Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musha napisał(a):
Lilka czy poszłaś spać ?że nie odpowiadasz na propozycję,hiiii,hiiiiiiiiiiiii

jak widzę to powyższe nieaktualne

Ja o tej porze to jeszcze nie sypiam....;)
A okulary masz?Patrz ciut wyżej....:evil_lol: Ja mogę,ale czy Ty wytrzymasz ten ..aromat...:diabloti: :diabloti: :diabloti: ????

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Musha napisał(a):
1)jess Timon
2)pisząc ni widziałem twojej odpowiedzi - czekamy na Lilkę w dredach

Ha!;) Nie widziałes mojej odpowiedzi i chyba jej nie doczytałeś....skoro czekasz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: JAK ZAFUNDUJĘ SOBIE TAKIE DREDY,TO CIE NIE OPUSZCZE AŻ DO ŚMIERCI!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Howgh!:evil_lol:

Posted

Musha napisał(a):
ale nikt nie mówi że masz opuszczać kogokolwiek:eviltong: a teraz idę spać bo rano do pracy:placz:

Jak będziesz wstawał do tej pracy,to pomyśl sobie o mnie;) ,wyobraź sobie jak mi sie słodko śpi:loveu: :diabloti: i wyobraź sobie jak będe "pachniała":p przy Tobie w tych czerwonych dredach komandorskich przez lataaaaaaaaa....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Miłych snów!!!!:lol: :loveu:

Posted

Jaka cisza zaległa.....:cool3: czyżby wiosenne przesilenie sie zaczynało?;)
Wiosna tuż tuż,nawet koty już przyleciały....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Wiosna tuż tuż,nawet koty już przyleciały....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jesooo!!! Ale super fotka!
Pzdr.

Posted

Matagi napisał(a):

Trza sie uczyc na jutrzejszy egzamin niestety... Ale na dzis to juz mam chyba dosc... :huh:

A koty super!!!!!!!!!!

Posted

Akitka napisał(a):
Fotka przezabawna... Może w IV RP miejsce kotów na drzewie... :evil_lol:

Yhy!:evil_lol: Ptactwo /nie tylko drób:diabloti: / niedługo zejdzie do podziemia...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Yhy!:evil_lol: Ptactwo /nie tylko drób:diabloti: / niedługo zejdzie do podziemia...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Lilka ,ptakom (a szczegolnie kurom twojego sasiada) w zetknieciu z Okim nic innego nie zostaje!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Lepiej wiać.........i to one powinny kopać ziemianki a nie ja!!!!!!!!!

Posted

pola.1 napisał(a):
Lilka ,ptakom (a szczegolnie kurom twojego sasiada) w zetknieciu z Okim nic innego nie zostaje!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Lepiej wiać.........i to one powinny kopać ziemianki a nie ja!!!!!!!!!

Kury teraz w niebezpieczeństwie:p .Okii widzi je łażące po podworku sąsiada,bo rosnący na płocie chmiel jest łysy,liści jeszcze niet.Przeskakuje chamut do ogrodu i tęsknym wzrokiem wodzi za drobiem.....ale rym:evil_lol: :diabloti: .

Gosia!:lol: Kop,nie marudź!;) :evil_lol:

Posted

Koniec!!!!! Buntuje sie!!! Nic nie kopie!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: A ty babo przestan mnie straszyc:evil_lol: :evil_lol: i badz tak mila i przygotuj sie na majowke pedagogicznie:eviltong: :eviltong: :eviltong: Jak Ty mnie nie nauczys wstawiac zdjec,to nikt mnie kurcze nie nauczy!!!!! Ostatecznie moze mnie nauczyc Martyna.... taka nauczycielka byla by milsza:eviltong: :loveu: :eviltong: :loveu:

Posted

pola.1 napisał(a):
Koniec!!!!! Buntuje sie!!! Nic nie kopie!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: A ty babo przestan mnie straszyc:evil_lol: :evil_lol: i badz tak mila i przygotuj sie na majowke pedagogicznie:eviltong: :eviltong: :eviltong: Jak Ty mnie nie nauczys wstawiac zdjec,to nikt mnie kurcze nie nauczy!!!!! Ostatecznie moze mnie nauczyc Martyna.... taka nauczycielka byla by milsza:eviltong: :loveu: :eviltong: :loveu:

Moja Droga Małgorzato!:lol: Powinnam tępić w zarodku wszelkie objawy buntu,ale niech tam,może Ci odpuszczę.....:roll: ;)
Do majówki to jeszcze kupa czasu,więc chcesz do tej pory żyć w niewiedzy?;) :razz: Będę taka miła:loveu: :evil_lol: i Cię nauczę szybciej.Nie licz na Martynę- umie tyle co Ty!:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Jesteś skazana więc na mnie!:mad: :evil_lol:

Posted

Truuuuuuuuddddddno:cool3: jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi co sie ma:diabloti: :diabloti: Lilka tylko prosze......badz delikatna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aaaaaaa i najpierw naucz mnie zmniejszac zdjecia!!!!!!!!!I blagam,tlumacz system "jak chlop krowie na granicy", bo jak zaczniesz uzywac tych wszystkich madrych okreslen typu ''adresUHLM'' czy cos,to cala twoja robota na marne:evil_lol: :evil_lol: i tak nie zrozumiem:diabloti: :mad: :diabloti:

Posted

pola.1 napisał(a):
Truuuuuuuuddddddno:cool3: jak sie nie ma co sie lubi,to sie lubi co sie ma:diabloti: :diabloti: Lilka tylko prosze......badz delikatna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aaaaaaa i najpierw naucz mnie zmniejszac zdjecia!!!!!!!!!I blagam,tlumacz system "jak chlop krowie na granicy", bo jak zaczniesz uzywac tych wszystkich madrych okreslen typu ''adresUHLM'' czy cos,to cala twoja robota na marne:evil_lol: :evil_lol: i tak nie zrozumiem:diabloti: :mad: :diabloti:

Lekcja 1:mad:
Będę delikatna!:mad: :mad: :mad:
Masz jakiś program zdjęciowy?Ja korzystam z prostego ACDSee 4.0.Stary i łatwy w obsłudze.Jak nie masz,to pożycz od Muschy /ma na bank,bo mu nagrałam na płytkę kiedyś tam/.Jak mi powiesz czy masz program,to będzie lekcja nr.2.:mad:

Posted

Matagi to juz wiem,powiem Mushy!!!!!! Akitka dzieeeeeeeeeeki jak nie wiem co i jeszcze troche.......moze podeslij mi ten link to sobie sama sciagne ten program?!?!?!?

Posted

Matagi super galeria!:loveu: Ale dlaczego tak mało wiej Baby? Podczytuje Was od początku ale dopiero dzisiaj zebrałam się w sobie ujawniam się :oops: