Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laluna ta dziewczynka o której pisałam wcześniej....jest już do adopcji więc gdyby ktoś chciał psa bardzo ruchliwego, lubiącego piłeczkę i do tego ślicznego to Ostróda służy ;-)

To ja proszę ładne zdjęcia, wiek suni i kilka słów o niej, dlaczego oddana i coś o niej samej.

także wraz z Polą pojedzie koperta z podpisaną umową przez AFN :smile:

znaczy już legalnie dziewczynka jedzie:smile:

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

POla jeśli da radę będzie jednak w piątek wykąpana i zostanie na nic w budynku,,,ponieważ zmród smrodem ale ona jest w błocie....na jej boksie jest błoto...
Tears nie będzie kąpany bo ich wybieg jest suchy....więc trzeba będzie go wykąpać w domu dopiero....chociaz Polę pewnie też...

laluna ja już wklejam tej panny tu zdjęcia...ale mnie przegoniono (AniaB:eviltong: )

kagańce, smyczy i obroże będą pożyczone ze schroniska więc będziemy prosili o jak najszybszy zwrot ;)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

laluna ja już wklejam tej panny tu zdjęcia...ale mnie przegoniono (AniaB:eviltong: )

aga - kochana - teraz juz mozesz:lol: teraz to juz mozesz wklejać zdjęcia wszystkiego co chcesz:evil_lol:
skoro umowa adopcyjna polki idzie pocztą, skoro wszystko dograne i suśka w sobote wyrusza w wielką podróz do nowego domu to zadne tam kokietki z piłeczkami juz nas w oczy nie kola
wklejaj, aga, wklejaj:loveu:

Posted

:evil_lol:

POla jeśli da radę będzie jednak w piątek wykąpana i zostanie na nic w budynku,,,ponieważ zmród smrodem ale ona jest w błocie....na jej boksie jest błoto...

Mazury się przestraszyły że Wrocław rozpowie ze tam same brudaski:evil_lol:
Ale my nie tacy. Z treningu to też często ciuchy do prania, a z treningu zaganiania owieczek nie chcielibyscie moich ciuchów wąchać:diabloti:
No ale jak Cioteczka Aga chce sie naszą Polą zająć osobiscie to nie będziemy sie sprzeciwiac. W końcu rozumiemy że jej się trudno z pięknisia rozstać.
To tnij ciotka tnij, łatwiej będzie Ci kąpać:eviltong:
Tylko jak mi podmienisz Polcię to się policzymy :mad:

No tak, ale to bylo w dobrej wierze :eviltong:
A Pannie może zrobimy nowy wątek, co Ty na to? Już się biorę.

kagańce, smyczy i obroże będą pożyczone ze schroniska więc będziemy prosili o jak najszybszy zwrot ;-)

To juz Patch ścigać. Za dwa tygodnie o 9 na peronie :diabloti:

Posted

LALUNA napisał(a):
A bo Mazury w tajemicy założyli i się nie chwalili. To trzeba wykasować, ale to Mod moze zrobić :evil_lol:

nie chwla sie Mazury bo wszystkie nasze dogo sa na pierwszej stronie ogolnego watku ostródzkiego !!

To napisz do moda, niech wykasuje twoj watek:evil_lol::evil_lol:

hehe :)

Posted

LALUNA napisał(a):
A kto jest tu Moder.? Bo Administrator nie przyjmuje poczty, chyba ze to tylko dzisiaj te dogo tak ma:diabloti:

ja nie znam zadnych modów :D kto szuka ten znajdzie :D :eviltong:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
laluna napisz w tytule wątku, że do zamknięcia i już
:) mod sam znajdzie :)

AniaB polemizowałabym co do urody Poli i Pipi.....:eviltong: obie są przepiękne.....naprawdę....

ja również, obie są piękne :) :D

Posted

AniaB napisał(a):
nie żebym tendencyjna była, ale moja pola ładniejsza od pipi:eviltong: :diabloti:

Ja też tendencyjna nie ejstem ale z Anią sie zgadzam :p
Odliczamy 3
Narazie spadam, rozumiecie ostatni dzień miesiąca - wydruki :angryy:

Potem zmienie tytuł

Posted

Już tylko
2

:eviltong: :lol: :lol: :lol:

udało sie zaliczyc dwa dni na poczet jednego i Pola będzie u nas w sobotę o 20 :loveu:
Wobec czego mała zmiana planu.
Patch ( dzwoniłam do Ciebie, się telefonu nie odbiera :mad: )
masz wiadomosć na priv i przygotuj się bo będe dzwonić w sobotę, Cię nekac czy jedziesz i jak się opiekujsze Polą.:evil_lol:
No wiec po naradach z Morisowa która też szukała transportu, zmolestowałam ją aby przyspieszyła swój przejazd Warszawa- Wrocław- Warszawa i uległa moim argumentom, nie ma to jak siła persfazji :lmaa: :lol:
I Morisowa zabierze Polcię o Patch a potem od razu do Wrocławia.
Smyczkę i resztę ekwipunku bedzie miała wiec oddajemy Patch ten pożyczony ze schronu.
Jutro mnie nie bedzie pod kompem. zainteresowani maja moj telefon, zresztą ja ich też :diabloti:
Ale za to w sobotę macie juz pierwszą relację. Kolejna w poniedziałek bo mój domowy komp walczy:evil_lol:
Wiec jak macie jakie pytania to tylko do 18

Posted

LALUNA napisał(a):
Matusz jutro prosze za mnie odliczyć start Poli.
Aga przyjemnej kąpieli :evil_lol:

Patch telefonu dalej się nie podnosi?:cool3:

,

ok,ok bede odliczał :D:D

Posted

laluna-kobietko-ja w pracy bylam na goscinnych wystepach i grupa testy pisala kiedy spieszylas z ta cudowna wiadomosica:loveu: jak do Ciebie oddzwanialam i Ty z kolei nie odbeiralas(:mad::lol:), to wlaczyl mi sie film, ze to ktos w sprawie babci Owieczki pewnie dzwoni, ktora miala byc oglaszana we Wrocku,(taka mialam nadzieje) a tu nie-ale tez sie ciesze-Polcia predzej do domu dotrze!:loveu:

super!:loveu:

Morisowa, ja bede z Przemkiem -on jest wysoki, wiec go wypatrzysz, bo ja kurdupel:evil_lol:

na centralnym na peronie o 12.40:multi:

Posted

I co nikt dzisiaj nie odlicza? :mad:
Tylko Laluny zabrakło a Wy co? :mad:
Laluna, pamiętaj mi tę zasługę :eviltong:
[SIZE="7"][SIZE="7"]1
Pola, do domu!
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
,

ok,ok bede odliczał :D:D

no cóż - po raz kolejny sie sprawdziło
chłopom nie ma co ufać
gdyby nie kobity, to odliczanie poszłoby sie paść na łąke

a zapewnień, a obietnic..
hmmm
i jeszcze sie pewnie obrazi na koniec..;)

Posted

[quote name='AniaB']no cóż - po raz kolejny sie sprawdziło
chłopom nie ma co ufać
gdyby nie kobity, to odliczanie poszłoby sie paść na łąke

a zapewnień, a obietnic..
hmmm
i jeszcze sie pewnie obrazi na koniec..;)

odliczam, odliczam !!! :) tylko trzeba pamiętać,że w tyg. to ja mam szkołe:cool3::cool3: zostało dokładnie od 16.00 do godziny 9.00

17 godzin !! :)