Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nadszedł czas na przedstawienie mojego ulubieńca :)

I teraz przed pierwszym linieniem. Na zdjeciach wyszedł dosc grubiutko, ale to przez chudziutką Panią i przez to, że mial jeszcze puch szczenięcy.
Dla ten piesek jest piekny i to synek mojego Akumy :)
[SIZE="2"]ale dziwnie się pisze na dwa razy to samo

Posted

Jedni widza inny nie wiec wstawie jeszcze raz

I teraz przed pierwszym linieniem. Na zdjeciach wyszedł dosc grubiutko, ale to przez chudziutką Panią i przez to, że mial jeszcze puch szczenięcy.
Dla ten piesek jest piekny i to synek mojego Akumy :)

Posted

Widze ze Mushe i Lilke tak zmeczylo wymyslanie kolejnych sposobow zadawania ''ciezkich obrazen"",ze az zamilkli.........noooooooo ruszcie sie !!:evil_lol: :evil_lol: Powstawiajcie jakies zdjecia!!!!!! Krzys pamietaj.......10......pregowanych:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='pola.1']Widze ze Mushe i Lilke tak zmeczylo wymyslanie kolejnych sposobow zadawania ''ciezkich obrazen"",ze az zamilkli.........noooooooo ruszcie sie !!:evil_lol: :evil_lol: Powstawiajcie jakies zdjecia!!!!!! Krzys pamietaj.......10......pregowanych:diabloti: :diabloti: :diabloti:

żeby twoje słowa zamieniły się w g................ zamieniło

chcesz i masz
nie moja wina że Lilka się obija i nie wstawia zdjęć

Posted

[quote name='Musha']żeby twoje słowa zamieniły się w g................ zamieniło

chcesz i masz
nie moja wina że Lilka się obija i nie wstawia zdjęć
Nie wstawię na razie nic,bo ja mam zdjęciowy program wywalony:shake: .Kompletny remont!Odbieram pocztę,wysyłam,ale zdjęc nie mam jak wmeldować!:shake: Ale macie ,Krzysiu pole do popisu!:lol: Wyciągaj no z archiwum fotencje i wstawiaj!!!
A co do 10 pręgusów.....to ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: stawiam na 12 !:evil_lol: Z czego 10 to pręgusy,a 2 to czerwone pieski!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem,wiem,zemsta będzie sroga....:evil_lol:

Posted

Asiunia02!:lol: Witaj w Akitach Baby!:lol: :multi:
Dzięki za wstawienie zdjęć!:loveu: Od razu krzycze ,że za mało!!!!;) :eviltong:
Macie cudowne jamniki!!!!:lol: Ja jamniki uwielbiam,choc gdybym miała mieć,to zdecydowanie nie sznurówki krótkowłose,a wyciory-szorściaki!Tyle lat miałam basety/tęsknie za nimi,może niedługo znowu jakis do mnie zawita....mogę pisać,mój Darek tu nie zagląda:evil_lol: :diabloti: /.Super,że Wasze akity tak sie dogaduja z jamniorami!Podziwiam!:loveu:
Co do Edzia!:lol: :
1.o modelce nie sposób nie wspomnieć:lol: /bo ta mała dziewczynka jest tak urocza,tak cudownie patrzy na swego pupila,przez jej oczy przeziera miłośc do tego psiaka:loveu: :loveu: :loveu: /,wróże kariere tej dziewczynce,jest śliczna!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
2.Edzio mnie ....zaintrygował;) Ma ładne umaszczenie,piękna głowę,ucho,cały wyraz głowy mi sie podoba.Fajne ,choc młodzieńcze futro,dobrą kość.
Sądzę,że ""namiesza" troche w ringach,czego mu i Tobie życzę!!!!:lol:
Podpowiedz: wiem,że to dziecko Akumy,ale mamusia kto zacz?
Czy w miocie były tez czerwone?Masz może zdjęcia?
Aaaa,jak masz też zdjęcia "ślicznej,długooooowłosej damy" to poproszę-Baba mówi,że lubi takie -a jej trudno odmawiać....;)

Posted

[quote name='Matagi']Nie wstawię na razie nic,bo ja mam zdjęciowy program wywalony:shake: .Kompletny remont!Odbieram pocztę,wysyłam,ale zdjęc nie mam jak wmeldować!:shake: Ale macie ,Krzysiu pole do popisu!:lol: Wyciągaj no z archiwum fotencje i wstawiaj!!!
A co do 10 pręgusów.....to ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: stawiam na 12 !:evil_lol: Z czego 10 to pręgusy,a 2 to czerwone pieski!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem,wiem,zemsta będzie sroga....:evil_lol:

Lilka masz przerąbane ty się lepiej w łodzi nie pokazuj bo dołek czeka
czy wy z mojej kochanki robicie autobus przegubowy czy coś podobnego

Posted

[quote name='Musha']Lilka masz przerąbane ty się lepiej w łodzi nie pokazuj bo dołek czeka
czy wy z mojej kochanki robicie autobus przegubowy czy coś podobnego
Już wykopałeś?????;) :evil_lol: Teraz rozumiem,dlaczego tu sie nie odzywałeś!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pamiętaj! kto dołki kopie,sam w nie wpada!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Napracowałeś się,biedaku......:eviltong: Ale wiesz....jak zobaczysz,ile Kona Ci sypnie,to sam polecisz sie zakopac do własnej produkcji!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Gosia zostanie wdową i sprawi sobie pomeraniana- ominie Cię kupno różowej torebki spacerowej! HA!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
12 sztuk!!!!możesz sobie podśpiewywać;) :lol: :evil_lol: /bo była kiedys piosenka o 12 groszach w refrenie -Kamila sie zapytaj:evil_lol: /.

Posted

[quote name='Musha']:razz: o zdjęciach z archiwum możecie tylko pomarzyć nie odzywam się do was i przestanę tu zaglądać :mad: :mad: :mad:

No wiesz.....marzenia....marzeniami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja już Twoje znam....12....groszy,12 groszy.....;) Przeca nie mówie o 12 [SIZE=2]apostołach,ani o szczeniorkach!:roll: ;) :eviltong: :diabloti: A Tak w ogóle to faktycznie,ta dwunastka to jakas taka magiczna....:evil_lol:
Jak nie będziesz TU zaglądał,to newsów nie poznasz......;) :eviltong:
A tak w ogóle to :calus: :buzi: :drink1: :popcorn: :iloveyou: koffam Cię!;)

Posted

:evil_lol: [quote name='Musha']a widziała ty pręgowane grosze????
Asiaczku ja te ikonki kierowałem tylko Lilce i Gosi w żadnym wypadku nie w twoim kierunku
Hiiiiihiiiihiiii,hahaaahhhaaaa!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Widziała!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Te dulary to siem pisze bez takie duże S i tam som jeszcze takie dwa patyki ! O takie:$!!!!Nie pręgowanie siem pisze?????:crazyeye: :eviltong: A Asiaczek tak i siak Tobie dorąbie/tak myślę,Krzysiaczku :evil_lol: ,bo grozisz:lol: /.
A poszczekaj,aż Gosia tu zajrzy!:diabloti: :evil_lol:
Tak,więc zostaje magiczna 12......:evil_lol:
dwanaście groszy,dwanaście groszy,tratatatammmmmm..............................................;)

Posted

Musha napisał(a):
a widziała ty pręgowane grosze????
Asiaczku ja te ikonki kierowałem tylko Lilce i Gosi w żadnym wypadku nie w twoim kierunku

Tak mówisz... hm... no to po prostu, tak zupełnie, ale to zupełnie, przy okazji, dowiedziałeś się, że my nie som strachliwe...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Krzysiu,czego?!?!?!?!?!?!?!?!? Przecierz ja mowilam tylko marne 10 a nie 12 jak Lilka:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Zreszta pozyjemy zobaczymy........hihihihihhihiih juz widze jak sie bedziesz wnerwial przed koncowka hihihihihih:lol: :lol: :lol: A tak w ogole to kiedy Kona ma termin????? Powiedz to zaopatrzymy sie w wiekszy zapas neospazminy i sole trzezwiace cobys nam na zdrowi nie omdlal ze zenerwowania:loveu: :loveu:

Posted

:diabloti: hiiiiii,hiiiiiiiiiiii na 100%nie będzie 10 pręgusów bo każdy powyżej połowy będzie w ACE :evil_lol: i zamiast pręgusów będą białe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i koniec z pręgowanym problemem:evil_lol: taką dostałem radę hiiiii,hiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Posted

[quote name='Musha']:diabloti: hiiiiii,hiiiiiiiiiiii na 100%nie będzie 10 pręgusów bo każdy powyżej połowy będzie w ACE :evil_lol: i zamiast pręgusów będą białe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i koniec z pręgowanym problemem:evil_lol: taką dostałem radę hiiiii,hiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Najlepsza rada:nie słuchać dobrych rad!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ace nie pomoże!:eviltong: Po pierwszej wylince,u tej 12:evil_lol: wyjdą pręgi!:evil_lol: :eviltong:
A tak w ogole...to godzina "0" sie zbliża,jak tam prace przy ziemiance?:diabloti: :diabloti: :diabloti: