Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::angryy::mad::angryy::mad:Odpisywałam wszystkim i/dużo naskrobałam/ i mozilla wysadziła wsio w p...u:angryy::angryy::angryy:

Racja Asiu,u mnie jak nie hmm.:roll:...to insza inszośc ,zawsze cos się skiepści,albo komp,albo net:p
Juz dzis mi prędkość powrociła,wiec nadrabiam zaleglości czytelnicze.To,co napisałam i wywaliło,powtorzę jutro.Dzis odwalałam gotowanko,niedawno zreszta zakończyłam i juz mi sie nie chce pisać....

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Poszukuję u Was Słonika2010 z Krakvetu...
Słoniku,skoro masz tyle odwagi,żeby szkalować Pipi w Krakvecie- wykaż się również odwagą na dogo...
Przepraszam za offa,ale to ważne.

Posted

[quote name='Evelin']Poszukuję u Was Słonika2010 z Krakvetu...
Słoniku,skoro masz tyle odwagi,żeby szkalować Pipi w Krakvecie- wykaż się również odwagą na dogo...
Przepraszam za offa,ale to ważne.

Nic nie rozumiem:crazyeye:,ale jak to ważne......ja Słonika nie widzialam...:roll:,a szkalowac nie ladnie:shake:

Posted

Evelin napisał(a):
Słonik2010 masz zapchaną skrzynkę...Jak tylko skontaktuję się ze słonikiem,przestanę zasmiecać wątek...Przepraszam

Osoby o takim nicku na DGM nie ma,ale myslę,że tutaj występuje pod innym.....

• 2 weeks later...
Posted

Uuuuuuuu....:shake: cosik trzeba poodkurzać:roll:

Żyjecie????:lol:
Ja żyję,ostatnio szybko,bo czasu nie mam....siedzę "w dzieciach":eviltong:...a tych mi obrodziło:lol:
21.07 Hanka urodziła piątkę czerwonych shibótów-2 dziewczynki i 3 chłopaczków:loveu:
26.07 Baba postanowiła nie być gorszą i na świat przyszły 4 panienki,tez czerwone:loveu:

Dzieci zdrowe,mamuśki też,za jakies dwa tygodnie zacznie sie zabawa:lol:-będzie przedszkole:evil_lol:Nigdy nie miałam 2 miotów na raz,ciekawa jestem jak to będzie,jak małe pójda spacerowac w ogrodzie:roll:
Możliwe,że jesienia zawita tez do mnie w końcu długo oczekiwany chłopczyk szibutek:multi:,czekam na niego i czekam juz 2 lata....rodziły sie do tej pory same pannice,więc może teraz...:roll::lol:
A teraz sie pochwalę.....:oops::eviltong:
dzisiaj na Cacibie w Kaliningradzie moja Misiaczka czyli
Mł.Ch.Pl.Ch.Pl.MISAKI Hneda Tvrz -Ex,CAC,CACIB,BOB =Champion Rosji:multi::loveu::lol:
Jestem dumna bardzo z mojej kluseczki,tym bardziej,że pojechała w ostatnich włosach:evil_lol:,nawet nie kąpałam jej,bo nic by nie zostało:evil_lol:
Jeżeli w Sopocie lub Białymstoku dostanie Caciba,to juz wszystkie wnioski na Interchampiona,brakuje jej tylko czasu,a rok i 1 dzień mija w grudniu.Pierwszy wniosek dostała na Litwie w grudniu,brakuje jej tylko 1 caca do championa Litwy,więc może na grudniowym Wilnie zamknimy tego intera i championa litewskiego.Misaki 7.07.skończyła 2 lata dopiero....:lol:
Kocham mego Misiaczka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie sie dowiedziałam,że Misaki została również Championem RKF,a w Rosji Champion Rosji+Champion RKF =Grand Champion:multi::loveu::lol:......chyba jak wróci to będe jej mówić....Proszę Jaśnie Szyby....:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Właśnie sie dowiedziałam,że Misaki została również Championem RKF,a w Rosji Champion Rosji+Champion RKF =Grand Champion:multi::loveu::lol:......chyba jak wróci to będe jej mówić....Proszę Jaśnie Szyby....:diabloti::diabloti::diabloti:

no nie inaczej! :evil_lol:
teraz to dopiero charakterek z niej wyjdzie jak sodówka jej uderzy :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Uuuuuuuu....:shake: cosik trzeba poodkurzać:roll:
Żyjecie????:lol:
Ja żyję,ostatnio szybko,bo czasu nie mam....siedzę "w dzieciach":eviltong:...a tych mi obrodziło:lol:
21.07 Hanka urodziła piątkę czerwonych shibótów-2 dziewczynki i 3 chłopaczków:loveu:
26.07 Baba postanowiła nie być gorszą i na świat przyszły 4 panienki,tez czerwone:loveu:
Dzieci zdrowe,mamuśki też,za jakies dwa tygodnie zacznie sie zabawa:lol:-będzie przedszkole:evil_lol:Nigdy nie miałam 2 miotów na raz,ciekawa jestem jak to będzie,jak małe pójda spacerowac w ogrodzie:roll:
Możliwe,że jesienia zawita tez do mnie w końcu długo oczekiwany chłopczyk szibutek:multi:,czekam na niego i czekam juz 2 lata....rodziły sie do tej pory same pannice,więc może teraz...:roll::lol:
A teraz sie pochwalę.....:
dzisiaj na Cacibie w Kaliningradzie moja Misiaczka czyli
Mł.Ch.Pl.Ch.Pl.MISAKI Hneda Tvrz -Ex,CAC,CACIB,BOB =Champion Rosji:multi::loveu::lol:
Jestem dumna bardzo z mojej kluseczki,tym bardziej,że pojechała w ostatnich włosach:evil_lol:,nawet nie kąpałam jej,bo nic by nie zostało:evil_lol:
Jeżeli w Sopocie lub Białymstoku dostanie Caciba,to juz wszystkie wnioski na Interchampiona,brakuje jej tylko czasu,a rok i 1 dzień mija w grudniu.Pierwszy wniosek dostała na Litwie w grudniu,brakuje jej tylko 1 caca do championa Litwy,więc może na grudniowym Wilnie zamknimy tego intera i championa litewskiego.Misaki 7.07.skończyła 2 lata dopiero....:lol:
Kocham mego Misiaczka:loveu::loveu::loveu:

Maluchów gratuluję!
9 latających po ogrodzie Szybulątek to dopiero wyzwanie:)
gratulacje dla Misi!!!!

Matagi napisał(a):

No, właśnie! Jak się ma CACIB'a, to jest też i tytuł Champion RKF.
A o Grandzie nie będę nic pisac, bo tego nie wiem...

Gratulacje za cały Kalinek!!!

Pzdr.

Posted

mychaaaaa napisał(a):
no nie inaczej! :evil_lol:
teraz to dopiero charakterek z niej wyjdzie jak sodówka jej uderzy :evil_lol:

Wróciła jakas taka grzeczna....może to cisza przed burzą?:diabloti:

Asiaczek napisał(a):
Maluchów gratuluję!
9 latających po ogrodzie Szybulątek to dopiero wyzwanie:)
gratulacje dla Misi!!!!

Nooo,wyzwanie:lol:,a szczegolnie jak sie zaczna naparzać:diabloti:
Dzięki ,przekazałam Misiakowej:lol:.

No, właśnie! Jak się ma CACIB'a, to jest też i tytuł Champion RKF.
A o Grandzie nie będę nic pisac, bo tego nie wiem...

Gratulacje za cały Kalinek!!!

Dziękuje Asiu baardzo!:multi::lol: Zapomniałam o tym Championie RKF,u ruskich wsio musi być inaczej,nie rozbierosz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr.

Posted

Popatrzyłam sobie na zdjęcia- takie sympatyczne misie te akity ...fajne..Trochę jakby malamuciki ..
Od razu powiem,że jestem kompletną ignorantką w sprawie ras,nie znam się i tyle..
jednak - no....piszecie po polsku a ja nie rozumiem..co to są szibuty? szibuciki???? dlaczego cieszycie się,że panienki też czerwone???

Posted

Evelin, powoli postaram się wyjaśnic:
- rasa nazywa się shiba-iny. A my na nie mówimy szybalony, szybowce, szybuciki, szyby, szybuty, sziby itp. przekształcenia nazwy rasy.
- umaszczenie, jakie ma MISAKI to po angielsku "red", czyli czerwony. Tak więc cieszymy się, że urodziły się czerwone (czyli "red"0 maluchy:) Dlaczego? A tego, to ja nie wiem. Może Matagi miała juz jakies zamówienia na ten kolorek?

Pzdr.

Posted

a moim zdaniem czerwone są ładniejsze od czarnych :eviltong:
ale to jest tylko moje zdanie - osoby nie znającej się na szybach - czy to psich, czy to rzeczywistych :eviltong:

a moją szybowcową miłością i tak jest Koczkodan :loveu: