Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pola.1 napisał(a):
Nie lubie Lilki:diabloti: :evil_lol: :diabloti: Nie lubie Lilki:diabloti: :eviltong:

O żesz Tyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!:mad: :mad: :mad: Poczekaj,ja niedługo będę w Łodzi!!!!:mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zacznij sobie kopać ziemiankę,bo jak dorwę......;) to zobaczysz!
A w ogóle to::obrazic: :obrazic: :obrazic:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
O żesz Tyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!:mad: :mad: :mad: Poczekaj,ja niedługo będę w Łodzi!!!!:mad: :mad: :mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Zacznij sobie kopać ziemiankę,bo jak dorwę......;) to zobaczysz!
A w ogóle to::obrazic: :obrazic: :obrazic:

Oj przegielam....ale sprobuje sie jakos bronic....LUBIE DARKA I MARTYNE:loveu: LUBIE DARKA I MARTYNE:loveu:

Posted

pola.1 napisał(a):
Oj przegielam....ale sprobuje sie jakos bronic....LUBIE DARKA I MARTYNE:loveu: LUBIE DARKA I MARTYNE:loveu:

Ziemiankę kop!!!!:mad: :eviltong: :mad: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sylrwia napisał(a):
Rany a ja myślałam, że tylko rybki trzyma się w akwarium

No coś Ty?:evil_lol: I żółwi i gadzina tyż mieszka w akwarium:evil_lol: :eviltong: .Ja piranie japońskie też trzymam w akwarium!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co!:diabloti:
To cos ,przezroczyste,to nie szkło,to takie cuś,jakie jest na przystankach autobusowych /rozkłady jazdy za tym siedzą/.Te moje makity bardzo rezolutne i żwawe są.:angryy: Jak tylko jedno sie nauczy wyskakiwać,to lazą wierzchem hurtem!Te dzieci to jakieś wolnomyslące były,zaczęły wyłazić dopiero jak miały 6 tygodni,poprzednicy wyskakiwali w wieku 5 tygodni:p .Na początku jest tylko sama skrzynia,jak dzieciulki trenowac zaczynaja skok w wzwyż i w dal,doczepiamy barierke z plexi,inaczej ....kalapitus:evil_lol: .Człowiek sie budzi,kapci niet,szmata do podłogi na środku pokoju,kabelki poszatkowane i jeszcze w różnych miejscach pokoju lezą...prezenty:diabloti: .
Mamuśki makitowe problemów z dostaniem się do ukochanych dzieci nie mają,wystarczy wskoczyć i już!;) Aaaa,a mamuśki to tyż maja pomysły jak tu dogodzić dzieciom:evil_lol: :lol: .Poprzednia mamuśka,jak zobaczyła,że Baba i Okii poszły na podwórko,to galopem leciała do pokoju Martyny/tam urzęduje teraz Okii z Babą/,wybierała WSZYSTKIE zabawki i nosiła dzieciom do kojca/trzeba było kilka kursów:evil_lol: /.Jak dostała kostkę,to też nie jadła,niosła dzieciom,które /jak to akity/tłukły sie o gnata:angryy: .Po jedzeniu szła na podwórko,a później galopem leciała do dzieci,coby im zwymiotować swoje jedzenie!/bo przeca głodne;) /.
Obecna mamuska nosi dzieciom suchy chleb/biedne akity,tylko do TOZ-u "chodowcę" zapodać:evil_lol: /,paczki chusteczek higienicznych,pilota od telewizora/rozrywke trzeba młodym zapewnić,niech im goopie pomysły do głowy nie przychodzą/ i program TV /gazeta TO i Owo/:diabloti: .Dziś w nocy Darek stracił kapcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Troskliwa mama zaniosła je dzieciom,które je rozmemłały,rozciamkały,wyrżnęły dziurki tu i ówdzie:evil_lol: .Ja mówiłam ,że trzeba chować,ale chłop mundrzejszy był:diabloti: /swoje schowałam/ ,powiedział,że nie weźmie ....:evil_lol:
No i co? nie piranie made in japan?;) Takie to tylko do akwariuma...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Czesc Lilcia, komputr sie popsul i nie bylo jak odpisac. Przygod "koopowych" jak to nazwalas mialam mnostwo. A specjalista oczywiscie byl i jest Saszi. Nawet sie nauczyl korzystac z kociej kuwety jak go w nocy przydusi. A potem sie zastanawiam co to za giganty :crazyeye: w tej kuwecie. Koty mam trzy, ale tyle to przez rok by nie narobily.
Niestety nie on jeden umila mi zycie. Kameleony sr.... gdzie popadnie na mnie tez.....:oops: no ale gdyby nie one bylo by przeciez smutno...

Posted

tak jak i Gosia :angryy: Nie lubię Lilki:diabloti: :diabloti: :loveu: , Nie lubię Lilki :diabloti: :diabloti: :loveu:
natomiast Darek i Martyna są OK. Nie było mnie 2 dni a zdjęć niet
ty tylko oszukujesz że padł komp. zaraz zrobię zdjęcie i cosik wam pokażę

Posted

Musha napisał(a):
tak jak i Gosia :angryy: Nie lubię Lilki:diabloti: :diabloti: :loveu: , Nie lubię Lilki :diabloti: :diabloti: :loveu:

No Musha, Ty czytasz dokladnie wszystkie posty?!?!?!?!?!!?Jak juz to napiseles to zbieraj sie i przychodz kopac razem ze mna ta ziemianke!!!!:diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

pola.1 napisał(a):
No Musha, Ty czytasz dokladnie wszystkie posty?!?!?!?!?!!?Jak juz to napiseles to zbieraj sie i przychodz kopac razem ze mna ta ziemianke!!!!:diabloti: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

jeżeli jest tylko kilka to czytam jeśli więcej to sobie odpuszczam:lol:
a jeśli się dogadamy to niech ona powie kiedy przyjedzie:evil_lol: to wyjdziemy po nią z naszymi kundelkami i trzeba będzie kopać dołek ale dla Lilki:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Musha napisał(a):
a jeśli się dogadamy to niech ona powie kiedy przyjedzie:evil_lol: to wyjdziemy po nią z naszymi kundelkami i trzeba będzie kopać dołek ale dla Lilki:evil_lol: :evil_lol:

To jest mysl:diabloti: :diabloti: .............ale Krzysiu z tego co ja wiem ,to zeby nasz zwierzyna dala jej popalic .to musimy przyprawic jej ogon i uszy i zmusic ja jako coby na czworaka lazila!!!!Bo nasze ogony to tylko na psy ida a ludzi glupki lubia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No chyba ze wezmiemy mojego Kenza.On jeden jedyny co nie przepada za obcymi ludzmi ,a szczegolnie kobitkami i on moze by i uzarl:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Musimy koniecznie dogadac szczgoly!!!

Posted

Musha wiem!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Posadzimy na Lilce wiewiorke,a potem puscimy Kone i Kenjiko:diabloti: :diabloti: :mad: :diabloti: PO LILCE........takiego ataku nie przezyje:cool3: :eviltong: :cool3:

Posted

Akegata napisał(a):
Czesc Lilcia, komputr sie popsul i nie bylo jak odpisac. Przygod "koopowych" jak to nazwalas mialam mnostwo. A specjalista oczywiscie byl i jest Saszi. Nawet sie nauczyl korzystac z kociej kuwety jak go w nocy przydusi. A potem sie zastanawiam co to za giganty :crazyeye: w tej kuwecie. Koty mam trzy, ale tyle to przez rok by nie narobily.
Niestety nie on jeden umila mi zycie. Kameleony sr.... gdzie popadnie na mnie tez.....:oops: no ale gdyby nie one bylo by przeciez smutno...

Witaj Pati!!!:lol:
Z tymi koopami,to pamiętam miałaś taka jedną co robiła to w "specyficzny":angryy: sposób....:evil_lol:
A na te kameleony to robisz mi ochotę.....oj robisz....;) :lol: muszę podumać jak to zrobić.....:-o ;)

Posted

Musha napisał(a):

Papugaj,papugaj!!!:evil_lol: Dostaniesz Ty w berecik,oj dostaniesz!:mad: :evil_lol:
Chwalipięta,chwalipięta!!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong:
A poważnie:
GRATULUJĘ BARDZO,BARDZO KONIE!!!![SIZE=2]nooo Tobie też!:lol: :loveu: :lol: :loveu:

Posted

pola.1 napisał(a):

Tak,tak!!!!:eviltong: Łopatke i do roboty!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W kupie siła!:diabloti:
Ziemianka podwójna!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

pola.1 napisał(a):
Musha wiem!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Posadzimy na Lilce wiewiorke,a potem puscimy Kone i Kenjiko:diabloti: :diabloti: :mad: :diabloti: PO LILCE........takiego ataku nie przezyje:cool3: :eviltong: :cool3:

pomysł bardzo dobry +kenzo i Lilka ugotowana

Posted

Matagi napisał(a):
Tak,tak!!!!:eviltong: Łopatke i do roboty!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W kupie siła!:diabloti:
Ziemianka podwójna!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

po co ziemianka wystarczy dołek dla ciebie:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Musha napisał(a):

Hiiihiiiihiiii,chiiiii chiiii chiii chacha cha:grin: :bigcool: :laugh2_2: :boom: !!!!
I co? mam natupać na te Wasze kundelki?:turn-l: Hiiihiii hiii:evil_lol: Co by dyla dały?:painting:
Akiedy przyjadę....to sie trzeba pytać Baby:evil_lol: ,ale wszystkie znaki wskazują,że nie za długo....więc do ROBOTY!:diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Hiiihiiiihiiii,chiiiii chiiii chiii chacha cha:grin: :bigcool: :laugh2_2: :boom: !!!!
I co? mam natupać na te Wasze kundelki?:turn-l: Hiiihiii hiii:evil_lol: Co by dyla dały?:painting:
Akiedy przyjadę....to sie trzeba pytać Baby:evil_lol: ,ale wszystkie znaki wskazują,że nie za długo....więc do ROBOTY!:diabloti:

Gosia !! Lilka będzie niezadługo czyli musimy się umówić na Zdrowiu i wykopać dla niej dołek i naszykować ogon bo o kolor nie musimy się martwić, a do parteru sprowadzi ją Kenzo:diabloti: :evil_lol:

Posted

pola.1 napisał(a):
To jest mysl:diabloti: :diabloti: .............ale Krzysiu z tego co ja wiem ,to zeby nasz zwierzyna dala jej popalic .to musimy przyprawic jej ogon i uszy i zmusic ja jako coby na czworaka lazila!!!!Bo nasze ogony to tylko na psy ida a ludzi glupki lubia:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No chyba ze wezmiemy mojego Kenza.On jeden jedyny co nie przepada za obcymi ludzmi ,a szczegolnie kobitkami i on moze by i uzarl:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Musimy koniecznie dogadac szczgoly!!!

Hahaha!:evil_lol: Mnie Kenzo nie straszny:evil_lol: Z lwami i niedźwiedziem pracowałam,potrafie sie dogadać ze zwierzątkami,no problem!:eviltong: :evil_lol:
A czepiac sobie uszu i ogona nie dam!:shake: :diabloti: Na czworaka łazic tyz nie zamiaruję,więc.....

KOPCIE ZIEMIANKĘ-JUŻ!:evil_lol: :evil_lol: nie znacie dnia ani godziny......:diabloti:

Posted

Musha napisał(a):
po co ziemianka wystarczy dołek dla ciebie:evil_lol: :evil_lol:

A znasz takie przysłowie::diabloti: " kto dołki kopie,sam w nie wpada"???:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Musha napisał(a):
pomysł bardzo dobry +kenzo i Lilka ugotowana

To Ty chcesz jeszcze mnie gotować????:mad: :diabloti: :mad: :diabloti:
Gotowane to ja lubie ...Twoje flaki!!!!!;) :megagrin: :sabber: :cool2:
Oczywiście:diabloti: nie z Ciebie,tylko Twojej produkcji ,z dużą zawartościa wołowinki,mniam,mniam:eviltong: :sabber: :evil_lol: .I deserek też może być:AKITOWY BUDYŃ!!!!!:evil_lol: produkcji Gosiaczka,kawka po bosmańsku też pychota,ochhhhh,rozmarzyłam sie kulinarnie....:roll:

Ale:ziemianke kop i tak!!!!:evil_lol:

Tak,dogo muli na maxa,wkurza mnie to,szybciej bym Ci nawrzucała,gdyby sie nie muliło!:evil_lol:

Posted

Musha napisał(a):
Gosia !! Lilka będzie niezadługo czyli musimy się umówić na Zdrowiu i wykopać dla niej dołek i naszykować ogon bo o kolor nie musimy się martwić, a do parteru sprowadzi ją Kenzo:diabloti: :evil_lol:

Ogona mnie nie trza!:p O dołkach napisałam:evil_lol: ,a Kenzo nie musi mnie prowadzać do parteru,bo:evil_lol: ,o ile pamiętam to Ty mieszkasz na III piętrze!:evil_lol: Eksmisję Ci Gosia dała?:crazyeye: :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Ogona mnie nie trza!:p O dołkach napisałam:evil_lol: ,a Kenzo nie musi mnie prowadzać do parteru,bo:evil_lol: ,o ile pamiętam to Ty mieszkasz na III piętrze!:evil_lol: Eksmisję Ci Gosia dała?:crazyeye: :evil_lol:

ale zakład jest na parterze :evil_lol: a tam większość dnia spędzamy:evil_lol:

Posted

Musha napisał(a):
ale zakład jest na parterze :evil_lol: a tam większość dnia spędzamy:evil_lol:

Aaaaa!:lol: To w zakładzie będziesz mnie wdzianko produkował?:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Temu do parteru....rozumiem,rozumiem....:lol: :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Aaaaa!:lol: To w zakładzie będziesz mnie wdzianko produkował?:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Temu do parteru....rozumiem,rozumiem....:lol: :evil_lol:

nooo,nooooooooooo:diabloti: