Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nice_girl']Lilka!

Franek rządzi! W ogóle u Was jest z pewnością bardzo wesoło!

Bardzo prosić to nie musisz. :) Obyś później nie żałowała, że Ci "zalisiłam" galerię.:evil_lol:

Oto sławetne lisiątka a'la makity:

Dwudniowe

Kilka scenek realistycznych

Styknie. :)
Małoooooooooooo!!!!:shake: :eviltong:
Superaśne lisoakity!!!!:lol: :lol: :lol: Są tak podobne do akit!!!
Dawaj więcej !:multi: Wcale mi galerii nie zalisisz!:lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi napisał(a):
Jasne,że u mnie jest wesoło:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,niektórzy twierdzą,że my mamy nierówno pod sufitem!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

wesoło to chyba za mało powiedziane :evil_lol: Kurcze, ale papuge masz naprawde udaną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uśmiałam sie czytając Twoją opowieść o Franiu :evil_lol: Aż ci go zazdroszcze:P

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
wesoło to chyba za mało powiedziane :evil_lol: Kurcze, ale papuge masz naprawde udaną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uśmiałam sie czytając Twoją opowieść o Franiu :evil_lol: Aż ci go zazdroszcze:P

W Białymstoku jest prywatna TV,nazywa sie PTV Telewizja Podlasie.Rok temu nagrano film pt:"Franio Papunio".W roli głównej wiadomo kto :evil_lol: :diabloti: .Jest też i drugi film,pt:"Matagiinu PL":eviltong: :evil_lol: Oba filmy są piętnastominutowe,dosyć często sa emitowane w/w Telewizji.Ktoś mi mówił,że można napisac w googlach Franio papunio i cos tam sie pokazuje,ja nie patrzyłam,zapominam......

Posted

Jejuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Jaki śliczny dzidziuś!!!!!:loveu: :lol: Piekny maluch, pięknie ustawiony!:lol:
I co?Ty myslisz,że tyle fot mi wystarczy?;) :shake: :roll: :diabloti: :evil_lol: Jutro będzie u mnie/mam nadzieję,że będzie,chiba siem nie obarziła na śmierć:evil_lol: [SIZE=2]/ Agata-Graalinka,więc makity małe jutro!;)

Posted

Znalazłam dwa zdjęcia czterotygodniowych akitek Baby/suczki/

bialasce nie robiłam,nie chciałam jej fleszem po oczkach tłuc...ale jutro,jak obrażona Graalinka dotrze ;) ,to zdjęcia będą!:lol:

Posted

Chcesz więcej, to masz. :) W końcu jesteś ciotką tego mojego miotu, nie wiem jak bym wszystko ogarnęła bez Twoich rad. :)

Kuku::loveu:

KONIEC LILKA!!!!!!!! Przestaje tu przychodzic!!!!!!! Oprocz rudego shibowca che jeszcze Hokkaido i chce takiego papugaja jak Franek i koniecznie ale to koniecznie chce to cos male z wielkimi uszkami!!!!!!!!! Sa cuuuuuuuuudne!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: teraz to juz napewno chlop powie ze zwariowalam........:shake: :shake: :shake:

Posted

pola.1 napisał(a):

Chcesz więcej, to masz. :) W końcu jesteś ciotką tego mojego miotu, nie wiem jak bym wszystko ogarnęła bez Twoich rad. :)

Kuku::loveu:

KONIEC LILKA!!!!!!!! Przestaje tu przychodzic!!!!!!! Oprocz rudego shibowca che jeszcze Hokkaido i chce takiego papugaja jak Franek i koniecznie ale to koniecznie chce to cos male z wielkimi uszkami!!!!!!!!! Sa cuuuuuuuuudne!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: teraz to juz napewno chlop powie ze zwariowalam........:shake: :shake: :shake:

Gosia!!!:lol: Chcieć to móc!!!!;) :evil_lol: A chłop niech sobie gada co chce...:evil_lol: :diabloti: .

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Matagi jak bedę kiedyś u babci to Cie odwiedze:D Musze zobaczyć tą gadającą papuge:P

Ooooo:crazyeye: masz babcie w Białymstoku!:lol: Zapraszam jak będziesz u niej!:lol:

A Graalinka nie przyszła....czekałam i szczekałam,a teraz zaraz muszem iść do znajomych...Teraz ja sie obarżę!:obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

Matagi napisał(a):
Ooooo:crazyeye: masz babcie w Białymstoku!:lol: Zapraszam jak będziesz u niej!:lol:

Niedaleko Białegostoku:) A dokładniej to w Łomży:)
Masz to jak w banku, że wpadne Franiem pogadac :evil_lol:

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
Niedaleko Białegostoku:) A dokładniej to w Łomży:)
Masz to jak w banku, że wpadne Franiem pogadac :evil_lol:

Łomża to niedaleko Białegostoku:evil_lol: jakieś tylko z 80 km.....:eviltong: Zapraszam!:multi: :lol:

Posted

nice_girl napisał(a):
Lilka!

I gdzie obiecane foty? :) Dwie sunie śliczne. :) Już nazwane?

Ni ma świeżych fot,Graalinka nie przyszła:shake: :-( ,ale będą za niedługo!
Dziewczynki sa już ochrzczone:
biała -L`YUKI -śnieg,płatek śniegu
czerwona I -L`HANA - kwiatuszek
czerwona II -L`SAKURA - kwiat wiśni

Chłopcy jeszcze sie nie nazywają,jakos nie mam nabożeństwa do chrzcin...;)

Posted

grallinka napisał(a):
o!Grallinka nie dotarla na czas do tematu.. :placz:
bo Grallinki w domku nie było 2 dni,ale juz jest i zwarta i gotowa czeka na znak zza miedzy:cool1:

Grallinka sie szlajała!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Głos zza miedzy : a co powiesz na jutro,tak po 16.00?;)

Posted

grallinka napisał(a):
oj szlajała szlajała...a dziś widzi potrójnie i coś ręce drżące ma :evil_lol:
tak jest.jutro po 16 stawiam sie z aparaturą :p

To cos zaradzimy na te trzęsące się ręce,coby aparatura nie wypadywała!:lol: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
To cos zaradzimy na te trzęsące się ręce,coby aparatura nie wypadywała!:lol: :evil_lol: :diabloti:

LILA!!! POBODKA!!!! Co teraz tobie sie rece trzesa??:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Dawaj te zdjecia maluchow!!!!

Posted

Barbara_bb napisał(a):
Ciekawe, kiedy im sie wątroba zregeneruje?!:diabloti:

Na to to ja bym nie liczyla!!!!!!!!! One na to nie pozwola:diabloti: :diabloti: :diabloti: :popcorn: :popcorn: