Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pola.1 napisał(a):
Matagi i nie tylko dziurkuje,jeszcze jezeli kogos lubi to go sobie zaznacza!!!!!!! czytaj ;sika mu na noge!!!!najlepiej do buta,jego synus ojis tez to ma.Z jednej z majowych wystaw wracalam w chlupoczacych butach!!

Hahaha!:lol: :lol: :lol: Znam,znam te "talenta" Brusowe ,widziałam też jak naśladuje ojca Ojiś:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Ja też Brusa kocham wielce- to przez niego mamy Babę!:multi: :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Behemot']

Psiaczek jak psiaczek :loveu:, ale Ty... wooow.... prześliczna dziewczyna! :loveu:
Jesteś modelką?

Lazy!:lol: Księgowa,księgową,ale na jakis casting to może byś sie przeszła....widziałam wiele Twoich zdjęć/tu na dogo/ i Behemot słusznie pyta.....:lol: Pomysl nad tym.....;)

Posted

[quote=Matagi;3121316
Zimy zazdrościmy!!! A te konie to Taranty- Ty masz oko, nie zapamiętałam tej nazwy! Muszą mieć ciapki na zadzie, podobno!
A to zdjęcie z gatunku miłości międzyrasowej!!!

Posted

[quote name='abigail']

Matagi;3121316
Zimy zazdrościmy!!! A te konie to Taranty- Ty masz oko, nie zapamiętałam tej nazwy! Muszą mieć ciapki na zadzie, podobno!
A to zdjęcie z gatunku miłości międzyrasowej!!!

[IMG napisał(a):
http://img356.imageshack.us/img356/494/pict1067he1.jpg

Hiihiii;) Oko na konie to ja mam od wielu,wielu lat...tylko połamane w dwóch miejscach/przez konika/ kolanko jeździć już nie pozwala:-( ,ale może jak się wyniose na wieś......jakąś spokojna kobyłke sobie sprawię,kto wie...?;)
A co do zdjęcia:super!:lol: miłość nie wybiera,raz na gorze,raz na dole!:evil_lol:

Posted

Uwielbiam konie!!!!!!!!Ale tylko na nie patrzec ewentualnie czyscic ,glaskac.Siedzialam na koniu tylko raz w zycu i uwazam ze z takiego konia jest CHOLERNIE DALEKO DO ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!A poza tym ja na koniu?!?!?!?!?To podchodzi pod znecanie sie nad zwierzetami!!!!!!!

Posted

pola.1 napisał(a):
Uwielbiam konie!!!!!!!!Ale tylko na nie patrzec ewentualnie czyscic ,glaskac.Siedzialam na koniu tylko raz w zycu i uwazam ze z takiego konia jest CHOLERNIE DALEKO DO ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!A poza tym ja na koniu?!?!?!?!?To podchodzi pod znecanie sie nad zwierzetami!!!!!!!

Ojjj Gosia!:loveu: Twoje poczucie humoru jest.....??? noooo jakie jest?;) :roll: :evil_lol: nie mogę dopasować słowa....:evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Ojjj Gosia!:loveu: Twoje poczucie humoru jest.....??? noooo jakie jest?;) :roll: :evil_lol: nie mogę dopasować słowa....:evil_lol:

Lilka to nie jest poczucie humoru.............to twarda (a raczej duuuuuuuuza) rzeczywistosc!!!!!!!!!

Posted

pola.1 napisał(a):
Lilka to nie jest poczucie humoru.............to twarda (a raczej duuuuuuuuza) rzeczywistosc!!!!!!!!!

Gosia,Gosia....:Rose: :roflt: :buzi:

Posted

Przepraszam za brak nowych fotek,ale:
1.jutro przyjeżdżają goście /usiłuje :cool1: cokolwiek sprzątnąć w domu,ale ciężko to idzie,bo ogonów na dzień dzisiejszy.....15 sztuk,wszystko to się rusza,przemieszcza tu i tam i niektóre to jeszcze dyskutują:evil_lol: /

2.Komputer muli sie na maxa,musiałam dzisiaj przeprowadzić dezynfekcję,gdybym tego nie zrobiła,to został by mi tylko rzut bez okno:angryy: /nie wiem czy tak nie będzie,bo coś mi nie pasuje:razz: /

3.Obiecuję!!!!że w czwartek lub piątek zamieszczę nowe akitowo-shibowe fotencje!!!:lol:

4.Jeżeli KTOŚ tu zagląda,to może ma zdjęcia akit,bądź shibek i mógłby je tu zamieścić????Baaaardzo,bardzo,proszę.......:modla: A jak nie będą to zdjęcia w/w to WSZYSTKO ,co fajne,ciekawe,bądź piękne jest tu mile widziane!!!!:eviltong: :lol:

Posted

[quote name='Daisunia']Baba jest SUPER :loveu: :loveu:

Coś pięknego, ciekawego i interesującego.... masz Babo placek!!!
No to żeby było trochę lata w środku zimy, dwie "pikne" Baby (Martyna nie obraź się:lol: ) dla wszystkich wielbicieli Bab:evil_lol:
Lilka- ci Goście chyba Cię nie z(a)mordowali?????!!!!!

Posted

[quote name='ktrebor']Standardowo, więcej, więcej :)

Lilkę to już z pewnością umordowali:mad: Założyła galerię Bab i co!?

To żeby było urozmaicenie, dwa rude chłopy - oba japońskie, niekoniecznie zaprzyjaźnione!

Posted

Dzień dybry!:lol: :lol: :lol: Nie ubili mnie,nie dałam się:evil_lol: :diabloti: !!!!Komputer musiałam "przeczyścić",robił różne dziwne rzeczy:angryy: .Tłumaczyć sie będe ciut później,a za moment wstawie cieplutkie zdjęcia akit z dzisiejszej wystawy w Bydgoszczy-w ramach rekompensaty:eviltong:

Posted

Walentynkowa Wystawa w Bydgoszczy-akity:lol:

Zdjęcia są wstawiane klasami,jak leciało.Jeżeli ktos chce wiedzieć kto jest kto,niech zapytywuje:eviltong: ,imageshack tak muli,że nie chce mi się podpisywać,tyle to trwa:angryy:

Posted

Dogo padło przedwczoraj,część zdjęć diabli wzieli,ale postaram sie później wkleić ressztę,tj.suczki szczeniaki i otwartą /kiedy będzie to "później nie wiem-remont w domu,a co za tym idzie kompletny roz.....el:angryy: :angryy: :angryy: /.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tylko winny się tłumaczy... :diabloti:
Pzdr.

Marudziszzzzzzzz:mad: :evil_lol: :lol:
No,chyba,że u Ciebie w nocy w niedzielę i wczoraj dogo "chodziło"...:eviltong: :eviltong: :eviltong: