neverend Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No Ciotka, uznajemy,że Mateusz obronił swoją płeć???:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 neverend napisał(a):No Ciotka, uznajemy,że Mateusz obronił swoją płeć???:cool3::cool3::cool3::evil_lol: hehee... nie bać się, ja jestem zawsze słowny, no prawie zawsze :evil_lol: Quote
AniaB Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 no cóż - uznajemy, uznajemy:lol: przeciez w koncu i tak zawsze wybaczamy, uznajemy, rozumiemy i zapominamy...:diabloti: Quote
patch75 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a dla tych, co pytali czy pekam w zwiazku z zapaszkiem Polci-informuje, ze nabylam dzis Air Wick'a o zapachu cytrusow, ktory wyprobowalam na swoich kursantach :evil_lol: blagali mnie abym schowala, bo Domestosem jedzie:evil_lol: wiec bede pryskac w przedziale-mam nadzieje, ze Przemek i piesy sie nie obraza:evil_lol: bo tak mnei nastraszyliscie z tym zapachem,ze sie zabezpieczylam:evil_lol: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 zostało niecałe 10 godzin [SIZE=3]proszę za mnie odliczać :D jesli ktoś dotrwa do rana, ja juz teraz spadam spać, jutro rano trzeba wcześnie wstać, do schroniska przygotować Polcie i Tearsa do podróży :) Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Sahara bedzie Ci policzone to odliczanie:loveu: No to już dzisiaj ten wielki dzień. Zaraz pognębie Patch czy Pola dotarła wypachniona i z nową ładną fryzurką. A ja odliczam teraz własne godziny. Jeszcze 20 godzin:lol: Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Patch zmolestowana telefonicznie:evil_lol: Pola jest super:loveu: Skacze po całym przedziale, chce sie bawic, jest ufna, zaczepia człowieka do zabawy ( Tarsa zreszta tez molestuje :mad: ), przytula się liże i wogóle super dziewczynka bezstresowa i z temperamentem i wogóle jest taka: :Dog_run: :happy1: Quote
Aga_Mazury Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 oj taaak...Pola jest niesamowita.... czy Wy wiecie, że ona w biurze chciała wskakiwać na meble (co na niższe pólki robiła ;)) skoczna jest...i świruska z niej niesamowita....piękna i w ogóle....cudowna ...Pola...radosna i chętna do zabawy i miziania :) już sa w Warszawie :) pewnie wycałowałam ją...na szczęście i przykazałam same medale zdobywać ;) Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pola już przekazana Morisowej, bedzie miała jeszcze towarzystwo Rudzika :evil_lol: No to zostało jeszcze jakieś 6 godzin A moze ją nie oddam Panu Maćkowi, chyba mi serducho skradła ta mała :diabloti: wycałowałam ją...na szczęście i przykazałam same medale zdobywać ;-) Chyba nie tylko ;) , bo Pola nie miała ani jednego kołtunika i taka jakaś czysciutka była :lol: . Napewno będą medale. A pierwszy zadedykujemy wszystkim Cioteczkom i Wujkom co się przyczynili że Polcia dotrze szczęśliwie do Wrocławia:loveu: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 nom skoczna ta nasza Polcia jest :-) i taka kochana !! :):loveu::loveu: potem wstawie zdjęcia i filmik jak wskakuje na półkę:D hehe:evil_lol::evil_lol: Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 matusz5 napisał(a):nom skoczna ta nasza Polcia jest :-) i taka kochana !! :):loveu::loveu: potem wstawie zdjęcia i filmik jak wskakuje na półkę:D hehe:evil_lol::evil_lol: Wstawiaj wstawiaj pewnie zobaczę to w poniedzialek, bo o 15 znikam z dogo. Ale dam sms do Agi jak odbiorę Polcie we Wrocławiu Quote
neverend Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 To ja wstawię filmik i zdjęcie....:loveu::loveu: Pola jest bardzo grzeczna (mimo kupki i siusiu w samochodzie Pani Kierowniczki)... :eviltong::eviltong: a tu filmik: http://www.zippyvideos.com/2981799126723486/imgp0118 Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pola jest bardzo grzeczna (mimo kupki i siusiu w samochodzie Pani Kierowniczki)... Oj się przyda klateczka na początek, przyda coby nauczyć porządku:mad: A zielonych oczu to nie było w umowie :diabloti: :eviltong: a tu filmik:http://www.zippyvideos.com/2981799126723486/imgp0118 :loveu: Urocza i ten ogonek ale jej ciągle chodzi :lol: Az dziwne że jej nikt nie wypatrzył. Chyba wiedziała że ma sie chować i poczekac na ten daleki Wrocław ;) Quote
Devis&Marta Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 dobrze,ze Pola nie bedzie strartowac w mojej klasie :evil_lol: Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A kiedy jej prześlecie te półeczkę do Wrocławia bo jak będę ja uczyć skakac bez półeczki? :evil_lol: Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Devis&Marta napisał(a):dobrze,ze Pola nie bedzie strartowac w mojej klasie :evil_lol: Nigdy nic nie wiadomo, bo jak ja Matusz źle zmierzył:hmmmm: :evil_lol: Wracaj wracaj Marcicho, widzisz ze trenowac nam trzeba bo nam tu taka zdolna gwiazdeczka sie trafiła. Ja to muszę sobie w umowie z Panem Maćkiem zaklepać, ze ją sobie będe wypozyczać na jakieś starty. No chyba że mu Polcię nie oddam. Pan Maciek ma odwiezć Rudzika z Morisowa do nowego domku we Wroclawiu, a ja będę mieć Polcię wtedy tylko dla siebie i zawsze mogę czmychnąć:diabloti: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Tutaj zdjęcia naszej Polci :loveu::loveu::loveu: a I filmik jak pięknie skacze na półeczkę :D bardzo posłuszna :D :):) ale to potem wstawie, bo na razie mi sie ładuje na you tube :D Arnold Szwarceneger :evil_lol::evil_lol::eviltong: Tutaj wypatruje zza okna samochodu :D w drodze na dworzec :) A tutaj zdążyłem tylko jedne i tylko takie, bardzo szybko odbyło się przekazanie Poli dla Patch75 :) i zdążyłem tylko taką fotę cyknąć, bo konduktor już gwizdał i drzwi zamykać :evil_lol::evil_lol: Quote
Devis&Marta Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 plan jest niezly:diabloti: no mi jeszcze zostalo 29tygodni:p a czas leci!!!!!:multi: zawody na wroclawskiej wystawie sie szykuja? wtedy tez sa mistrzostwa frisbbe..... a kiedy Pola bedzie mogla startowac, w jakim ona wieku? Quote
LALUNA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Śliczna Polcia Ale z Arnoldem to przesadziłeś:razz: Widzę ze Polcia sie berlingo przejechała, tez mi sie marzy taki samochodzik:evil_lol: A Polcia z Rudzikiem i Morisową ma cały przedział bagażowy dla siebie, dzieki życzliwosci Panom konduktorom:evil_lol: I teraz sobie słodko śpi. PAtch ja nieźle wymęczyła.:lol: Do których poleciał na skargę :angryy: :mad: taki cóś, jak Morisowa grzecznie się spytała czy mogłaby wejsc do przedziału z dwoma psami. To jej taki cham powiedział że takie cóś to w klatce powinno jechać i pognał na skargę.:evil: Wobec czego ogłaszam wszem i wobec że rogi i skrzydła przyznane na 2007 rok i się proszę nie ustawiać w kolejce. Dla Pana pasażera pociągu pospiesznego Warszawa - Poznań- Wrocław :flop: :baddevil: Dla panów konduktorów pospieszny Warszawa - Poznań :cool2: :lilangel: I jeszcze maleńki bonusik dla pana pasazera który czeka we Wrocławiu :lmaa: Quote
Matusz Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Polcia skoczek :D :loveu::loveu: http://www.youtube.com/watch?v=kRJPc8BixO8 Quote
AniaB Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='matusz5'] moje slicznosci:loveu: :loveu: nie widziałam jej na żywo, ale jakoś mi tak smutno, ze ona nie do krakowa jedzie ..i nie do mnie.. laluno, pan maciek to chyba nawet nie wie, ze od teraz to uz MUsi, po prostu musi nam opowiadac i pisać o polci.. chociaz dla mnie.. Quote
gamoń Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czekamy na pociag .Jedziemy z ciocia Madzią do domciu:lol: Quote
AniaB Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 czy dobrze widze - czy to futerko takie mieciutkie po kapieli sie zrobiło??? Quote
Recommended Posts