Irka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 No już wiem, że Benio nie od tego gościa co myślałyśmy - choć tam u niego tajemniczo pusta buda i jedzenie psie przed nią pustą stało ... - ale nic na siłę ... Jestem pod wrażeniem tych zdjęć - ostatnio jak go widziałam to był przestraszono-wyjec a tu takie postępy !!!! Absolutny szacun dla Was wszystkich - może tym naszym psom tak z Wami dobrze - z tym głaskaniem, miłością wszechobecną i telepatycznym wsparciem z całego świata - że mają jakiś przeciwny rytuał voodoo, żeby w GOKOM jak najdłużej zostać .. Ja już nie wiem o co może chodzić - takie śliczoty do wyboru do koloru i nic ... Quote
Agula99 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Ja też nie wiem o co chodzi, ale Benio jeszcze nie ogłaszany, więc może on przerwie tę passe i ruszy wszystko z kopyta :) Quote
majuska Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Jak będzie jakiś tekst to ja porobię ogłoszonka również ;) Quote
Agula99 Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='majuska']Jak będzie jakiś tekst to ja porobię ogłoszonka również ;)[/QUOTE] Choroba z tymi tekstami ;) bo ciężko coś powiedzieć, jak z innymi psami?? a jak jeszcze ktoś zapyta, a z kotami??? no i ... Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Bardzo, ale to bardzo prosimy o tekst, najlepiej to taki: krótko, zwięźle i na temat;). Trzeba mu zrobić ogłoszenia, nie ma na co czekać! Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']Bardzo, ale to bardzo prosimy o tekst, najlepiej to taki: krótko, zwięźle i na temat;). Trzeba mu zrobić ogłoszenia, nie ma na co czekać![/QUOTE] Karolcia, zaraz powiedzą, to niech Agula coś skrobnie, bo ona go zna, ale ja już więcej na jego temat nic nie wiem. Duży, kochany olbrzym, trochę nieufny, ale już idzie mu z tym lepiej. Lubi spacerki, no i każdy widzi że musi mieć ogród bo do bloku to chyba się nie nadaje, coo??? ;) Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Nie no, mają napisać i koniec! Nie wywiniecie się ;) Quote
figa33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jejciu Beniu , ja jeszcze u ciebie nie byłam...:oops: Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='figa33']jejciu Beniu , ja jeszcze u ciebie nie byłam...:oops:[/QUOTE] No właśnie Figo!! Dla tego za karę masz napisać chwytający za serce tekścik ;) Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Agula99']No właśnie Figo!! Dla tego za karę masz napisać chwytający za serce tekścik ;)[/QUOTE] Agula dobrze gada:cool3:;) Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']Agula dobrze gada:cool3:;)[/QUOTE] Haa dobrze że się Karolcia zgadasz :) musi być jakaś kara dla Figulca ;) Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']Nie ma zmiłuj:razz:;)[/QUOTE] Figa słyszysz???? Nie ma zmiłuj!! Młodzieży mówi, trza słuchać !!!! ;) :) Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Agula99']Figa słyszysz???? Nie ma zmiłuj!! Młodzieży mówi, trza słuchać !!!! ;) :)[/QUOTE] Czemu u mnie w domu się nie słucha młodzieży?:evil_lol::razz: Quote
Becia66 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Fajnie jak w tekście napisane jak trafił do przytuliska. Zresztą ludzie sami o to często pytają. I wiek bo od tego zazwyczaj rozmowa się zaczyna. Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='karolciasz28']Czemu u mnie w domu się nie słucha młodzieży?:evil_lol::razz:[/QUOTE] No ale Figa też głucha na nasze wołanie!!! Figaaa, Fiiigaaaa!!! :) Quote
karolciasz28 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Tak wiek to zazwyczaj pierwsze pytanie, jeśli nie jest podany. Agula może ją wystraszyłyśmy?:cool3: Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Figę wystraszyć?? Gdzie tam, ona niczego się nie boi!! Pewnie już myśli nad tym tekścikiem!! :) A on młody, tak z dwa lata chyba ma, czasem z tymi latami to ciężko, a skąd się wziął, no biegał po sąsiedniej miejscowości, jak większość tych co ostatnio do nas trafiły :) Quote
figa33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 no fajnie , śmiejcie się ze mnie , czemu nie:cool3::mad::evil_lol: pewnie ,ze myślę jak tu Benia zareklamować Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='figa33']no fajnie , śmiejcie się ze mnie , czemu nie:cool3::mad::evil_lol: pewnie ,ze myślę jak tu Benia zareklamować[/QUOTE] Figuniu, gdzie byśmy śmiały śmiać się z Ciebie, ale wiadomo, że jak się uprzesz, zaprzesz to i coś wyprzesz i wytworzysz!! W Tobie nadzieja!!! :) Quote
figa33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Agula , to mi się kojarzy z czymś z goła innym "zaprzesz to i coś wyprzesz i wytworzysz!" :evil_lol: Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='figa33']Agula , to mi się kojarzy z czymś z goła innym "zaprzesz to i coś wyprzesz i wytworzysz!" :evil_lol: He he he a z czym CI się kojarzy??? ;) Quote
figa33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Agula99']He he he a z czym CI się kojarzy??? ;)[/QUOTE] eee , ten tego :diabloti: Quote
Agula99 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='figa33']eee , ten tego :diabloti:[/QUOTE] ;) oki oki już się lepiej nie zakręcaj w te zeznania ;) twórz, twórz :) Quote
figa33 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 OTO BENIO - PIES , KTÓRY MARZY O SWOIM DOMU Mieć ukochanego Pana tylko dla siebie , kochać go bez granic i na zawsze . Oooo , bo Benio umie kochać człowieka jak nikt inny . Słodki jak cukiereczek , bardzo lubi się przytulać . To jeszcze takie duże dziecko , skłonne do zabaw i pieszczot. Benio błąkał się po okolicznych miejscowościach , miał na szyi kawałek paska, do którego było przyczepione ogromne kółko od łańcucha... Jego całe życie to był łańcuch , za krótki , za ciężki , okrutny. Benio jest niezwykle posłuszny i piekielnie inteligentny . Potrzebuje dużo ruchu , dlatego szukamy mu domu najlepiej z ogrodem i właścicieli , którzy lubią ruch i aktywny tryb życia .Bo Benio uwielbia spacery . Przyjazny w stosunku do innych psów ,ludzi wprost uwielbia . Ma ok. 2 lat .Jest zaszczepiony i odrobaczony . Taki duży , kochany olbrzym , śliczny miś , który szuka swojego domu , lepszego jutra . Już na zawsze. Quote
Recommended Posts