Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też mi się wydawało że skoro ta łapa żyje, nie usycha to jest szansa ale specjalista chyba wie lepiej.

Czy ktoś z Wrocławia mogły zrobić wizytę przedadopcyjną gdzieś przy grabiszyńskiej?

Posted

Właśnie rozmawiałam z LILU - Zahir twardo broni terenu:D Pies stróżujący się z niego zrobił:D Generalnie dobrze, ale porządny but mu na gwałt potrzebny - mam może któraś maszynę i zdolności krawieckie? Standardowe buty mają mocniejszą stronę od strony spodniej a Zahirowi trzeba coś mocnego na drugiej wierzchniej stronie. Z doświadczenia wiem że takie samoróbki dłużej się trzymają niż sklepowe buty.
xmatrix dzięki - zaraz uaktualnie finanse

Posted

w razie czego mam trochę czarnej skóry w posiadaniu

pieniążki których brakło do opłacenia ortezy dostałam na konto od sunia2000 - DZIEKUJĘ

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='bros']taka z tych wytrzymałych , porządnych :)[/QUOTE]

Dawno mnie tu nie było, za co bardzo przepraszam, ale na luksus siedzenia przed kompem ostatnio sobie nie mogę pozwolić:-(
Karola kiedy mogłabym wpaść po tą skórę?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

dzisiaj będę wiedzieć i podam tez ile ma pieniędzy Zahir u nas na koncie, bo stan konta Zahira jest inny niż w 1 poście, bo zapłacone zostało do maja włącznie już
za kwiecień 410,77 zł
za maj 495,69

nowe wpłaty:
04/06 Brzoska 20 zł
04/06 Justika 20 zł
04/06 Rutta 10 zł

stan konta na dzień dzisiejszy: 791,54 zł

Edited by xmartix
Posted (edited)

ja w swoim spisie mam że 28.03 i 28.04 jest wpłata od Marzeny, z maja nie mam, zaraz sprawdzę, może przeoczyłam
tak, przeoczyłam, jest wpłata 28/05 od Marzeny (40 zł), przepraszam za pomyłkę
Sunia2000 dopisz 40 zł

Edited by xmartix
Posted

xmartix napisał(a):
ja w swoim spisie mam że 28.03 i 28.04 jest wpłata od Marzeny, z maja nie mam, zaraz sprawdzę, może przeoczyłam
tak, przeoczyłam, jest wpłata 28/05 od Marzeny (40 zł), przepraszam za pomyłkę
Sunia2000 dopisz 40 zł

Juz poprawione

Posted

LILUtosi napisał(a):
Pies kochający życie i swoich właścicieli. Mimo kalectwa pełen radości z życia. Dobry stróż. Po dłuższym poznaniu nie da się go nie lubić.

Dzieki:) A jak z wiekiem? dałabyś mu tyle na ile ocenili go w schronie, czyli 11 lat?