barb Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Warto bylo czekać na taki domek. :lol::lol::lol: Quote
Becia66 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Benio na początku stycznia był wykastrowany przez Justynkę i dochodził do siebie przez 2 dni w hoteliku ,,Pieseczkowo'' u naszej Jadwini. Przelaził pieron przez siatkę i mieli Państwo kłopot, zobaczymy czy sie cos zmieni po kastracji. Dostałam dzisiaj maila od p.Andrzeja [FONT=Verdana] Dzień Dobry Pani Beato.[/FONT] [FONT=Verdana]Co prawda myśmy już rozliczyli podatek na początku lutego, ale dziś przesłałem jakąś drobną kwotę na Wasze schronisko na rachunek P.Renaty. Jesteśmy pełni podziwu dla Waszej determinacji (komu by się tak chciało, nie mając w tym interesu). Gdyby te wszystkie psy w schronisku miały świadomość tego co Wy dla nich robicie, to by Was zalizały na śmierć.[/FONT] [FONT=Verdana]Jeżeli chodzi o Benia to raczej bez zmian, oprócz tego, że przytył. Jeżeli miałby tylko okazję, to chętnie by prysnął na 2-3 godziny. Jedno jest pewne, że wróci. Może kiedyś na wiosnę dacie się Panie zaprosić na niedzielny obiadek, kawę itp. do Górna i przy okazji coś my na tym skorzystamy w zakresie wychowania Benia. Pozdrawiamy![/FONT] Quote
majuska Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 A to łobuz:roll:..najważniejsze , że jest kochany, spotkałam Państwa w lecznicy, mieli to wypisane na czołach :D Quote
figa33 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 nie no Benio , łobuzie jeden , ja ci dam przełazić przez siatkę:mad: ale fajne wieści :multi: Quote
karolciasz28 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Frajer z niego :D po co uciekać ;) Ale najważniejsze jest to,że jest kochany! :) Quote
Becia66 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Kto ma ochotę ? :razz: [FONT=Verdana]Dzień Dobry Pani Beato[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Tak jak kiedyś wspomniałem to zaproszenie nasze do Górna jest cały czas aktualne. Chcialiśmy Was zaprosić jeszcze na wiosnę, ale nie wyszło z różnych powodów. Ale myślę, że obecnie będzie jeszcze lepsza okazja. Za 2 tygodnie mija pierwsza rocznica przyjazdu Benia do naszego domu ,co w połączeniu z urodzinami naszego syna będzie tą najwłaściwszą okazją (Benio jest jego prezentem urodzinowym). Dlatego też będzie nam bardzo miło, jeżeli zaszczycicie nas swoją obecnością w dniu 3 sierpnia 2013 r. ok.południa. Można zabrać dzieci. Spróbujcie sobie jakoś to zorganizować. Gorąco zapraszamy![/FONT] [FONT=Verdana] Halina,Andrzej,dzieci i Benio[/FONT] Quote
figa33 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 no proszę :lol: Beniu , ty szczęściarzu !!!!! bardzo się cieszę :loveu: Quote
Becia66 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Beniutkowy p.Andrzej napisał: [FONT=Verdana]Zgodnie z obietnicą spróbuję wysłać aktualne zdjęcia Benia. Bardzo nam przykro, że nie mogą Panie nas odwiedzić- rozumiemy " siła wyższa". Gdyby jednak pojawiła się możliwość w innym terminie , to proszę śmiało zaproponować. Pozdrawiamy serdecznie wraz z Beniem! [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] To kotek przyjaciel Benia, często razem śpią. [/FONT]:loveu:[FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Becia66 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Pomyślałybyście kiedyś, że ten wielkolud będzie taki czuły dla kotów ? Edited August 4, 2013 by Becia66 Quote
figa33 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 cudne zdjęcia :loveu: fajnie ,że Benio ma kotka za przyjaciela :lol: Quote
Agula99 Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 O jeju mój Beniutek!!!! Ja to bym go odwiedziła!!! Ale fajnie leży z kotkiem!!! :loveu: Quote
majuska Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 ale superowe te foty z kotem, wogóle czarne koty są fajne :D Quote
Kalusia Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Jeeeeeeeeejku! PRzecudowny! Beniuuu jak Ci dobrze Tam! Tęsknimyyyy :( Quote
Recommended Posts