Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
Posted

Benio na początku stycznia był wykastrowany przez Justynkę i dochodził do siebie przez 2 dni w hoteliku ,,Pieseczkowo'' u naszej Jadwini. Przelaził pieron przez siatkę i mieli Państwo kłopot, zobaczymy czy sie cos zmieni po kastracji.
Dostałam dzisiaj maila od p.Andrzeja
[FONT=Verdana]
Dzień Dobry Pani Beato.
[/FONT]

[FONT=Verdana]Co prawda myśmy już rozliczyli podatek na początku lutego, ale dziś przesłałem jakąś drobną kwotę na Wasze schronisko na rachunek P.Renaty. Jesteśmy pełni podziwu dla Waszej determinacji (komu by się tak chciało, nie mając w tym interesu). Gdyby te wszystkie psy w schronisku miały świadomość tego co Wy dla nich robicie, to by Was zalizały na śmierć.[/FONT]
[FONT=Verdana]Jeżeli chodzi o Benia to raczej bez zmian, oprócz tego, że przytył. Jeżeli miałby tylko okazję, to chętnie by prysnął na 2-3 godziny. Jedno jest pewne, że wróci. Może kiedyś na wiosnę dacie się Panie zaprosić na niedzielny obiadek, kawę itp. do Górna i przy okazji coś my na tym skorzystamy w zakresie wychowania Benia. Pozdrawiamy![/FONT]

• 4 months later...
Posted

Kto ma ochotę ? :razz:

[FONT=Verdana]Dzień Dobry Pani Beato[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Tak jak kiedyś wspomniałem to zaproszenie nasze do Górna jest cały czas aktualne. Chcialiśmy Was zaprosić jeszcze na wiosnę, ale nie wyszło z różnych powodów. Ale myślę, że obecnie będzie jeszcze lepsza okazja. Za 2 tygodnie mija pierwsza rocznica przyjazdu Benia do naszego domu ,co w połączeniu z urodzinami naszego syna będzie tą najwłaściwszą okazją (Benio jest jego prezentem urodzinowym). Dlatego też będzie nam bardzo miło, jeżeli zaszczycicie nas swoją obecnością w dniu 3 sierpnia 2013 r. ok.południa. Można zabrać dzieci. Spróbujcie sobie jakoś to zorganizować. Gorąco zapraszamy![/FONT]
[FONT=Verdana] Halina,Andrzej,dzieci i Benio[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Beniutkowy p.Andrzej napisał:

[FONT=Verdana]Zgodnie z obietnicą spróbuję wysłać aktualne zdjęcia Benia. Bardzo nam przykro, że nie mogą Panie nas odwiedzić- rozumiemy " siła wyższa". Gdyby jednak pojawiła się możliwość w innym terminie , to proszę śmiało zaproponować. Pozdrawiamy serdecznie wraz z Beniem!

[/FONT]

[FONT=Verdana]

[/FONT]

[FONT=Verdana]

To kotek przyjaciel Benia, często razem śpią. [/FONT]
:loveu:[FONT=Verdana]

[/FONT]

[FONT=Verdana]

[/FONT]

[FONT=Verdana]

[/FONT]

[FONT=Verdana]