LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Laluna ta dziewczynka o której pisałam wcześniej....jest już do adopcji więc gdyby ktoś chciał psa bardzo ruchliwego, lubiącego piłeczkę i do tego ślicznego to Ostróda służy ;-) To ja proszę ładne zdjęcia, wiek suni i kilka słów o niej, dlaczego oddana i coś o niej samej. także wraz z Polą pojedzie koperta z podpisaną umową przez AFN :smile: znaczy już legalnie dziewczynka jedzie:smile: Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 POla jeśli da radę będzie jednak w piątek wykąpana i zostanie na nic w budynku,,,ponieważ zmród smrodem ale ona jest w błocie....na jej boksie jest błoto... Tears nie będzie kąpany bo ich wybieg jest suchy....więc trzeba będzie go wykąpać w domu dopiero....chociaz Polę pewnie też... laluna ja już wklejam tej panny tu zdjęcia...ale mnie przegoniono (AniaB:eviltong: ) kagańce, smyczy i obroże będą pożyczone ze schroniska więc będziemy prosili o jak najszybszy zwrot ;) Quote
AniaB Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a): laluna ja już wklejam tej panny tu zdjęcia...ale mnie przegoniono (AniaB:eviltong: ) aga - kochana - teraz juz mozesz:lol: teraz to juz mozesz wklejać zdjęcia wszystkiego co chcesz:evil_lol: skoro umowa adopcyjna polki idzie pocztą, skoro wszystko dograne i suśka w sobote wyrusza w wielką podróz do nowego domu to zadne tam kokietki z piłeczkami juz nas w oczy nie kola wklejaj, aga, wklejaj:loveu: Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :evil_lol: POla jeśli da radę będzie jednak w piątek wykąpana i zostanie na nic w budynku,,,ponieważ zmród smrodem ale ona jest w błocie....na jej boksie jest błoto... Mazury się przestraszyły że Wrocław rozpowie ze tam same brudaski:evil_lol: Ale my nie tacy. Z treningu to też często ciuchy do prania, a z treningu zaganiania owieczek nie chcielibyscie moich ciuchów wąchać:diabloti: No ale jak Cioteczka Aga chce sie naszą Polą zająć osobiscie to nie będziemy sie sprzeciwiac. W końcu rozumiemy że jej się trudno z pięknisia rozstać. To tnij ciotka tnij, łatwiej będzie Ci kąpać:eviltong: Tylko jak mi podmienisz Polcię to się policzymy :mad: laluna ja już wklejam tej panny tu zdjęcia...ale mnie przegoniono (AniaB:eviltong: ) No tak, ale to bylo w dobrej wierze :eviltong: A Pannie może zrobimy nowy wątek, co Ty na to? Już się biorę. kagańce, smyczy i obroże będą pożyczone ze schroniska więc będziemy prosili o jak najszybszy zwrot ;-) To juz Patch ścigać. Za dwa tygodnie o 9 na peronie :diabloti: Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3719606#post3719606 ;) Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No POLA jeszcze tylko 3 dni i jedziesz w świat :):):multi: Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 po co dublować watki ??? :cool3::cool3::cool3: :mad::mad::mad: Ona ma juz wątek założony przeze mnie !! tutaj link! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3685192#post3685192 Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A bo Mazury w tajemicy założyli i się nie chwalili. To trzeba wykasować, ale to Mod moze zrobić :evil_lol: Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 LALUNA napisał(a):A bo Mazury w tajemicy założyli i się nie chwalili. To trzeba wykasować, ale to Mod moze zrobić :evil_lol: nie chwla sie Mazury bo wszystkie nasze dogo sa na pierwszej stronie ogolnego watku ostródzkiego !! To napisz do moda, niech wykasuje twoj watek:evil_lol::evil_lol: hehe :) Quote
LALUNA Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A kto jest tu Moder.? Bo Administrator nie przyjmuje poczty, chyba ze to tylko dzisiaj te dogo tak ma:diabloti: Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 LALUNA napisał(a):A kto jest tu Moder.? Bo Administrator nie przyjmuje poczty, chyba ze to tylko dzisiaj te dogo tak ma:diabloti: ja nie znam zadnych modów :D kto szuka ten znajdzie :D :eviltong: Quote
AniaB Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 nie żebym tendencyjna była, ale moja pola ładniejsza od pipi:eviltong: :diabloti: Quote
Aga_Mazury Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 laluna napisz w tytule wątku, że do zamknięcia i już :) mod sam znajdzie :) AniaB polemizowałabym co do urody Poli i Pipi.....:eviltong: obie są przepiękne.....naprawdę.... Quote
Matusz Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Aga_Mazury napisał(a):laluna napisz w tytule wątku, że do zamknięcia i już :) mod sam znajdzie :) AniaB polemizowałabym co do urody Poli i Pipi.....:eviltong: obie są przepiękne.....naprawdę.... ja również, obie są piękne :) :D Quote
patch75 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 szanowna delegacjo !-bardzo prosze na centralnym przypomniec mi o smyczach i obrozach, bo ja sklerotyczka:razz: Quote
LALUNA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 AniaB napisał(a):nie żebym tendencyjna była, ale moja pola ładniejsza od pipi:eviltong: :diabloti: Ja też tendencyjna nie ejstem ale z Anią sie zgadzam :p Odliczamy 3 Narazie spadam, rozumiecie ostatni dzień miesiąca - wydruki :angryy: Potem zmienie tytuł Quote
LALUNA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Już tylko 2 :eviltong: :lol: :lol: :lol: udało sie zaliczyc dwa dni na poczet jednego i Pola będzie u nas w sobotę o 20 :loveu: Wobec czego mała zmiana planu. Patch ( dzwoniłam do Ciebie, się telefonu nie odbiera :mad: ) masz wiadomosć na priv i przygotuj się bo będe dzwonić w sobotę, Cię nekac czy jedziesz i jak się opiekujsze Polą.:evil_lol: No wiec po naradach z Morisowa która też szukała transportu, zmolestowałam ją aby przyspieszyła swój przejazd Warszawa- Wrocław- Warszawa i uległa moim argumentom, nie ma to jak siła persfazji :lmaa: :lol: I Morisowa zabierze Polcię o Patch a potem od razu do Wrocławia. Smyczkę i resztę ekwipunku bedzie miała wiec oddajemy Patch ten pożyczony ze schronu. Jutro mnie nie bedzie pod kompem. zainteresowani maja moj telefon, zresztą ja ich też :diabloti: Ale za to w sobotę macie juz pierwszą relację. Kolejna w poniedziałek bo mój domowy komp walczy:evil_lol: Wiec jak macie jakie pytania to tylko do 18 Quote
LALUNA Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Matusz jutro prosze za mnie odliczyć start Poli. Aga przyjemnej kąpieli :evil_lol: Patch telefonu dalej się nie podnosi?:cool3: Quote
Matusz Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 LALUNA napisał(a):Matusz jutro prosze za mnie odliczyć start Poli. Aga przyjemnej kąpieli :evil_lol: Patch telefonu dalej się nie podnosi?:cool3: , ok,ok bede odliczał :D:D Quote
patch75 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 laluna-kobietko-ja w pracy bylam na goscinnych wystepach i grupa testy pisala kiedy spieszylas z ta cudowna wiadomosica:loveu: jak do Ciebie oddzwanialam i Ty z kolei nie odbeiralas(:mad::lol:), to wlaczyl mi sie film, ze to ktos w sprawie babci Owieczki pewnie dzwoni, ktora miala byc oglaszana we Wrocku,(taka mialam nadzieje) a tu nie-ale tez sie ciesze-Polcia predzej do domu dotrze!:loveu: super!:loveu: Morisowa, ja bede z Przemkiem -on jest wysoki, wiec go wypatrzysz, bo ja kurdupel:evil_lol: na centralnym na peronie o 12.40:multi: Quote
sahara Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 I co nikt dzisiaj nie odlicza? :mad: Tylko Laluny zabrakło a Wy co? :mad: Laluna, pamiętaj mi tę zasługę :eviltong: [SIZE="7"][SIZE="7"]1 Pola, do domu! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AniaB Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 matusz5 napisał(a):, ok,ok bede odliczał :D:D no cóż - po raz kolejny sie sprawdziło chłopom nie ma co ufać gdyby nie kobity, to odliczanie poszłoby sie paść na łąke a zapewnień, a obietnic.. hmmm i jeszcze sie pewnie obrazi na koniec..;) Quote
neverend Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 To ja Mateuszowi jutro odliczę do 5... jak nie zwieje, to....:cool3::cool3::mad: Przypomnę mu...:loveu::loveu: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='AniaB']no cóż - po raz kolejny sie sprawdziło chłopom nie ma co ufać gdyby nie kobity, to odliczanie poszłoby sie paść na łąke a zapewnień, a obietnic.. hmmm i jeszcze sie pewnie obrazi na koniec..;) odliczam, odliczam !!! :) tylko trzeba pamiętać,że w tyg. to ja mam szkołe:cool3::cool3: zostało dokładnie od 16.00 do godziny 9.00 17 godzin !! :) Quote
Recommended Posts