Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No już wiem, że Benio nie od tego gościa co myślałyśmy - choć tam u niego tajemniczo pusta buda i jedzenie psie przed nią pustą stało ... - ale nic na siłę ... Jestem pod wrażeniem tych zdjęć - ostatnio jak go widziałam to był przestraszono-wyjec a tu takie postępy !!!! Absolutny szacun dla Was wszystkich - może tym naszym psom tak z Wami dobrze - z tym głaskaniem, miłością wszechobecną i telepatycznym wsparciem z całego świata - że mają jakiś przeciwny rytuał voodoo, żeby w GOKOM jak najdłużej zostać .. Ja już nie wiem o co może chodzić - takie śliczoty do wyboru do koloru i nic ...

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Jak będzie jakiś tekst to ja porobię ogłoszonka również ;)[/QUOTE]
Choroba z tymi tekstami ;) bo ciężko coś powiedzieć, jak z innymi psami?? a jak jeszcze ktoś zapyta, a z kotami??? no i ...

Posted

[quote name='karolciasz28']Bardzo, ale to bardzo prosimy o tekst, najlepiej to taki: krótko, zwięźle i na temat;).
Trzeba mu zrobić ogłoszenia, nie ma na co czekać![/QUOTE]
Karolcia, zaraz powiedzą, to niech Agula coś skrobnie, bo ona go zna, ale ja już więcej na jego temat nic nie wiem. Duży, kochany olbrzym, trochę nieufny, ale już idzie mu z tym lepiej. Lubi spacerki, no i każdy widzi że musi mieć ogród bo do bloku to chyba się nie nadaje, coo??? ;)

Posted

[quote name='figa33']jejciu Beniu , ja jeszcze u ciebie nie byłam...:oops:[/QUOTE]
No właśnie Figo!! Dla tego za karę masz napisać chwytający za serce tekścik ;)

Posted

[quote name='karolciasz28']Czemu u mnie w domu się nie słucha młodzieży?:evil_lol::razz:[/QUOTE]
No ale Figa też głucha na nasze wołanie!!! Figaaa, Fiiigaaaa!!! :)

Posted

Figę wystraszyć?? Gdzie tam, ona niczego się nie boi!! Pewnie już myśli nad tym tekścikiem!! :)
A on młody, tak z dwa lata chyba ma, czasem z tymi latami to ciężko, a skąd się wziął, no biegał po sąsiedniej miejscowości, jak większość tych co ostatnio do nas trafiły :)

Posted

[quote name='figa33']no fajnie , śmiejcie się ze mnie , czemu nie:cool3::mad::evil_lol:
pewnie ,ze myślę jak tu Benia zareklamować[/QUOTE]
Figuniu, gdzie byśmy śmiały śmiać się z Ciebie, ale wiadomo, że jak się uprzesz, zaprzesz to i coś wyprzesz i wytworzysz!! W Tobie nadzieja!!! :)

Posted

OTO BENIO - PIES , KTÓRY MARZY O SWOIM DOMU

Mieć ukochanego Pana tylko dla siebie , kochać go bez granic i na zawsze .

Oooo , bo Benio umie kochać człowieka jak nikt inny . Słodki jak cukiereczek , bardzo lubi się przytulać .
To jeszcze takie duże dziecko , skłonne do zabaw i pieszczot.

Benio błąkał się po okolicznych miejscowościach , miał na szyi kawałek paska, do którego było przyczepione ogromne kółko od łańcucha...
Jego całe życie to był łańcuch , za krótki , za ciężki , okrutny.

Benio jest niezwykle posłuszny i piekielnie inteligentny . Potrzebuje dużo ruchu , dlatego szukamy mu domu najlepiej z ogrodem i właścicieli , którzy lubią ruch i aktywny tryb życia .Bo Benio uwielbia spacery .
Przyjazny w stosunku do innych psów ,ludzi wprost uwielbia . Ma ok. 2 lat .Jest zaszczepiony i odrobaczony .
Taki duży , kochany olbrzym , śliczny miś , który szuka swojego domu , lepszego jutra . Już na zawsze.