Aga_Mazury Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 black_sheep napisał(a):Pani chce Pole, ale co ze szczepieniami?? ale ja nie wiem jaka pani...już to pisałam...psa można zaszczepić, ale po co...jesli np. nie pojedzie.....no jakis obłęd kręcimy się w kółko.... jesli jest to dogomaniak to czemu nie rozmawia z nami na wątku?...:oops: Quote
black sheep Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nie wiem, ja już nic nie wiem. Jak wróce do domu zapytam czy zdecydowała. Quote
LALUNA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jak ta Pani chce napewno Polę tylko że ze szczepieniami, to niech wpłaci za jej szczepienia i chyba nie będzie żadnego problemu z tym. Quote
LALUNA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Aga zrób mi ten test. Piłeczka i ile ma centymetrów w kłębie. Kłąb pies ma tam gdzie ma wystajace łopatki:eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Laluna trudno wyprowadzić Polę...one tam dośc mocno się podgryzają i mogłoby być nieciekawie jakby sama wyszła....pokombinuję co by tu zrobić... Quote
LALUNA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kombinuj, kombinuj, i koniecznie mi ją zmierz. Ale co to znaczy sie podgryzaja? Jak ja weziesz gdzies na trawkę, poza boks, to potem gryzą tego co wraca? Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ciotka Aga pewnie teraz ugania sie za Pola z miareczką. Tylko czy da radę, skoro Polcia tak ładniep otrafi skakac po budzie. Nie wiem czy Aga da rade za nia nadazyć:evil_lol: . Aga tylko jak będziesz ja mierzyc, to bez budy, bo wyjdzie wielkosci doga:razz: Quote
Aga_Mazury Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 LALUNA napisał(a):Kombinuj, kombinuj, i koniecznie mi ją zmierz. Ale co to znaczy sie podgryzaja? Jak ja weziesz gdzies na trawkę, poza boks, to potem gryzą tego co wraca? gryza to mało powiedziane....LALUNA istnieje niebezpieczeństwo, że zostanie zagryziona...więc dopóty dopóki nie będzie można wyprowadzić całego boksu pewnie się nie dowiemy...:shake: Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To lepiej nie wyprowadzaj, tylko chociaż ten wzrost mi podaj. Aga to bardzo wazne. Podaj ten wzrost. Nie chce nic mówic, ale moze ... Quote
malagos Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Już po mierzeniu? Rozumiem, ze dom zależy od wymiaru? :shake: Quote
AniaB Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Aga_Mazury napisał(a):gryza to mało powiedziane....LALUNA istnieje niebezpieczeństwo, że zostanie zagryziona...więc dopóty dopóki nie będzie można wyprowadzić całego boksu pewnie się nie dowiemy...:shake: niestety ryzyko moze być duze biedna pola swoja drogą straszne są te wybory - domek czy zycie... Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 biedna pola swoja drogą straszne są te wybory - domek czy zycie... Ty sie tak o Polę nie martw, tylko o Agę. :evil_lol: Bo mi obiecała ze za Pola poskacze po budach i mi ją zmierzy. Pola jest zwinna daje rade. Ale czy Aga da rade po tych budach za Polą to ja nie wiem:eviltong: Quote
AniaB Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 ło jezusie - to ja zyczę sobie zdjęcia jak aga skacze po tych budach potem wystawimy je na allegro i sprzedamy mnóóóóstwo cegiełek.. za każda cegiełke wyslemy zdjątko juz słysze szelest i brzęk tej kasy... a wtedy damy polke do najlepszego psiego hotelu i na spokojnie bedziemy ja mierzyć, oglądac i sprawdzac.. i szukać domu najlepszego pod słońcem..:loveu: Quote
AniaB Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 bo tak licze - jet około 19.000 dogomaniaków i sądze ze KAZDY chciałby mieć zdjęcie Pani Prezes AFN na psiej budzie:diabloti: Quote
Matusz Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 AniaB napisał(a):bo tak licze - jet około 19.000 dogomaniaków i sądze ze KAZDY chciałby mieć zdjęcie Pani Prezes AFN na psiej budzie:diabloti: heheh !! Pewnie ze tak :D ja moge nawet takie zdjęcie zrobic !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
LALUNA Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 heheh !! Pewnie ze tak :-D ja moge nawet takie zdjęcie zrobic !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Mateusz ja Cie prosze, Ty rób te zdjecia. Powiem tylko szykuj sie na środe albo niedziele:evil_lol: a wtedy damy polke do najlepszego psiego hotelu i na spokojnie bedziemy ja mierzyć, oglądac i sprawdzac.. Ja tylko mam nadzieje ze Aga zorientowana jest gdzie ten kłąb jest i ma bez tej budy zmierzyć :mad: Quote
AniaB Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 LALUNA napisał(a): Ja tylko mam nadzieje ze Aga zorientowana jest gdzie ten kłąb jest i ma bez tej budy zmierzyć :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
LALUNA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aga jak tam budy się nie zawaliły? :diabloti: Aga teraz tylko od Ciebie zalezy;) Quote
LALUNA Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A ja tak sobie nic nie mówie tylko grzecznie czekam:sg168: :siara: OOOo a widzieliście ze tu maja taka fajną łapkę :bluepaw: Quote
Aga_Mazury Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 LALUNA napisał(a):A ja tak sobie nic nie mówie tylko grzecznie czekam:sg168: :siara: OOOo a widzieliście ze tu maja taka fajną łapkę :bluepaw: a dzisiaj dopiero wtorek :siara: a tu widze cały plan powstał na dorobienie się na cegiełkach:diabloti: :mad: Quote
LALUNA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a dzisiaj dopiero wtorek :siara: A bo mi się dni pochrzaniły, tyle miałam emocji:evil_lol: Mój emerytowany briardzik w filmie zagrał "Pierwsza Miłośc" , podoba mi się ta robota. Była psem niewidomego. I mówię ze karmienie przy stole to nie wychowawcze. Na drugim dublu stwierdziła ze jak daja przy stole bo skończyli jesc, to wyreczy niewidomego co ma sie fatygować i sama wezmie z talerza :evil_lol: . A niewidomy chyc ją za kłaki od tego talerza, a wszycy w ryk, patrzcie ale niewidomy ma refleks:eviltong: A łapki fajne no nie:lol: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Aga sprawdz jeszcze czy Pola takich śladów nie robi, skoro jest sama niebieska. Quote
LALUNA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :Dog_run: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Fajne no nie?:razz: :cool2: Quote
Matusz Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dzisiaj Pola była ze mną na spacerze, nie umie chodzić na smyczy, ale to jest do nauczenia przecież :) w kłębie ma tak 40-41 cm. Piłką tenisową nie wykazuje żadnego zainteresowania, a wręcz trochę się jej boi, samego odbicia od ziemi... ona została przywieziona z patologicznej rodziny wiec nie ma co się dziwić, potem takie zachowanie zostaje przez jakiś czas w psie... A tutaj nowe zdjęcia, bardzo ładne ! :):) Nasze Pola:loveu::loveu: Quote
LALUNA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dzisiaj Pola była ze mną na spacerze, nie umie chodzić na smyczy, ale to jest do nauczenia przecież :smile: To nie problem;) w kłębie ma tak 40-41 cm. :cool2: Piłką tenisową nie wykazuje żadnego zainteresowania, a wręcz trochę się jej boi, samego odbicia od ziemi... :mad: Bo mi Pole straszysz. Miało sie kulać po ziemi, a nie lądować jak UFO nad głową. Ale co tam. Pewnie była zaafreowana tym że wogóle ktoś ją zabrał na spacerek. Ale parówki wcina? Chyba zabrałeś jakieś parówki dla Poli:razz: A jak do człeka na spacerku? Znaczy do Ciebie, nie miała oporów aby taki obcy facet ją zabrał na spacerek? I trzymała się tego obcego faceta z ufnością? potem takie zachowanie zostaje przez jakiś czas w psie... Wiem, miałam psy ze schronu i wogóle. Całe szczęście ze jest młoda, dużo rzeczy sie da wypracowac i odzyskać radosć i zaufanie. A co ze śładami? Były takie? :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: No i czy widać po niej że to taki będzie w przyszłosci pies?: :Dog_run: A zdjęcia ślczne. Kupiłam:eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ciotka natomiast ta sunia uwielbia wskakiwac nagle na kolana (znaczy skoczna)...uwielbia bawić sie piłką....pieknie prosi o ciasteczka...i jest wszędobylska....oj ona to by się chyba nadawała na bank ;) czekamy niecierpliwie na jej zrzeczenie się....przez właścicielkę Quote
Recommended Posts