Asiaczek Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Dobra, dobra, niezłą charakterystyke tu odpaliłaś... Ale Koko do fotek to ustawia się koncertowo! Umie zadbać o prawidłowy PR:) Pzdr. Quote
*Aga* Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 super ta historyjka z życia wzięta- fajnie opisujesz, strasznie sie uśmiałam. Z tego co piszesz to mała z niej diabliczka:diabloti: ale tak to bywa; z wyglądu słodki misiaczek- przytulanka a z charakterku diabełek:diabloti:... och te japońce :loveu::loveu: nie można ich nie kochać:evil_lol::evil_lol: Quote
Matagi Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Dobra, dobra, niezłą charakterystyke tu odpaliłaś... Ale Koko do fotek to ustawia się koncertowo! Umie zadbać o prawidłowy PR:) Pzdr.[/QUOTE] Ha!;) Modelka,taka jej w ponieważ:diabloti: Zobaczymy za 2 tygodnie w Lublinie, jak tam sie ustawi:roll: [quote name='*Aga*']super ta historyjka z życia wzięta- fajnie opisujesz, strasznie sie uśmiałam. Z tego co piszesz to mała z niej diabliczka:diabloti: ale tak to bywa; z wyglądu słodki misiaczek- przytulanka a z charakterku diabełek:diabloti:... och te japońce :loveu::loveu: nie można ich nie kochać:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ojjj,diabliczka:diabloti: Moje akitasy to przy szybalonach aniołecki:evil_lol: Shiby i hokki to chyba największe japońskie dranie:diabloti: Quote
*Aga* Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Matagi napisał(a): Ojjj,diabliczka:diabloti: Moje akitasy to przy szybalonach aniołecki:evil_lol: Shiby i hokki to chyba największe japońskie dranie:diabloti: He he to chyba kompleks mniejszości- czym mniejszy - tym większy urwis :evil_lol::evil_lol: Coś w tym musi być bo chyba żadna z akit które znam nie jest takim łobuzem jak Twoja mała:diabloti: Ale podoba mi się jej charakterek, nie da się przejść koło niej obojętnie:evil_lol: Czekam na więcej opowiadań o poczynaniach Koko:loveu: A swoją droga to jak w domu jest shiba i akita to kto zazwyczaj dominuje? Akita ze względu na gabaryty czy może właśnie shiba? pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 OJ, chyba shiba jest z zasady dominantem;) pzdr. Quote
Matagi Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 *Aga* napisał(a):He he to chyba kompleks mniejszości- czym mniejszy - tym większy urwis :evil_lol::evil_lol: Coś w tym musi być bo chyba żadna z akit które znam nie jest takim łobuzem jak Twoja mała:diabloti: Ale podoba mi się jej charakterek, nie da się przejść koło niej obojętnie:evil_lol: Czekam na więcej opowiadań o poczynaniach Koko:loveu: A swoją droga to jak w domu jest shiba i akita to kto zazwyczaj dominuje? Akita ze względu na gabaryty czy może właśnie shiba? pozdrawiam Shiby kompleksów nie mają:diabloti: Bo niby dlaczego?:evil_lol:Cały świat to ich własność:diabloti:.One tylko musza zadbać o to,coby ichnie własności były należycie im podporządkowane:evil_lol:Doskonale sobie z tym radzą....:evil_lol: Koko chuligan,ale ja lubie psy z takim temperamentem:eviltong: Zobaczymy jak jej sie spodobają wystawy-najbliższa 17.04:razz: Hiiihiiiiii:evil_lol: kto dominuje.....a zobacz jaka nazwę nosi ta galeria:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asiaczek napisał(a):OJ, chyba shiba jest z zasady dominantem;) pzdr. Czujesz bluesa:eviltong: Quote
Matagi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Na tych dwóch fotkach jest shiba,porzucony shiba,który znalazł się w schronisku:-( Nikt go nie szuka,nikt za nim nie tęskni:-( Fundacja Akity w Potrzebie zgodziła sie pomóc temu mniejszemu braciszkowi,ale brakuje funduszy:-( W czwartek /jeżeli wszystko pójdzie dobrze/ shibuś opuści schronisko i pojedzie do domu tymczasowego.Ten dom jest tylko do 16 kwietnia,potem trzeba będzie szukac dla niego płatnego hoteliku.Trzeba będzie go wykastrować,no i musi też jeść....,musi mieć w czym chodzić na spacery.Fundacja bez wsparcia finansowego nie da rady.Potrzebna jest pomoc,przyda sie każda złotówka. Proszę,bardzo proszę każdego,kto może wpłacić jakiś grosz dla shiby o wpłatę na konto fundacji z dopiskiem-adopcja wirtualna shiby Fundacja AWP 60–687 Poznań, Os. Stefana Batorego 18/28 Bank: Nordea Bank Polska S.A IBAN: PL82 1440 1387 0000 0000 1000 8875 SWIFT(BIC): NDEAPLP2 Baba i jej akity też bardzo proszą-nie żałujcie grosza dla shibosza!!! Quote
Asiaczek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Boshe, to juz i shiby sa w schroniskach...?! Świat się wali... Pzdr. Quote
joi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Asiaczek napisał(a):Boshe, to juz i shiby sa w schroniskach...?! Świat się wali... Pzdr. Dobrze mówisz Asiaczek to już świat się wali :mdleje: Lilka jutro wrzucę grosik, bo wiem jak kochasz shiby, to będzie od Kubalonka ;) Quote
Matagi Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Asiaczek napisał(a):Boshe, to juz i shiby sa w schroniskach...?! Świat się wali... Pzdr. Ech......:-( a ten shibuś taki smutny za tymi kratami.....:-( joi napisał(a):Dobrze mówisz Asiaczek to już świat się wali :mdleje: Lilka jutro wrzucę grosik, bo wiem jak kochasz shiby, to będzie od Kubalonka ;) Dzięki Iza:loveu:I dziękuje prawie shibie :lol::lol::lol: Bardzo!!!! :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ja jeszcze nie zrobiłam comiesięcznych opłat. Jak zrobię to rozpatrzę się w moich finansach. zobaczę, co się da zrobić, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja jeszcze nie zrobiłam comiesięcznych opłat. Jak zrobię to rozpatrzę się w moich finansach. zobaczę, co się da zrobić, OK? Pzdr. Przelałam 20 zł. Pzdr. Quote
Matagi Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Dzięki baaaardzo Asiu!!!!:loveu::loveu::loveu: Kochana jesteś!!!:loveu: Jutro cos napiszę o tej biedzie schroniskowej:lol: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Napisz. Napisz, co dalej z shibalonem, jakie sa jego koszty utrzymania itp. Mnie ciekawi jedno, jak on mógł trafić do schroniska... Wiele juz było miotów bezpapierowych u shib? Pzdr. Quote
Matagi Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 O schroniskowym psiaku napiszę jutro,a jest o czym pisać...;) W niedzielę wystawa w Lublinie ,zabrałam się za nauczanie początkowe KOKO :mrgreen: a i cioci Misaki też się przyda powtórka :wink: Quote
psyja Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 wow bardzo fajnie wyglądają te happy legsy! mała jak już ładnie stoi:razz: Quote
Matagi Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 psyja napisał(a):wow bardzo fajnie wyglądają te happy legsy! mała jak już ładnie stoi:razz: Najważniejsze,że KOKO zaczyna sie to podobać;)-dostaje super nagrody za ładne stanie,to stoi i czeka:eviltong: Ustrojstwo przydatne bardzo-mnie też sie podoba:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Mam tylko stawkę i wyniki shib z Wieselburga. fotek, niestety, niet... PSY kl.o 379. ET.S-KABUKIKEN BUSHI TOIVO kl.ch 380. JAKLHO SIR TRISTAN 381. KOTARO GO SHUNYOU KENSHA SUKI kl.sz 382. ET.S-KABUKIKEN DAIAKI NO KO 383. ET.S-KABUKIKEN DAI SUKI kl.mł. 384. SACHIKO VON MEDILICA kl.o 385. A-LEILA VOM SASSBACH 386. ET.S-KABUKIKEN AI 387. ET.S-KABUKIKEN AKA-ILVY kl.ch 388. HI-JINX BLACK AGATE A tutaj masz wyniki: Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Matagi Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Łaaaaał:roll: Dziekuję ,dziękuję,dziękuję:loveu:Wygoogluję sobie i zobaczę jak wyglądają!;) Kochana jesteś!:lol: Quote
anorektyczna.nerka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Witam ! Tu dziewoja z wystawy z lbn, która zadawała głupie pytania :D Śliczne Akity.. ale shiby piękniejsze :> Przyznam, że byłam zaskoczona, po zdjęciach myślałam, że shiba inu jest niewiele mniejsza od akity. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A wiesz, że nie ma głupich pytań...?:) Pzdr. Quote
Matagi Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 HelloKally napisał(a):Witam ! Tu dziewoja z wystawy z lbn, która zadawała głupie pytania :D Śliczne Akity.. ale shiby piękniejsze :> Przyznam, że byłam zaskoczona, po zdjęciach myślałam, że shiba inu jest niewiele mniejsza od akity. Asiaczek ma rację!:eviltong: - nie ma głupich pytań:shake:;) Witaj w AB:multi:,miło ,że zajrzałaś:lol:,mam tez nadzieję,że będziesz tu częstym gościem:lol:.Dobrze,że pytasz,lepiej wcześniej wiedzieć niż potem :-o:crazyeye:.Jeżeli masz jakies pytania jeszcze chętnie odpowiem:lol:.Masz może jakies zdjęcia z Lublina:roll:Jeżeli tak,to może bys tu wstawiła...:lol: A szyby w porównaniu do akit to konusy,ale sercem wielkie:evil_lol: Quote
Recommended Posts