Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W 1 poście aktualizacja finansów Zahira - mieisęcznych deklaracji w tym momencie zostało 150zł:( Zahirek prosi chociaż o 5zł miesięcznego wsparcia, inaczej będzie się chyba musiał wyprowadzić z hotelu.....pytanie tylko - gdzie?!

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

dziewczyny postaram się wpłacać od października 10-20 zł na Zahira, nie deklaruję że to będzie stała ale będę się starać, konto sunia2000?

edit - doczytałam, konto fundacji

Edited by sharka
Posted

[quote name='sharka']dziewczyny postaram się wpłacać od października 10-20 zł na Zahira, nie deklaruję że to będzie stała ale będę się starać, konto sunia2000?

edit - doczytałam, konto fundacji[/QUOTE]

Tak, konto fundacji 2+4:) Dziękuje niezawodna cioteczko:loveu:

Posted

[quote name='Basia1244']Na razie jednorazowo poszło 40 zł. Od listopada postaram się o stałkę - ale błagam o przypomnienie na FB na pw.[/QUOTE]

Witam serdecznie, wieki Basi wpisów nie widziałam:) Dziękuje kochana:loveu: Zapraszam na Zahirowe wydarzenie na fb:[url]https://www.facebook.com/events/483799658356576/533611966708678/?comment_id=533614270041781&notif_t=event_mall_comment[/url]

Posted

Sunia2000, wysłałam w tym miesiącu 20 zł na Ucholca tylko pomyliłam konta :((((( Zamiast na fundacyjne posłałam znowu na TOZ. Mam ich poprosić o zwrot na moje konto?

Posted

[quote name='sharka']dłubię powolutku bazarek z różnościami, z którego % będzie na Zahira, potrwa to jeszcze 2-3 dni[/QUOTE]

Dziękuje:multi::multi::multi: Każdy grosz się przyda:)

Posted

[quote name='rutta']Sunia2000, wysłałam w tym miesiącu 20 zł na Ucholca tylko pomyliłam konta :((((( Zamiast na fundacyjne posłałam znowu na TOZ. Mam ich poprosić o zwrot na moje konto?[/QUOTE]

Tak by było chyba lepiej, jeśli to nie problem dla Ciebie?:)
Dziękuje:loveu:

Posted

Zosiu grunt to pozytywne myślenie:) Może się w końcu znajdzie jakiś amator kulawych, stróżujących pseudoONków:D

Tymczasem do grona stałych deklarowiczów dołączyła pozadogomaniacka Weronika B. zasilając konto Zahira 20zł co miesiąc - serdecznie dziękujemy:loveu::loveu:

Posted

[quote name='sharka']sunia a kaskę z bazarku wpłacać Tobie czy fundacji? Chodzi o późniejsze potwierdzenie :][/QUOTE]
Poproszę na konto fundacji - niech chłopak ma na bieżące wydatki tym razem:) A co do potw to daj mi znać jak już puścisz przelew, poproszę wtedy o cynk fundacje kto wpłacił i wrzucę tu potw w pdf - może tak być?