Matagi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 pola.1 napisał(a):Matagi i nie tylko dziurkuje,jeszcze jezeli kogos lubi to go sobie zaznacza!!!!!!! czytaj ;sika mu na noge!!!!najlepiej do buta,jego synus ojis tez to ma.Z jednej z majowych wystaw wracalam w chlupoczacych butach!! Hahaha!:lol: :lol: :lol: Znam,znam te "talenta" Brusowe ,widziałam też jak naśladuje ojca Ojiś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Ja też Brusa kocham wielce- to przez niego mamy Babę!:multi: :lol: Quote
Matagi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Behemot'] Psiaczek jak psiaczek :loveu:, ale Ty... wooow.... prześliczna dziewczyna! :loveu: Jesteś modelką? Lazy!:lol: Księgowa,księgową,ale na jakis casting to może byś sie przeszła....widziałam wiele Twoich zdjęć/tu na dogo/ i Behemot słusznie pyta.....:lol: Pomysl nad tym.....;) Quote
abigail Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote=Matagi;3121316 Zimy zazdrościmy!!! A te konie to Taranty- Ty masz oko, nie zapamiętałam tej nazwy! Muszą mieć ciapki na zadzie, podobno! A to zdjęcie z gatunku miłości międzyrasowej!!! Quote
Matagi Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='abigail']Matagi;3121316 Zimy zazdrościmy!!! A te konie to Taranty- Ty masz oko, nie zapamiętałam tej nazwy! Muszą mieć ciapki na zadzie, podobno! A to zdjęcie z gatunku miłości międzyrasowej!!! [IMG napisał(a):http://img356.imageshack.us/img356/494/pict1067he1.jpg Hiihiii;) Oko na konie to ja mam od wielu,wielu lat...tylko połamane w dwóch miejscach/przez konika/ kolanko jeździć już nie pozwala:-( ,ale może jak się wyniose na wieś......jakąś spokojna kobyłke sobie sprawię,kto wie...?;) A co do zdjęcia:super!:lol: miłość nie wybiera,raz na gorze,raz na dole!:evil_lol: Quote
pola.1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Uwielbiam konie!!!!!!!!Ale tylko na nie patrzec ewentualnie czyscic ,glaskac.Siedzialam na koniu tylko raz w zycu i uwazam ze z takiego konia jest CHOLERNIE DALEKO DO ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!A poza tym ja na koniu?!?!?!?!?To podchodzi pod znecanie sie nad zwierzetami!!!!!!! Quote
Matagi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 pola.1 napisał(a):Uwielbiam konie!!!!!!!!Ale tylko na nie patrzec ewentualnie czyscic ,glaskac.Siedzialam na koniu tylko raz w zycu i uwazam ze z takiego konia jest CHOLERNIE DALEKO DO ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!A poza tym ja na koniu?!?!?!?!?To podchodzi pod znecanie sie nad zwierzetami!!!!!!! Ojjj Gosia!:loveu: Twoje poczucie humoru jest.....??? noooo jakie jest?;) :roll: :evil_lol: nie mogę dopasować słowa....:evil_lol: Quote
pola.1 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Matagi napisał(a):Ojjj Gosia!:loveu: Twoje poczucie humoru jest.....??? noooo jakie jest?;) :roll: :evil_lol: nie mogę dopasować słowa....:evil_lol: Lilka to nie jest poczucie humoru.............to twarda (a raczej duuuuuuuuza) rzeczywistosc!!!!!!!!! Quote
Matagi Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 pola.1 napisał(a):Lilka to nie jest poczucie humoru.............to twarda (a raczej duuuuuuuuza) rzeczywistosc!!!!!!!!! Gosia,Gosia....:Rose: :roflt: :buzi: Quote
Matagi Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Przepraszam za brak nowych fotek,ale: 1.jutro przyjeżdżają goście /usiłuje :cool1: cokolwiek sprzątnąć w domu,ale ciężko to idzie,bo ogonów na dzień dzisiejszy.....15 sztuk,wszystko to się rusza,przemieszcza tu i tam i niektóre to jeszcze dyskutują:evil_lol: / 2.Komputer muli sie na maxa,musiałam dzisiaj przeprowadzić dezynfekcję,gdybym tego nie zrobiła,to został by mi tylko rzut bez okno:angryy: /nie wiem czy tak nie będzie,bo coś mi nie pasuje:razz: / 3.Obiecuję!!!!że w czwartek lub piątek zamieszczę nowe akitowo-shibowe fotencje!!!:lol: 4.Jeżeli KTOŚ tu zagląda,to może ma zdjęcia akit,bądź shibek i mógłby je tu zamieścić????Baaaardzo,bardzo,proszę.......:modla: A jak nie będą to zdjęcia w/w to WSZYSTKO ,co fajne,ciekawe,bądź piękne jest tu mile widziane!!!!:eviltong: :lol: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No to może ja zamieszczę MOJE zdjęcie, co? No, jak ma to byc "coś" fajnego, ciekawego i pieknego...:evil_lol: Pzdr. Quote
abigail Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Daisunia']Baba jest SUPER :loveu: :loveu: Coś pięknego, ciekawego i interesującego.... masz Babo placek!!! No to żeby było trochę lata w środku zimy, dwie "pikne" Baby (Martyna nie obraź się:lol: ) dla wszystkich wielbicieli Bab:evil_lol: Lilka- ci Goście chyba Cię nie z(a)mordowali?????!!!!! Quote
abigail Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='ktrebor']Standardowo, więcej, więcej :) Lilkę to już z pewnością umordowali:mad: Założyła galerię Bab i co!? To żeby było urozmaicenie, dwa rude chłopy - oba japońskie, niekoniecznie zaprzyjaźnione! Quote
LAZY Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mam cos z akitami:) To te cudne zadziory od nas z przedszkola;) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jesooo, zabili nam Matagi...!!! Już ja dojdę, co to za "goście"... pzdr. Quote
Matagi Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dzień dybry!:lol: :lol: :lol: Nie ubili mnie,nie dałam się:evil_lol: :diabloti: !!!!Komputer musiałam "przeczyścić",robił różne dziwne rzeczy:angryy: .Tłumaczyć sie będe ciut później,a za moment wstawie cieplutkie zdjęcia akit z dzisiejszej wystawy w Bydgoszczy-w ramach rekompensaty:eviltong: Quote
Matagi Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Walentynkowa Wystawa w Bydgoszczy-akity:lol: Zdjęcia są wstawiane klasami,jak leciało.Jeżeli ktos chce wiedzieć kto jest kto,niech zapytywuje:eviltong: ,imageshack tak muli,że nie chce mi się podpisywać,tyle to trwa:angryy: Quote
Matagi Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dogo padło przedwczoraj,część zdjęć diabli wzieli,ale postaram sie później wkleić ressztę,tj.suczki szczeniaki i otwartą /kiedy będzie to "później nie wiem-remont w domu,a co za tym idzie kompletny roz.....el:angryy: :angryy: :angryy: /. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tylko winny się tłumaczy... :diabloti: Pzdr. Quote
Matagi Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 I reszta z Bydgoskiej wystawy: mam dziwne podejrzenia względem stanu tej młodziutkiej suczki/szła w szczeniakach/:-( Quote
Matagi Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Asiaczek napisał(a):Tylko winny się tłumaczy... :diabloti: Pzdr. Marudziszzzzzzzz:mad: :evil_lol: :lol: No,chyba,że u Ciebie w nocy w niedzielę i wczoraj dogo "chodziło"...:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wczoraj - na pewno NIE. A w niedzielę - owszem, tak. No i co teraz powiesz? pzdr. Quote
Recommended Posts