Agula99 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Dzięki Karolciu, oby ktoś go wypatrzył, takie piekności, taki kochany...noooo ludzie!!! Quote
Becia66 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Agula99 napisał(a):Dzięki Karolciu, oby ktoś go wypatrzył, takie piekności, taki kochany...noooo ludzie!!! on faktycznie do wzięcia od zaraz i da wiele radości przyszłym wlaścicielom którzy okażą mu trochę serca. Cudny, przytulaśny misiek. Quote
karolciasz28 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Becia66 napisał(a):on faktycznie do wzięcia od zaraz i da wiele radości przyszłym wlaścicielom którzy okażą mu trochę serca. Cudny, przytulaśny misiek. Następny, którego kocham:loveu:. No ludziska dzwonić, dzwonić! Quote
Agula99 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Benio jest cudowny, tak mi go żal, bo jak odchodzę to on tak płacze, tak prosi, jeju, jeju, Beniu noo wiesz że ja cię uwielbiam, tylko jak mam cię wziąć??? Benio bardzo sie polubił z Eską- naszą labką, zabieram ich razem na spacerki, ludzie ręce mam powydzierane na lewo i prawo, ona drze w jedną stronę, a on w drugą, ale uwielbiają razem spacerować, no a ja mam dwa dziady załatwione za jednym razem :) Quote
figa33 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 misiu kochany , nie wyrywaj Aguli rąk , bo kto będzie z wami wychodził:cool3: Quote
majuska Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Benio przesadził siatkę dzielącą wybiegi dzisiaj i Magda rano zastała go z Dingiem na jednym z wybiegów, mało nie zeszła..ale dzięki Bogu obyło sie bez rozlewu krwi, tak czy inacej niezły z niego łobuz:-o:mad: Quote
Becia66 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 nigdy bym nie pomyslała że go na to stać, to taki ciężki, przysadzisty misiek. Jednak cały ten incydent uswiadamia, że niekoniecznie psy trzeba na silę odzielac bo mogą razem współistnieć na wybiegu, co szczególnie ważne kiedy sa upały i siedzenie w boksie wielką katorgą. Quote
karolciasz28 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nasz Benio to taki cudo-misiek, słodki musi być:loveu:. Quote
Becia66 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 karolciasz28 napisał(a):Nasz Benio to taki cudo-misiek, słodki musi być:loveu:. może i słodki, ale nie teraz kiedy Figa ma cieczkę :cool3:. Quote
karolciasz28 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Becia66 napisał(a):może i słodki, ale nie teraz kiedy Figa ma cieczkę :cool3:. Benio grzeczne chłopak, takie rzeczy mu nie w głowie.:evil_lol:;) Quote
Agula99 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Benio to dostaje szajby, kota psota, potfora i sama nie wiem czego jeszcze przez tą cieczkę, noo czy ktoś go pokocha?? nic z tego nie kumam, taki piękny pies i nic... Quote
Becia66 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Agula99 napisał(a):Benio to dostaje szajby, kota psota, potfora i sama nie wiem czego jeszcze przez tą cieczkę, noo czy ktoś go pokocha?? nic z tego nie kumam, taki piękny pies i nic... pokocha Agula, na pewno. Quote
Agula99 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Becia66 napisał(a):pokocha Agula, na pewno. Beciu mów do mnie jeszcze, a potem napisz że zadzwonił ten jedyny, superowski domek... Quote
Becia66 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Agula99 napisał(a):Beciu mów do mnie jeszcze, a potem napisz że zadzwonił ten jedyny, superowski domek... Agula ale z poduchami i kanapą wydziwiać nie bedziemy bo on i na zewnątrz może mieszkać. Quote
Agula99 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Ja nie mówię o kanapie i poduszkach, ale też nie chce człowieka który zostawi go na dworze samemu sobie i nie będzie się nim interesował. Tylko chyba ani taka ani inna osoba się nie napatoczyła jak na razie. Quote
karolciasz28 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Dostałam kolejnego maila o Benia. Może tym razem się uda?:kciuki: Quote
Becia66 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 dzwoniła do mnie ta Pani ale ona z Poznania i nie zdawała sobie sprawy, że Benio pod Rzeszowem. :roll: Quote
barb Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Becia66 napisał(a):dzwoniła do mnie ta Pani ale ona z Poznania i nie zdawała sobie sprawy, że Benio pod Rzeszowem. :roll: To gdzie Pani z Poznania zobaczyla Benia spod Rzeszowa ? Quote
Agula99 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Becia66 napisał(a):dzwoniła do mnie ta Pani ale ona z Poznania i nie zdawała sobie sprawy, że Benio pod Rzeszowem. :roll: I co zrezygnowała??? Karolciu ja też kciukam, bo już mi żal tego naszego wielkiego misia, takie to kochane, siedzi ślicznie w tym kojczyku, czeka na swoją kolej na spacerek, najpierw drze jak oszalały a potem już ślicznie idzie, szczęśliwy, zadowolony, tak fajnie byłoby żeby wreszcie miał ten domek, ogródek, żeby sobie biegał na wolności że swoim ludziem echhh, kiedy to się spełni???? Quote
Becia66 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='barb']To gdzie Pani z Poznania zobaczyla Benia spod Rzeszowa ? zapytałam i odpisała : znalazlam info o nim na cztery-łapy.pl tam przekierowuje na pies.pl. było info o psiaku i zdjęcie bez info skąd. Quote
barb Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='Becia66']zapytałam i odpisała : znalazlam info o nim na cztery-łapy.pl tam przekierowuje na pies.pl. było info o psiaku i zdjęcie bez info skąd. Nie znam tych portali. Quote
Recommended Posts