Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='majuska']
Upał dziś u nas straszny był....

I w ten upał Benio pojechał do nowego domku. Przyszło specjalnie kilka dziewczynek,, wyprowadzających'' pożegnać się z piesem bo taki to był kochany nasz Benio.

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozczulające są te buziaczki na pożegnanie z Beniem:lol:
kochany psiaczku , teraz będziesz mieć swoją rodzinkę , która cierpliwie na ciebie czekała
i to jest fajne ( że tak czekali :cool3::lol: )

Posted

barb napisał(a):
Trzeba jeszcze na głównym przytuliskowym wątku wstawić info o domku Benia i fotkę :lol:

A ja jestem przesądna i mówię nie wstawiać, bo jak tylko wstawimy to zaraz mamy nowego, wystarczy tutaj!!

Posted

U Benia wszystko dobrze tylko państwo się martwią bo sprawia wrażenie , że bardzo tęskni za tym co utracil, tzn. przytuliskiem. Że stanie tak sobie i sie głęboko zamyśli, a kiedy Pan wsiada do auta to pędzi jak szalony i mocno się cieszy myśląc że wróci z powrotem...
Poza tym śpi w domu bardzo grzecznie, do samego rana, nie łazi, nie niszczy nic i nie szczeka. Ma apetyt, chodzi na spacery, tylko ponoć ta tęsknota widoczna na jego pysiu...

Posted

Ależ to w takim razie super świadczy o naszym przytulisku, nieprawdaż :)
Benio się na pewno przyzwyczai do nowej sytuacji i zadomowi, jakieś 2-3 tygodnie myślę i będzie się czuł jak u siebie, a o przytulisku zapomni ;) dobrze, że nie łobuzuje :)

Posted

Wróciłam z wakacji i o Beniu czytam. Zdjęcia oglądam i łzy mi popłynęły same... To niesamowite szczęście dla niego. I pewno wielka tęsknota za Agula- on ją kochał ponad wszystko- i dziewczynkami. Psy rzekomo mają pamięć krótką- będzie dobrze. Przyzwyczaić się i radość odzyska!

Posted

[quote name='Becia66']zadzwonię w poniedziałek, to będą akurat 2 tygodnie jak poszedł do adopcji.[/QUOTE]

zgodnie z obietnicą zadzwonilam. Benio - całą gębą pan na włościach. Radosny i szczęsliwy, cały czas głaskany i przytulany. Najlepszy przyjaciel dzieci, odganiają ich od Benia bo chcą go zagłaskać na śmierć. Śpi w domu spokojnie i głośno chrapie, nieżywy po całym dniu biegania po ogrodzie. Ma swoje ulubione miejsca w których wypoczywa, a to trawka po drzewem, zadaszony taras bądź zimne plytki w domu. Państwo bardzo zadowoleni, o takim łagodnym miśku marzyli i mówią że sąsiedzi przychodzą oglądać to cudo, bo to najładniejszy pies w całym Górnie. :lol: Ufff, jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Zdjęcia będą niebawem.