Becia66 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='majuska'] Upał dziś u nas straszny był.... I w ten upał Benio pojechał do nowego domku. Przyszło specjalnie kilka dziewczynek,, wyprowadzających'' pożegnać się z piesem bo taki to był kochany nasz Benio. Quote
Becia66 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Miał trochę Benio kłopot z wejściem do samochodu ale wspólnymi siłami jakoś daliśmy radę. :diabloti: Quote
figa33 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 rozczulające są te buziaczki na pożegnanie z Beniem:lol: kochany psiaczku , teraz będziesz mieć swoją rodzinkę , która cierpliwie na ciebie czekała i to jest fajne ( że tak czekali :cool3::lol: ) Quote
majuska Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Oj Beniu , Beniu, żeby aż tak cię trzeba było upychać w tym aucie :D :D Mam nadzieje, że nie dasz tam żadnej plamy ;) Quote
karolciasz28 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ale wycałowany na drogę.:lol: Super!:multi: Quote
barb Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Trzeba jeszcze na głównym przytuliskowym wątku wstawić info o domku Benia i fotkę :lol: Quote
Agula99 Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 barb napisał(a):Trzeba jeszcze na głównym przytuliskowym wątku wstawić info o domku Benia i fotkę :lol: A ja jestem przesądna i mówię nie wstawiać, bo jak tylko wstawimy to zaraz mamy nowego, wystarczy tutaj!! Quote
figa33 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 teraz Karolcia ja za Tobą :lol: na pewno wszystko good :lol: ale fajnie Benio tuli się do dziewczynek , a One do niego , co nie ? Quote
Becia66 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 U Benia wszystko dobrze tylko państwo się martwią bo sprawia wrażenie , że bardzo tęskni za tym co utracil, tzn. przytuliskiem. Że stanie tak sobie i sie głęboko zamyśli, a kiedy Pan wsiada do auta to pędzi jak szalony i mocno się cieszy myśląc że wróci z powrotem... Poza tym śpi w domu bardzo grzecznie, do samego rana, nie łazi, nie niszczy nic i nie szczeka. Ma apetyt, chodzi na spacery, tylko ponoć ta tęsknota widoczna na jego pysiu... Quote
majuska Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ależ to w takim razie super świadczy o naszym przytulisku, nieprawdaż :) Benio się na pewno przyzwyczai do nowej sytuacji i zadomowi, jakieś 2-3 tygodnie myślę i będzie się czuł jak u siebie, a o przytulisku zapomni ;) dobrze, że nie łobuzuje :) Quote
karolciasz28 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Przejdzie mu ;). Jeszcze dobrze nie poznał życia na włościach. :cool3::lol: Quote
barb Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 majuska napisał(a):Ależ to w takim razie super świadczy o naszym przytulisku, nieprawdaż :) Bardzo dobrze świadczy. Quote
Becia66 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ja myślę że on nie tyle tęskni za przytuliskiem, co za Agulą... Quote
majuska Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 a to tyż prawda:shiny: przytulisko=agula;) Quote
Agula99 Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 Mam nadzieję, że u mojego Beniutka wszystko dobrze, że się już trochę przyzwyczaił i już tak nie tęskni...:watpliwy::bluepaw: Quote
Irka Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Wróciłam z wakacji i o Beniu czytam. Zdjęcia oglądam i łzy mi popłynęły same... To niesamowite szczęście dla niego. I pewno wielka tęsknota za Agula- on ją kochał ponad wszystko- i dziewczynkami. Psy rzekomo mają pamięć krótką- będzie dobrze. Przyzwyczaić się i radość odzyska! Quote
Becia66 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='barb']Są może jakieś wieści od Benia ?[/QUOTE] zadzwonię w poniedziałek, to będą akurat 2 tygodnie jak poszedł do adopcji. Quote
Becia66 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Becia66']zadzwonię w poniedziałek, to będą akurat 2 tygodnie jak poszedł do adopcji.[/QUOTE] zgodnie z obietnicą zadzwonilam. Benio - całą gębą pan na włościach. Radosny i szczęsliwy, cały czas głaskany i przytulany. Najlepszy przyjaciel dzieci, odganiają ich od Benia bo chcą go zagłaskać na śmierć. Śpi w domu spokojnie i głośno chrapie, nieżywy po całym dniu biegania po ogrodzie. Ma swoje ulubione miejsca w których wypoczywa, a to trawka po drzewem, zadaszony taras bądź zimne plytki w domu. Państwo bardzo zadowoleni, o takim łagodnym miśku marzyli i mówią że sąsiedzi przychodzą oglądać to cudo, bo to najładniejszy pies w całym Górnie. :lol: Ufff, jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Zdjęcia będą niebawem. Quote
majuska Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='Becia66'] Śpi w domu spokojnie i głośno chrapie, nieżywy po całym dniu biegania po ogrodzie. [/QUOTE] :D :D :D...dobre wieści Quote
figa33 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 jakie cudne wieści :loveu: tyle rąk do przytulania i serc do kochania , będzie dobrze :lol: Quote
Becia66 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Beniutek pozdrawia wszystkie cioteczki :loveu: Quote
Recommended Posts