Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Benio w przytulisku dopiero ponad tydzień i trudno tak do końca powiedzieć jaki on jest. Czas pokaże, bo psy bardzo zmieniają sie u nas kiedy poczują się bezpieczne. Oczywiście na lepsze :lol:.

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']Benio w przytulisku dopiero ponad tydzień i trudno tak do końca powiedzieć jaki on jest. Czas pokaże, bo psy bardzo zmieniają sie u nas kiedy poczują się bezpieczne. Oczywiście na lepsze :lol:.[/QUOTE]
Tak Beciu, a jak jeszcze przyjedziesz i weźmiesz go w swoje obroty, to on całkowicie będzie nie do poznania :)

Posted

[quote name='Becia66']mam tylko nadzieję, że nie drze jak Sonia na spacerach :lol:.[/QUOTE]
No to on nie dla Ciebie, on drze jeszcze bardziej, kręgosłup i mózg wydrze Ci z wnętrznościami ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Chyba skończę swoją przygodę z dogo... Znowu mi serce mocniej bije...[/QUOTE]

Roszpunko, a w związku z czym ? Czyżby nasz Benio tak cię urzekł ? :diabloti:

Posted

[quote name='Becia66']to można drzeć jeszcze bardziej niż Sonia ? :lol:[/QUOTE]
A wyobraź sobie że można, no chyba że zabierzesz ze sobą narty, to wtedy i do Rzeszowa Cię zawiezie :)

Posted

[quote name='Roszpunka']Chyba skończę swoją przygodę z dogo... Znowu mi serce mocniej bije...[/QUOTE]
No właśnie Roszpunko, żeby te emocje Cię nie wykończyły :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='rozio']Nie są małe - wszystkie są w rozdzielczości 2000 px po dłuższym boku. Dzika_Figa chciała, żebym wrzucał w większej rozdzielczości na Picase, bo na plakaty jej brakuje rozdzielczości. Trzeba zdjęcia sobie ściągnąć i przerobić na 650 px i dopiero wtedy wstawiać na forum i do ogłoszeń w necie.
EDIT:
Przekierowuje czasami na jakieś Google+ a nie na galerie w Picasie i inaczej wyświetla zdjęcia, ale dalej nie wiem dlaczego raz wyświetla tak a drugi inaczej. Pewnie trzebaby zmienić w ustawieniach tego konta Picasy, żeby nie korzystało z Google+, ale ja nie będę tego zmieniał, bo nie wiem czy ktoś z tego Google+ w jakiś sposób korzysta.[/QUOTE]

Rozio- wielkie dzięki za wrzucenie fotek.
Nie korzystam z google + i mnie wkurza to przeskakiwanie, ale nie wiem, jak cholerstwo wyłączyć...

Edited by Dzika_Figa
Posted

Mnie rozdarciuch jeden znowu dzisiaj oszczekał i nie dał się zapiąc na smycz... a pół paszteciku mi z ręki zjadł cwaniaczek. Pewnie to pobłyskiwanie lampą po oczach mi pamięta do dzisiaj i się boi ;)

Posted

[quote name='Agula99']Beni, to moje kolejne oczko w głowie!!! To taki kochany wielkolud!! Mam nadzieję, że choróbsko mnie nie rozłoży i że lada dzień pójdziemy na spacerek :)[/QUOTE]

Agula, cytrynka, czosneczek, miodzik ..trzymam kciuki!!Nie choruj!!

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Gorące mleko z miodem i czosnkiem! :diabloti:
Brzmi jak tortura, ale działa![/QUOTE]

no coś ty, przecież to pyszne. Ja dodaję do tego jeszcze trochę miodu i naprawdę mi smakuje.

Posted

[quote name='Becia66']no coś ty, przecież to pyszne. Ja dodaję do tego jeszcze trochę miodu i naprawdę mi smakuje.[/QUOTE]

Ja wolę grzane winko z goździkami i plastrami pomarańczy:) Też skuteczne, a dla uczulonych na mleko idealne ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Ja wolę grzane winko z goździkami i plastrami pomarańczy:) Też skuteczne, a dla uczulonych na mleko idealne ;)[/QUOTE]

w takim razie chcę być uczulona na mleko :diabloti:

Posted

[quote name='majuska']Agula, cytrynka, czosneczek, miodzik ..trzymam kciuki!!Nie choruj!![/QUOTE]
Staram się, miodzik jest każdego dnia, cytrynka też, czosnku nienawidzę!!! Fuuu nie zmusicie mnie!! Jak na razie nie odpuszcza, ale się nie daję :)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Gorące mleko z miodem i czosnkiem! :diabloti:
Brzmi jak tortura, ale działa!

[quote name='Becia66']no coś ty, przecież to pyszne. Ja dodaję do tego jeszcze trochę miodu i naprawdę mi smakuje.

a co Ty taka miodożerna? Mało Ci w moim przepisie było?:evil_lol:

Posted

Dziewczyny trzeba by się zebrać i porobić miśkowi ogłoszenia, a nóż...choć z tym nożem to teraz ciężko. Dzika_Figo znajdziesz czas, żeby trochę zareklamować Benia???

Posted

[quote name='Agula99']Dziewczyny trzeba by się zebrać i porobić miśkowi ogłoszenia, a nóż...choć z tym nożem to teraz ciężko. Dzika_Figo znajdziesz czas, żeby trochę zareklamować Benia???[/QUOTE]

No ogarnę się trochę z codziennością i coś porobię.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']No ogarnę się trochę z codziennością i coś porobię.[/QUOTE]
Dzięki, fajnie by było, bo on taki fajny misio, ja może też coś wyskrobię, ale na razie jestem zawalone pracą i chorobą ...