Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

super ta historyjka z życia wzięta- fajnie opisujesz, strasznie sie uśmiałam. Z tego co piszesz to mała z niej diabliczka:diabloti: ale tak to bywa; z wyglądu słodki misiaczek- przytulanka a z charakterku diabełek:diabloti:... och te japońce :loveu::loveu: nie można ich nie kochać:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobra, dobra, niezłą charakterystyke tu odpaliłaś... Ale Koko do fotek to ustawia się koncertowo! Umie zadbać o prawidłowy PR:)

Pzdr.[/QUOTE]

Ha!;) Modelka,taka jej w ponieważ:diabloti: Zobaczymy za 2 tygodnie w Lublinie, jak tam sie ustawi:roll:

[quote name='*Aga*']super ta historyjka z życia wzięta- fajnie opisujesz, strasznie sie uśmiałam. Z tego co piszesz to mała z niej diabliczka:diabloti: ale tak to bywa; z wyglądu słodki misiaczek- przytulanka a z charakterku diabełek:diabloti:... och te japońce :loveu::loveu: nie można ich nie kochać:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ojjj,diabliczka:diabloti: Moje akitasy to przy szybalonach aniołecki:evil_lol: Shiby i hokki to chyba największe japońskie dranie:diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):

Ojjj,diabliczka:diabloti: Moje akitasy to przy szybalonach aniołecki:evil_lol: Shiby i hokki to chyba największe japońskie dranie:diabloti:

He he to chyba kompleks mniejszości- czym mniejszy - tym większy urwis :evil_lol::evil_lol:
Coś w tym musi być bo chyba żadna z akit które znam nie jest takim łobuzem jak Twoja mała:diabloti: Ale podoba mi się jej charakterek, nie da się przejść koło niej obojętnie:evil_lol:
Czekam na więcej opowiadań o poczynaniach Koko:loveu:
A swoją droga to jak w domu jest shiba i akita to kto zazwyczaj dominuje? Akita ze względu na gabaryty czy może właśnie shiba?
pozdrawiam

Posted

*Aga* napisał(a):
He he to chyba kompleks mniejszości- czym mniejszy - tym większy urwis :evil_lol::evil_lol:
Coś w tym musi być bo chyba żadna z akit które znam nie jest takim łobuzem jak Twoja mała:diabloti: Ale podoba mi się jej charakterek, nie da się przejść koło niej obojętnie:evil_lol:
Czekam na więcej opowiadań o poczynaniach Koko:loveu:
A swoją droga to jak w domu jest shiba i akita to kto zazwyczaj dominuje? Akita ze względu na gabaryty czy może właśnie shiba?
pozdrawiam

Shiby kompleksów nie mają:diabloti: Bo niby dlaczego?:evil_lol:Cały świat to ich własność:diabloti:.One tylko musza zadbać o to,coby ichnie własności były należycie im podporządkowane:evil_lol:Doskonale sobie z tym radzą....:evil_lol:
Koko chuligan,ale ja lubie psy z takim temperamentem:eviltong: Zobaczymy jak jej sie spodobają wystawy-najbliższa 17.04:razz:
Hiiihiiiiii:evil_lol: kto dominuje.....a zobacz jaka nazwę nosi ta galeria:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
OJ, chyba shiba jest z zasady dominantem;)

pzdr.

Czujesz bluesa:eviltong:

Posted

Na tych dwóch fotkach jest shiba,porzucony shiba,który znalazł się w schronisku:-(
Nikt go nie szuka,nikt za nim nie tęskni:-(
Fundacja Akity w Potrzebie zgodziła sie pomóc temu mniejszemu braciszkowi,ale brakuje funduszy:-( W czwartek /jeżeli wszystko pójdzie dobrze/ shibuś opuści schronisko i pojedzie do domu tymczasowego.Ten dom jest tylko do 16 kwietnia,potem trzeba będzie szukac dla niego płatnego hoteliku.Trzeba będzie go wykastrować,no i musi też jeść....,musi mieć w czym chodzić na spacery.Fundacja bez wsparcia finansowego nie da rady.Potrzebna jest pomoc,przyda sie każda złotówka.
Proszę,bardzo proszę każdego,kto może wpłacić jakiś grosz dla shiby o wpłatę na konto fundacji z dopiskiem-adopcja wirtualna shiby
Fundacja AWP
60–687 Poznań, Os. Stefana Batorego 18/28
Bank: Nordea Bank Polska S.A
IBAN: PL82 1440 1387 0000 0000 1000 8875
SWIFT(BIC): NDEAPLP2

Baba i jej akity też bardzo proszą-nie żałujcie grosza dla shibosza!!!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Boshe, to juz i shiby sa w schroniskach...?! Świat się wali...

Pzdr.

Dobrze mówisz Asiaczek to już świat się wali :mdleje:

Lilka jutro wrzucę grosik, bo wiem jak kochasz shiby, to będzie od Kubalonka ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Boshe, to juz i shiby sa w schroniskach...?! Świat się wali...

Pzdr.

Ech......:-( a ten shibuś taki smutny za tymi kratami.....:-(

joi napisał(a):
Dobrze mówisz Asiaczek to już świat się wali :mdleje:

Lilka jutro wrzucę grosik, bo wiem jak kochasz shiby, to będzie od Kubalonka ;)

Dzięki Iza:loveu:I dziękuje prawie shibie :lol::lol::lol: Bardzo!!!! :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja jeszcze nie zrobiłam comiesięcznych opłat. Jak zrobię to rozpatrzę się w moich finansach. zobaczę, co się da zrobić, OK?
Pzdr.

Przelałam 20 zł.

Pzdr.

Posted

Napisz.
Napisz, co dalej z shibalonem, jakie sa jego koszty utrzymania itp.
Mnie ciekawi jedno, jak on mógł trafić do schroniska... Wiele juz było miotów bezpapierowych u shib?

Pzdr.

Posted

O schroniskowym psiaku napiszę jutro,a jest o czym pisać...;)

W niedzielę wystawa w Lublinie ,zabrałam się za nauczanie początkowe KOKO :mrgreen:

a i cioci Misaki też się przyda powtórka :wink:

Posted

psyja napisał(a):
wow bardzo fajnie wyglądają te happy legsy! mała jak już ładnie stoi:razz:

Najważniejsze,że KOKO zaczyna sie to podobać;)-dostaje super nagrody za ładne stanie,to stoi i czeka:eviltong:
Ustrojstwo przydatne bardzo-mnie też sie podoba:evil_lol:

Posted

Mam tylko stawkę i wyniki shib z Wieselburga. fotek, niestety, niet...
PSY
kl.o
379. ET.S-KABUKIKEN BUSHI TOIVO

kl.ch
380. JAKLHO SIR TRISTAN
381. KOTARO GO SHUNYOU KENSHA

SUKI
kl.sz
382. ET.S-KABUKIKEN DAIAKI NO KO
383. ET.S-KABUKIKEN DAI SUKI

kl.mł.
384. SACHIKO VON MEDILICA

kl.o
385. A-LEILA VOM SASSBACH
386. ET.S-KABUKIKEN AI
387. ET.S-KABUKIKEN AKA-ILVY

kl.ch
388. HI-JINX BLACK AGATE

A tutaj masz wyniki:

Uploaded with ImageShack.us

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

HelloKally napisał(a):
Witam !
Tu dziewoja z wystawy z lbn, która zadawała głupie pytania :D
Śliczne Akity.. ale shiby piękniejsze :> Przyznam, że byłam zaskoczona, po zdjęciach myślałam, że shiba inu jest niewiele mniejsza od akity.

Asiaczek ma rację!:eviltong: - nie ma głupich pytań:shake:;)

Witaj w AB:multi:,miło ,że zajrzałaś:lol:,mam tez nadzieję,że będziesz tu częstym gościem:lol:.Dobrze,że pytasz,lepiej wcześniej wiedzieć niż potem :-o:crazyeye:.Jeżeli masz jakies pytania jeszcze chętnie odpowiem:lol:.Masz może jakies zdjęcia z Lublina:roll:Jeżeli tak,to może bys tu wstawiła...:lol:
A szyby w porównaniu do akit to konusy,ale sercem wielkie:evil_lol: