Becia66 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Agula99']U Beci też widzę optymizm na całego...[/QUOTE] bo same nieszczęścia na około i z czego tu się cieszyć. Adopcje stoją, myślałam że chociaż Labka poprawi lutową statystykę, a tu kicha. I ta Kama dzisiaj jeszcze mnie dobiła. Quote
Agula99 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Becia66']bo same nieszczęścia na około i z czego tu się cieszyć. Adopcje stoją, myślałam że chociaż Labka poprawi lutową statystykę, a tu kicha. I ta Kama dzisiaj jeszcze mnie dobiła.[/QUOTE] No i jak tu się nie dobić???? no jaaaaaaaaaaaak???? Quote
figa33 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 no nie ma siły , trzeba wierzyć , bo inaczej się załamiemy .... ale fakt trzeba posprawdzać ogłoszenia czy nie za daleko są tylko gumtree i tablica to mnie na pewno odstrzelą Quote
Agula99 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 benio to taki cudaczek, takie duże dziecko, tylko kładzie się na podłogę, brzuchol nadstawia, spacery kocha, drze niemiłosiernie, ale co tam!! Przecież żeby taki pies się nie spodobał, to ja już nie wiem :( Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jak na razie to Beniem jest największe zainteresowanie, tylko głównie kończy się na takiej wymianie: dzień dobry czy pies nadal szuka domu, ja odpiszę, a potem ciszaaa. Ale dostałam kolejnego maila może tym razem będzie inaczej:razz:. Quote
Agula99 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 karolciasz28 napisał(a):Jak na razie to Beniem jest największe zainteresowanie, tylko głównie kończy się na takiej wymianie: dzień dobry czy pies nadal szuka domu, ja odpiszę, a potem ciszaaa. Ale dostałam kolejnego maila może tym razem będzie inaczej:razz:. Karolcia i Ty dopiero teraz o tym nam mówisz??? Quote
karolciasz28 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Agula99 napisał(a):Karolcia i Ty dopiero teraz o tym nam mówisz??? Dopiero, bo wiesz ludzie napiszą jednego maila ( nie zawsze mądrego) i cisza. Ale zainteresowanie Beniem jest. :) Teraz też napisała jakaś p. Kasia czy Benio nadal szuka domu. Ludzie najpierw piszą, robiąc nadzieję nam, a potem milkną. Quote
Agula99 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 No to masz rację, nie pisz i nie rób nadziei, a jak coś sensownego będzie na horyzoncie, to wtedy daj znać :) Quote
Agula99 Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Ja też tak myślałam, on jest taki słodki, że ja to bym go chciała wziąc do domku, to takie ogromne dziecko, straszny słodziak!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Słuchajcie skoncentrujmy się tym, żeby ktoremuś z dużych psiakow znaleźć dom bo ani jednej wielkiej budy w przytulisku już nie ma. Może zacznijmy od Benia, bomba ogłoszeń, gdzie się da, na Kraków i na Warszawę, Tarnowiak, Krośniak itp. Po prostu full wypas, kto pomoże ? Jedno wielkie uderzenie !!! I wcale bym sie nie upierala że on musi mieszkac w domu bo znamy warunki w jakich mieszkał wcześniej. Ogród, ciepła buda i fajni ludzie mu wystarczą. Quote
karolciasz28 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ja się na to piszę, robię na Warszawę i nasze regionalne, ok? Quote
Agula99 Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ja się na to piszę, robię na Warszawę i nasze regionalne, ok? Super Karolcia, działaj, bo Beniu to tak tęskni za człowiekiem, normalnie duże dziecko, ale chyba był bity, czasami tak się dziwnie zachowuje, a przecież nie krzyczę na niego, ani nic mu złego nie robię, a on się normalnie czołga, taki wystraszony, on musi mieć suuper domek, bo to mój misiaczek!!!! Musiał już swoje przejśc bidulek :( Quote
Becia66 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ja się na to piszę, robię na Warszawę i nasze regionalne, ok? super Karolciu, to działaj. Quote
figa33 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 ojej , jak to , Benio się czołga , mamo... to faktycznie pewnie niejednego kopa zaliczył , kurcze taki kochany misio... Quote
Agula99 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Marzy mi się taki superowy dom dla Beniutka, żeby go ktoś głaskał, przytulał, on strasznie tego potrzebuje, taki cudny pies, może być ozdobą nie jednego domostwa :) Quote
Becia66 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Agula99 napisał(a):Marzy mi się taki superowy dom dla Beniutka, żeby go ktoś głaskał, przytulał, on strasznie tego potrzebuje, taki cudny pies, może być ozdobą nie jednego domostwa :) i może spać na kanapie :diabloti:. Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Becia66 napisał(a):i może spać na kanapie :diabloti:. Jak każdy porządny pies ;) Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Marsz do domu! przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, olx, ojej, morusek, do adopcji, gumtree, tablica, e-zwierzak, cafeanimal, animalia, petsy, pet world, pineska, owi, neeon, sellit, cwirek, krakusik, rzeszowiak, brzozowiak, tarnowiak, przemyślak, krosniak, rzeszów24, krosno24, podkarpacie24, Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 karolciasz28 napisał(a):Marsz do domu! Beniu, słuchaj Karolci! Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 A i ogłoszenia Benia są zrobione trochę na Warszawę i Kraków, trochę na Rzeszów, także takie 3w1;). Quote
Recommended Posts