Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):
Beciu, dzis zostal zalozony na dogo taki watek:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225532-Mazowieckie-Poszukiwany-duży-PIES-stróż-i-przyjaciel?
Poszukiwany duzy lagodny pies, ma mieszkać w domu ale jest to w województwie mazowieckim. Interesuje Was?

pewnie że interesuje, już z Warszawy czasem przyjeżdżali po psiaka, to może i tym razem...bo wiecie, grzecznościowo przy okazji wpychać do auta takiego Benia to trochę nie halo...:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

karolciasz28 napisał(a):
Co się stało z dogo?? Ostatnie posty są z pierwszego kwietnia...:shake:

A bazarek Szpilki nie zniknął ? Bo Sharki na Basta niestety wcięło.

Posted

wszystkie wpisy z ostatnich dni odnośnie Benia zniknęły, nie chcę myśleć co z innymi wątkami, szczególnie tymi, gdzie były wklejane zdjęcia na bieżąco...:shake:

Posted

:hand: halo wszystkim - tak jakoś łyso bez tej dogomanii mi było - na przerwach nie milam czego sprawdzać i na ploty musiałam chodzić .... dobrze, że wróciło :)

• 2 weeks later...
Posted

Beniu ma Figusię do towarzystwa wieczorami, ganiają dookoła bud, ścigają się, ale i tak smutno stoi i patrzy jak się odchodzi, ech mój biedaku, nie masz szczęścia, ale albo domek będzie super, kochający, ciebie wielbiący,albo nigdzie cie nie oddam i już!! :mad:

Posted

No i jest filmik.
Myślę, że warto wklić link do niego w tekście ogłoszenia ;)

[video=youtube;l5lIcTXlm58]http://www.youtube.com/watch?v=l5lIcTXlm58&feature=youtu.be[/video]

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Strasznie słodki przylepek, nie pojmuję, czemu jeszcze nikt nie oszalał na jego punkcie...

Oj - Dzika Figo - nie pojmujesz czemu bo tego nie widziałaś :):) jego Agula zaczarowała - on jak ją widzi to się maślany robi, oczy szklić zaczynają, od razu na grzbiet kołami wywala do góry i z pozycji "uwielbiam Cię Agulo ma:)" w nia się wgapia :):) toż to przypadek klinicznego uwielbienia :) . Ktoś tu już miał pomysła, by może jakiś lepszy kontenerek mieszkalny załatwić i tych co bardziej zakochanych w naszym przytulisku zostawiać pod czujnym okiem mieszkającej w nim Aguli :) może by ją tak z wszystkich stron próbować do tego nakłonić??

Posted

A tak wczoraj i dzisiaj chłodził się Beniu w naszej rzeczce :)

Dodam że dzisiaj inne psiaki też skorzystały z rzecznej kąpieli, czyli Kaja, Terri, Dinguś, Figa :)

Posted

Benio strumyki lubi - ja z nim właziłam też - kładzie się i podwozie chłodzi sobie. Agula - szykuj kostium kąpielowy, bo sobie nie wyobrażam, żeby Twój ulubieniec samotnie po okolicznych rzeczkach pluskał :loveu::evil_lol:

• 2 weeks later...