łóżkiem, akitami i innymi takimi... :diabloti: Taaak!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ??????Ona sie domem nie dzieli!:diabloti: Ona sie w nim szarogęsi,łazi po stołach,półkach i inszych meblach!:diabloti: W łóżku sie rozpycha,jak ja się DELIKATNIE przesuwa,to wiszczy i kłapie zębami!:diabloti: Akity Baba gnębi,wyrywa im sierść z kryzy,gryzie za łapy,a Okiiego....doopczy:evil_lol: :diabloti: Jak wezme jakąkolwiek jej zabawkę,to leci kłapie zębami i wyrywa!:diabloti: Boi sie tylko Franka:evil_lol: ,ale on też dobry terrorysta!:diabloti: Ehhhh,z kim ja mieszkam....:roll: :evil_lol: :diabloti: Quote
Akitka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 jak to z kim? z istotkami mocno zakorzenionymi w Twym serduszku bez względu na ich drobne wady... :cool3: Quote
Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 pola.1 napisał(a):No ale Akitko ,Lilka jest gorsza od Shiby i nie potrafi byc wdzieczna za takie dobre serduszko Baby:eviltong: :eviltong: :eviltong: Aaaaaaa,Lila, dostalas zdjecia mlodszej siostry Babay,Noriko??? Jak dostalas to fajjjjjjna jest nie?? Patrz ,pierwszy raz miala obrozke i smycz i nic.Zdnych krzykow,dzikich poskokow,zupelnie nie jak Shiba!!!! Mnie poznala i zostalam nawet zaszczycona skrabaniem sie na rece,kilkakrotnym ugryzieniem tak ze mi oczy na wieszk wylazly!!!!!! Shiby maja te male zabki gorsze niz male Akity.Ostrzejsz sa cholery.A jak zaczelam wrzeszczc(bo bolalo!!!!!:angryy: :angryy: ) to jej ''urocza '' pancia Iwomka, powiedziala-''no i czego sie wydzierasz,uciekaj a nie dajesz sie podgryzac''.Ludzkie kobicisko i takie wspolczujace nie?!?!?!?!?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: I dobrze Ci tak!!!!:eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Noriko mała,ale wie kogo ucapić!:eviltong: Ja niewdzięczna?????:crazyeye: :mad: Ojjj,bo jak przyjadę,to i ziemianka nie pomoże....:mad: :razz: A fotki dostałam!:loveu: :lol: Quote
Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Akitka napisał(a):jak to z kim? z istotkami mocno zakorzenionymi w Twym serduszku bez względu na ich drobne wady... :cool3: To terrorysty!!!!!:diabloti: Gorsze od Binladena!!!!:evil_lol: Quote
lady_m Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Matagi napisał(a):Świeża,dzisiejsza Baba : Ale fajna Baba !!! Troche sie za tym zywiolkiem stesknilam juz ;) Quote
Akitka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Matagi napisał(a):To terrorysty!!!!!:diabloti: Gorsze od Binladena!!!!:evil_lol: A co teraz to już nawet się przyznać nie wolno, iż się takich terrorystów uwielbia? :evil_lol: Czy to jest jakoś prawnie zabronione? :lol: Quote
lady_m Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Moja mama tez Oshi raz malo znienawidzila za zniszczenia poczynione... Ale jak zabralam mala na weekend, zeby sobie obiue odpoczely to po powrocie bylo "moj kochany piesek" :lol: Kocha sie to, ze psiaki tak wywracaja zycie do gory nogami... :rolleyes: Quote
Akitka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Moja Babcia się obraziła na mnie, że Ambra przybyła do mojego świeżo wyremontowanego mieszkania. I że przebywałam z nią u rodziców też... Powiedziała, że Ambra ma zakaz wstępu do Jej pokoi. Tylko, że po paru dniach już była w Ambrze wielce zakochana. A teraz... A teraz jest obrażona... Jak Ambra się z nią nie przyjdzie pożegnać jak wracamy do naszego mieszkania. :lol: Quote
pola.1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Matagi napisał(a):To terrorysty!!!!!:diabloti: Gorsze od Binladena!!!!:evil_lol: Kochana Lilko,no cóż......kazdy ma to, na co zasloguje:diabloti: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Przypomnij sobi cos ty w poprzednim zyciu robila???Moze bylas mysliwym?? Moja kolezanka ,jak jej sie cos paskudnego przydazy, to z filozoficznym spokojem i zrezygnowanym wyrazem twarz,mowi'' ja to chyba w poprzednim zyciu ludzi do gazu wpuszczlam i dlatego to tak mi wychodzi'':diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Matagi Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 lady_m napisał(a):Ale fajna Baba !!! Troche sie za tym zywiolkiem stesknilam juz ;) Gdzieś sie spotkacie.....tyle wystaw w tym roku...i w sierpniu jest międzynarodówka w Białymstoku....dwa tygodnie po Sopocie;) .Zapraszam baaardzooooo serdecznie!!!!:multi: :loveu: A jak wszystko pójdzie zgodnie z "planem" to Baba będzie juz miała córeczkę swoją w domku....;) :lol: Quote
Recommended Posts