Aga_Mazury Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja też się cieszę, że jakaś bida schroniskowa ma dom...:calus: jak powtarzam "wszystkie psy nasze są"... Polcia znajdzie domek cudowny...tak cudowny jak ona sama :) Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tych domków tak mało, tych psów tak duzo :-( Czy kiedys bedzie można wprowadzić jakieś przepisy coby ludzi etak bezmyslnie nie rozmnazali? Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 LALUNA napisał(a):Pola ślicznosci hopaj do góry. Maleńka zapadła mi w sercu. To taki carn terierek tylko ze czarny terierek? napiszcie prosze moze z jaką rasą ona sie jeszcze wam kojarzy ja myślałam, ze to ponek, ale skoro terrierek, to mozna ją jeszcze do terierków wciskac...:lol: Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dla mnie podchodzi to pod cairn teriera http://www.psy.info.pl/000/004s_cairn_terrier.html http://cairn.webpark.pl/literatura.htm Moze sprwadzcie czy Pola nie ma tautuażu, bo jeszcze okaze sie ze macie rasowego pieska a nie wiecie:evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dajcie Polcie do ogłoszeń jako sunia w typie Cairne teriera. Jakby ja tak podtrymować, uszka postawić to jak w mooooorde cairn terrier Oto Polcia Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 to co - ja moze zmienie w tytule..? a wy sprawdźcie na wszelki wypadek ten tatuaz a jakby nie miała to moze ja tam jakos niepostrzezenie wytatuujcie tylko z głowa to zróbcie..:diabloti: tak zeby nikt nie widział...:diabloti: Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 to co - ja moze zmienie w tytule..? Zmieniaj, młodziutka sunia w typie Cairn Terriera a jakby nie miała to moze ja tam jakos niepostrzezenie wytatuujcie tylko z głowa to zróbcie..:diabloti: tak zeby nikt nie widział...:diabloti: I tanio jej nie oddawajcie. To zadka rasa. A pieniadze przydadza sie na inne psiaki;) Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 zmieniłam a swoja drogą trzy razy patrzyłam jak to sie pisze zeby sie nie pomylic... w terrierach nie jestem mocna:oops: :shake: Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 AniaB napisał(a):zmieniłam :cool2: Dobrze jest . Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ...ale kusicie :evil_lol: do złego...:evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Aga_Mazury napisał(a):...ale kusicie :evil_lol: do złego...:evil_lol: No co Ty przecie widać że sunia to cairn terierka, śliczna i bardzo oryginalna. Skąd Wy tam takie cuda wytrzasneliście. Dawac ją na allegro i do innych ogłoszeń i nie zaniedbywac mi tu topicu, bo mnie przez weekend nie bedzie:mad: Quote
AniaB Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 no własnie - ja tez widze ze to cairn terrierka bardzo dobrze widze no przecież to cairn terrierka aga - przypatrz sie dobrze.. Quote
Aga_Mazury Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jaaaaaaacie ...teraz się dopiero przypatrzyłam.... faktycznie...wypisz wymaluj cairn terier :cool1: Quote
LALUNA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Aga_Mazury napisał(a):jaaaaaaacie ...teraz się dopiero przypatrzyłam.... faktycznie...wypisz wymaluj cairn terier :cool1: :thumbs: I tego się trzymajmy :evil_lol: Quote
AniaB Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 spróbuje poprosić kogoś o allegro.. Quote
neverend Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Oja ta nasza... cudna Pola, nawet się nie domyśla,że ją tak obgadujemy...:evil_lol::evil_lol: Quote
AniaB Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 black_sheep napisał(a):Ciekawe kogo:) no black sheep oczywiscie:loveu: black sheep - ja przygotuje tekst - niestety nie będzie wiecej niz na watku - bo ja suni nie widziałam ale mysle ze te dane o których napisałas bede w stanie zebrać... juz Ci dziekuje serdecznie za pomoc!! Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 No Pola, teraz to na pewmo szybko znajdziesz domek !! 3mam kciuki !! Quote
LALUNA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Piękna Pola. No to gdzie te ogłoszenia. Moze ktomus cairn teriera trzeba. Polcia w calej krasie Quote
AniaB Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 napisałam do black sheep z prośbą o allegro aga - mam prosbe jedynie o dosłanie zdjeć black sheep - czy mogłabyś? wszystko juz podałam, tekst ewentualnie zaraz zamieszcze tutaj do korekty - i mozemy chyba ruszać z allegro... tylko te zdjęcia... przepraszam za zwłoke:oops: ale wir okropny u mnie... Quote
AniaB Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 a oto dane i tekst, które wysłałam do black-sheep bardzo prosze o korekte:loveu: dane ogólne: - wiek 18 miesiecy - wielkosc - do pół łydki - rasa - sunia w typie cairn terriera (mix cairn terriera) - raczej nie sterylizowana - zdrowa - o ile mozna to stwierdzic w takim schronisku (gdzie wet nawet nie dojeżdza tylko wozi sie psy do niego..) - charakter - bardzo spokojna, łagodna tekst: Sunia Pola. Ma 18 miesiecy i jej psie zycie dopiero sie zaczęło. Niestety nie było ono dotychczas dla niej łaskawe. Odebrana rodzinie patologicznej, oddana do schroniska, od pół roku siedzi zamknięta w małej ciasnej klatce z kilkoma innymi psami. Jest nieduza, boi sie ich...Nie podchodzi do krat, nie merda radośnie ogonkiem..nie skacze na siatke, przemyka gdzies ...pojawia się, ale nie nachalnie...Bidulinka...Stoi spokojniutko na wybiegu..Czeka..patrzy..czy dzis odmieni sie jej los..? Czy Ty moze odmienisz jej los? Czy zapewnisz temu małemu, skrzywdzonemy stworzeniu bezpieczeństwo i miłośc..? Czy zabierzesz ją do swojego domu? Jesli mozesz - pomóż! Nie pozwól jej dłużej wegetowac w schronisku! Ona tylko czeka aby odwdzieczyć Ci się całym swoim ogromnym psim serduszkiem bijacym w ślicznym małym kudłatym ciałku!! Quote
LALUNA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Aniu piękny tekst kto wstawi na allegro? Bo ja tam nie jestem zarejestrowana Quote
malagos Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ale ślicznotka! Tekścik tez dobry... Wiele bym dała za to,że by móc taka kudłasię przygarnąć!:razz: Quote
Recommended Posts