Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Taq napisał(a):
Matagi super galeria!:loveu: Ale dlaczego tak mało wiej Baby? Podczytuje Was od początku ale dopiero dzisiaj zebrałam się w sobie ujawniam się :oops:

Ooooo!:lol: Witam,witam!!!:multi: :lol: I zapraszam do czytania jak również do wstawiania fotek Waszej ślicznej szybowcowej panienki!!!!:lol:

A,że mało Baby....bo to galeria i akit i Baby,a Baba to taka skromnisia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jezu ! Jaki boski pies ! Człowieku dlaczego nikt mi niepowiedzial ze tutaj wlasciciele takich cudów są xD No ja niemoge... Wyglaskajcie odemnie wszystkie akiciątka :* (wiem ze tak napadam na ludzi ale wiecie... jestem tutaj nowa :P)

Posted

Nerul napisał(a):
Jezu ! Jaki boski pies ! Człowieku dlaczego nikt mi niepowiedzial ze tutaj wlasciciele takich cudów są xD No ja niemoge... Wyglaskajcie odemnie wszystkie akiciątka :* (wiem ze tak napadam na ludzi ale wiecie... jestem tutaj nowa :P)

To teraz juz wiesz!;) Witamy i zapraszamy!:multi: :lol:

Posted

Akitka napisał(a):
Ale Baba ma posłanie... :evil_lol:

To mojeeeeee!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Choć Baba też uważa,że to jej;) .W dzień tu chrapie ,a w nocy wmeldowuje sie pod kołdrę i się rozpycha...;)

Posted

Akitka napisał(a):
Założę się, że Baba powiedziałaby to samo - "TO MOJE! Ja ci tylko pozwalam tu spać razem ze mną" :evil_lol:

Ha!:lol: Tutaj zakładanie sie jest całkowicie bez sensu:eviltong: ;) .Baba,jak każda shiba,wszystko i wszystkich uważa za swoje!:evil_lol: Do tego jest strasznym skąpiradłem,niczym i z nikim sie nie podzieli:shake: :diabloti: .

Posted

Akitka napisał(a):
Oj dlaczego ją tak źle oceniasz? :evil_lol: Przecież dzieli się z Tobą domem, łóżkiem, akitami i innymi takimi... :diabloti:

No ale Akitko ,Lilka jest gorsza od Shiby i nie potrafi byc wdzieczna za takie dobre serduszko Baby:eviltong: :eviltong: :eviltong: Aaaaaaa,Lila, dostalas zdjecia mlodszej siostry Babay,Noriko??? Jak dostalas to fajjjjjjna jest nie?? Patrz ,pierwszy raz miala obrozke i smycz i nic.Zdnych krzykow,dzikich poskokow,zupelnie nie jak Shiba!!!! Mnie poznala i zostalam nawet zaszczycona skrabaniem sie na rece,kilkakrotnym ugryzieniem tak ze mi oczy na wieszk wylazly!!!!!! Shiby maja te male zabki gorsze niz male Akity.Ostrzejsz sa cholery.A jak zaczelam wrzeszczc(bo bolalo!!!!!:angryy: :angryy: ) to jej ''urocza '' pancia Iwomka, powiedziala-''no i czego sie wydzierasz,uciekaj a nie dajesz sie podgryzac''.Ludzkie kobicisko i takie wspolczujace nie?!?!?!?!?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Akitka napisał(a):
Oj dlaczego ją tak źle oceniasz? :evil_lol: Przecież dzieli się z Tobą domem, łóżkiem, akitami i innymi takimi... :diabloti:

Taaak!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ??????Ona sie domem nie dzieli!:diabloti: Ona sie w nim szarogęsi,łazi po stołach,półkach i inszych meblach!:diabloti: W łóżku sie rozpycha,jak ja się DELIKATNIE przesuwa,to wiszczy i kłapie zębami!:diabloti: Akity Baba gnębi,wyrywa im sierść z kryzy,gryzie za łapy,a Okiiego....doopczy:evil_lol: :diabloti: Jak wezme jakąkolwiek jej zabawkę,to leci kłapie zębami i wyrywa!:diabloti: Boi sie tylko Franka:evil_lol: ,ale on też dobry terrorysta!:diabloti:
Ehhhh,z kim ja mieszkam....:roll: :evil_lol: :diabloti:

Posted

pola.1 napisał(a):
No ale Akitko ,Lilka jest gorsza od Shiby i nie potrafi byc wdzieczna za takie dobre serduszko Baby:eviltong: :eviltong: :eviltong: Aaaaaaa,Lila, dostalas zdjecia mlodszej siostry Babay,Noriko??? Jak dostalas to fajjjjjjna jest nie?? Patrz ,pierwszy raz miala obrozke i smycz i nic.Zdnych krzykow,dzikich poskokow,zupelnie nie jak Shiba!!!! Mnie poznala i zostalam nawet zaszczycona skrabaniem sie na rece,kilkakrotnym ugryzieniem tak ze mi oczy na wieszk wylazly!!!!!! Shiby maja te male zabki gorsze niz male Akity.Ostrzejsz sa cholery.A jak zaczelam wrzeszczc(bo bolalo!!!!!:angryy: :angryy: ) to jej ''urocza '' pancia Iwomka, powiedziala-''no i czego sie wydzierasz,uciekaj a nie dajesz sie podgryzac''.Ludzkie kobicisko i takie wspolczujace nie?!?!?!?!?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

I dobrze Ci tak!!!!:eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Noriko mała,ale wie kogo ucapić!:eviltong:
Ja niewdzięczna?????:crazyeye: :mad: Ojjj,bo jak przyjadę,to i ziemianka nie pomoże....:mad: :razz:
A fotki dostałam!:loveu: :lol:

Posted

Akitka napisał(a):
jak to z kim? z istotkami mocno zakorzenionymi w Twym serduszku bez względu na ich drobne wady... :cool3:

To terrorysty!!!!!:diabloti: Gorsze od Binladena!!!!:evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):

A co teraz to już nawet się przyznać nie wolno, iż się takich terrorystów uwielbia? :evil_lol: Czy to jest jakoś prawnie zabronione? :lol:

Posted

Moja mama tez Oshi raz malo znienawidzila za zniszczenia poczynione...
Ale jak zabralam mala na weekend, zeby sobie obiue odpoczely to po powrocie bylo "moj kochany piesek" :lol:

Kocha sie to, ze psiaki tak wywracaja zycie do gory nogami... :rolleyes:

Posted

Moja Babcia się obraziła na mnie, że Ambra przybyła do mojego świeżo wyremontowanego mieszkania. I że przebywałam z nią u rodziców też... Powiedziała, że Ambra ma zakaz wstępu do Jej pokoi. Tylko, że po paru dniach już była w Ambrze wielce zakochana. A teraz... A teraz jest obrażona... Jak Ambra się z nią nie przyjdzie pożegnać jak wracamy do naszego mieszkania. :lol:

Posted

Matagi napisał(a):

Kochana Lilko,no cóż......kazdy ma to, na co zasloguje:diabloti: :eviltong: :eviltong: :diabloti: Przypomnij sobi cos ty w poprzednim zyciu robila???Moze bylas mysliwym?? Moja kolezanka ,jak jej sie cos paskudnego przydazy, to z filozoficznym spokojem i zrezygnowanym wyrazem twarz,mowi'' ja to chyba w poprzednim zyciu ludzi do gazu wpuszczlam i dlatego to tak mi wychodzi'':diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

lady_m napisał(a):
Ale fajna Baba !!!
Troche sie za tym zywiolkiem stesknilam juz ;)

Gdzieś sie spotkacie.....tyle wystaw w tym roku...i w sierpniu jest międzynarodówka w Białymstoku....dwa tygodnie po Sopocie;) .Zapraszam baaardzooooo serdecznie!!!!:multi: :loveu: A jak wszystko pójdzie zgodnie z "planem" to Baba będzie juz miała córeczkę swoją w domku....;) :lol: