Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brzośka']już rozmawiałam wcześniej, nie ma sprawy :)
tylko w tygodniu to odpada, Kamil późno kończy pracę, więc zostają soboty
a w przyszłą jak na złość pracuję, więc ewentualnie późnym południem
no chyba, że już w tę sobotę by można - na 10 mamy do dentysty we Wrocku, więc potem od razu moglibyśmy chłopaka do Lilu zawieźć :p[/QUOTE]

Lilu najbardziej by pasował przyszły weekend gdyż chce żeby dziadzio trafił już na swój wybiegu który jeszcze się robi. Z kolei jak przyszłą sobotę robię 12-stkę więc cały dzień wyjęty z życiorysu:( Chyba że załatwiłabym formalności w schronie wcześniej a wy sami odebralibyście go ze schroniska?

Posted

Jak nie zapomnę-to dopiero dowcip heheheh
Basiu a mogłabyś sprawdzić czy ta starowinka huskowata została odebrana z izolatki? A jeśli nie to spytać w biurze czy baba się coś odzywała? Bo jak nie ma zamiaru jej odebrać to będzie trzeba coś jej szukać-sunia to obraz nędzy i rozpaczy:(

Posted

[quote name='sunia2000']Lilu najbardziej by pasował przyszły weekend gdyż chce żeby dziadzio trafił już na swój wybiegu który jeszcze się robi. Z kolei jak przyszłą sobotę robię 12-stkę więc cały dzień wyjęty z życiorysu:( Chyba że załatwiłabym formalności w schronie wcześniej a wy sami odebralibyście go ze schroniska?[/QUOTE]
niestety, przyszły weekend odpada :shake:
Tż po południu ma jakąś imprezę z pracy i raczej w niedzielę nie będzie się nadawał, żeby siąść za kółko :roll:
jest szansa, że imprezy nie będzie, bo to już nie pierwsze takie plany ;)

Posted

[quote name='xmartix']26.02 Joanna S. 20 zł
27.02 Rafał K. 10 zł
27.02 Ulke 25 zł
27.02 Małgorzata K. 20 zł
27.02 Ewa K. 10 zł
28.02 Kamila S. 40 zł
28.02 Alicja M. 100 zł
28.02 Brzoska 20 zł
28.02 Justika 20 zł
razem: 265 zł

na razie tyle, do końca tyg mam nadzieję będzie więcej i Zahir będzie mógł jechac do hoteliku

p.s. przyznajcie się kto jest kim, żeby suni200 łatwiej się rozliczenia robiło[/QUOTE]

No właśnie, przyznawać się:)

Posted

[quote name='sunia2000']Spróbuje poszukać jakiegoś innego transportu ale między czasie będę trzymała kciuki żeby impreza nie wypaliła:)
a to jest bardzo pawdopodobne, bo już kilka razy miała się odbyć, ale kilku chłopa terminu nie może dograć :roll:
baby nie miały by z tym problemu :cool3:

Posted

dziś Zahir na słoneczku wywalił brzuszysko do wydrapania, ale czujny jest nawet kołami do góry , jak przechodzi pies warczyyyyy ile wlezie - łobuziak.

Posted

Zosia123 napisał(a):
Tak kombinuję, czy nie zabrać go do "niezależnego" specjalisty, zanim pojedzie do Lilu.
Jeśli da się zgrać terminy.

jeśli bedę potrzebna do kombinowania pamietaj o mnie :)

Posted

[quote name='bros']dziś Zahir na słoneczku wywalił brzuszysko do wydrapania, ale czujny jest nawet kołami do góry , jak przechodzi pies warczyyyyy ile wlezie - łobuziak.

A dziś spacerowały niedaleko dwa psy a Zahirek miał je gdzieś-tarzanko było ważniejsze:) Ale tarzanko i mizianko po brzuchu średnio mu się podoba:)

bros informuje że dostałam od Basi 1244 20zł na Zahirka:)

Jak wszystko pójdzie po naszej myśli to Zahirek w sobotę opuści kraty schroniskowe:)

Posted

Być może Zahir pojedzie w pt do weterynarza, ale jeszcze na sto proc. nie wiem.
W takim wypadku musiałby spędzić noc w mojej łazience :)
Bros jak chcesz wziąć udział w akcji to podaj mi swój nr telefonu, bo ja chyba mam jakiś zły zapisany...

Posted

sunia2000 napisał(a):
(...)
Jak wszystko pójdzie po naszej myśli to Zahirek w sobotę opuści kraty schroniskowe:)

a macie jakiś transport?
bo u nas tak:
impreza wg przewidywań nie wypaliła, ale za to ja zostałam "poproszona" o przyjście do pracy nie na 4, a na 8 godzin :angryy:
tak więc możemy zawieść chłopaka jedynie albo późno po południu w sobotę, albo w niedzielę :roll:

Posted

brzośka napisał(a):
a macie jakiś transport?
bo u nas tak:
impreza wg przewidywań nie wypaliła, ale za to ja zostałam "poproszona" o przyjście do pracy nie na 4, a na 8 godzin :angryy:
tak więc możemy zawieść chłopaka jedynie albo późno po południu w sobotę, albo w niedzielę :roll:

Dziękuje kochana za chęć pomocy ale Zahirek już najprawdopodobniej dzisiaj wyjeżdza-dobra dusza Zosia go zabierze:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dziękuje kochana za chęć pomocy ale Zahirek już najprawdopodobniej dzisiaj wyjeżdza-dobra dusza Zosia go zabierze:)

to dobrze, niech jedzie chłopak do dobrego :)

Posted

kolejne wpłaty:
29.02 Jacek i Anna M. 20 zł
01.03 Katharina M. 402 zł
01.03 Rutta 10 zł
02.03 Katharina M. 201 zł
05.03 Joanna B. 50 zł
06.03 Zosia123 100 zł
06.03 Justyna D. 60 zł
07.03 Jessii 10 zł
07.03 Katarzyna A. 15 zł

łącznie wszystkie wpłaty: 1133 zł!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)