Matagi Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::angryy::mad::angryy::mad:Odpisywałam wszystkim i/dużo naskrobałam/ i mozilla wysadziła wsio w p...u:angryy::angryy::angryy: Racja Asiu,u mnie jak nie hmm.:roll:...to insza inszośc ,zawsze cos się skiepści,albo komp,albo net:p Juz dzis mi prędkość powrociła,wiec nadrabiam zaleglości czytelnicze.To,co napisałam i wywaliło,powtorzę jutro.Dzis odwalałam gotowanko,niedawno zreszta zakończyłam i juz mi sie nie chce pisać.... Quote
Asiaczek Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 O tej godzinie to i mnie by się nie chciało pisac... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Matagi, zajrzyj do mojej Galerii. Na stronie 1625 jest kilka fotek jakiegoś całkiem-całkiem przystojnego basseta:) pzdr. Quote
Evelin Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Poszukuję u Was Słonika2010 z Krakvetu... Słoniku,skoro masz tyle odwagi,żeby szkalować Pipi w Krakvecie- wykaż się również odwagą na dogo... Przepraszam za offa,ale to ważne. Quote
Matagi Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 [quote name='Evelin']Poszukuję u Was Słonika2010 z Krakvetu... Słoniku,skoro masz tyle odwagi,żeby szkalować Pipi w Krakvecie- wykaż się również odwagą na dogo... Przepraszam za offa,ale to ważne. Nic nie rozumiem:crazyeye:,ale jak to ważne......ja Słonika nie widzialam...:roll:,a szkalowac nie ladnie:shake: Quote
Randa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Na stronie krakvetu słonik po chamsku obsmarował Pipi, żeby karmy nie wygrała.Jedyny ślad do słonika to właśnie Akity-ciekawe kto to?;) Quote
Evelin Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Słonik2010 masz zapchaną skrzynkę...Jak tylko skontaktuję się ze słonikiem,przestanę zasmiecać wątek...Przepraszam Quote
Matagi Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Evelin napisał(a):Słonik2010 masz zapchaną skrzynkę...Jak tylko skontaktuję się ze słonikiem,przestanę zasmiecać wątek...Przepraszam Osoby o takim nicku na DGM nie ma,ale myslę,że tutaj występuje pod innym..... Quote
Matagi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Uuuuuuuu....:shake: cosik trzeba poodkurzać:roll: Żyjecie????:lol: Ja żyję,ostatnio szybko,bo czasu nie mam....siedzę "w dzieciach":eviltong:...a tych mi obrodziło:lol: 21.07 Hanka urodziła piątkę czerwonych shibótów-2 dziewczynki i 3 chłopaczków:loveu: 26.07 Baba postanowiła nie być gorszą i na świat przyszły 4 panienki,tez czerwone:loveu: Dzieci zdrowe,mamuśki też,za jakies dwa tygodnie zacznie sie zabawa:lol:-będzie przedszkole:evil_lol:Nigdy nie miałam 2 miotów na raz,ciekawa jestem jak to będzie,jak małe pójda spacerowac w ogrodzie:roll: Możliwe,że jesienia zawita tez do mnie w końcu długo oczekiwany chłopczyk szibutek:multi:,czekam na niego i czekam juz 2 lata....rodziły sie do tej pory same pannice,więc może teraz...:roll::lol: A teraz sie pochwalę.....:oops::eviltong: dzisiaj na Cacibie w Kaliningradzie moja Misiaczka czyli Mł.Ch.Pl.Ch.Pl.MISAKI Hneda Tvrz -Ex,CAC,CACIB,BOB =Champion Rosji:multi::loveu::lol: Jestem dumna bardzo z mojej kluseczki,tym bardziej,że pojechała w ostatnich włosach:evil_lol:,nawet nie kąpałam jej,bo nic by nie zostało:evil_lol: Jeżeli w Sopocie lub Białymstoku dostanie Caciba,to juz wszystkie wnioski na Interchampiona,brakuje jej tylko czasu,a rok i 1 dzień mija w grudniu.Pierwszy wniosek dostała na Litwie w grudniu,brakuje jej tylko 1 caca do championa Litwy,więc może na grudniowym Wilnie zamknimy tego intera i championa litewskiego.Misaki 7.07.skończyła 2 lata dopiero....:lol: Kocham mego Misiaczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Matagi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Randa napisał(a):A gdzie zdjęcia????:lol: A zdjęcia razem z Misaki wracają z Kaliningradu:eviltong::evil_lol: Jak dostane -wkleję:lol: Quote
Matagi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Randa napisał(a):To czekamy i gratulacje!!! Dziękuję baaardzo:lol: Quote
Matagi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Właśnie sie dowiedziałam,że Misaki została również Championem RKF,a w Rosji Champion Rosji+Champion RKF =Grand Champion:multi::loveu::lol:......chyba jak wróci to będe jej mówić....Proszę Jaśnie Szyby....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mychaaaaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Matagi napisał(a):Właśnie sie dowiedziałam,że Misaki została również Championem RKF,a w Rosji Champion Rosji+Champion RKF =Grand Champion:multi::loveu::lol:......chyba jak wróci to będe jej mówić....Proszę Jaśnie Szyby....:diabloti::diabloti::diabloti: no nie inaczej! :evil_lol: teraz to dopiero charakterek z niej wyjdzie jak sodówka jej uderzy :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Matagi napisał(a):Uuuuuuuu....:shake: cosik trzeba poodkurzać:roll: Żyjecie????:lol: Ja żyję,ostatnio szybko,bo czasu nie mam....siedzę "w dzieciach":eviltong:...a tych mi obrodziło:lol: 21.07 Hanka urodziła piątkę czerwonych shibótów-2 dziewczynki i 3 chłopaczków:loveu: 26.07 Baba postanowiła nie być gorszą i na świat przyszły 4 panienki,tez czerwone:loveu: Dzieci zdrowe,mamuśki też,za jakies dwa tygodnie zacznie sie zabawa:lol:-będzie przedszkole:evil_lol:Nigdy nie miałam 2 miotów na raz,ciekawa jestem jak to będzie,jak małe pójda spacerowac w ogrodzie:roll: Możliwe,że jesienia zawita tez do mnie w końcu długo oczekiwany chłopczyk szibutek:multi:,czekam na niego i czekam juz 2 lata....rodziły sie do tej pory same pannice,więc może teraz...:roll::lol: A teraz sie pochwalę.....: dzisiaj na Cacibie w Kaliningradzie moja Misiaczka czyli Mł.Ch.Pl.Ch.Pl.MISAKI Hneda Tvrz -Ex,CAC,CACIB,BOB =Champion Rosji:multi::loveu::lol: Jestem dumna bardzo z mojej kluseczki,tym bardziej,że pojechała w ostatnich włosach:evil_lol:,nawet nie kąpałam jej,bo nic by nie zostało:evil_lol: Jeżeli w Sopocie lub Białymstoku dostanie Caciba,to juz wszystkie wnioski na Interchampiona,brakuje jej tylko czasu,a rok i 1 dzień mija w grudniu.Pierwszy wniosek dostała na Litwie w grudniu,brakuje jej tylko 1 caca do championa Litwy,więc może na grudniowym Wilnie zamknimy tego intera i championa litewskiego.Misaki 7.07.skończyła 2 lata dopiero....:lol: Kocham mego Misiaczka:loveu::loveu::loveu: Maluchów gratuluję! 9 latających po ogrodzie Szybulątek to dopiero wyzwanie:) gratulacje dla Misi!!!! Matagi napisał(a):Właśnie sie dowiedziałam,że Misaki została również Championem RKF,a w Rosji Champion Rosji+Champion RKF =Grand Champion:multi::loveu::lol:......chyba jak wróci to będe jej mówić....Proszę Jaśnie Szyby....:diabloti::diabloti::diabloti: No, właśnie! Jak się ma CACIB'a, to jest też i tytuł Champion RKF. A o Grandzie nie będę nic pisac, bo tego nie wiem... Gratulacje za cały Kalinek!!! Pzdr. Quote
Matagi Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 mychaaaaa napisał(a):no nie inaczej! :evil_lol: teraz to dopiero charakterek z niej wyjdzie jak sodówka jej uderzy :evil_lol: Wróciła jakas taka grzeczna....może to cisza przed burzą?:diabloti: Asiaczek napisał(a):Maluchów gratuluję! 9 latających po ogrodzie Szybulątek to dopiero wyzwanie:) gratulacje dla Misi!!!! Nooo,wyzwanie:lol:,a szczegolnie jak sie zaczna naparzać:diabloti: Dzięki ,przekazałam Misiakowej:lol:. No, właśnie! Jak się ma CACIB'a, to jest też i tytuł Champion RKF. A o Grandzie nie będę nic pisac, bo tego nie wiem... Gratulacje za cały Kalinek!!! Dziękuje Asiu baardzo!:multi::lol: Zapomniałam o tym Championie RKF,u ruskich wsio musi być inaczej,nie rozbierosz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Matagi napisał(a):Wróciła jakas taka grzeczna....może to cisza przed burzą?:diabloti: Może czeka na oficjalne pismo? :eviltong: Quote
Matagi Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 mychaaaaa napisał(a):Może czeka na oficjalne pismo? :eviltong: Taaaa...w ruskim jazyku:diabloti::evil_lol: Quote
Evelin Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Popatrzyłam sobie na zdjęcia- takie sympatyczne misie te akity ...fajne..Trochę jakby malamuciki .. Od razu powiem,że jestem kompletną ignorantką w sprawie ras,nie znam się i tyle.. jednak - no....piszecie po polsku a ja nie rozumiem..co to są szibuty? szibuciki???? dlaczego cieszycie się,że panienki też czerwone??? Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Evelin, powoli postaram się wyjaśnic: - rasa nazywa się shiba-iny. A my na nie mówimy szybalony, szybowce, szybuciki, szyby, szybuty, sziby itp. przekształcenia nazwy rasy. - umaszczenie, jakie ma MISAKI to po angielsku "red", czyli czerwony. Tak więc cieszymy się, że urodziły się czerwone (czyli "red"0 maluchy:) Dlaczego? A tego, to ja nie wiem. Może Matagi miała juz jakies zamówienia na ten kolorek? Pzdr. Quote
mychaaaaa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 a moim zdaniem czerwone są ładniejsze od czarnych :eviltong: ale to jest tylko moje zdanie - osoby nie znającej się na szybach - czy to psich, czy to rzeczywistych :eviltong: a moją szybowcową miłością i tak jest Koczkodan :loveu: Quote
mychaaaaa Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Koczkodan, czyli...? Pzdr. Lilki KOKO :) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 A, to nie wiedziałam, że KOKO ma ksywkę "koczkodan";) pzdr. Quote
Recommended Posts