Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']U Beci też widzę optymizm na całego...[/QUOTE]

bo same nieszczęścia na około i z czego tu się cieszyć. Adopcje stoją, myślałam że chociaż Labka poprawi lutową statystykę, a tu kicha. I ta Kama dzisiaj jeszcze mnie dobiła.

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']bo same nieszczęścia na około i z czego tu się cieszyć. Adopcje stoją, myślałam że chociaż Labka poprawi lutową statystykę, a tu kicha. I ta Kama dzisiaj jeszcze mnie dobiła.[/QUOTE]
No i jak tu się nie dobić???? no jaaaaaaaaaaaak????

Posted

no nie ma siły , trzeba wierzyć , bo inaczej się załamiemy ....
ale fakt trzeba posprawdzać ogłoszenia czy nie za daleko są
tylko gumtree i tablica to mnie na pewno odstrzelą

Posted

benio to taki cudaczek, takie duże dziecko, tylko kładzie się na podłogę, brzuchol nadstawia, spacery kocha, drze niemiłosiernie, ale co tam!! Przecież żeby taki pies się nie spodobał, to ja już nie wiem :(

Posted

Jak na razie to Beniem jest największe zainteresowanie, tylko głównie kończy się na takiej wymianie: dzień dobry czy pies nadal szuka domu, ja odpiszę, a potem ciszaaa.
Ale dostałam kolejnego maila może tym razem będzie inaczej:razz:.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Jak na razie to Beniem jest największe zainteresowanie, tylko głównie kończy się na takiej wymianie: dzień dobry czy pies nadal szuka domu, ja odpiszę, a potem ciszaaa.
Ale dostałam kolejnego maila może tym razem będzie inaczej:razz:.

Karolcia i Ty dopiero teraz o tym nam mówisz???

Posted

Agula99 napisał(a):
Karolcia i Ty dopiero teraz o tym nam mówisz???

Dopiero, bo wiesz ludzie napiszą jednego maila ( nie zawsze mądrego) i cisza. Ale zainteresowanie Beniem jest. :) Teraz też napisała jakaś p. Kasia czy Benio nadal szuka domu. Ludzie najpierw piszą, robiąc nadzieję nam, a potem milkną.

Posted

Ja też tak myślałam, on jest taki słodki, że ja to bym go chciała wziąc do domku, to takie ogromne dziecko, straszny słodziak!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Słuchajcie skoncentrujmy się tym, żeby ktoremuś z dużych psiakow znaleźć dom bo ani jednej wielkiej budy w przytulisku już nie ma. Może zacznijmy od Benia, bomba ogłoszeń, gdzie się da, na Kraków i na Warszawę, Tarnowiak, Krośniak itp. Po prostu full wypas, kto pomoże ? Jedno wielkie uderzenie !!! I wcale bym sie nie upierala że on musi mieszkac w domu bo znamy warunki w jakich mieszkał wcześniej. Ogród, ciepła buda i fajni ludzie mu wystarczą.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ja się na to piszę, robię na Warszawę i nasze regionalne, ok?

Super Karolcia, działaj, bo Beniu to tak tęskni za człowiekiem, normalnie duże dziecko, ale chyba był bity, czasami tak się dziwnie zachowuje, a przecież nie krzyczę na niego, ani nic mu złego nie robię, a on się normalnie czołga, taki wystraszony, on musi mieć suuper domek, bo to mój misiaczek!!!! Musiał już swoje przejśc bidulek :(

Posted

Marzy mi się taki superowy dom dla Beniutka, żeby go ktoś głaskał, przytulał, on strasznie tego potrzebuje, taki cudny pies, może być ozdobą nie jednego domostwa :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Marzy mi się taki superowy dom dla Beniutka, żeby go ktoś głaskał, przytulał, on strasznie tego potrzebuje, taki cudny pies, może być ozdobą nie jednego domostwa :)

i może spać na kanapie :diabloti:.

Posted

Marsz do domu!

przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
olx,
ojej,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
tablica,