M&S Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Asiaczek napisał(a):No to ja strzelam shiba... i nie ma tutaj tajemnic. bo my wsie to jedna rodzina, hahaha... pzdr. A może jakaś ptaszyna tropikalna.....;) Quote
Matagi Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 bety napisał(a):He, he ja i tak z Ciebie to wycisnę przez telefon.:eviltong::evil_lol: Zdrówka Ci wczoraj życzyłam, ale nie zaszkodzi i tutaj. :lol: Pzdr Nie dam się:eviltong: Raz jeszcze dziękuję:lol: Asiaczek napisał(a):No to ja strzelam shiba... i nie ma tutaj tajemnic. bo my wsie to jedna rodzina, hahaha... pzdr. Nie shiba:eviltong: Co do rodziny to fakt:loveu: M&S napisał(a):A może jakaś ptaszyna tropikalna.....;) Pudło,kochana;) Quote
bety Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Matagi napisał(a):Nie dam się:eviltong: Raz jeszcze dziękuję:lol: Nie shiba:eviltong: Co do rodziny to fakt:loveu: Pudło,kochana;) No rodzinie nie powiesz :mad:, uważaj bo Cię wydziedziczymy.:eviltong::evil_lol::diabloti: Pzdr Quote
Matagi Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 bety napisał(a):No rodzinie nie powiesz :mad:, uważaj bo Cię wydziedziczymy.:eviltong::evil_lol::diabloti: Pzdr Uuuuuuuu:crazyeye:a jak by co,to co mogę odziedziczyć:roll::eviltong::evil_lol:...warto wiedzieć:razz::evil_lol: Quote
bety Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Matagi napisał(a):Uuuuuuuu:crazyeye:a jak by co,to co mogę odziedziczyć:roll::eviltong::evil_lol:...warto wiedzieć:razz::evil_lol: Same skarby moja droga. :eviltong: Pzdr Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Noooo, Matagi nie bądź tym co ryje, poooowieeedz....... Pzdr. Quote
M&S Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Noooo, Matagi nie bądź tym co ryje, poooowieeedz....... Pzdr. No wlaśnie!!!!!!!! Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 bety napisał(a):Same skarby moja droga. :eviltong: Pzdr Hmmm...znaczy sie musze Was...wykończyć aby posiąść te skarby?:evil_lol: no bo po rodzinie sie dziedziczy:diabloti: Czy niewiedza to dobra broń na wykańczanie?;) M&S napisał(a):Jak nie ptaszyna, to może jakaś kita? Zdecydowanie nie ptaszyna:shake::eviltong: Asiaczek napisał(a):Noooo, Matagi nie bądź tym co ryje, poooowieeedz....... Pzdr. Ryjówka ryje na ten sam przykład...nie tylko swinia:evil_lol: hiihiiii:diabloti: M&S napisał(a):No wlaśnie!!!!!!!! Co właśnie:evil_lol: Quote
M&S Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Obstawiam jakiegoś Japońca, były na klubowej..... Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ojjj marudzicie,kochanieńkie:lol: Proszę,oto SABI MATAGIINU:loveu: Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 M&S napisał(a):Obstawiam jakiegoś Japońca, były na klubowej..... No noooo....jestem pełna podziwu:lol: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 A cio to jest...? Bo że śliczne maleństwo, to wiadomo... pzdr. Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Asiaczek napisał(a):A cio to jest...? Bo że śliczne maleństwo, to wiadomo... pzdr. To jest SABI:eviltong: a dalej...-zgadujta,Panie Kynolożki;) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Te, Ryjówka, nie pyskuj, tylko dawaj njus, o co kaman...:) Pzdr. Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Te, Ryjówka, nie pyskuj, tylko dawaj njus, o co kaman...:) Pzdr. Haaahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no co to może być.....:roll:...pewnie jakis szpic.....;) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 To, że szpic, to nigdy nie miałam wątpliwości... Buhund, hoka...? pzdr. Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Asiaczek napisał(a):To, że szpic, to nigdy nie miałam wątpliwości... Buhund, hoka...? pzdr. O tym,ze szpic,to ja wiem,ze Ty wiesz:evil_lol::lol: a dziecie podobne do buhunda czy hokki?;) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Askąd mam wiedzieć? Nigdy nie widziałam małego buhunda ani małej hoki. Ale to może jednak buhund...? pzdr. Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Askąd mam wiedzieć? Nigdy nie widziałam małego buhunda ani małej hoki. Ale to może jednak buhund...? pzdr. Z doświadczenia wystawowego:lol: Buhundy mnie sie nie podobają:shake:to nie ta strona świata....;) Quote
Asiaczek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 E, tam. Na wystawach w PL to chyba tylko raz widziałam dorosłego buhunda... Czyli co, Hoka? pzdr. Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Asiaczek napisał(a):E, tam. Na wystawach w PL to chyba tylko raz widziałam dorosłego buhunda... Czyli co, Hoka? pzdr. Taaak:multi: -Hokkaido!:loveu:moja dziewczynka-SABI MATAGIINU Hakugetsu:loveu: Quote
psyja Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 aaa ogromnie gratuluję :loveu: :loveu: kiedy będzie już u Was? ;) super! Quote
M&S Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 HA, HA, Ha, wiedziałam!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Czy to stworzenie, to takie biale, które na sznurku w Łodzi trzymałaś?! Quote
Matagi Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 psyja napisał(a):aaa ogromnie gratuluję :loveu: :loveu: kiedy będzie już u Was? ;) super! Dzieki Aniu!:lol: Ok.12.11.:eviltong: M&S napisał(a):HA, HA, Ha, wiedziałam!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Czy to stworzenie, to takie biale, które na sznurku w Łodzi trzymałaś?! A widzisz;) W Łodzi na sznurku trzymałam białego tatusia małej:evil_lol:I kompletnie łysego:evil_lol: Quote
Recommended Posts