Matagi Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Zgubiłam suczki szczeniaczkowe na lokatach:oops: Quote
Matagi Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Asiaczek']Wczoraj - na pewno NIE. A w niedzielę - owszem, tak. No i co teraz powiesz? pzdr. Powiem tak::eviltong: widocznie należysz do wybranych:evil_lol: ,bo mnie ,jak zaczęłam wstawiać zdjęcia,ok.21 ,kiedy ładowałam z imageshacka ,dogo powiedziało,że ma remont albo co tam jeszcze,nie pamiętam i doopa,część zdjęć nie wlazła!:angryy: O!!!!:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 O!!! No to teraz masz podwójne wstawianie, ot co!:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Asiaczek napisał(a):O!!! No to teraz masz podwójne wstawianie, ot co!:evil_lol: Pzdr. Yhy!:p A ja nie lubię wstawiać jak mi sie zdjęciowy program ślimoni:shake: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nie lubię... Ja nie znoszę takiej sytuacji....:diabloti: Pzdr. Quote
Matagi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Asiaczek napisał(a):Nie lubię... Ja nie znoszę takiej sytuacji....:diabloti: Pzdr. To "nie lubię" to zostało tak delikatnie napisane;) ,jak mówię "takie różne":angryy: :diabloti: do komputera,to rodzina wie,że wklejam zdjęcia......i już nic ode mnie nie chcą!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
akita Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Matagi']I reszta z Bydgoskiej wystawy: mam dziwne podejrzenia względem stanu tej młodziutkiej suczki/szła w szczeniakach/:-( szanowna pani Liliano nie tylko pani ma podejrzenia co do stanu tej suni śmiem twierdzić (o ile się pani nie myli ale ja myślę tak samo) że takie postępowanie powinno się PIĘTNOWAĆ i wygląda na to że to przyszły pseudo hodowca Quote
ktrebor Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A co cieczka? Chora jakaś? Czy po prostu brzydka? Quote
Akegata Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lilcia dla dodania pikanterii "Pan od bialej suni" w mojej obecnosci uderzyl suczke z piesci w pysk, bo bala sie spray`u z pudrem. I niewiem czy widzieliscie to czerwone malutkie szczenie ktore towarzyszylo mu na wystawie?! Bylo zamkniete w klatce "dla chomika" i nie moglo sie swobodnie poruszac. TRAGEDIA:mad: Quote
Akegata Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a tu jeszcze piesek z klasy mlodziezy:crazyeye: Quote
lady_m Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Akegata']Lilcia dla dodania pikanterii "Pan od bialej suni" w mojej obecnosci uderzyl suczke z piesci w pysk, bo bala sie spray`u z pudrem. I niewiem czy widzieliscie to czerwone malutkie szczenie ktore towarzyszylo mu na wystawie?! Bylo zamkniete w klatce "dla chomika" i nie moglo sie swobodnie poruszac. TRAGEDIA:mad: Kolejny ktos, kto definitywnie nie powinien posiadac nawet malej myszki :placz: Przyszli kandydaci na wlascicieli psow powinni przechodzich testy psychologiczne tak jak te, ktore przechodzi sie przy wydawaniu pozwolenia na bron :mad: Quote
Matagi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='akita']szanowna pani Liliano nie tylko pani ma podejrzenia co do stanu tej suni śmiem twierdzić (o ile się pani nie myli ale ja myślę tak samo) że takie postępowanie powinno się PIĘTNOWAĆ i wygląda na to że to przyszły pseudo hodowca Akito!:lol: kurde,jak to fajnie brzmi!;) Szanowna pani Liliana /tak w ogóle to ja jestem Lilianna przez 2 n ,ale nic to:lol: / ,to ja będe jak wygram w totolotka!!!;) Tu ,na forum jestem Lilka,nie przeszkadza mi jak osoby dużo młodsze mnie tykają,taki tu klimat i mnie pasuje!:lol: Jak zobaczyłam zdjęcie tej suni,to mnie zamurowało!:angryy: :-( Za miesiąc lub może krócej ,będzie wiadomo....:angryy: Jak można było pozbawic taka młodą suczke dzieciństwa????????:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: To są moje spekulacje:diabloti: Ale wszystko wyjdzie w praniu.Wtedy trzeba będzie COŚ zrobić!Mamy przeciez Zk,mamy Klub Szpica......trudno tu byc obojętnym!!!!:angryy: Quote
Matagi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Akegata']Lilcia dla dodania pikanterii "Pan od bialej suni" w mojej obecnosci uderzyl suczke z piesci w pysk, bo bala sie spray`u z pudrem. I niewiem czy widzieliscie to czerwone malutkie szczenie ktore towarzyszylo mu na wystawie?! Bylo zamkniete w klatce "dla chomika" i nie moglo sie swobodnie poruszac. TRAGEDIA:mad: Wszelki Duch...itd..:crazyeye: ..Patrycja!!!!:loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2]Jak mnie miło,że tyś tu zawitała!!!!:lol: :multi: :lol: :multi: Prosze mnie tu często zaglądać,pisać/jak co,to wprowadze listę obecności!!!!:mad: ;) / i dawać fotencje! Nie byłam na tej wystawie,chyba na "szczęście":p ,bo z właścicielem tych psiaków byłoby ciiiiiiiiiienkooooooooooo:angryy: !Nie mam katalogu,nie wiem do ktorego oddziału Zk należy ten .....xxxx/chyba dobrze te iksy policzyłam;) / Quote
Matagi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Akegata'] a tu jeszcze piesek z klasy mlodziezy:crazyeye: Hmmmm.....piesek temperamentny....czyżby przyszły tatuś??????:angryy: :mad: :angryy: :mad: Wlaściciel chyba ma problemy z okiełznaniem tak jurnego samca....:p Quote
Matagi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='lady_m']Kolejny ktos, kto definitywnie nie powinien posiadac nawet malej myszki :placz: Przyszli kandydaci na wlascicieli psow powinni przechodzich testy psychologiczne tak jak te, ktore przechodzi sie przy wydawaniu pozwolenia na bron :mad: Myszka to za dużo!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: Takim to nawet bym nie dała pchły z własnego psa/u mnie to rarytas:evil_lol: ,pchły nie widziałam ojjjjjjjjjjjj od dawna,bardzo dawna/,co najwyżej mogę podarować kleszcza:diabloti: ,jak bardzooooooooo by chciał!:evil_lol: ale i tego moje makity nie łapią,najwyżej bym takowego skombinowała,jak by bardzo prosił!:eviltong: Quote
Akegata Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nasi bohaterowie sa z Gniezna. Ja tu Cie Lilcia wszedzie wyszpieguje na tej dogomani:lol: Walentynkowe caluski ci slemy JA i MIRA;) Quote
lady_m Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Bardzo nie lubie, jak ktos meczy zwierzeta... Normalnie az mi sie od razu chce plakac :placz: Zwierzaki sa przeciez takie bezbronne... Nawet nie moga sie poskarzyc, ze cos je boli... :( Quote
akita Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Matagi']Akito!:lol: kurde,jak to fajnie brzmi!;) Szanowna pani Liliana /tak w ogóle to ja jestem Lilianna przez 2 n ,ale nic to:lol: / ,to ja będe jak wygram w totolotka!!!;) Tu ,na forum jestem Lilka,nie przeszkadza mi jak osoby dużo młodsze mnie tykają,taki tu klimat i mnie pasuje!:lol: Jak zobaczyłam zdjęcie tej suni,to mnie zamurowało!:angryy: :-( Za miesiąc lub może krócej ,będzie wiadomo....:angryy: Jak można było pozbawic taka młodą suczke dzieciństwa????????:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: To są moje spekulacje:diabloti: Ale wszystko wyjdzie w praniu.Wtedy trzeba będzie COŚ zrobić!Mamy przeciez Zk,mamy Klub Szpica......trudno tu byc obojętnym!!!!:angryy: niech będzie lila bo lilka głupio brzmi:lol: grasz w totka czyli płacisz podatek od głupoty.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeśli idzie o tamtą sprawę to w katalogu jest podany nr.rod. a nie nr.rejestracji oddz. Quote
Matagi Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Akegata']Nasi bohaterowie sa z Gniezna. Ja tu Cie Lilcia wszedzie wyszpieguje na tej dogomani:lol: Walentynkowe caluski ci slemy JA i MIRA;) Szpieguj,szpieguj!:lol: :lol: Za całuski wielkie dzięki:loveu: :loveu: :loveu: Tobie i Mireczce ja to dzis wielce całuśna jestem,bo oprócz Walentynek to dzis imieninuję :evil_lol: [SIZE=2]!!!! aaaa i pozdrówka dla Twojej drugiej połówki!!!!:loveu: :lol: Quote
Akegata Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hmmmmm... w moim kalendarzu nie dopatrzalam sie twojego imienia, ale moze kalendarz nie taki:roll: Wszystkiego najlepszego Walentynko:loveu: A druga polowa pozdrawia cie tez choc jest daleko od nas, jest w swiecie Amerykancow, pewnie ma co ogladac... Quote
lady_m Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Akegata']hmmmmm... w moim kalendarzu nie dopatrzalam sie twojego imienia, ale moze kalendarz nie taki:roll: Wlasnie dziwna sprawa... Nie wiem skad Lilianny dzis skoro kazdy przecietny kalendarz glosi, ze dzis Walentego, Cyryla i Metodego. Moja mamuska tez Lilianna i tez dzis po imieninach juz jestesmy ;) Lilka najlepszego! Quote
Asiaczek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Lila - wszystkiego "Naj"!:calus: Pzdr. Quote
Matagi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 akita napisał(a):niech będzie lila bo lilka głupio brzmi:lol: grasz w totka czyli płacisz podatek od głupoty.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeśli idzie o tamtą sprawę to w katalogu jest podany nr.rod. a nie nr.rejestracji oddz. Z tym graniem to u mnie różnie....:razz: zdarza mi sie wypełnić kupon i polożyć go w dziwnym miejscu,czasami ktos z domownikow znajdzie i zaniesie do kolektury,czasami przechodzę nieopodal tablicy z wypisaną pulą totkową i wtedy gram na chybił trafił,przeważnie chybiam:cool1: :p . "Namierzyć" odział macierzysty właściciela małej suczki to nie problem,jak również nie jest problemem dowiedzenie się o jej losie za jakieś 4-6 tygodni. Quote
Matagi Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Akegata napisał(a):hmmmmm... w moim kalendarzu nie dopatrzalam sie twojego imienia, ale moze kalendarz nie taki:roll: Wszystkiego najlepszego Walentynko:loveu: A druga polowa pozdrawia cie tez choc jest daleko od nas, jest w swiecie Amerykancow, pewnie ma co ogladac... Aż tam biedaka pogoniłaś????:crazyeye: :evil_lol: :lol: Tak,kalendarz nie taki!:mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts